Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή στο ΕΠΑΛ Λουτρακίου - Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή στο ΕΠΑΛ Λουτρακίου  Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ 

Περιστατικό βίας και μάλιστα άγριου ξυλοδαρμού σημειώθηκε στο ΕΠΑΛ Λουτρακίου με αποτέλεσμα στο σοβαρό τραυματισμό ανήλικου μαθητή, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και αύριο χειρουργείται στη γνάθο…  

Ο 16χρονος μαθητής της Β λυκείου που φοιτά στο 2ο ΕΠΑΛ φέρει σοβαρά κατάγματα στην κάτω γνάθο και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ από τις 16/1/2023 όταν σημειώθηκε και το περιστατικό.

Συγκεκριμένα ένα ενήλικο άτομο

ΚΚΕ: Υποψήφια στην Α' Αθήνας η Λιάνα Κανέλλη - Στον Νότιο Τομέα ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος

 https://nb.bbend.net/media/news/2023/01/18/1389492/figure/orkopoulos-kke.jpg

 Τέσσερις ακόμα υποψήφιους βουλευτές ανακοίνωσε νωρίτερα την Τετάρτη το ΚΚΕ. Πιο συγκεκριμένα ο Περισσός έκανε γνωστό ότι η Λιάνα Κανέλλη θα είναι εκ νέου υποψήφια στην Α' Αθηνών, ενώ υποψήφιοι βουλευτές θα είναι οι καθηγητές Κώστας Γουλιάμος και Γιώργος Ρούσσης όπως επίσης και ο γνωστός Κορίνθιος ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος

Ο Κώστας Γουλιάμος θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα, ο Γιώργος Ρούσσης στο Επικρατείας ενώ ο Παύλος Ορκόπουλος θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθηνών. 

 Επίσης υποψήφιοι με το ΚΚΕ θα είναι στις επόμενες εκλογές και η δημοσιογράφος και συγγραφέας Σεμίνα Διγενή στον Νότιο Τομέα Αθηνών., ο ηθοποιός   Θέμης Πάνος και ο συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής Διονύσης Τσακνής όπως ανακοίνωσε ο Περισσός νωρίτερα τη Δευτέρα.

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στο Αντίρριο – Έγινε αισθητός στην Πάτρα

 Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στο Αντίρριο – Έγινε αισθητός στην Πάτρα 

 

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Αντίρριο σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο λίγο πριν τις 20.30 και έγινε αισθητός στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές. 

Ο σεισμός σημειώθηκε 2 χλμ βορειοδυτικά από το Αντίρριο και είχε εστιακό βάθος 11,7 χλμ.

“Ασπρόμαυρο” το πρώτο μέρος της τριλογίας. Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2:0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα

  

Με γκολ του Τόμας στο 52′ και του πρωτοεμφανιζόμενου Τάισον στο 72′, ο πολύ ανώτερος στο β΄μέρος, ΠΑΟΚ, επικράτησε 2:0 του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Έτσι, βάφτηκε… ασπρόμαυρο το πρώτο μέρος της τριλογίας, καθώς οι δύο ομάδες σε διάστημα οκτώ ημερών θα “μονομαχήσουν” σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Από πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού, σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Πυκνά χιόνια ακόμη και στα 600 μέτρα «βλέπει» ο Αρναούτογλου

 parnitha_xionia_art 

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού και αντί για ημέρες που θυμίζουν άνοιξη θα δούμε μέσα στο επόμενο διάστημα χιόνια ακόμη και σε σχετικά χαμηλά υψόμετρα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Από την Παρασκεύη ο καιρός θα χαλάσει σε όλη τη χώρα με μπόρες, βροχές σε αρκετές περιοχές και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ενώ πυκνά χιόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους στα δυτικά ακόμη και σε χαμηλό υψόμετρο 600-700 μέτρων. 

Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Βερολίνο για την πρώτη επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία

  

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαροπούλου πραγματοποιεί από σήμερα τριήμερη, επίσημη επίσκεψη στη γερμανική πρωτεύουσα, προσκεκλημένη του γερμανού Προέδρου της Δημοκρατίας, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ. Είναι η πρώτη επίσκεψη της ελληνίδας Προέδρου στη Γερμανία και είχε συμφωνηθεί κατά την συνάντηση των δύο Προέδρων κατά την άτυπη συνάντηση Αρχηγών Κρατών στη Μάλτα τον περασμένο Οκτώβριο.

Πρώτος σταθμός του επίσημου προγράμματος ήταν η επίσκεψη της

Αστέρας Τρίπολης: “Γινόμαστε ένα για τον Άλκη”

  

Η Super League στο πλαίσιο συμπλήρωσης ενός έτους από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και σε συνεργασία με τη “Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη”, αφιερώνει την 19η Αγωνιστική στις 20-22.01.2023 και την 20ή Αγωνιστική στις 28 – 30.01.2023 του πρωταθλήματος Super League 2022-2023 στη μνήμη του Άλκη Καμπανού και στην προσπάθεια για την αλλαγή της οπαδικής κουλτούρας στην Ελλάδα. 

Η βία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο, στη ζωή, στην κοινωνία μας.

Η ζωή είναι το υπέρτατο αγαθό.

Κατά το 19ο λεπτό όλων των αγώνων και για διάρκεια ενός λεπτού θα προβληθεί στα matrix των γηπέδων και θα ακουστεί το μήνυμα:

“‘Εις το Όνομα του Άλκη.

Ο Άλκης είμαι και μπορώ μέσα από εσένα πια να ζω, αρκεί να ξέρεις, να μιλάς, να σου μιλάω. Γινόμαστε ένα για τον Άλκη.”

Ολυμπιακός – Άρης 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης για τους πρωταθλητές

 Ολυμπιακός – Άρης 1-0: Πρώτο βήμα πρόκρισης για τους πρωταθλητές 

Ένας «φρέσκος» σε πρόσωπα Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Άρη στο Καραϊσκάκη, με γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες στο 30′ δίχως να πατήσει γκάζι και είναι το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η... μισή δουλειά για τον Ολυμπιακό έγινε με «έπαθλο» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Επικράτησε 1-0 του Άρη, έχασε ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του και να πάει πιο άνετος στη ρεβάνς του «Κλ. Βικελίδης», αλλά και οι «κίτρινοι» είχαν δοκάρι στο 79' με τον Καμάτσο και ένα καλό σουτ του Ετέμπο στο 90+6' που πέρασε άουτ, δίπλα από την εστία του Τζολάκη. 

ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 3-0: «Σβηστά» με το ...ενάμιση πόδι στην 4αδα οι «κιτρινόμαυροι»!

 ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 3-0: «Σβηστά» με το ...ενάμιση πόδι στην 4αδα οι «κιτρινόμαυροι»! 

Η 10η διαδοχική νίκη (σ' ισάριθμα ματς) της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια ήρθε στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Και παρότι η ομάδα του Αλμέιδα (κατά τα 9/11 αλλαγμένη στο βασικό της σχήμα σε σχέση με τον αγώνα, στο ίδιο γήπεδο, την περασμένη Κυριακή με τον Παναιτωλικό) δεν εντυπωσίασε όπως σε προηγούμενα ματς έφτασε στο «καθαρό» 3-0 που την φέρνει με το... ενάμιση πόδι στην τετράδα του θεσμού. 

Χρ. Δήμας: «Δημιουργία Πάρκου Βιοτεχνολογίας στο Λέχαιο Κορινθίας.»


 Υπεγράφη σήμερα από τον Δήμο Κορινθίων η σύμβαση με την εταιρεία που θα αξιοποιήσει τον χώρο της περιφερειακής αγοράς Λεχαίου για την ανάπτυξη Πάρκου Βιοτεχνολογίας.
 
Υπενθυμίζεται, πως πριν από 1,5 περίπου χρόνο παραχωρήθηκε στον Δήμο Κορινθίων από την ΕΤΑΔ ένα τμήμα της περιφερειακής αγοράς Λεχαίου ώστε να πραγματοποιηθεί η επένδυση στο συγκεκριμένο σημείο.
 
Στην συνέχεια, η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων ενέκρινε την επένδυση της Τheracell, ύψους 83 εκατομμυρίων €, ύστερα από εισήγηση του αρμόδιου Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστου Δήμα.