Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ο πρωτοπόρος Βόλος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα καθώς νίκησε τη Σπάρτη με 3-0 για τη 22η αγωνιστική της Football League.

Football League: Νίκη με «τριάρα» ο Βόλος κόντρα στη Σπάρτη (βαθμολογία, αποτελέσματα, highlights)
Ο Βόλος κατέκτησε τη νίκη κόντρα στη Σπάρτη με 3-0 και επέστρεψε με το καλύτερο τρόπο στις νίκες. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν από νωρίς το σκορ καθώς ο Πίτι Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 στο 8'.
Το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο και στη συνέχεια με τον Καρίκι στο 41' να σκοράρει για το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βολιώτες έκαναν τρία τα τέρματα τους χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φράγκου στο 83'.

Τα αποτελέσματα (22η αγωνιστική)

Η 25η αγωνιστική στη Superleague

Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-1: Ο Αλμπάνης δεν ήταν... Κουλούρης (highlights)
Με ισοπαλία ξεκίνησε η δράση της 25ης αγωνιστικής καθώς ο Αστέρας και η Λαμία έμειναν στο 0-0 στη Τρίπολη.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή κόντρα στον Παναιτωλικό παίρνοντας τη νίκη με 2-1. Δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΛ.
Ο ΟΦΗ πήρε σημαντική νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό όπως και η ΑΕΚ που

Όλα όσα είδαμε στο ΟΑΚΑ από τους πράσινους χούλιγκαν μας προκάλεσαν απογοήτευση , θλίψη και αηδία

 
Το ελληνικό ποδόσφαιρο, που αποτελεί φυσικά μία ευκρινή αντανάκλαση ολόκληρης της ελληνικής πραγματικότητας, δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Σε ένα απόγευμα που τίποτα δεν προμήνυε το τι θα επακολουθούσε, γίναμε για ακόμη μια φορά μάρτυρες μιας τραγικής, κακοστημένης παράστασης.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, αγωνιστικούς και μη, αφού η άνανδρη επίθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού στον πάγκο του Ολυμπιακού στο 5ολεπτό αποτέλεσε ένα αντιπροσωπευτικότατο τρέιλερ του τι θα ακολουθούσε.
Είναι πραγματικά αξιοσημείωτος ο τρόπος που στην Ελλάδα του 2019, σε ένα ματς με μοναδικό παρονομαστή το γόητρο, αφού βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε, οι φυσικοί αυτουργοί του προπηλακισμού έφυγαν από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ, διέσχισαν ολόκληρο το αχανές ταρτάν του γηπέδου και βρέθηκαν ανενόχλητοι να απειλούν τη σωματική ακεραιότητα των μελών της ερυθρόλευκης αποστολής..

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η επανέναρξη του παιχνιδιού μετά τα μπάχαλα των

Γνώριμο σκηνικό η διακοπή σε ντέρμπι με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό

Γνώριμο σκηνικό η διακοπή σε ντέρμπι με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό
Ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος να αγωνίζεται σε συνθήκες "Μπανανίας", όταν γηπεδούχος είναι ο Παναθηναϊκός. Αυτή ήταν η 3η διακοπή, που προκαλούν οι οπαδοί του τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια.
Την 21η Νοεμβρίου 2015, το αιώνιο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν ξεκίνησε ποτέ στο "Απ. Νικολαϊδης". Αιτία ήταν η φωτοβολίδα που εκσφενδονίστηκε από την κερκίδα και σημάδεψε τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, αναγκάζοντας τον διαιτητή Ανδρέα Παππά να αναβάλει το ντέρμπι. Η Λεωφόρος μετατράπηκε σε "ζούγκλα", με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ξεσπούν και να πετούν ό,τι βρίσκουν μπροστά τους και τις δυνάμεις των ΜΑΤ να αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση.
Στις 18 Μαρτίου του 2012 -και τότε στο ΟΑΚΑ- τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη του ματς και την ανάπαυλα, κορυφώθηκαν στο 82’, οδηγώντας και πάλι στη διακοπή του αγώνα. Οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και οι παίκτες των δύο ομάδων έφυγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια. Ο Τάσος Κάκος διέκοψε το παιχνίδι με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, κι ενώ ο Ολυμπιακός προηγούνταν στο σκορ 0-1 με γκολ του Αμπντούν.
Για να φτάσουμε στα γεγονότα της Κυριακής (17/3), όταν διεκόπη οριστικά το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής στο 70ό λεπτό, κάτι που θα έπρεπε να γίνει από το 5ο λεπτό, όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τον πάγκο του Ολυμπιακού. Μέχρι και μαρτυρίες για κατοχή μαχαιριού υπήρξαν από πλευράς Ολυμπιακού. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν στο ημίχρονο και κορυφώθηκαν μετά το γκολ του Φορτούνη, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Τα δακρυγόνα έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα και ανάγκασαν τον Γερμανό διαιτητή να ανακοινώσει την οριστική διακοπή του αγώνα.

Κυριάρχησε στο ντέρμπι Επαιζε μόνος του ο Ολυμπιακός (0-1)

Επαιζε μόνος του ο Ολυμπιακός (0-1) | tanea.gr 

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έχασε τα άχαστα στο πρώτο ημίχρονο, βρήκε το γκολ στο δεύτερο με τον Γκερέρο (0-1), αλλά το παιχνίδι διεκόπη στο 70’ μετά τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του Τριφυλλιού. 

 

Το «ντου» των «πράσινων» χούλιγκανς στο πέμπτο λεπτό του αγώνα αλλά και τα σοβαρά επεισόδια στο δεύτερο ημίχρονο, τα οποία τελικά οδήγησαν στην οριστική διακοπή, σημάδεψαν το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Ένα ντέρμπι, στο οποίο όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι, με το 0-1 που έδειχνε ο φωτεινός πίνακας όταν ο Φριτζ διέκοψε τον αγώνα να αδικεί την εικόνα τους. Οι Πειραιώτες στο πρώτο ημίχρονο

Στα πρόθυρα της διάλυσης: Μπροστά στο -6 ο Παναθηναϊκός

Οριστική διακοπή εξαιτίας των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι | tanea.grΣτα πρόθυρα της διάλυσης: Μπροστά στο -6 ο Παναθηναϊκός | in.gr
Ο Γερμανός ρέφερι της αναμέτρησης, Μάρκο Φριτζ, ανακοίνωσε την οριστική διακοπή του ντέρμπι, μετά τα σοβαρότατα επεισόδια που έγιναν από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.
Οι τρεις διαιτητές βγήκαν μαζί με τους παρατηρητές και εκπροσώπους των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο για να ελέγξουν την ατμόσφαιρα, αλλά και αν έχει εκκενωθεί το ΟΑΚΑ.
Αφού λοιπόν βγήκαν από τη φυσούνα είδαν μερικούς οπαδούς του Παναθηναϊκού στις κερκίδες και επέστρεψαν στα αποδυτήρια επισημοποιώντας μετά από λίγο την οριστική διακοπή στο ντέρμπι αιωνίων.
Η κατάσταση στο ΟΑΚΑ φάνηκε ότι μύριζε μπαρούτι από τα πρώτα λεπτά της

Προτελευταία (17η) αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας Κορινθίας.( αποτελέσματα)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnLLJYxuswDmXhqIv3OxPvQWbWvOJz2m0-AXkilNx6y99tPcBX5l2JVG1x-X3doi4jb4KXD-JDYKJUCwaA4ztdmn6hc-S4T1Ri3u9McRHvFFHGzPrEEORBw_aEXhpJ2czRE5I5AawCqbU/s640/2d945a9fb7b23432a5707687a1c393be_XL.jpg
Στα πλαίσια της 17ης (προτελευταίας) αγωνιστικής , στο πρωτάθλημα της Γ1΄ Κορινθίας , ενώ Κύψελος Κορίνθου και Ποσειδών Κυράς Βρύσης κέρδισαν «στα χαρτιά» Αετό Αγγελοκάστρου και Σοφικό ΄05, αντίστοιχα, ο Αστέρας Κορίνθου επεβλήθη με 4- 2 της Ακαδημίας Λεχαίου, ενώ  ο αγώνας η Προόδος  Αγίου Βασιλείου σάρωσε με 6 – 0 τον Βελλερεφόντα Αρχαίας Κορίνθου και πέρασε  επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα.
17η Αγωνιστική
Αστέρας Κορίνθου
-
Ακαδημία Λεχαίου 4 -  2
ΠΑΣ Κύψελος
-
Αετός Αγγελοκάστρου 3 – 0 α.α.
Ποσειδών Κ. Βρύσης
-
Σοφικό '05 3 – 0 α.α.
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
-
Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου 6 - 0


Η βαθμολογια
1
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
14
40
1
ΠΑΣ Κύψελος
15
38
3
Αστέρας Κορίνθου
15
30
4
Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου
15
24
5
Σοφικό '05
15
12
6
Ακαδημία Λεχαίου
14
11
7
Ποσειδών Κ. Βρύσης
15
9
8
Απέσσας
15
3
9
Αετός Αγγελοκάστρου
16
-4
* Ποινές
Ποσειδών Κ. Βρύσης: -3
Σοφικό '05: -9
Αετός Αγγελοκάστρου: -9
Απέσσας: -9

Στα  πλαίσια της 17ης ( προτελευταίας)αγωνιστικής , στο πρωτάθλημα της Γ2  κατηγορίας η Λαύκα νίκησε 3- 0 «στα χαρτιά»  τον ΑΟ Σπαθοβουνίου, ενώ οι  Νέοι  Στιμάγκας  έχασαν με 1- 2 από τον  ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού, ο Αετός Κρυονερίου νίκησε με 3 – 0 την Αναγέννηση Κιάτου, η Προοδευτική Περιγιαλίου έχασε με 2- 3 από τα Ταρσινά ΄97  και ο Παμφενεατικός επικράτησε με 2 – 0 επί του ΑΟ Λυκοποριάς
Νέοι Στιμάγκας
-
ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού 1 - 2
Αετός Κρυονερίου
-
Αναγέννηση Κιάτου 3 - 0
Προοδευτική Περιγιαλίου
-
Ταρσινά '97 2 - 3
Παμφενεατικός
-
ΑΟ Λυκοποριάς 2 - 0
ΑΟ Λαύκας
-
ΑΟ Σπαθοβουνίου 3 – 0 α.α.

Η  βαθμολογία
1
ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού
17
44
2
Αετός Κρυονερίου
17
44
3
Ταρσινά '97
17
34
4
ΑΟ Σπαθοβουνίου
17
28
5
ΑΟ Λαύκας
15
22
6
Παμφενεατικός
15
21
7
Προοδευτική Περιγιαλίου
17
20
8
Νέοι Στιμάγκας
17
13
9
ΑΟ Λυκοποριάς
16
2
10
Αναγέννηση Κιάτου
16
2
* Ποινές
ΑΟ Λυκοποριάς: -3
ΑΟ Σπαθοβουνίου: -3