Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Ο Παναθηναϊκός έσωσε την παρτίδα στο 90+8′ και διατήρησε το αήττητο. Ο ΟΦΗ αποδείχτηκε παλικάρι στη "Λεοφώρο"!

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-1: Νέα «γκέλα» για τους πρωτοπόρους της Super League 1

Η Λεωφόρος είχε γεμίσει ασφυκτικά, η ατμόσφαιρα ήταν “καυτή”, αλλά ο ΟΦΗ αποδείχτηκε… παλικάρι και πήρε την ισοπαλία με 1:1. Δεύτερη συνεχόμενο Χ για τον Παναθηναϊκό μετά το “στραβοπάτημα” της περασμένης αγωνιστικής με τον Ιωνικό, η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον στο -4 και το πρωτάθλημα αποκτά “καυτό” ενδιαφέρον για το 2023.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να ανοίξει το σκορ ήρθε στο 3ο λεπτό. Ο Σπόραρ υποδέχτηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, σούταρε αλλά ο Μανδάς μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Πέθανε η Εριέττα Λάτση - Τσουκαλά - Η ανακοίνωση του Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση

  

Έφυγε από τη ζωή η Εριέττα Λάτση-Τσουκαλά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εριέττα Λάτση πέθανε το βράδυ της Τρίτης (27/12).

Η Εριέττα Λάτση γεννήθηκε το 1925. Ήταν κόρη ευκατάστατου αρτοποιού από τον Πύργο, ο οποίος δεν ήθελε να παντρευτεί η κόρη του τον γιό του ταβερνιάρη Σπύρου Λάτση. Τελικά, ο Γιάννης Λάτσης αποφάσισε να κλέψει τη μέλλουσα σύζυγο του και ο γάμος τους έγινε το 1940, όταν η Εριέττα ήταν 16 ετών.

Η Εριέττα Λάτση στήριξε τον σύζυγο του σε όλες τις επιχειρηματικές επιλογές του και έμεινε στο πλευρό του έως τον θάνατο του, το 2003. 

Ο Ατρόμητος φρέναρε τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι,

 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1: Το σερί σταμάτησε στο Περιστέρι 

Είχε... μπλόκο στο Περιστέρι. Ατρόμητος και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων των «ασπρόμαυρων».

Ανώτερος με πρωταγωνιστή τον Κωσταντέλια στο πρώτο 45λεπτο ο «Δικέφαλος» που προηγήθηκε με τον Ολιβέιρα (26') και είχε δοκάρι με τον Ράφα Σοάρες (35'). Έβγαλαν αντίδραση οι γηπεδούχοι στην επανάληψη και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάρισε με εξαιρετική κεφαλιά του Κουέν που ήρθε ως αλλαγή από τον πάγκο.

«Κιτρινόμαυρο» σόου στο Βόλο Η ΑΕΚ τον διέλυσε με 4-0

 Βόλος – ΑΕΚ 0-4: «Κιτρινόμαυρο» πάρτι στο Πανθεσσαλικό 

Σε… σόου μετέτρεψε η ΑΕΚ το παιχνίδι της στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι «κιτρινόμαυροι», στον τελευταίο τους αγώνα στο 2022, διέλυσαν τον αντίπαλό τους με το εμφατικό 4-0 και με το τρίποντο αυτό όχι μόνο συνεχίζουν το «κυνηγό» με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στις 8 του Γενάρη, αλλά παράλληλα πήραν και μία… άτυπη εκδίκηση για την ήττα τους από την ομάδα της Μαγνησίας στο ματς του πρώτου γύρου (0-1) στα τέλη του περασμένου Αυγούστου.

Καθαρισμοί δασών στο δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

 

 

Εργασίες καθαρισμού δασών γίνονται στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.

Στην περιοχή, βρέθηκε για αυτοψία και ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς. Συγχρόνως, έγινε και σύσκεψη για το θέμα των δασικών χαρτών της περιοχής.

 Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, ύψους 2,7 εκατ. ευρώ. Θα γίνει καθαρισμός των δασών,σε 2.000 στρέμματα εντός των ορίων του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, όπου θα γίνουν και αντιπυρικές ζώνες.

 

Ερυθρόλευκη καταιγίδα : Ο Ολυμπιακός με 5 - 0 "σαρωσε" τον Αστέρα Τρίπολης.

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 5-0: Ερυθρόλευκη καταιγίδα   

Για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός πέτυχε πέντε γκολ και πήρε ευρεία νίκη και... χωρίς καρδιοχτύπια απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (5-0) για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. 

Με μία αλλαγή σε σχέση με το... καταστροφικό παιχνίδι στα Γιάννενα παρατάχθηκαν οι ερυθρόλευκοι, καθώς ο Ανδρούτσος πήρε τη θέση του τραυματία Μάριου Βρουσάι στο δεξί άκρο της άμυνας. Ωστόσο, το ξεκίνημα ήταν ανάλογο, με τον Ολυμπιακό να έχει το πόδι στο γκάζι...

Βαθμολογική ανάσα ο Λεβαδειακός 1 - 0 τον Ιωνικό, στο ντέρμπι των ουραγών.

Λεβαδειακός – Ιωνικός 1-0: Βαθμολογική ανάσα οι Βοιωτοί…

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Λεβαδειακός μετά τη νίκη που πέτυχε επί του Ιωνικού Νίκαιας με 1-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Οι Βοιωτοί μετά το πρώτο 15λεπτο, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και ήταν σαφώς ανώτεροι από την ομάδα της Νίκαιας. Μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους, κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ, ενώ είχαν και άλλες κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Στο πρώτο 45λεπτο ο Ιωνικός, ξεκίνησε φιλόδοξα, είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά στη συνέχεια προδόθηκε από τις δυνάμεις του.

Χιονοθύελλα στις ΗΠΑ-Λέκκας: Πιθανό να έρθει στην Ελλάδα μια πολική βόμβα

Χιονοθύελλα στις ΗΠΑΛέκκας: Πιθανό να έρθει στην Ελλάδα μια πολική βόμβα 

Στους 64 ανέρχονται οι νεκροί από τη «χιονοθύελλα του αιώνα» που πλήττει το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης και άλλες πολιτείες της Αμερικής. Την ίδια στιγμή τα καταστήματα ανοίγουν και πάλι σιγά-σιγά, προκειμένου να τροφοδοτήσουν τους πολίτες με είδη πρώτης ανάγκης. Παρόλα αυτά, η χιονοθύελλα επιμένει, προκαλώντας χάος.

Για τα ακραία καιρικά φαινόμενα μίλησε ο Ευθύμιος Λέκκας καθώς το πολικό ψύχος πλήττει για έκτη ημέρα τις ΗΠΑ. «Ακόμα δεν έχουμε μπει σε

ΕΥΧΕΣ

  

 

Εκδοτικός Οίκος Σ.Ι. Ζαχαρόπουλος