Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΟΚ-Άρης 1-0: Ο Ίνγκι Ίνγκασον "έβαψε ασπρόμαυρο" το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

  

Με τις ρωσικές ομάδες να ενδιαφέρονται για να στρώσουν εκατομμύρια ευρώ στα πόδια του και στα ταμεία του ΠΑΟΚ, ο Ίνγκι Ίνγκασον απέδειξε το λόγο. Με δικό του γκολ η ομάδα του πήρε το πρώτο ντέρμπι της νέας χρονιάς επικρατώντας με 1-0 του Άρη ενώ η γενικότερη παρουσία του ήταν εξαιρετική καθώς ήταν ηγέτης της πολύ

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-0: Ποδαρικό με νίκη…

 Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-0: Ποδαρικό με νίκη… 

Ποδαρικό στο 2023 με νίκη έκανε ο Παναιτωλικός, καθώς επικράτησε στο γήπεδό του του Ατρόμητου Περιστερίου με 2-0. Πριν από αυτό το ματς η ομάδα του Αγρινίου είχε μία νίκη σε εννέα συνολικά αγώνες και με το τρίποντο επέστρεψαν τα χαμόγελα στις τάξεις του συλλόγου

Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο. Στο ίδιο διάστημα, ο Ατρόμητος διαχειρίστηκε εξαιρετικά το

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 3-0: Ντεμπούτο με τριάρα ο Μάντζιος στους Αρκάδες!

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 3-0: Ντεμπούτο με τριάρα ο Μάντζιος στους Αρκάδες! 

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για τον Αστέρα Τρίπολης και η θητεία του Ακη Μάντζιου στην ομάδα της Αρκαδίας!

Οι Πελοποννήσιοι, στο ντεμπούτο του Έλληνα τεχνικού, επικράτησαν της προτελευταίας Λαμίας με 3-0 σκορ κι επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από δύο αγωνιστικές, όπου είχαν συγκομιδή ενός μόνο πόντου και υπέστησαν την συντριβή (5-0) από τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο τελικό

Super League 2: Διπλά για Απόλλωνα Σμύρνης και Παναχαϊκή. Η Καλλιθέα νίκησε τα Χανιά

 Αιγάλεω - Καλαμάτα 1-1: Παλικάρι το «Σίτι» - Πήρε τον βαθμό με Τσιλιγγίρη

Σπουδαίες μάχες έγιναν σε όλα τα μέτωπα στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Στον νότιο όμιλο ξεχωρίζουν τα διπλά του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ηλιούπολη (1-2) και της Παναχαϊκής στο Κερατσίνι επί της Προοδευτικής (0-1). Η Καλλιθέα επικράτησε στο Ελ Πάσο των Χανίων (2-1) και η Ιεράπετρα στο «Βουζουνεράκειο» του Ολυμπιακού Β' (2-0). Η ομάδα του Γιάννη Οκκά παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων με αποτέλεσμα να ηττηθεί με  από τους Κρητικούς. Διακόπηκε το ματς της Κηφισιάς με τον Ηρόδοτο, γιατί οι φιλοξενούμενοι έμειναν με έξι παίκτες και οι πρωτοπόροι θα το πάρουν στα χαρτιά με 3-0. Επίσης άνευ αγώνα θα κερδίσει ο ΠΑΟ Ρουφ την Επισκοπή, καθώς ανακλήθηκαν τα δελτία των Κρητικών. Πολύ σκληρό για να... πεθάνει το Αιγάλεω. Η ομάδα των δυτικών προαστίων αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Καλαμάτα στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» και παράλληλα ξέφυγε στο +4 από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Δεύτερη σερί απώλεια για την «Μαύρη Θύελλα» η οποία προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στην Αθήνα και ούσα πλέον στο -7 από την πρωτοπόρο Κηφισιά.

Στον βορρά, η ΑΕΛ δέχθηκε γκολ-μαχαιριά στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων από τον Παναθηναϊκό Β’ (2-2). Πολύτιμη νίκη πήρε ο Ηρακλής Λάρισας επί του Θεσπρωτού (1-0) και ισοπαλία ο Αλμωπός Αριδαίας στην Ρόδο από τον Διαγόρα (1-1), ενισχύοντας την θέση τους στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Το πανόραμα της 9ης αγωνιστικής

«Το ψηφιακό άλμα της Ελλάδας. Η χώρα σε κίνηση» | Τρίτη 10/1 στις 18:00

  

Μέσα στα τελευταία τριάμισι χρόνια, η Ελλάδα κατάφερε να περάσει από τη γραφειοκρατία και τις ατελείωτες ουρές στην ψηφιακή εποχή, διευκολύνοντας, έτσι, τους πολίτες στις συναλλαγές τους με το κράτος, αλλά και δημιουργώντας ένα περιβάλλον που ευνοεί την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την πρόοδο της χώρας.
Για το άλμα της Ελλάδα στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού και τα επόμενα βήματα της χώρας, θα μιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης.
 
Η εκδήλωση «Το ψηφιακό άλμα της Ελλάδας. Η χώρα σε κίνηση» θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Αίθουσα Αντιγόνη, Πειραιώς 254). Ώρα έναρξης: 18:00.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ