Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Πρωτομαγιά 2018 με τον σύλλογο Αρχαία Πελλήνη στην Πελλήνη (Ζούγρα)




.Πρωτομαγιά στη Πελλήνη...για 4η συνεχή χρονιά και φέτος με επιτυχή διοργάνωση από τον σύλλογο "Η ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΛΛΗΝΗ"
βίντεο
Nikos Nikolopoulos

Πέθανε η τραγουδίστρια Ζωή Κουρούκλη


https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/05/zoi-kouroukli-500.jpgΈφυγε σε ηλικία 81 ετών η τραγουδίστρια Ζωή Κουρούκλη μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.
Η πρώτη εξαδέρφη της Ζωης Λάσκαρη ήταν μια σημαντική τραγουδίστρια της δεκαετίας του ΄60 με ιδιαίτερη αγάπη προς την τζάζ μουσική.
Ξεκίνησε σαν παιδί θαύμα στο θέατρο παίζοντας και τραγουδώντας, μέχρι που την ανακάλυψε ο νεαρός τότε Μίμης Πλέσσας στα 11 της χρόνια. Μαζί ηχογραφούν τον πρώτο τους τραγούδι 45 στροφών.
Έκανε εμφανίσεις σε παλιές ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες σαν τραγουδίστρια ενώ το 1966 συνεργάστηκε και με το ποπ συγκρότημα The Stormies.
Άρχισε να εργάζεται σαν τραγουδίστρια στην Ελληνική Ραδιοφωνία. Παράλληλα, είχε γυρίσει τον κόσμο εκπροσωπώντας την Ελλάδα στα μεγαλύτερα Φεστιβάλ τραγουδιού εκείνης της εποχής, κερδίζοντας πολλές φορές το πρώτο βραβείο.

Ο Γκάλης απαντά στις φήμες περί υποψηφιότητάς του στις επόμενες εκλογές

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/12/galis1-500.jpg 
Θέση λόγω της φημολογίας που τον θέλει να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές πήρε ο Νίκος Γκάλης
Με ένα αιχμηρό σχόλιο στη σελίδα του στο Facebook ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ διαψεύδει κατηγορηματικά την πληροφορία γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ο Νίκος Γκάλης και κάποιοι δεν είναι καλά»

Ελληνας παπάς έτρεξε με τα ράσα για 90 ώρες και νίκησε [εικόνες]

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/05/pater38.jpg
Ο πάτερ Θεόδωρος, ένας απίστευτος δρομέας από τις Αμπελιές Γιαννιτσών ήταν ο μεγάλος νικητής του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα Νο Finish Line που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Έκανε 430 χιλιόμετρα ο πάτερ Θεόδωρος Περπερίδης

Συναγερμός για την φωτιά σε εργοστάσιο μπαταριών στην Ξάνθη Δεν υπάρχει κίνδυνος τοξικών αερίων για την περιοχή

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/05/fotia-xanthi-500.jpg
Πολύ μεγάλη ανησυχία υπάρχει για την πυρκαγιά που είναι ανεξέλεγκτη στο εργοστάσιο της Ξάνθη;. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη οι αρμόδιοι φορείς καθώς η έκλυση των αερίων που υπάρχει μπορεί αν δημιουργήσει πάρα πολύ μεγάλα προβλήματα.
Ο μόλυβδος που υπάρχει στον αέρα είναι σε πολύ μεγάλα ποσοστά και αυτή την ώρα οι ερευνητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου κάνουν τις απαραίτητες μετρήσεις. Το νοσοκομείο της Ξάνθης έχει τεθεί σε επιφυλακή και μάλιστα ήδη