Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ1-2 (6-5 πεν.) : Νικητής στη ρουλέτα!

 https://www.fosonline.gr/media/news/2024/02/21/290434/main/6125223.jpg 

Ο Παναθηναϊκός… έκλεισε θέση για τον τελικό του Κυπέλλου, καθώς επικράτησε του… θρίλερ στη Λεωφόρο με σκορ 6-5 στα πέναλτι του ΠΑΟΚ και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-2 από το ματς στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Οι «πράσινοι» από την άλλη πλευρά ήταν κακοί, δεν είχαν σωστό τρόπο ανάπτυξης, έπεσαν στην… παγίδα που πήγαν να στήσουν στον αντίπαλό τους και μάλιστα σε έναν αγώνα με παράταση δεν έκαναν ούτε μια κλασική ευκαιρία! 

Conference League: Με τον κόσμο του στη Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φερεντσβάρος .

   

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φερεντσβάρος (22:00) την Πέμπτη, Στόχος η πρόκριση στους «16» του Conference League. Οι Πειραιώτες έχουν στις αποσκευές τους το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και θέλουν να το υπερασπιστούν στη Γκρουπάμα Αρένα.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην Βουδαπέστη νωρίς το μεσημέρι και βρήκε καιρό παρόμοιο μ’ αυτόν στη χώρα μας. Συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας και θερμοκρασία πάνω από τους 10 βαθμούς.

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» από τα λαγούμια της Ορεινής Κορινθίας – «Χάρη κάνω στο κράτος που εργάζομαι με αναπηρία»

  

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη, που ορίστηκε για τις 4 Μαρτίου 2024,, αφέθηκε ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζει υπό πρωτόγονες, άθλιες συνθήκες στα λαγούμια, στην ορεινή Κορινθία και κατηγορείται για απείθεια, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και για παράβαση του νόμου περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, που συνελήφθη την περασμένη Κριακή σε περιοχή του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκονται η σύζυγός του και τα ανήλικα παιδιά, καθώς δεν είχε την δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί τους από την ημέρα που συνελήφθη. 

«Έχω βγει με αναπηρία, έχω χαρτί από τα ΚΕΠΑ και με 15 χρόνια στο