Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ΅

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Dimitris Nikolaou, κείμενο


Φίλες και φίλοι, 
συνδημοτισσες και συνδημότες μετά το αποτέλεσμα των εκλογών είναι ολοφάνερο ότι δημιουργήθηκε μέτωπο ανατροπής και αλλαγής στον δήμο Σικυωνίων. 
Ας ενώσουμε δυνάμεις στον δεύτερο γύρο των εκλογών, να αλλάξουμε νοοτροπίες και αντιλήψεις τις οποίες τις ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια. 
Από πλευράς μου θέλω να συγχαρώ όσους εξελέγησαν στο νέο δημοτικό συμβούλιο και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, θερμά και από την καρδιά μου, αυτούς που με εκτίμησαν σαν άτομο και με τίμησαν με την ψήφο τους. 
Τους βεβαιώνω ότι θα ανταποδώσω την τιμή που μου έκαναν, με την διαρκή εκτίμηση που θα τρέφω και θα εκδηλώνω προς αυτούς.
NIKΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Ευχαριστήριο μήνυμα Γεωργίου Γκιώνη

Συνδημότισσες και Συνδημότες
Αποτέλεσμα εικόνας για Γεώργιος Αλκ. ΓκιώνηςΘα ήθελα να σας ευχαριστήσω που τιμήσατε με την ψήφο σας τον Συνδυασμό μας, στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και με το εκλογικό αποτέλεσμα ανοίξατε τον δρόμο να προχωρήσουμε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Ευχαριστώ από καρδιάς  που τιμήσατε τους ανθρώπους του Συνδυασμού μας, γεγονός που αποτελεί ευθύνη και δέσμευση να εργαστούμε για ένα καλύτερο μέλλον.
Ως υποψήφιος Δήμαρχος, σας καλώ να προχωρήσουμε και την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, όλοι μαζί, ενωμένοι  με τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα για να φέρουμε την νίκη που αξίζει στον Δήμο μας.   
Ευχαριστώ πολύ
Υποψήφιος Δήμαρχος
Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων
Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης

Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών

Οι δήμαρχοι που σάρωσαν στον πρώτο γύρο – Ήρθαν, είδαν και νίκησαν!

Σχετική εικόνα
Σε… υγιεινό περίπατο εξελίχθηκε η εκλογική βραδιά για 14 νυν δημάρχους της Αττικής οι οποίοι κατάφεραν -αρκετοί από αυτούς μάλιστα με συντριπτικά ποσοστά- να εκλεγούν από τον πρώτο γύρο.
Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης κατάφερε να συγκεντρώσει το εντυπωσιακό 74,19%. Εξίσου θριαμβικές ήταν οι νίκες του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου σε Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη με 72,06%, και του Γιώργου Παπανικολάου

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ "ΜΑΔΟΥΡΟ" ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Αρνούμενος να αποδεχθεί την πραγματικότητα ο Έλληνας "Μαδούρο" παραμένει γατζωμένος στην εξουσία. Δεν ορίζει Υπηρεσιακή Κυβέρνηση, σύμφωνα με το συνταγματικά ηθικό έθιμο για την αλλαγή Υπουργών σε κρίσιμα Υπουργεία, που εξασφαλίζει ότι

ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019


Μόνο σαν εκδίκηση προς τους Έλληνες και τις οικογένειές τους αποτελεί το ενδεχόμενο που διαρρέει ο Αλέξης Τσίπρας να καθορίσει τις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου 2019 και όχι στις 30 Ιουνίου 2019.

Οι καλοκαιρινές άδειες αρχίζουν ως γνωστόν την 1η Ιουλίου κάθε έτους. Ο καταδικασμένος από τον ελληνικό λαό μη νομιμοποιημένος Πρωθυπουργός διψά λοιπόν για εκδίκηση προς τους Έλληνες που τον καταψήφισαν.

Η επιλογή του αυτή, εκτός την ταλαιπωρίας των Ελλήνων, το βέβαιο είναι ότι θα του εξασφαλίσει ακόμη μεγαλύτερη ήττα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς είναι εμφανές ότι ο κ.Τσίπρας και οι σύμβουλοί του ηδονίζονται να ταλαιπωρούν τους Έλληνες...

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr

Ανακοίνωση από το Σπύρο Καραβά για το αποτέλεσμα στο δήμο Ξυλοκάστρου

Φίλες και φίλοι
Συνδημότισσες και συνδημότες
Ολοκληρώθηκε για το συνδυασμό μας και για εμένα προσωπικά η εκλογική διαδικασία των δημοτικών εκλογών για το δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα σεβαστό,παρότι είχαμε δημιουργήσει μεγαλύτερες προσδοκίες για ολική επανεκκίνηση του δήμου μας.
Στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα εκπροσωπήσουμε τις θέσεις μας και το πρόγραμμά μας,αφουγκραζόμενοι το δημότη καθημερινά σε κάθε χωριό και γωνιά του δήμου μας.Θα συνεργαστούμε με οποιονδήποτε συμφωνεί με βασικές αρχές και προγραμματικές θέσεις μας και θα συμβάλλουμε στη

Βερίκοκο για υγεία, αναιμία, δυσκοιλιότητα, όραση, ομορφιά και τα κουκούτσια τους για καρκίνο

Το βερίκοκο (ορθότερα "βερίκοκκο") είναι ο καρπός της βερικοκιάς. Η μακρόχρονη ιστορία της βερικοκιάς αποτελούσε το χρυσόμηλο των Ρωμαίων και η επιστημονική ονομασία του βερίκοκου είναι prunus armeniaca.
Προέρχεται από την Κίνα και λέγεται ότι καλλιεργείται τα τελευταία τουλάχιστον 4.000 χρόνια. Το φρούτο είναι σαρκώδης, σφαιρικό, με αυλακωτή κοιλιακή ραφή, ενώ ο πυρήνας του (κουκούτσι), είναι ξυλώδης και στο εσωτερικό του περιέχει ένα με

22ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο στη Μονεμβασία


Η Ελληνική Εταιρεία Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου, πιστή στο ραντεβού της, διοργανώνει το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου στη Μονεμβασία, στις 30 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων (πρώην ΚΕΠ Μονεμβασίας), δίπλα στο ξενοδοχείο «Φιλοξένια».
«Στο Συνέδριο αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε και να συζητήσουμε τις σύγχρονες απόψειςσχετικά με την αθηρωμάτωση, τα καρδιαγγειακά νοσήματα και τους γνωστούς και νέους παράγοντες κινδύνου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής ο κ.  Ιωάννης Λεκάκης, Καθηγητής

Δήλωση Πέτρου Τατούλη «Η νίκη της Νέας Πελοποννήσου θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή»


Αποτέλεσμα εικόνας για τατουλησ«Είχα κάνει τη διαπίστωση ότι στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και επιβεβαιώθηκα. Σήμερα μετά από αυτή τη συγκλονιστική σύγκρουση του πολιτικού συστήματος, οι πολίτες της Πελοποννήσου κρατήθηκαν όρθιοι.
Η Νέα Πελοπόννησος ενώνει τους πολίτες και δίνει τη δύναμη και τη δυνατότητα να μπορούν να αντιμετωπίζουν τα μεγάλα προβλήματα. Σήμερα λοιπόν η Νέα Πελοπόννησος νίκησε. Θα ολοκληρωθεί αυτή η νίκη την επόμενη Κυριακή, μέσα στις επόμενες εκλογές. Και είμαι σίγουρος ότι αυτό που πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια, το να ενώνουμε τους πολίτες και να κρατιόνται όρθιοι είναι και το μεγάλο μήνυμα που στέλνουμε σε όλη την ελληνική κοινωνία.
Καλώ όλους τους πολίτες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια γιατί αυτή η υπόθεση είναι μια υπόθεση που τους αφορά τους ίδιους προσωπικά. Είμαι σίγουρος ότι την επόμενη Κυριακή στις επαναληπτικές εκλογές η Νέα Πελοπόννησος θα κληθεί πάλι από τους πολίτες προκειμένου να συνεχίσει αυτό που εδώ και καιρό έχει αρχίσει.
Όπως έχω πει πολλές φορές δεν υπάρχουν και δεν μπορούν να υπάρξουν σε μια πολιτική μάχη συνεργασίες πουθενά κάτω από το τραπέζι. Εμείς παραμένουμε αυστηρά προσηλωμένοι στο πρόγραμμα που έχουμε εξαγγείλει και στη συμφωνία που έχουμε κάνει με τους πολίτες. Υπερασπιζόμαστε το πρόγραμμά μας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες θα στηρίξουν για άλλη μια φορά αυτή την προσπάθεια που η Νέα Πελοπόννησος με συνέπεια από το 2011 τηρεί.
Έτσι όπως αναλύονται μέχρι αυτή την ώρα τα αποτελέσματα φαίνεται ότι θα υπάρξει μια απόλυτη ισοβαθμία στο θέμα των εκλογικών αποτελεσμάτων. Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι το ότι απεγκλωβιζόμαστε από τους κλυδωνισμούς αυτής της σύγκρουσης και οι πολίτες πιο ελεύθεροι θα μπορέσουν να κάνουν τη δική τους την επιλογή, πάντοτε σεβόμενοι τη βασική μας αρχή. Ότι είναι πολίτες ελευθερόφρονες, πολίτες υπερήφανοι, πολίτες που πιστεύουν και ενισχύουν μόνο τις δικές τους δυνάμεις».      

ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ: ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ Π. Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ: ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΗΓΟΎΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Π. Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Τελικά αποτελέσματα στο Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης. - Βλάσης Τσιώτος και Ηλίας Ανδρικόπουλος μονομαχούν στο Β΄ γύρω


Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσ ξυλοκαστρου ανδρικοπουλος τσιωτοσΑποτέλεσμα εικόνας για δημοσ ξυλοκαστρου ανδρικοπουλος τσιωτοσ  
Σε 55 από 55 τμήματα - 
ΤΣΙΩΤΟΣ 3475 -  27,54 - 7 ΕΔΡΕΣ
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 2698 - 21,38 - 6 ΕΔΡΕΣ
ΚΑΡΑΒΑΣ 2272 - 18,00 - 5 ΕΔΡΕΣ
ΜΠΡΑΚΟΥΛΙΑΣ 2584 - 20,489 - 6 ΕΔΡΕΣ
ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ 1367 - 10,83 - 3 ΕΔΡΕΣ
ΛΑΕ 224 - 1,77 - Ο ΕΔΡΕΣ 









οι δήμου της Πελοποννήσου στους οποίους εξελέγη χθες, Κυριακή, δήμαρχος και τα ποσοστά:

Αποτέλεσμα εικόνας για δημ καμποσος
Αργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος (55,79%),
Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης (50,09%)
Ελαφονησίου Δέσποινα Ανδρεσάκη (64,30%), 
Επιδαύρου Αναστάσιος Χρόνης (53,98%)
Ερύμανθος Θεόδωρος Μπαρής (61,38%)
Ζαχάρως Κων/νος Αλεξανδρόπουλος (76,87%), 
Ηλίδας Ιωάννης Λυμπέρης (51,08%)
Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος (51,30%)
Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης (55,46%), 
 Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος (50,06%)
Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος (52,68%).

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ: : ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)


Περιφερεια
Δυτικής Ελλάδας

Τελευταία ενημέρωση
27/5/2019, 09:45
Ενσωμάτωση
67,12 
Συμμετοχή
Ποσοστό
Έδρες
Φαρμάκης Νεκτάριος
36,10 
19
Κατσιφάρας Απόστολος
33,17 
17
Σπηλιόπουλος Κωνσταντίνος
12,39 
6
Καραθανασόπουλος Νικόλαος
8,22 
4
Χατζηλάμπρου Βασίλειος
3,46 
2
Νικολακόπουλος Ανδρέας
2,70 
1
Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος
2,54 
1
Κοσίνας Χρήστος
1,42 
1
* νυν περιφερειάρχης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ( ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Περιφερειακη Ενοτητα
Κορινθίας

Τελευταία ενημέρωση
27/5/2019, 09:38
Ενσωμάτωση
57,55 
Συμμετοχή
63,93
Ποσοστό
Ψήφοι
Τατούλης Πέτρος
30,61 
14.960
Νίκας Παναγιώτης
29,12 
14.231
Δέδες Γεώργιος
25,24 
12.335
Μπουντρούκας Ιωάννης
4,31 
2.104
Γόντικας Νικόλαος
3,22 
1.574
Τζεμπετζής Δημήτριος
2,84 
1.389
Λυμπεροπούλου Δήμητρα
2,06 
1.007
Πετράκος Αθανάσιος
1,58 
774
Κάτσαρης Παναγιώτης
1,00 
491
* νυν περιφερειάρχης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Περιφερεια
Πελοποννήσου

Τελευταία ενημέρωση
27/5/2019, 09:39
Ενσωμάτωση
70,29 
Συμμετοχή
54,87
Ποσοστό
Έδρες
Τατούλης Πέτρος
34,36 
18
Νίκας Παναγιώτης
33,68 
17
Δέδες Γεώργιος
14,23 
7
Γόντικας Νικόλαος
4,65 
2
Μπουντρούκας Ιωάννης
4,61 
2
Πετράκος Αθανάσιος
2,96 
2
Τζεμπετζής Δημήτριος
2,69 
1
Λυμπεροπούλου Δήμητρα
1,43 
1
Κάτσαρης Παναγιώτης
1,40 
1
* νυν περιφερειάρχης