Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Ονειρεμένη «ερυθρόλευκη» παράσταση! Περίπατος στο ντέρμπι...Ο Ολυμπιακός «έπνιξε» την ΑΕΚ και έφτασε άνετα στο 3-0

Ο Ολυμπιακός «έπνιξε» την ΑΕΚ και έφτασε άνετα στο 3-0
Ξέσπασε ο Ολυμπιακός και μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι με την ΑΕΚ, επικρατώντας 3-0 στο Φάληρο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Τα τέρματα των πρωταθλητών, που ήταν ανώτεροι σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού, πέτυχαν οι Ιντέγε (7΄), Μάρτινς (65΄) και Φορτούνης (79΄).Ένα ματς που θα μπορούσε να το είχε «καθαρίσει» ακόμα πιο εύκολα ο Ολυμπιακός, μιας και είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ!

Η κυριαρχία του Ολυμπιακού ήταν απόλυτη, σε βαθμό που ίσως να μην είχε φανταστεί ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του. Η εικόνα των αναμετρήσεων με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ ήταν μακρινή ανάμνηση και ο «Θρύλος» έδειχνε βγαλμένος από τα όνειρα των φίλων του.

O Παναθηναϊκός 3 - 1 κέρδισε με 2 πέναλτι τον Αστέρα Τρόπολης που επαίζε με 10

Καθάρισε τον Αστέρα με Μπεργκ και Λεντέσμα ο ΠΑΟΟ Παναθηναϊκός  νίκησε χωρίς να «πατήσει γκάζι» με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και συνεχίζει να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα της Super League μετά από 4 αγωνιστικές. Ο Μπεργκ στο 1΄ και ο Λεντέσμα με δύο πέναλτι στο 39΄ και 88΄ ήταν οι σκόρερ του «τριφυλλιού».
Με 10 παίκτες έμεινε από το 56΄ ο Αστέρας, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Φαρίνια, ωστόσο, μείωσε στο 67΄ με το πέναλτι του Ιωαννίδη.
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α. Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής, Ιβανόφ (70΄ Μολέδο), Χουλτ, Κουλιμπαλί (11΄ Ρέις), Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο (77΄ Εμποκού), Μπεργκ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δ.Ελευθερόπουλος):
Κοσίτσκι, Μάσα (46΄ Τσιλιανίδης), Κουρμπέλης, Ιωαννίδης (75΄ Γκοντο), Τσουκαλάς, Φαρίνια, Γιαννούλης, Καλτσάς (61΄ Στανισάβλιεβιτς), Μπέρτος, Χαμντανί, Ιγκόρ

* Νωρίτερα, στον πρώτο αγώνα της ημέρας, ο ΠΑΟΚ πέταξε εκ νέου δύο βαθμούς αφού έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία στη Βέροια με την τοπική ομάδα  όπως έληξε  και το ματς στα Χανιά ανάμεσα στον Πλατανιά και στον Παναιτωλικό

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ( Αποτελέσματα)

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8UDbKc5FzCguajvSh7Cna3GvrHwuwjrXvMAPocfGfp11Z_WKfe8OrY9Elpg4zsMc5SpgHc5Io3F_YeEBt8jSGDTnDH5SfqMLr1MzIzT1bVpMzaS7Js-V0zZjbRxU_HjB0o9orE4-5zlfl/s400/spathobouni_entos.jpg
 ΚΟΡΙΝΘΙΑ
Η 2η αγωνιστική
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0 - 2
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 2 - 0
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ  4 - 1
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ - ΑΟ ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 1 - 1
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 1 - 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 5 - 0
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 0 - 0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 3 - 1



ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Η Βάρδα πέρασε από τη Μεγαλόπολη και η Παναχαϊκή από το Ζευγολατιό

Απόλυτος κυρίαρχος ο ΠΑΟ Βάρδας συνεχίζει το καλπασμό του στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα της Ηλείας , στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, πέρασε νικηφόρα και από τη Μεγαλόπολη, με σκορ 3 - 1 επί της τοπικής Δόξας. Τά τέρματα του ΠΑΟ Βάρδας πέτυχαν ο Ντόμας (27΄), ο Σαντενάι στο 54΄ και Βατσης στο 68΄. Για τη Δόξα μείωσε ο Νάνος στο 80΄. 
Με την νίκη της αυτή η Βάρδα ξέφυγε στο +3, μετά την ισοπαλία με τέρματα 2 - 2 που πήρε ο Παναρκαδικός , στην Μυτιλήνη, κόντρα στον Αιολικό. Οι νησιώτες πήραν προβάδισμα στο 18΄ με τον Χρίστου, οι Άρκαδες ισοφάρισαν στο 55΄ με τον Σαλαπάτα και πήραν προβάδισμα στο 57΄ με τον Κανναβέτας. Στο 78΄ ο Μπουρούς ισοφάρισε για τον Αιολικό στο τελικό 2 - 2. 
 Η Παναχαϊκή πέτυχε έκτός έδρας νίκη στο Ζευγολατιό με 2 - 0 με τέρματα του Φωτάκη στο 75΄ και του Σούλη στο 85' και πέρασε στη 2η θέση της βαθμολογίας. 
Την ήττα με 1 - 0 γνώρισε ο ΑΟ Λουτρακίου από την Αχαϊκή στην Κ. Αχαϊα. 
Με το ίδιο σκορ και σκόρερ τον Αργυρίου στο 13΄ νίκησε η Θήβα την Χαλκίδα. Πάντως την έκπληξη της αγωνιστικής έκαναν ο Παναργειακός και ο Τσικλητήρας Πύλου αφού ο πρώτος πέρασε νικηφόρα από την Αμαλιάδα κερδίζοντας με γκολ του Καλογερά την τοπικό Αστέρα με 0-1 και ο δεύτερος από την έδρα του Φωστήρα αποσπώντας ¨χρυσή¨ισοπαλία 0 - 0 από τον Φονέα. Τέλος ρεπό είχε η Ερμιονίδα.

Τα αποτελέσματα
4 αγωνιστική

Φωστήρας – Τσικλητήρας Πύλου  0-0
Δόξα Μεγαλόπολης – ΠΑΟ Βάρδας  1-3
Θήβα – Χαλκίδα  1-0 
Ζευγολατιό – Παναχαϊκή 0-2
Αχαϊκή – Λουτράκι 1-0
Αστέρας Αμαλιάδας – Παναργειακός  0-1 
Αιολικός – Παναρκαδικός  2-2
Ρεπό: Ερμιονίδα
 
Η Βαθμολογια
ΠΑΟ Βάρδας
4
8-2
12
Παναχαΐκή
4
4-0
9
Παναρκαδικός
4
4-2
8
Φωστήρας
3
6-0
7
Ερµιονίδα
3
5-2
6
Τσικλητήρας Πύλου
4
5-2
5
ΠΑΟ Λουτρακίου
4
2-3
4
ΑΟ Ζευγολατιού
4
2-5
4
Αχαϊκή
4
4-5
4
ΑΟ Θήβα
3
2-5
4
Αιολικός
4
2-3
3
Παναργειακός
4
1-4
3
Χαλκίδα
3
0-1
2
Δόξα Μεγαλόπολης
4
5-9
2
Αστέρας Αμαλιάδας-Πανόπουλου
4
1-6
1
 

LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ : Α. Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ

Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΕΙΚΟΝΑ ΕΔΩ 

sportaltv.gr

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ Β' ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ!



 Ακούστε ζωντανά Greekradio web channel
Στην περιγραφή του αγώνα ο Τάσος Μητσόπουλος. Ενδιάμεσο ρεπορταζ αγώνων ο Βασίλης Λάλος 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Δοκιμασίες για Παναχαϊκή και ΠΑΟ Βάρδα σε Ζευγολατιό και Μεγαλόπολη

Έφτασε η ώρα για το πρώτο "διπλό" - Η Παναχαϊκή παίζει σήμερα κόντρα στο Ζευγολατιό Για την 4η αγωνιστική του τρίτου Ομίλου

 Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπου για την 4η αγωνιστική του 3ου Ομίλου έχουμε δυνατές αναμετρήσεις.
Στο Ζευγολατιό σήμερα, ο  ΑΟΖ με νέο  προπονητή στον πάγκο του, τον Ανδρέα  Ζήκο μετά το τέλος της συνεργασίας της ομάδας, με τον Μιχάλη Βλάχο, αντιμετοπίζει την Παναχαϊκή.
Ο έμπειρος τεχνικός ήρθε σε συμφωνία προχθές το βράδυ με την διοίκηση ενώ χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την καινούρια του ομάδα. Η διοίκηση, το τεχνικό τημ και οι ποδοσφαιριστές μας, τον καλωσορίζουν και του εύχονται μόνο επιτυχίες και υγεία.

Να θυμίσουμε ότι μετά την ήττα από την Βάρδα, η ομάδα της Κορινθίας έλυσε τη συνεργασία της με τον Βλάχο
Ο σημερινός αγώνας του Ζευγολατιού  αποτελεί δοκιμασία για την Παναχαϊκή, έχει μία ακόμη ιδιατερότητα που ίσως τους δυσκολέψει ο αγωνισιτκός χώρος.
Συγκεκριμένα η Παναχαϊκή θα δώσει  ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια του πρώτου γύρου κόντρα στην ομάδα της Κορινθίας  σε πλαστικό χορτάρι.
Αυτό είναι και το ιδιαίτερο στοιχείο αυτής της αναμέτρησης, αφού είναι κάτι που δεν είναι συνηθισμένο σε ένα τέτοιο επίπεδο και αναμένεται να δυσκολέψει τις προσπάθειες των "κοκκινόμαυρων".
Αξίζει να τονιστεί πως είναι πιο γρήγορο τερέν, θέλει περισσότερη προσπάθεια στα κοντρόλ, ενώ τα μαρκαρίσματα μπορεί να γίνουν πιο επικίνδυνα.
Στην Κάτω Αχαϊα η Αχαϊκή υποδέχεται το Λουτράκι θέλοντας τη νίκη που θα τις δώσει ένα σημαντικό τρίποντο.
Να συνεχίσει το αήττητο σερί του θέλει ΠΑΟ Βάρδας, ο οποίος θα αναμετηθεί εκτός έδρας με τη Δόξα Μεγαλόπολης θέλοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Βάρδας είναι αήττητη με τρεις νίκες μέχρι τώρα.
Στον Ταύρο ο Φωστήρας υποδέχεται τον Τσικλητήρα Πύλου, ενώ  η Θήβα μάχεται με την Χαλκίδα. Στην Αμαλιάδα ο τοπικός Αστέρας αντιμετωπίζει τον Παναργειακό, ενώ στη Μυτιλήνη ο Αιολικός φιλοξενεί τον Παναρκαδικό. Τέλος ρεπό έχει η Ερμιονίδα.

  4η αγωνιστική
Φωστήρας – Τσικλητήρας Πύλου
Δόξα Μεγαλούπολης – ΠΑΟ Βάρδας
Θήβα – Χαλκίδα
Ζευγολατιό – Παναχαϊκή
Αχαϊκή – Λουτράκι
Αστέρας Αμαλιάδας – Παναργειακός
Αιολικός – Παναρκαδικός
Ρεπό η Ερμιονίδα