Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Editor’s pick: ώρα για αλλαγές



logo hi logo 
Μπορεί στο μέλλον τα ρολόγια να αλλάξουν, μπορεί και όχι. Αυτό όμως που θα αλλάξει είναι η σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου και οι καρέκλες ήδη αρχίζουν και «μετακινούνται». Για τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ βέβαια το ρολόι σταμάτησε στο παρελθόν, καθώς ο λόγος του στο State of the Union μάλλον αφορούσε μια Ευρώπη που «τρέχει να προλάβει».

Πέτρος Τατούλης «Με τη νέα είσοδο της Σπάρτης ένα ακόμα μεγάλο έργο για τη Λακωνία και την Πελοπόννησο γίνεται πραγματικότητα»


Εμφάνιση IMG_0728.jpg
«Υλοποιούμε ένα από τα μεγάλα έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, που αναβαθμίζει τη λειτουργία της Σπάρτης» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την επίσκεψή του στο χώρο εργασιών της νέας εισόδου της Σπάρτης (προέκταση Λυκούργου), την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 για να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα, το Δήμαρχο Σπάρτης κ. Ευάγγελο Βαλιώτη, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλία Στρατηγάκο και τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ. Ηλία Κανελλάκη, Παναγιώτη Καρρά, Γιάννη Μπουκουβάλα, Χαράλαμπο Σκούρο, Γιάννη Τζεφεράκο.

Δύο σημαντικά έργα σε Λακωνία και Κορινθία υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης

Αποτέλεσμα εικόνας για τατουλησ
Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Βελτίωση βατότητας οδικού άξονα Νεάπολη – Λάχι (διασταύρωση προς Άγιο Νικόλαο και βελανίδια)» στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και τη δημοπράτηση του έργου «Βελτίωση – συντήρηση επαρχιακού δικτύου Δήμου Βέλου – Βόχας» στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης

Ολυμπιακός: Πέντε λόγοι που η νίκη είναι «μονόδρομος»

Ολυμπιακός: Πέντε λόγοι που η νίκη είναι «μονόδρομος» | in.gr 
 

Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται την Κυριακή το βράδυ με τον Αστέρα Τρίπολης και σκέφτονται μόνο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η νίκη είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του λιμανιού. 

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στις «παγίδες» που κρύβουν τα παιχνίδια μετά

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα του για τη ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα του για τη ΔΕΘ | in.gr 
 Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει σήμερα Παρασκευή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθεί στις 19:30 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα συνομιλήσει με τους πολίτες.
Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στις 10:30, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον

Στο πλευρό Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ο Κώστας Καραμανλής Θα παραστεί στην αυριανή ομιλία του προέδρου της ΝΔ

Στο πλευρό Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ο Κώστας Καραμανλής
Στην ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, αύριο το βράδυ, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ, θα παραστεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Ο κ. Καραμανλής ταξιδεύει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλια του με φίλους στην εκλογική του περιφέρεια.

Αγώνες Κυπέλλου αυριο στην Κορινθία

 
Με δύο νοκ άουτ αγώνες της Α΄ φάσης ξεκινά , αύριο Σάββατο ,  στις 16:30, το Κύπελλο Κορινθίας.
Στα Αθίκια ο τοπικός Τενεάτης αγωνίζεται με τον Αστέρα Δερβενίου και στο Λέχαιο , ο Ολυμπιακός Άσσου με τον ΠΑΣ Κλένια.

Εν το μεταξύ  το Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μιχάλης Τσιχριτζής, από αγνώστους, την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του, καταδικάζει

Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Μένουν εκτός 250.000 καταναλωτές


Σε έναν πρώτο απολογισμό, από τότε που άνοιξε μέσα στο καλοκαίρι η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 230-250.000 καταναλωτές που έμειναν εκτός του ΚΟΤ, έναν υπερδιπλάσιο δηλαδή αριθμό έναντι των αρχικών εκτιμήσεων.
Ένας στους τρεις ή το 35% από τους μέχρι πρότινος 700.000 δικαιούχους ΚΟΤ, βρίσκονται εδώ και μερικές εβδομάδες σε μια «γκρίζα ζώνη», και είδαν ή

ΚΕΕΛΠΝΟ: 1.576 προσλήψεις για 18 μήνες με δυνατότητα παράτασης

SDAFGASFSDFASDFSDFSDFSDFSDF44444.jpg
Με 1.576 συμβασιούχους θα ενισχυθεί το ΚΕΕΛΠΝΟ σύμφωνα με απόφαση που δημοσιευτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Οσοι προσληφθούν θα υπογράψουν συμβάσεις 18 μηνών με δυνατότητα παράτασης έως έξι (6) μήνες.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Τι είναι ένα ανεύρυσμα; Πως γίνεται αντιληπτό και πως αντιμετωπίζεται;

sdFsaedfSDFASDFSDFSDFSDFSDWEEEEEEEE.jpg
To ανεύρυσμα εγκεφάλου (AN-yoo-riz-um) είναι μια διόγκωση σε ένα αιμοφόρο αγγείο στον εγκέφαλο. Συχνά μοιάζει με μούρο που κρέμεται πάνω σε ένα στέλεχος.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ δυτικά της Ακράτας

Σεισμική δόνηση 3,9 ρίχτερ, με επίκεντρο 21 χλμ Νοτιοδυτικά της Ακράτας Στις 4.22 το πρωί - Αισθητός και στην Πάτρα
Σεισμός μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 04:22 τα ξημερώματα της Παρασκευής 36 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Αιγίου, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
 Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο η δόνηση είχε μέγεθος 3, 9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Το επίκεντρο εντοπίζεται  21 χλμ νοτιοδυτικά της Ακράτας και 41 χλμ νοτιοανατολικά της Πάτρας. Το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα 3.8 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές