Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Η “μεταγραφή αεροδρομίου” από την οποία… σώθηκε η Νέα Δημοκρατία

https://ysterografa.gr/wp-content/uploads/2022/12/Screenshot-2022-12-12-at-7.42.41-AM.png 

Του Νίκου Φυλάγγελου

Οι πραγματικά μεγάλες παρατάξεις έχουν πολλές φορές και την τύχη με το μέρος τους. Αυτό συνέβη και με την περίπτωση της Νέας Δημοκρατίας και της Εύας Καϊλή, καθώς η μεγάλη παράταξη της Κεντροδεξιάς, την οποία ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής… σώθηκε την τελευταία στιγμή από τη “μεταγραφή αεροδρομίου”, την Εύα Καϊλή, την οποία εδώ και πολύ καιρό… προξένευαν συγκεκριμένοι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε διαρρήξει τις σχέσεις της με τον Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς, όπως έλεγαν συνομιλητές της, είχε διαβεβαιώσεις ότι θα μπορούσε να βρει το μέλλον της στη Νέα Δημοκρατία, όπως έκαναν στο παρελθόν άλλα στελέχη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ, όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Και το θέμα φυσικά είναι, ποιοί προξένευαν την Εύα Καϊλή στη Νέα Δημοκρατία. Ώστε να αποτραπούν αντίστοιχα παρατράγουδα στο μέλλον, την ώρα που η μεγάλη παράταξη της Κεντροδεξιάς θα δίνει κρίσιμες εκλογικές μάχες απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

ysterografa.gr

Μνημείο Μικρασιατών Προσφύγων στο Ξυλόκαστρο

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ξυλοκάστρου "Ελπινίκη" έχει την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει στην τελετή αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Μικρασιατών Προσφύγων την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 10 το πρωί στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στο συνοικισμό Ξυλοκάστρου.

Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση.


ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: ΔEITE THN EΒΔΟΜΑΔΑ 12/12-18/12 2022