Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Στα ύψη το θερμόμετρο το Σαββατοκύριακο


«Κόκκινο» αναμένεται να χτυπήσει το θερμόμετρο το Σαββατοκύριακο με τη μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας στα ηπειρωτικά να αγγίζει τους 40 και πιθανώς κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.
Το Σάββατο, στην Κόρινθο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 40 και πιθανόν στο κέντρο της πόλης ως 41 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο Δερβένι το θερμόμετρο θα δείξει από 26 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Τέλος στο Σαραντάπηχο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς.

Τεράστιο το πρόβλημα της διάβρωσης στην Κορινθία


ΠΗΓΗ:Korinthian News

Στο πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών του παραλιακού μετώπου της Κορινθίας αναφέρθηκε ο Αντινομάρχης Κορινθίας Γ. Γεωργακόπουλος, χαρακτηρίζοντας το πρόβλημα τεράστιο που χρήζει άμεσης παρέμβασης από το αρμόδιο υπουργείο και η χρηματοδότησή του απαιτεί δεκάδες εκ. ευρώ. Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργακόπουλος ανέφερε:

Πνίγηκε 78χρονος στον Ελαιώνα Διακοπτού

ΠΗΓΗ:thebest.gr
Το τελευταίο του μπάνιο έμελλε να είναι δυστυχώς αυτό που έκανε σήμερα στις 12 το μεσημέρι, ένας

Πάνος Γιαννούλης: Στηρίζω Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο

ΠΗΓΗ: ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
«Φτάνοντας στις εκατόν ημέρες πριν τις Δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010, θα ακούσουμε επιχειρήματα για το ποιος είναι κατάλληλος, να πάρει το τιμόνι του δήμου Αιγιάλειας. Γι' αυτό θα ήθελα να εκφράσω λίγες σκέψεις με το χέρι στην καρδιά. Ως αρχηγός της μειοψηφίας του νυν δήμου Αιγείρας, μετά από την επίσημη ανακοίνωση του Δημ. Τριανταφυλλόπουλου ως υποψηφίου δημάρχου του νέου -Καλλικρατικού- Δήμου Αιγιάλειας, καταθέτω την στήριξη μου με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του κ. Δημ. Τριανταφυλλόπουλου «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Δεκατέσσερα χρόνια χωρίς την Αλίκη


ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ (VIDEO) και Η ΑΛΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑ (VIDEO)
Σήμερα συμπληρώνονται 14 χρόνια χωρίς την Αλίκη Βουγιουκλάκη και σε αυτά τα 14 χρόνια η αξέχαστη ...μουσίτσα του ελληνικού κινηματογράφου, που έκανε μέχρι και το ελληνικό στέμα να της υποκληθεί, συνεχίζει να αποκτά θαυμαστές ακόμη κι αν δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Νεκρός στο διαμέρισμά του επί 15 ημέρες τραγουδιστής του συγκροτήματος “The Forminx”

ΠΗΓΗ : Newsbeast.gr

Θλιβερό τέλος για έναν σημαντικό τραγουδιστή, ο οποίος μεσουράνησε τη δεκαετία του ’60. Ο Τάσος Παπασταμάτης, ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος «The Forminx» βρέθηκε νεκρός τη Δευτέρα στο διαμέρισμά του στην πλατεία Βικτωρίας.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΣΤΙΣ 14 ΑΥΓΟΣΤΟΥ

Την Μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκεφθούν το Ξυλόκαστρο. Η συναυλία θα γίνει στη Μαρίνα Ξυλοκάστρου (Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής) το Σάββατο 14 Αυγούστου με τους :
ΓΛΥΚΕΡΙΑ
ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ
ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ και
ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΝΟ
...Σας περιμένουμε για ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα σε ένα υπέροχο περιβάλλον με φαγητό και ποτό.

Τιμή Εισιτηρίου: 20 €
Μην το χάσετε!

Η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας


Αρχαία Ολυμπία : Aποστολή ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ

Η επίσημη τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Σιγκαπούρη 2010» πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Αρχαία Ολυμπία τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, σηματοδοτώντας τόσο το ξεκίνημα ενός ταξιδιού σε όλο τον κόσμο, όσο και ένα προοίμιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Σιγκαπούρη 2010.Την παρακολουθούν πολλές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό , πλήθος κόσμου που βρίσκονται στον Ιερό χώρο της Ολυμπίας, καθως και εκατομύρια τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο καθώς η τηλεόραση μεταδίδει ζωντανα το γεγονός.

Χωρίς να ιδρώσει 6 - 1 ο Ολυμπιακός την Μπέσα

Επίδειξη δύναμης έκανε απόψε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπέσα, καθώς επικράτησε χωρίς να... ιδρώσει με 6-1 στον επαναληπτικό του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League. Οι παίκτες του Έβαλντ Λίνεν, υπό το βλέμμα του Άλμπερτ Ριέρα, ανέβασαν... στροφές στο δεύτερο μέρος και με τους Ντουντού (46΄, 78΄), Ντάρμπισιρ (53΄), Μαρέσκα (75΄, 90΄) και Φετφατζίδη (88΄), πέτυχαν μια από τις μεγαλύτερες σε έκταση νίκες στην Ευρώπη.