Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Λογάριαζε χωρίς τον Ελμπάζ ο Ατρόμητος.

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 1-1Ισόπαλη (1-1) έληξε η τελευταία χρονικά αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής της Super League. Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 47', με τον Κιβρακίδη να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Περιστεριωτών ύστερα από 89 ματς, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης έφυγε με το βαθμό από το Περιστέρι χάρη στην εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του... σπεσιαλίστα Ελί Ελμπάζ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. 
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Ούμπιδες (65' Κυριακίδης), Μανούσος (81' Νάτσος), Ντιγκινί (88' Μενσά), Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Μάντσον, Ντάουντα, Γιαννούλης
Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Κόβιτς, Κοντοές, Ντάσιος (85' Ελμπάζ), Μάατσι (55' Αλμπάνης), Σιατραβάνης (67' Μάατσεν), Ανιέτε, Καστιγιέχος, Παπάζογλου, Κούρος, Μπαρτόλινι, Κονέ

Τραγικός θάνατος για ζευγάρι ηλικιωμένων στην Τολοφώνα Φωκίδα μετά από πτώση εξωτερικού ασανσέρ

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/07/ekav-asthenoforo-1.jpgΤραγικό θάνατο βρήκε ζευγάρι ηλικιωμένων στην Τολοφώνα της Φωκίδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Nafpaktianews  ξεκόλλησε από τη θέση του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους  ο  εξωτερικός ανελκυστήρας με αποτέλεσμα την πτώση του στο κενό την ώρα που το  ζευγάρι των ηλικιωμένων ήταν μέσα σε αυτόν με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο και των δύο.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 21/8 όταν το ζευγάρι ηλικιωμένων οι οποίοι ήταν γεννημένοι το 1928 (89 ετών) επέστρεψαν στην οικία τους και χρησιμοποίησαν τον εξωτερικό ανελκυστήρα για να ανέβουν .

Επίθεση της ΝΔ για το «13άρι των ψεμάτων του κ. Τσίπρα στην περσινή Δ.Ε.Θ.»

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/04/NEA-DIMOKRATIA-NEA-GRAFEIA-PEIRAIOS-1300.jpg
Τις 13 υποσχέσεις που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της περυσινής του επίσκεψης στη ΔΕΘ υπενθυμίζει η Νέα Δημοκρατία και καλεί τον Πρωθυπουργό να δώσει πειστικές απαντήσεις για την αδυναμία της κυβέρνησης να τηρήσει τα υπεσχημένα αλλά και να μην καταφύγει εκ νέου στην γνώριμη δικαιολογία ότι «για όλα φταίνε οι άλλοι».

Η μέρα έγινε νύχτα έπειτα από 99 χρόνια στις ΗΠΑ - Ολική έκλειψη Ηλίου

ec2
Η πρώτη ολική έκλειψη ηλίου εδώ και 99 χρόνια στις ΗΠΑ ξεκίνησε στις 09:05, τοπική ώρα (19:05 ώρα Ελλάδας) στο Όρεγκον. Είναι ορατή κατά μήκος μιας λωρίδας πλάτους 113 χιλιομέτρων που διατρέχει 14 αμερικανικές πολιτείες, όπου ζουν τουλάχιστον 12 εκατομμύρια άνθρωποι 

Έρχεται δύσκολη νύχτα - Μεγάλη φωτιά στο Σοφικό

Μεγάλη φωτιά στο Σοφικό! Έρχεται δύσκολη νύχτα – Εκκενώθηκε παιδική κατασκήνωση | Newsit.gr Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει έξω από το Σοφικό Κορινθίας και προχωρά προς το χωριό Αλμυρή.
Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση και έχει εξαπλωθεί λόγω των ανέμων, εντάσεως 5 μποφόρ, που πνέουν στην περιοχή.
Στο σημείο επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 33 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 60 ατόμων, ενώ μέχρι, αργα το βράδυ, ρίψεις νερού έκαναν 6 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα. Υδροφόρες και μηχανήματα ττης Αντιπεριφερειας Κορινθιας και το δήμου Κορινθίων βρίσκονται στη μάχη με τις φλόγες.

ΑΣΕΠ: Ξεκινάει ο έλεγχος, βγαίνουν τα αποτελέσματα της 1Κ/2017 για θέσεις στα Δικαστήρια

Σε τελική ευθεία βρίσκονται οι προσλήψεις 404 ατόμων στα Δικαστήρια καθώς όπως πληροφορείται η aftodioikisi.gr, για την προκήρυξη 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ, μετά τις 10/9 θα ξεκινήσει ο έλεγχος των αιτήσεων και τα αποτελέσματα

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι αιτήσεις για δύο νέες προκηρύξεις

Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι διαδικασίες των αιτήσεων για δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αφορούν συνολικά 106 θέσεις τακτικού προσωπικού.
Ειδικότερα:
Α) Στις 29 Αυγούστου 2017 ημέρα Τρίτη ξεκινά η διαδικασία της υποβολής

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποινικές διώξεις κατά γενικού γραμματέα, περιφερειάρχη & 48 δημάρχων (πίνακας)

Την ανάλυση των 1267 ποινικών υποθέσεων δημοσίων υπαλλήλων και λειτουργών του Δημοσίου για το 2016, που κοινοποιήθηκαν στην Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου δημοσιεύει η aftodioikisi.gr. 
Πρόκειται για σοβαρές υποθέσεις που, όπως έχει τονίσει η κ. Παπασπύρου, αφορούν μεταξύ άλλων

Ξεκίνησε η διαδικασία ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους ΟΤΑ α΄ βαθμού

Στη ρύθμιση υπάγεται το σύνολο οφειλών σε Δήμους και τα Νομικά Πρόσωπα αυτών που έχουν βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως και δύο (2) μήνες από την έναρξη ισχύος του νόμου, δηλαδή έως 30 Σεπτεμβρίου ...

airetos.gr

Θα είναι μαζί ως το τέλος. Αλλά ποιο τέλος;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Στην παγκόσμια και στην ελληνική Ιστορία πάντα υπήρχαν δημαγωγοί, ψεύτες, τυχοδιώκτες, αρνητές των ίδιων των ιδεολογιών τους, προδότες των πολιτικών, θρησκευτικών και εθνικών πεποιθήσεών τους.
Το έκαναν για να αρπάξουν την εξουσία και για την διαιώνιση αυτής της εξουσίας τους.
Όσο κι’ αν ψάξει κανείς, όμως, δύσκολα θα βρει κάποιους που να ήταν όλα αυτά μαζί.
Και σίγουρα δεν θα βρει κανέναν που να είπε τόσα πολλά και τόσο συσσωρευμένα ψέματα.
Και κυρίως δεν θα βρει κανέναν που με τόση μαεστρία να αλλάζει το ένα ψέμα με το άλλο ψέμα την ίδια σχεδόν χρονική στιγμή.

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ: ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ

 
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ υπάρχει συμβουλευτική συνεργασία με πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και σημερινό Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Τούτου δοθέντος, ο πρώην Πρωθυπουργός δεν συμβουλεύει το σημερινό Πρωθυπουργό, να μην είναι υποτελής στους δανειστές;;; έχει και ο δανειζόμενος δικαιώματα!!!
Δεν τον συμβουλεύει να μην λέει τόσα ψέματα στο Λαό;;;
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ