Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Σοκ στην Πάτρα: Πέθανε ξαφνικά σε ξενοδοχείο ο διευθυντής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού "Παραπολιτικά" Παναγιώτης Τζένος

 Σοκ στην Πάτρα: Πέθανε ξαφνικά σε ξενοδο... 

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 47χρονου Παναγιώτη Τζένου ο οποίος πιθανότατα  υπέστη ανακοπή,σε ξενοδοχείο της Πάτρας  Παρά την προσπάθεια διασωστών και γιατρού της Μονάδας του ΕΚΑΒ, να  επαναφέρουν τον διευθυντή του δημοσιογραφικού Ομίλου "Παραπολιτικά". αυτό δεν κατέστη δυνατό και εν συνεχεία  διακομίστηκε στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας". Εκεί συνεχίστηκε επί 40 λεπτά η προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η είδηση του θανάτου του 47χρονου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Παναγιώτης Τζένος  κατάγεται από την Πάτρα και έκανε συχνές επισκέψεις στην πόλη όπου έχει συγγενείς. 

Ο Παναγιώτης Τζένος, διευθυντικό  στέλεχος του ομίλου Μαρινάκη, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και στον ραδιοφωνικό σταθμό, που κατάγεται από την Πάτρα, υπέστη, πιθανότατα ανακοπή, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγο του δημοσιογράφο  και αντιδήμαρχο Πειραιά Αντριάννα Ζαρακέλη αλλά και τον γιο τους Γιάννη, σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης.

Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, που έφτασε στο ξενοδοχείο και το εξειδικευμένο προσωπικό του, άρχισε τις διαδικασίες ανάνηψης πάνω από μισή ώρα, ενώ στη συνέχεια μετεφέρθηκε στο ΓΚΝ «Άγιος Ανδρέας», όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες από τους γιατρούς, χωρίς αποτέλεσμα.

O άτυχος άνδρας, επισκεπτόταν συχνά την γενέτειρα του και διέμενε στο πατρικό του σπίτι στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων, ενώ η αδελφή του Παναγούλα, έχει φαρμακείο στην  Εγλυκάδα.

Στην Πάτρα αναμένονταν αργά το βράδυ διευθυντικά στελέχη του Ομίλου, που ενημερώθηκαν για το τραγικό περιστατικό.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-0: Στην Νέα Φιλαδέλφεια τελείωσε το πράσινο αήττητο!

 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-0: Στην Νέα Φιλαδέλφεια τελείωσε το πράσινο αήττητο!  

Ο Παναθηναϊκός υπέστη την πρώτη του ήττα στη 17η αγωνιστική χάνοντας, 1-0, στη Ν. Φιλαδέλφεια, σ' ένα επεισοδιακό ντέρμπι, από τη δεύτερη ΑΕΚ που επανέφερε την μεταξύ τους διαφορά στους 4 πόντους. Μετά από ένα πρώτο ημιχρόνο που δεν απέκτησε ποτέ ρυθμό, αφού οι δύο ομάδες όχι μόνο αλληλοεξουδετερώθηκαν, αλλά έδειξαν επηρεασμένες από τη 10λεπτη καθυστέρηση, λόγω καπνογόνων (κατά την είσοδο των δύο ομάδων) και μια ακόμη για τραυματισμό του Χατζισαφί, στο χέρι οι δύο πρώτες ομάδες στη βαθμολογία προσέφεραν μια ...σούπα στο φιλοθεάμον κοινό. Στο 25' έγινε η πρώτη τελική του αγώνα και η πρώτη απόκρουση τερματοφύλακα στο 47' (σε φάση οφσάιντ).

Γρίπη: «Κόκκινος» συναγερμός στα παιδιατρικά νοσοκομεία – Ανησυχία για το «κοκτέιλ» ιώσεων και πανδημίας

Γρίπη: «Κόκκινος» συναγερμός στα παιδιατρικά νοσοκομεία – Ανησυχία για το «κοκτέιλ» ιώσεων και πανδημίας 

Η κορύφωση του κύματος για αυτές τις ιώσεις και τη γρίπη αναμένεται μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου 

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές για το κύμα γρίπης και ιώσεων που προσβάλλει κυρίως τα παιδιά αλλά και από την αύξηση των κρουσμάτων του κοροναϊού σε συνδυασμό με την έναρξη των σχολείων, αύριο, αλλά και τις ελλείψεις φαρμάκων.

Η κατάσταση στα νοσοκομεία Παίδων παραμένει ασφυκτική, ωστόσο σύμφωνα με τους ειδικούς προς το παρόν η κατάσταση είναι διαχείριση.

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 3-0: Επιστροφή στις νίκες

 Άρης – Αστέρας Τρίπολης 3-0: Επιστροφή στις νίκες  

Ο Άρης λίγες ημέρες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικράτησε 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» , και προσπέρασε τον Βόλο στον πίνακα της βαθμολογίας.

Οι Αρκάδες από την πλευρά τους δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στη νίκη επί της Λαμίας και είναι πλέον εννέα βαθμούς πίσω από την έκτη θέση και τον Βόλο. 

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο

Δικαίωμα εξαγοράς σε καταπατημένα του Δημοσίου προβλέπει νέο νομοσχέδιο

   

Σε δημόσια διαβούλευση αναμένεται να τεθεί σύντομα το νομοσχέδιο βάσει του οποίου η κυβέρνηση σχεδιάζει να δώσει νόμιμους τίτλους ιδιοκτησίας σε περίπου 90.000 ακίνητα του Δημοσίου που έχουν καταπατηθεί από ιδιώτες τις τελευταίες δεκαετίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, το τίμημα που θα πρέπει να πληρώσουν οι καταπατητές θα υπολογίζεται βάσει των αντικειμενικών αξιών, ενώ η όλη διαδικασία θα γίνει ηλεκτρονικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το

Χαλάει ο καιρός από αύριο, αλλά με... ζέστη - Βροχές στα βόρεια και δυτικά, καταιγίδες στο Ιόνιο

 vroxi547845 

Χαλάει ο καιρός από τη Δευτέρα, καθώς αναμένονται τοπικές νεφώσεις που σταδιακά από τα βορειοδυτικά θα αυξηθούν. Βροχές θα σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, οι οποίες σταδιακά να ενισχυθούν και έως το βράδυ θα επηρεάσουν και περιοχές της υπόλοιπης Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο από το απόγευμα. Η ορατότητα έως το πρωί

Ξυλόκαστρο: Πολύτεκνη μητέρα η 45χρονη που σκοτώθηκε πάνω σε αυτό το απορριμματοφόρο


 

Συντετριμμένη η οικογένεια της 45χρονης υπαλλήλου καθαριότητας στο Ξυλόκαστρο που σκοτώθηκε το πρωί σε δυστύχημα. Οι εικόνες του newsit.gr, είναι αποκαλυπτικές…

Το δυστύχημα στο Ξυλόκαστρο έκοψε το πρωί το νήμα της ζωής της. Η 45χρονη υπάλληλος καθαριότητας ήταν μια πολύτεκνη μητέρα που εργαζόταν σκληρά για την οικογένειά της. Μια γυναίκα που δυστυχώς έτυχε να βρίσκεται στο λάθος σημείο, όταν ένα αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου. Έπεσε πίσω αριστερά όπως δείχνουν τα πλάνα και οι φωτογραφίες του newsit.gr. Εκεί που στεκόταν η άτυχη γυναίκα, που μέσα σε λίγα λεπτά, υπέκυψε στα τραύματά της.

Ατρόμητος - Ιωνικός 2-0: Μοιραίος Τσίμπσαχ, εύκολα οι Περιστεριώτες

 Ατρόμητος - Ιωνικός 2-0: Μοιραίος Τσίμπσαχ, εύκολα οι Περιστεριώτες 

Η πλάστιγγα έγειρε από πολύ νωρίς υπέρ του Ατρόμητου στη συνάντηση με αντίπαλο τον Ιωνικό στο Περιστέρι και οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν ποτέ να αλλάξουν τη ροή που πήρε ο αγώνας. Το τελικό 2-0 ήρθε δίκαια για τους γηπεδούχους, που δέχθηκαν απλόχερα το... δώρο που τους έκανε από το 2ο κιόλας λεπτό του ματς ο Τσίμπσαχ.

Ο Γκανέζος χαφ υπέπεσε σε παιδαριώδες λάθος στα 68 δευτερόλεπτα (!) του αγώνα, κάνοντας καθαρό πέναλτι στον Κιάρτανσον και παίρνοντας και

Βόλος – Ολυμπιακός 0-4: «Ερυθρόλευκο» πάρτι με καρέ τερμάτων στο Πανθεσσαλικό!

 Βόλος – Ολυμπιακός 0-4: «Ερυθρόλευκο» πάρτι με καρέ τερμάτων στο Πανθεσσαλικό!   

Παρουσία 15 χιλιάδων και πλέον φιλάθλων του ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από το Πανθεσσαλικό , έκανε… σκορποχώρι την άμυνα του Βόλου και επικράτησε με 4-0! 

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα σημείωσε τρίτη σερί νίκη και εξακολουθεί να στέλνει μήνυμα στους άλλους διεκδικητές του τίτλου, ότι είναι αποφασισμένος να φέρει τούμπα την κατάσταση. Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τους Πειραιώτες, ενώ στο δεύτερο μέρος έδειξε ότι έμαθε από το… πάθημα των Ιωαννίνων και στο μεγαλύτερο διάστημα του 45λέπτου έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα. Κορυφαίοι οι Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ, Μπακαμπού και Φορτούνης, όπως και οι Ρέαμπτσιουκ - Ροντινέι. Πολύ καλό ματς και ο Ντόι. 

Α΄ Κορινθίας ( 14η αγωνιστική): Η Κόρινθος στο +6 , πέρασε νικηφόρα από το Πετρί , ο Κύψελος άφησε βαθμους στον Ασσο. Νίκες εκτός έδρας Ηρακλής Ξυλοκάστρου , Τενεάτης Αθικίων και Πέλοπας Κιάτου

 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSEdJeEzrmdtxyEXaxShXwrLKLSfcLMu2z1tg&usqp=CAU

Το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή (8/1/23) με την 14η  ( πρωτελευταία του Α΄ γύρου) αγωνιστική .

Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κόρινθος πέρασε νικηφόρα από το Πετρί με σκορ 2 - 0 επί της τοπικής Θύελλας, ενώ στον Άσσο ο Ολυμπιακός με τον Κύψελο  Κορίνθου μοίρασαν βαθμούς και εντυπώσεις με σκορ 1 - 1. Με αποτέλεσμα ο Κύψελος να υποχωρήσει στην τρίτη θέση καθώς στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο ΑΟ Λουτράκι που κέρδισε με 3 - 0, στο «Θώδειο στάδιο» τον Πανσολυγεικό.  Την ήττα γνώρισε ο Ηρακλής Λεχαίου , στην έδρα του με 0 - 1 από τον Τενεάτη Αθικίων. 

Στο Ξυλόκαστρο ο ουραγός Πανκαμαραιακός έχασε με βαρύ 2 - 5 από τον Πέλοπα Κιάτου και στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα με  1 - 2  από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.   

Τέλος στα δύο γειτονικά ντέρμπι επικράτησαν οι γηπεδούχοι. Στη Τραγάνα του Κιάτου η Θύελλα Κατω Διμηνιού επιβλήθηκε με 3 - 1 της  Ελλάδας Βέλου και στους Αγίους Θεοδώρους οι «Άγιοι» νίκησαν με 2 - 0 τον Ισθμιακό.

14η Αγωνιστική

Τα φαβορί επικράτησαν στην 10η αγωνιστική της Super League 2. Με άνεση νίκησαν η ΑΕΛ, ο ΠΑΟΚ Β’, η Νίκη Βόλου, τα Χανιά και η Παναχαϊκή

 Super League 2: Νίκες για ΑΕΛ, ΠΑΟΚ Β’, Χανιά και Παναχαϊκή 

Δε συνάντησαν δυσκολίες τα φαβορί για να προχωρήσουν νικηφόρα στη δέκατη αγωνιστική της Super League 2. Ο ΠΑΟΚ Β’ πέρασε από την Ηγουμενίτσα (1-0 τον Θεσπρωτό) και έπιασε ξανά στην κορυφή τον Πανσερραϊκό. Από κοντά η Λάρισα που υποχρέωσε τον Μακεδονικό στην πρώτη εντός έδρας ήττα στη σεζόν (1-3). Περίπατο έκανε η Νίκη Βόλου στην Φιλιππούπολη κόντρα στον αποδυναμωμένο Απόλλωνα Λάρισας (1-4).

Στον νότιο όμιλο, η Παναχαϊκή έκαμψε την αντίσταση της ποιοτικής Ιεράπετρας (2-0), ενώ τα Χανιά επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους επί της Προοδευτικής (2-0). Στην Νέα Σμύρνη, το Αιγάλεω πήρε ισοπαλία από τον τυπικά γηπεδούχο Απόλλωνα Σμύρνης (0-0).

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ( 4ος όμιλος): Με διπλά μπήκαν στο 2023 Πανιώνιος , Ρόδος και Ερμιονίδα. Έχασε ο Αιολικός στη Μύκονο . "Χ' το αργολικό ντέρμπι.

 Γ’ Εθνική: Διπλά για Πανιώνιο Θύελλα Ραφήνας και Ρόδο

Με τρεις αναμετρήσεις   ξεκίνησε το Σάββατο 7/1, η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και συνεχίζεται αύριο Κυριακή 8/1 με τους υπόλοιπους αγώνες του προγράμματος. 

Και στις τρεις αναμετρήσεις επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι . Στο Γύθειο ο Πανιώνιος επικράτησε 2 - 0 του τοπικού Πανγυθεατικού με τέρματα του Τσιμπιόκα στο 12΄ και του Πίσπα στο 78'. Νικηφόρο πέρασμα από την Γαστούνη σημείωσε

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ Ι. ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια το Δερβένι εόρτασε τον Πολιούχο του Τίμιο Πρόδρομο και Βαπτιστή Άγιο Ιωάννη στον πανηγυρίζοντα  Καθεδρικό ναό της πόλης. Χθες Σάββατο  7 Ιανουαρίου 2023, ημέρα εορτασμού της Σύναξης του Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου  κ. κ. Διονύσιος τέλεσε την Θ. Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό,, κομίζοντας εκεί την Τιμία Κάρα του Αγίου Σωφρονίου, Πατριάρχου Ιεροσολύμων, προς ευλογία και αγιασμό των Πιστών. 

https://www.imkorinthou.org/index.php?option=com_datsogallery&view=sbox&catid=2349&id=45094&format=raw 


 

 

 

 

 

 

 

 

 Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο ότι ο Χριστός μας διαβεβαιώνει ότι «ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή» (Ιωαν, ιδ΄, 6) και εξ αυτού την ημέρα των Αγίων Θεοφανείων την αφιερώνουμε στην παρουσία του Τριαδικού Θεού και στην γνώση ότι μόνο Αυτός μπορεί να μας φωτίσει, να μας αγιάσει και να μας οδηγήσει στην αλήθεια. Στην συνέχεια ερμηνεύοντας το Ευαγγελικό χωρίο, από το κατά Λουκάν Ευαγγέλιο, το αναφερόμενο στο πρώτο κήρυγμα του Κυρίου στην Ναζαρέτ και στην ανάγνωση στην Συναγωγή αποσπάσματος από το βιβλίο του Προφήτου Ησαΐα «Πνεῦμα Κυρίου ἐπ᾿ ἐμέ, οὗ εἵνεκεν ἔχρισέ με, εὐαγγελίσασθαι πτωχοῖς ἀπέσταλκέ με, ἰάσασθαι τοὺς συντετριμμένους τὴν καρδίαν, κηρῦξαι αἰχμαλώτοις ἄφεσιν καὶ τυφλοῖς ἀνάβλεψιν, ἀποστεῖλαι τεθραυσμένους ἐν ἀφέσει, κηρῦξαι ἐνιαυτὸν Κυρίου δεκτόν.» (Λουκ. δ΄, 18-19) επεσήμανε ότι με την ερμηνεία του χωρίου αυτού και μετά από δύο χιλιάδες χρόνια, όσοι έζησαν με πίστη στα λόγια των Ευαγγελίων είδαν την ζωή τους να έχει βελτίωση και ποιότητα. Όσοι δε έζησαν μακριά απ’ αυτές τις αλήθειες, έστω κι αν παρίσταναν τους ανθρώπους του Θεού, δεν είχαν ούτε βελτίωση ούτε ποιότητα. Μ’ αυτές τις σκέψεις ευχήθηκε στον εορτάζοντα προϊστάμενο του Ι. Ναού και Αρχιερατικό Επίτροπο Ευρωστίνης π. Ιωάννη Γιαννακά, να προχωρά μιμούμενος τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και να Τον τιμά, ώστε να τον αντιδοξάσει ο Κύριος.   

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος  

https://www.imkorinthou.org/index.php?option=com_datsogallery&view=sbox&catid=2349&id=45098&format=raw

Στην πανυγηρική Θεία Λειταυργία παρέστησαν ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Βλάσιος Τσιώτος,οι Υφυπουργοί Έρευνας και Ανάπτυξης κ. Χρίστος Δήμας, Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλοντος κ. Νίκος Ταγαράς οι Βουλευτές Κορινθίας  Κώστας Κόλλιας και Γιώργος Ψυχογιός, η Ειδική Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κυριακου Μητσοτάκη κα Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη, η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα, η πρώην Αντινομάρχης Κορινθίας κ. Άννα Κοντονή.οι Αντιδήμαρχοι  Ιωάννης Σκέρος, Αναστάσιος Λόντος, Ανδρέας Καραβάς ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος Λάσκος ο Δημοτικός Σύμβουλος   Σπύρος Καραβάς κ.α. 

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος 

 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται 

Μετά το πέρας της  Θ. Λειτουργίας επακολούθησε κέρασμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και η υποβολή του σεβασμού και των εορτίων ευχών εκ μέρους των παρισταμένων Τοπικών Αρχών προς τον σεπτό Ποιμενάρχη μας. ο οποίος απηύθυνε εόρτιες ευχές προς το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, τον εορτάζοντα, δραστήριο και καλό προϊστάμενο του Ι. Ναού και Αρχιερατικό Επίτροπο Ευρωστίνης, π. Ιωάννη Γιαννακά, τους επισήμους και το Εκκλησίασμα, επικαλούμενος τον φωτισμό και την χάρι του Επιφανέντος εν Ιορδάνη Χριστού για όλους τους.

https://www.imkorinthou.org/index.php?option=com_datsogallery&view=sbox&catid=2349&id=45103&format=raw 

Γ΄ κατηγορία Κορινθίας: Ο Πανευρωσινιακός 4 - 3 την Προοδευτική Περιγιαλίου

 

Με τα παιγνίδια της 7ης αγωνιστικής , άνοιξε σήμερα το πρωί (Κυριακή 8 Ιανουαρίου) η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας Κορινθίας για το 2023,  . 

Ο πρωτοπόρος και ήδη πρωταθλητής Πανευρωστινιακός επικράτησε ,  στο γήπεδο Λυκοποριάς, στο ντέρμπι της ημέρας με 4 - 3 επί της Προοδευτικής Περιγιαλίου, 

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 5 - 1 πέτυχε ο Αετός Κρυονερίου  στον Άγιο Βασίλειο επί του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών. 

Τέλος εκτός έδρας νίκες με σκορ 4 -1 σημείωσαν Περαχώρα και Δάφνη Πουλίτσας επί Βελλερεφώντη Αρχαίας Κορίνθου και Οφέλτη Αρχαίας Νεμέας , αντίστοιχα.

. Ρεπό ειχε ο Άγιος Γεώργιος. 

7η Αγωνιστική

Πανευρωστινιακός

-

Προοδευτική Περιγιαλίου 4 - 3

Φωκάς Αρχ. Κλεωνών

-

Αετός Κρυονερίου 1 - 5

Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου

-

ΑΟ Περαχώρας 1 - 4

Οφέλτης Αρχ.Νεμέας

-

Δάφνη Πουλίτσας 1 - 4

Ρεπό : ο Άγιος Γεώργιος

Βαθμολογία

1

Πανευρωστινιακός

7

30 - 6

21

2

Αετός Κρυονερίου

6

14 - 5

13

3

ΑΟ Περαχώρας

6

17 - 6

12

4

Προοδευτική Περιγιαλίου

7

12 - 9

10

5

Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου

6

13 - 11

9

6

Οφέλτης Αρχ. Νεμέας

6

9 - 12

7

7

Αγ. Γεώργιος

6

4 - 9

4

8

Δάφνη Πουλίτσας

7

6 - 25

4

9

Φωκάς Αρχ. Κλεωνών

6

3 - 25

1

 

Νέο Δ.Σ. στον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κορινθίας – Επανεξελέγη Πρόεδρος για 4η θητεία η Αντιγόνη Βογιατζή

  


 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κορινθίας εύχεται στα μέλη και στους φίλους
της Επιστημονικής Ένωσης
των Φιλολόγων στον νομό
Καλή και ευλογημένη Χρονιά με υγεία και ό,τι καλύτερο.

Σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα των
αρχαιρεσιών της 3 ης Ιανουαρίου 2023
στο Εργατικό
Κέντρο Κιάτου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας
εξελέγησαν με αλφαβητική
σειρά: