Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛ.ΤΑ.: 3 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ KAI ENA ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ



http://www.press-news.gr/wp-content/uploads/2015/09/35f785f1e24133a37392305404ac33b7_xl1.jpg
Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 οι βουλευτές Κορινθίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είχαν συνάντηση με την νέα Πρόεδρο των ΕΛ.ΤΑ., κα. Φρόσω Σταυράκη. Κατά τη συζήτηση η Πρόεδρος τους παρουσίασε τη νέα φιλοσοφία της οργάνωσης και λειτουργίας των ΕΛ.ΤΑ. καθώς και τις δράσεις που έχουν σχεδιαστεί για το επόμενο διάστημα.

Παζάρι - Εκδήλωση για τα 10 Χρόνια Λειτουργίας - Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών





 
Μια παρέα φίλων της ιππασίας αποφάσισαν το 2006 να δώσουν ένα τέλος στην κακομεταχείριση γερασμένων και τραυματισμένων ιπποειδών προσπαθώντας να τα φροντίσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους. Όσα είναι τυχερά βρίσκουν καταφύγιο στον ΕΣΠΙ, τον μοναδικό φιλοζωικό σύλλογο που περιθάλπει ιπποειδή στην Ελλάδα.

Ιστορική νίκη για την Βόρεια Ιρλανδία, 2-0 την Ουκρανία

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/06/northern-ireland-victory.jpgΜε σκόρερ τον 36χρονο Γκάρεθ ΜακΌλεϊ στο 49΄ και τον ΜακΓκιν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Βόρεια Ιρλανδία νίκησε 2-0 την Ουκρανία στη Λιόν, πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη της στον Γ΄ όμιλο του EURO 2016 αλλά και συνολικά στην ιστορία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Ετσι, οι Βρετανοί τρέφουν βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στους «16», ενώ η Ουκρανία έγινε η πρώτη ομάδα που ουσιαστικά αποκλείεται, μόλις έξι ημέρες μετά την έναρξη της διοργάνωσης.

Στις καθυστερησεις ο Σταριτζ λυτρωσε τα «λιονταρια» Κέρδισε τον βρετανικό «εμφύλιο» η Αγγλία, 2 - 1 την Ουαλία

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/06/sturridge-kills-wales.jpg
Γύρισε από την «κόλαση» η Αγγλία που… απέδρασε στις καθυστερήσεις και κέρδισε με 2-1 την Ουαλία στην 2η αγωνιστική του Β΄ ομίλου κι έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για πρόκριση. Ο Μπέιλ είχε ανοίξει το σκορ με φάουλ στο 42΄ για τους Ουαλούς, αλλά οι «χρυσές» αλλαγές του Ρόι Χότζσον έδωσαν τη νίκη στους Άγγλους. Ο Βάρντι στο 56΄ ισοφάρισε και ο Στάριτζ στο 92΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Θρηνος στη Βρετανια μια εβδομαδα πριν το δημοψηφισμα. Νεκρή η βουλευτής των Εργατικών Τζο Κοξ, που δέχθηκε επίθεση για το Brexit

Σοκ: Εχασε την ζωή της η βουλευτής των Εργατικών Τζο Κοξ!
Η βουλευτής Τζο Κοξ που είχε δεχτεί επίθεση ενώ ετοιμαζόταν να μιλήσει σε ψηφοφόρους της στην περιφέρειά της, υπέκυψε στα τραύματά της, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα κίνητρα του δράστη.
Το χρονικό της επίθεσης
Η 41χρονη Τζο Κοξ, μητέρα δύο παιδιών εξέπνευσε έπειτα από τα πυρά που δέχθηκε και τις μαχαιριές.
Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού στο νοσοκομείο του Λιντς, η Κοξ έχασε τη ζωή της.

Βρετανικός «εμφύλιος» μεταξύ Αγγλίας και Ουαλίας - Οι σημερινοί αγώνες

Αγγλία - Ουαλία 1-1 LIVE: Ο Βάρντι άνοιξε... λογαριασμό στο Euro 2016Ο βρετανικός «εμφύλιος» μεταξύ Αγγλίας και Ουαλίας ξεχωρίζει από στο σημερινό πρόγραμμα του EURO 2016. Στο Λανς οι δύο εθνικές ομάδες, στο πλαίσιο του Β' ομίλου (16:00), θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης και ο βρετανικός Τύπος, κάνει και ιστορικές αναφορές, κάνοντας λόγο για αντιπαλότητα αιώνων, όταν οι Ουαλοί μάχονταν για τη δημιουργία του δικού τους κράτους. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες μονομαχούν σε αυτό το επίπεδο και ειδικά από τους Ουαλούς, χαρακτηρίζεται ως το ματς του αιώνα!

ΔΕΡΒΕΝΙ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Συνάντηση Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας με Γερμανούς βουλευτές και μέλη του Ινστιτούτου Hanns Seidel

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων με αντιπροσωπεία βουλευτών του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου της Γερμανίας, με βουλευτές του Κρατιδίου της Βαυαρίας, με επιστήμονες του Ινστιτούτου Hanns Seidel, καθώς και με φορείς της Βαυαρίας. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αναστάσιος Κουράκης, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας (Κ.Ο.Φ.) Ελλάδας - Γερμανίας κ. Νάσος Αθανασίου, καθώς και βουλευτές μέλη της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.

Ποιες τροφές καταστρέφουν το κολλαγόνο και γερνούν το δέρμα

logo newsletterlogo newsletterlogo newsletter



 

katastofi_kolagomoyu.jpgΠοιες τροφές καταστρέφουν το κολλαγόνο και γερνούν το δέρμα


Η καλή διατροφή παίζει σημαντικότατο ρόλο στη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Αν τα κύτταρα δεν τρέφονται σωστά, δεν μπορούν να συνθέσουν κολλαγόνο, ουσία που συμβάλλει στην υγεία και κατ΄ επέκταση στην ομορφιά και τη νεανικότητα του δέρματος.

Πατούλης: Επιβαρύνουν τους δήμους με 10 εκ. λόγω των αλλαγών στον ΕΝΦΙΑ

Επιπλέον επιβάρυνση των δήμων κατά 10 εκ. ευρώ επέφεραν οι αλλαγές οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ μετά την ψήφιση του Ν. 4389/2016.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που  ...
airetos.gr

Πανάκριβα στην Ελλάδα γαλακτοκομικά, αυγά, ψωμί και ψάρια


Η δεύτερη ακριβότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης στα γαλακτοκομικά προϊόντα και στα αβγά ήταν η Ελλάδα το 2015, ενώ συνολικά το επίπεδο τιμών των τροφίμων διαμορφώθηκε πάνω από τον μέσο κοινοτικό όρο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, που δημοσιεύει η εφημερίδα Καθημερινή, η Ελλάδα της πολυετούς ύφεσης, της συρρίκνωσης του διαθέσιμου εισοδήματος κατά 25% και της ανεργίας που επίσης βρίσκεται κοντά στο 25%, είναι ακριβότερη από χώρες όπως η Γερμανία, η Ολλανδία, αλλά και από την Πορτογαλία και την Ισπανία.

Δημόσιο: Πόσοι είναι οι φορείς που αρνήθηκαν να απογραφούν

Εκατόν σαράντα εννιά (149) φορείς του Δημοσίου δεν έχουν απογραφεί ακόμα, με τις διοικήσεις τους να αρνούνται να δώσουν στοιχεία για υπαλλήλους και τις αμοιβές τους. Ωστόσο οι συγκεκριμένοι φορείς εξακολουθούν, να χρηματοδοτούνται από το Κράτος.
Η μη απογραφή των φορέων έχει ως αποτέλεσμα να μη γνωρίζει η κεντρική διοίκηση τον αριθμό των εργαζομένων τους αλλά και το σύνολο των αποδοχών τους.

Έρευνα: Ακατάλληλες για κολύμβηση 57 παραλίες σε Αττική, Κορινθία, Εύβοια (πίνακας)

Παραπάνω από 1 στις 3 παραλίες στον Αργοσαρωνικό, τον Ευβοικό και τον Κορινθιακό είναι ακατάλληλες για κολύμβηση! Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από τις εκτεταμένες δειγματοληψίες σε 153 παραλίες που πραγματοποίησε το ΠΑΚΟΕ για 37η χρονιά. Συγκεκριμένα, 96 (62,74%) είναι οι Κατάλληλες (Κ) παράλιες για κολύμβηση και 57(37,26%) είναι οι Ακατάλληλες(Α).
Την έρευνα διεξήγαγε το ΠΑΚΟΕ στα ιδιόκτητα πιστοποιημένα εργαστήριά του, σε συνεργασία με το ΕΜΠ  από τις 2 Μαΐου έως τις 15 Μαΐου εν’ όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Προστασίας του Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου.
Προσοχή: Ακατάλληλες Θάλασσες

Πρωτοβουλίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτοβάθμια υγεία στην Κορινθία.



 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κορινθίας, κ. Μ. Θελερίτη, κ. Γ. Τσόγκας και κ. Γ. Ψυχογιός, και ο επικεφαλής του τμήματος Υγείας ΝΕ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κορινθίας κ. Η. Κοφινάς, στο  πλαίσιο των επισκέψεών τους στις δομές υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, με στόχο το σχεδιασμό των παρεμβάσεων για την πρωτοβάθμια υγεία στην Κορινθία, συναντήθηκαν με τη συντονίστρια κ. Β. Παπακωνσταντίνου, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της Μονάδας Υγείας Κορίνθου (ΠΕΔΥ). Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο κ. Ν. Λεώδης, οδοντίατρος, αντιπρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Γιατρών ΠΕΔΥ και ο κ. Κ. Καραγιάννης, οδοντίατρος, ελεγκτής ΠΕΔΥ.

Παρέμβαση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκου Γόντικα στη συζήτηση του ΠεΣυ για τα προβλήματα στην ελαιοκαλλιέργεια από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες



Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο συχνά εμφανίζονται προβλήματα στην αγροτική παραγωγή που οφείλονται στις αλλαγές στις καιρικές συνθήκες. Ολο και πιο συχνά, αυτό που ξέραμε ομαλή μετάβαση από το χειμώνα στην άνοιξη και μετά στο καλοκαίρι, φθινόπωρο είναι σπάνιο φαινόμενο.
Αρα αυτό που αναφέρει η εισήγηση για ασυνήθεις καιρικές συνθήκες, που δεν ήταν δυνατόν να προβλεφτούν δεν είναι έτσι.

Το ανώτατο στάδιο του εμπαιγμού και τα βαφτίσια της αριστεράς!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Ο κυνισμός με τον οποίο τα κυβερνητικά στελέχη αναφέρονται στον ελληνικό λαό και στις επιλογές του, μόνο στη Βενεζουέλα του Τσάβες και του Μαδούρο μπορεί να βρει όμοιό του.
Πλέον έχουν περάσει σε ανώτατο στάδιο εμπαιγμού, στην ουσία τον ειρωνεύονται, του λένε κατάμουτρα «ήθελές τα, έπαθές τα», μετατρέπουν το λάθος σε δήθεν συνειδητή επιλογή, στην πραγματικότητα λένε του λαού «μας ψήφισες; Κακό του κεφαλιού σου. Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Αφρίζει ξαφρίζει θα το πιείς»!
Συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν το ίδιο παραμύθι: Ότι ο λαός τους ψήφισε ξανά και ξανά όχι επειδή του είπαν αισχρά και ελεεινά ψέματα, αλλά επειδή είδε σ’ αυτούς τους μεγάλους διαπραγματευτές και τους σπουδαίους κυβερνήτες.

Η Ρωσία υπόσχεται την επαναφορά της "Κωνσταντινούπολης"!

Η Ρωσία θα αποκαταστήσει στους χάρτες της το όνομα "Κωνσταντινούπολη" αντικαθιστώντας τη νυν τουρκική ονομασία "Ιστανμπουλ" στην "Πόλη των Πόλεων" στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία ότι δεν αναγνωρίζει την κατοχή της άλλοτε Βασιλεύουσας από την Άγκυρα.

Το ζήτημα έχει γίνει πρώτο θέμα στα ρωσικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα στο RT με τον "εκκωφαντικό" τίτλο «Να θυμάστε το Βυζάντιο». Το RT εκφράζει τις θέσεις της ρωσικής κυβέρνησης και μόνο τυχαία δεν είναι η αναφορά του στο Βυζάντιο.

Ολυμπία Οδός: Στην κυκλοφορία θα δοθούν οι Σήραγγες Δερβενίου Τρέχουν τα έργα στην Κορινθία

[LIVE ΡΕΠΟΡΤΑΖ] Ολυμπία Οδός: Οι Σήραγγες Δερβενίου
 Τις αμέσως επόμενες μέρες σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα υπογραφούν τα περίφημα "Πλαίσια Συναντίληψης". Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας θα κλειδώσουν τα χρονοδιαγράμματα, οι αποζημιώσεις αλλά και τα τυχόν πριμ επιτάχυνσης.
Ένα από αυτά θα υπογραφεί και για την Ολυμπία Οδό και θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους για την κατασκευαστική περίοδο που κλείνει 9 χρόνια τον ερχόμενο Αύγουστο.

Δημοφιλή Tweet




avatar
Ανδρέας Ψυχάρης
@APsycharis

Τελικά ο Παπαδημουλης πήγε στον εισαγγελέα με στοιχεία για τον θάνατο του Μαυρίκου ή απλώς είχε γράψει ανοησίες; #παραιτηθειτε

reply
retweet
favorite


Προβολή προφίλ






avatar
Kostis Hatzidakis
@K_Hatzidakis

Τα σημαντικότερα σημεία της ομιλίας μου στη Βουλή για τον Αναπτυξιακό Νόμο #vouli

khatzidakis.gr/index.php/koin…

reply
retweet
favorite


Προβολή προφίλ






avatar
Μελωδία fm 99.2
@melodiafm992

"Ξημερώματα" - Μίλτος Πασχαλίδης
Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος
Στίχοι: Άκος Δασκαλόπουλος


reply
retweet
favorite


Προβολή προφίλ






avatar
Ελληνική Αστυνομία
@hellenicpolice

Δεν εμπιστευόμαστε άτομα που δεν γνωρίζουμε.O δεκάλογος του διαδικτύου #Cybercrimedivisiongr #hellenicpolice


reply
retweet
favorite


Προβολή προφίλ






avatar
Sotiris Danezis
@SotirisDanezis

"Άκου τον εχθρό σου!" H εξομολόγηση της κατασκόπου κι ενα μάθημα ζωής...


reply
retweet
favorite


Προβολή προφίλ






avatar
DimitrisKonstantinou
@Dimit_Kon

«Διορισμένοι όλων των υπουργών ενωθείτε»

reply
retweet
favorite


Προβολή προφίλ