Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Ατρόμητος - Ιωνικός 2-0: Μοιραίος Τσίμπσαχ, εύκολα οι Περιστεριώτες

 Ατρόμητος - Ιωνικός 2-0: Μοιραίος Τσίμπσαχ, εύκολα οι Περιστεριώτες 

Η πλάστιγγα έγειρε από πολύ νωρίς υπέρ του Ατρόμητου στη συνάντηση με αντίπαλο τον Ιωνικό στο Περιστέρι και οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν ποτέ να αλλάξουν τη ροή που πήρε ο αγώνας. Το τελικό 2-0 ήρθε δίκαια για τους γηπεδούχους, που δέχθηκαν απλόχερα το... δώρο που τους έκανε από το 2ο κιόλας λεπτό του ματς ο Τσίμπσαχ.

Ο Γκανέζος χαφ υπέπεσε σε παιδαριώδες λάθος στα 68 δευτερόλεπτα (!) του αγώνα, κάνοντας καθαρό πέναλτι στον Κιάρτανσον και παίρνοντας και

κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για σχεδόν ολόκληρο το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος ήταν σοβαρός και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης. Οι Νικαιώτες δεν κατάφεραν να αλλάξουν κάτι στο ματς παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους, με συνέπεια να παραμείνουν καθηλωμένοι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στον αντίποδα, η ομάδα του Περιστερίου ανέκαμψε άμεσα μετά την ήττα στο Αγρίνιο, πραγματοποιώντας σημαντικό βαθμολογικό άλμα. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Μάριτς – Κεσχρίντα Χατζηισαΐας Στρούγγης Ντε Μποκ – Γκονζάλες Φριτζόνσον (79’ Οικονομίδης) Έρλινγκμαρκ – Ρομπάιγ (85’ Τζοβάρας) Κιάρτανσον (74’ Τζαβίδας) Ροτάριου (79’ Κλωναρίδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης – Σάκιτς Τσιγκρίνσκι Σόουζα Βαλεριάνος – Ρομαό Τσίμπσαχ – Μύγας (79’ Ελευθεριάδης) Άοσμαν (55’ Φαντιγκά) Λοβέρα (29’ Κάνιας) – Μάντζης.