Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Δυνατή χαλαζόπτωση το απόγευμα στη Λακωνία!

Η ξαφνική κακοκαιρία προκάλεσε πολλά προβλήματα στη κέντρο της Λακωνικής πρωτεύουσας, ενώ και η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν δυσχερώς λόγω του χαλαζιού και της έντονης βροχόπτωσης στο οδικό δίκτυο του νομού.
Στη Σπάρτη ήταν τόσο έντονο το χαλάζι που η πόλη “ντύθηκε” στα λευκά! Παραγωγοί αναφέρουν ότι προκλήθηκαν ζημιές σε οπωροκηπευτικά, ελιές και άλλες καλλιέργειες.

7 τραυματίες σε σοβαρό τροχαίο κοντά στην Τρίπολη!

https://cdn.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/09/asthenoforo_nixta-3-768x512.jpg

Επτά τραυματίες λίγο μετά τις οκτώ σήμερα το βράδυ λίγο έξω από την Τριπολη.
Συγκεκριμένα αγροτικό διπλοκάμπινο με επτά επιβαίνοντες εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό με συνέπεια τον τραυματισμό των επιβατών του.

Πέτρος Τατούλης «Πάγια η θέση μας για την απομάκρυνση του Κέντρου Κράτησης Μεταναστών Κορίνθου»


http://www.pna.gr/media/k2/items/cache/5d4e3355ec9e30c5195009e883c815d4_XL.jpg
«Στοχεύουμε στην αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Κορίνθου για να υπηρετήσουμε το στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας και να ωφελήσουμε τα οικονομικά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2018.

Με σφραγίδα Τατούλη γίνεται πραγματικότητα το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης


https://www.kalamatajournal.gr/media/k2/items/cache/079dc4435713ae6f383c7cabe677545c_XL.jpg
«Κατακτούμε έναν ακόμη απαιτητικό στόχο προς όφελος των πολιτών, με την επιτυχή υποβολή του φακέλου του αλιευτικού καταφυγίου Μαραθόπολης στο πρόγραμμα Αλιείας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την υπερψήφιση της προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας και το Δήμο Τριφυλίας, από το Περιφερειακό Συμβούλιο τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018.

Δυναμικά παρούσα η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην 83ης Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


 Εμφάνιση 20180908_121846.jpg
Εμφάνιση 20180908_124423.jpgΣτην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο του ΕΟΤ συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τον προορισμό Πελοπόννησος μέσω προωθητικού υλικού καθώς και να γευθούν Πελοποννησιακά κεράσματα από τοπικά προϊόντα.

Παρέμβαση Τατούλη στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής για να τελειώσουν τα «χιόνια» στην τηλεόραση


https://taexopareikranio.gr/sites/default/files/styles/large/public/field/image/1_20.jpg?itok=baaRzobS 
Την αναγκαιότητα αναθεώρησης πολλών σημαντικών στοιχείων του κατατεθέντος νομοσχεδίου για την «πρόσβαση των μονίμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας» επισημαίνει σε επιστολή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νικόλαο Παππά.

Δηλωση Αντιπεριφερειάρχη κου Πελοπίδα Καλλίρη για τη Νέα σχολική χρονιά


Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κος Πελοπίδας Καλλίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Εύχομαι στους μαθητές και τις μαθήτριες της Κορινθίας καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.
Στους δασκάλους και καθηγητές εύχομαι καλή δύναμη στο πολύτιμο για την κοινωνία έργο τους.
Στους γονείς απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια που καταβάλλουν υπό αντιξοότητες για ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας.
Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, συνεχίζει τις προσπάθειες για τη βελτίωση των συνθηκών και υποδομών για την έμπρακτη υποστήριξη της νέας γενιάς.
Είναι καθήκον μας.»

Ο φόβος της τρομοκρατίας διευθύνει και καθοδηγεί πλήθη και επηρεάζει καθοριστικά τη ζωή όλων


του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντή σύνταξης, medlabnews.gr
Η τρομοκρατία αποτελεί ένα σύνθετο κοινωνικό και πολιτικό φαινόμενο, που έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πλέον επίκαιρα της εποχής μας λόγω της μαζικής και παγκοσμιοποιημένης διάστασης που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια, αλλά και της εξέλιξης της τεχνολογίας, που επιτρέπει τη μεγιστοποίηση της κλίμακας και της ισχύος των τρομοκρατικών ενεργειών.
To σοκ που ακολούθησε την πτώση των δίδυμων πύργων, άλλαξε πολλά πράγματα σε όλο τον κόσμο. Είναι προφανές, ότι ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος. Και δυστυχώς μετά τα τελευταία γεγονότα στην Ευρώπη δεν θα είναι η ίδια.
Η επίθεση των δίδυμων πύργων επηρέασε πρώτα απ όλα έμμεσα, σημαντικούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, δημιουργώντας νέα δεδομένα μεταξύ άλλων, στους κανόνες ασφαλείας. ....................

Αυτό είναι το νέο ασφαλιστικό της ΝΔ: Δουλεύεις περισσότερο, παίρνεις μεγαλύτερη σύνταξη


Η πρόταση της ΝΔ για το νέο Ασφαλιστικό που θα παρουσιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ, στηρίζεται στην φιλοσοφία «εάν δουλεύεις περισσότερο θα παίρνεις περισσότερη σύνταξη και αν δουλεύεις λιγότερο θα παίρνεις λιγότερα πίσω».

Μήνυμα Πέτρου Τατούλη για τη νέα σχολική χρονιά


http://www.topontiki.gr/sites/default/files/pontikiold/oldphotostatoulis1395656079.jpg
«Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η νέα γενιά μπορεί να δείξει τον ασφαλή δρόμο εξόδου της χώρας από την κρίση, γιατί διαθέτει καθαρή ματιά, άφθαρτο ταλέντο και λειτουργεί με όρους ανεπιτήδευτης και ανιδιοτελούς δημιουργίας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
«Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και καθηγητές καλή και γόνιμη σχολική χρονιά, υγεία και δύναμη» δήλωσε ακόμα ο κ. Τατούλης και τόνισε ότι «στην Περιφέρεια Πελοποννήσου εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να εξασφαλίζουμε τις καλύτερες σχολικές υποδομές, με σύγχρονα κτίρια. Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα για να στηρίζουμε το πολύ σημαντικό έργο τους».  

Με υπογραφή Πέτρου Τατούλη έργα βελτίωσης δρόμων στην Αρκαδία


http://www.topontiki.gr/sites/default/files/pontikiold/oldphotostatoulis1395656079.jpgΤη δημοπράτηση των έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας «Άρση επικινδυνότητας – συντήρηση της Παλαιάς Εθνικής Οδού Τρίπολης – Μεγαλόπολης (περιοχή Μακρυσίου)», «Βελτίωση χάραξης σε τμήματα της Οδού Λεοντάρι – Καμάρα – Δυρράχι», «Συντήρηση δρόμου Άκοβος – Λεπτίνι» και «Τσιμεντόστρωση δρόμου από Αγία Τριάδα Παραδεισίων προς περιοχή Βρυσούλι» υπέγραψε τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Μπορούν οι γιατροί να προβλέψουν πότε μπορεί να έχετε καρδιακή προσβολή;

ASDFASFDFDASDFASDFASFSFDFDFSFDFFF.jpg
Αυτή η τεχνολογία δεν υπάρχει επί του παρόντος σε ευρεία βάση, αλλά αυτό σύντομα θα μπορούσε να αλλάξει. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες παθαίνουν καρδιακή προσβολή.

Διαβάστε περισσότερα


stogiatro.gr

Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου «Πλήγμα για τη δημοκρατία οι σεξιστικές δηλώσεις του Περιφερειακού Συμβούλου Περικλή Μαντά


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgy7CpvGLGSsOBNgFk-I7vF6b2RmdwNopiHkh_84RONP6oxF2j3k35ctgMcWLCgPwxdOGZFgnJGXZijcf7WPODCvIgqgyO_NwECZnmnGeGKTnEn7yFnbYV6GgcN8-jgu7pHMR4BSqUit1o/s1600/bouza+omilia.jpg
«Αποτελεί πολιτική υποχρέωση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου να καταδικάζει τη συμπεριφορά οποιουδήποτε συμμερίζεται απόψεις που θίγουν την ποιότητα της δημοκρατίας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την υπερψήφιση ψηφίσματος, μετά από πρόταση της Αντιπεριφερειάρχη κας Αντωνίας Μπούζα για δημόσιες δηλώσεις του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μαντά.
Η Αντιπεριφερειάρχης κα Μπούζα από την πλευρά της εξέφρασε την ικανοποίησή

Πέτρος Τατούλης «Δημιουργούμε τη νέα εποχή της προοπτικής για την Κορινθία»

Εμφάνιση IMG_7821.JPG

«Η εξαιρετική και αγαστή συνεργασία μας έχει ως αποτέλεσμα την εξασφάλιση μεγάλων έργων για την Κορινθία, που υπακούουν σε συγκεκριμένο σχεδιασμό και χρονοδιάγραμμα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κόρινθο, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018, αναλύοντας το πολυδιάστατο και πολυεπίπεδο πολιτικό πρόγραμμα της περιφερειακής αρχής, το οποίο υλοποιείται σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα και σε όλους τους τομείς, σε απόλυτη συνέπεια με τις προεκλογικές δεσμεύσεις.

Η Eurobank Factors στην 1η θέση στις υπηρεσίες factoring στην Ελλάδα




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Eurobank Factors διατήρησε για 10η διαδοχική χρονιά την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά factoring. Κατέχοντας μερίδιο αγοράς 34% επί του συνολικού τζίρου των ελληνικών  εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του factoring, το σύνολο των απαιτήσεων υπό τη διαχείριση της Eurobank