Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Ολυμπιακός-Άρης 4-1: Επιθετικό ρεσιτάλ στο β' ημίχρονο. / ΠΑΟΚ - Βόλος 3-0: «Καθάρισε» εύκολα και βλέπει Λεωφόρο


Ολυμπιακός-Άρης 4-1: Επιθετικό ρεσιτάλ στο β' ημίχρονο 

Το… βιολί του στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός που πάει από «τεσσάρα» σε «τεσσάρα». Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με σκορ 4-1 του Άρη σε ένα ματς που πέρασε ένα ήσυχο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στο 21' με το αυτογκόλ του Μπράμπετς, αλλά στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε. Ο Άρης έφερε το ματς στα ίσια με τον Πάρντο στο 47', είχε δοκάρι στο 53' με τον Νταρίντα και ο Ολυμπιακός τα… χρειάστηκε. Έτσι σοβαρεύτηκε και ακολούθησε ένα απολαυστικό μισάωρο από την

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-1 : Kανείς δεν «χ»άρηκε ... / Κηφισιά-Λαμία 1-1: Το έκανε ξανά στο 95'!

 Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-1: Kανείς δεν «χ»άρηκε (highlights)

Με ισοπαλία άνοιξε η αυλαία της έκτης αγωνιστικής της Super League, καθώς ο Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 στο Αγρίνιο.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους. Στο 10ο λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Πέδρο έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Μαλής πετάχτηκε από το δεύτερο δοκάρι και έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.  

Παρά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα της Κρήτης

Κύπελλο Ελλάδος: Πέρασαν στην 4η φάση Λάρισσα , Νίκη Βόλου, Χανιά και Αχαρναϊκός.

 

Με τριάρες πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος η Λάρισα και η Νίκη Βόλου, που επικράτησαν εύκολα, στα πλαίσια της 3ης φάσης, απέναντι σε Τηλυκράτη και ΠΑΟ Βάρδας αντίστοιχα. Νικητές έφυγαν και οι Κρητικοί από την Κοζάνη.

Στη Λέσβο μόνο ο Αιολικός και οι διαιτητές βρέθηκαν σήμερα (27/09) στο γήπεδο για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, με αποτέλεσμα η τύχη του αγώνα να μεταφέρεται πλέον εκτός των τεσσάρων γραμμών. Οι Καρδιτσιώτες δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν για το νησί του Βορείου Αιγαίου και έχουν ενημερώσει την ΕΠΟ, ελπίζοντας πως η αναμέτρηση θα οριστεί σε νέα ημερομηνία και δεν κατοχυρωθεί υπέρ του Αιολικού, που παρατάχθηκε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο.

Απίστευτα πράγματα στο Μενίδι, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Αχαρναϊκό και Πιερικό διακόπηκε στο 27ο λεπτό, με τους διαιτητές να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο και να επιστρέφουν έπειτα από περίπου δέκα λεπτά για τη συνέχεια του αγώνα.Ένας οπαδός της ομάδας του Μενιδίου πέταξε φωτοβολίδα στο γήπεδο, η οποία τραυμάτισε τον πρώτο βοηθό της αναμέτρησης κ. Παγουρτζή με αποτέλεσμα το παιχνίδι για το Κύπελλο να σταματήσει προσωρινά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της διοργάνωσης:

Αιολικός – Αναγέννηση Καρδίτσας (δεν διεξήχθη)

ΠΑΟ Βάρδας – Νίκη Βόλου 1-3 (81′ Παπασπηλιόπουλος / 16′ Τζιώρας, 48′ Κρητικός, 90’+2′ Κάσσος)

ΑΕΛ – Τηλυκράτης 3-0 (5′ Μιλτιάδης, 19′ Πεντρόζο, 25′ Παπαδόπουλος)

Κοζάνη – Χανιά 1-2 (24′ αυτογκόλ / 73′ Μπάτζιος, 87′ Τσέλιος)

Αχαρναϊκός – Πιερικός 0-0 (κ.δ.) 1-0