Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Δύο θέσεις ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων στο Δήμου Ξυλόκαστρου-Ευρωστίνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ   01/2013
για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Ανακοινώνει
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Ξυλόκαστρου-Ευρωστίνης, που εδρεύει στο Ξυλόκαστρο, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) όπως αναγράφονται στο σχετικό αρχείο.


Άγριες κόντρες στην Βουλή στον απόηχο του κλεισίματος της ΕΡΤ - ΒΙΝΤΕΟ


Σφοδρές αντιπαραθέσεις σήμερα στην Βουλή, όπου μεταφέρθηκε η ένταση μετά την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, είπε ότι όσα συμβαίνουν είναι πρωτοφανή και θυμίζουν τις σκοτεινότερες και πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας. Σε αυτές, είπε, προστίθεται και μια μαύρη εικόνα της ΕΡΤ που σίγησε και δεν μεταδιδει.
Ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για κοινοβουλευτική δικτατορία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς κατήγγειλε την ψεύτικη δημοκρατία καναλιών ιδιωτικών και κρατικών.

Ο Νότης Μαριάς από τους ΑΝΕΛ είπε: "Πριν λίγο η Κοινοβουλευτική εκπροσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε πως αίρει την εμπιστοσύνη της αν η κυβέρνηση δεν αποσύρει τη πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την ΕΡΤ. Πιστεύουμε πως η κυβέρνηση έχει απολέσει τη δεδηλωμένη κατά τη δήλωση της εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ και από το σημείο αυτό δεν μπορούν να εξεταστούν οι προτάσεις ασυλίας…"

Παίρνοντας ξανά τον λόγο ο κ. Λφαζάνης είπε : "Η κυβέρνηση δεν έχει καμία δεδηλωμένη. Διότι εδώ μπορεί να παίζουν κρυφτό ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ με το νομοσχέδιο. Αν θέλετε να μετρήσουμε τη δεδηλωμένη ιδου η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Εδώ και τώρα εκλογές."



Η άλλη στιγμή της έντασης προέκυψε όταν πήρε τον λόγο η Ρένα Δουρου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Η κυβέρνηση κάνει οικονομική πολιτική κλείνοντας τη δημόσια τηλεόραση. Ζούμε ημέρες που η ακροδεξιά κρύβει το πραγματικό της πρόσωπο. Στηρίζει το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης γιατί την ενοχλεί που τη λεει ναζιστικό κομμα. Η δημοσια τηλεοραση λεει την αλήθεια όμως. Και να λέμε τους νεοναζί νεοναζί να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Για τη βία κατά των γυναικών των αδυνάαμων των μεταναστών."

Και συνέχισε: "Είναι συνειδητοί ναζί, ρατσιστές άνθρωποι του κοινού ποινικού δικαίου και ανθέλληνες. Οι δολοφόνοι δεν αντιμετωπίζονται με το να κρυβόμαστε…"

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια η Λιάνα Κανέλλη.

"Θα σεβαστώ τη διαδικασία της ασυλίας όπως σεβεται ο καθένας το σπιτι του ακομα και αν είναι υπονομευμένα τα θεμέλια. Καλώ τους βουλευτές να ψηφίσουν κατηγορηματικά όχι στην άρση της ασυλίας υπερασπιζόμενη την ιδιότητα του βουλευτή μη εξισώνονται το μαύρο με το κόκκινο του αίματος και της καρδιάς. Εχουμε παγιδευτεί στο μια εικόνα χίλιες λέξεις. Στο μαύρο υπάρχει μόνο μια λέξη."

Η μεγάλη ένταση προκλήθηκε όταν ζητούσε επίμονα τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης. Όμως ο κ. Μειμαράκης δεν του τον έδινε αφού ο κανονισμός προβλέπει τον λόγο να παίρνουν μόνο οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ
Δεν υπάρχει προσωπικό. Καθηστε κατω κυριε Κασιδιάρη
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
Δεν ειστε προεδρος του ελληνικου κοινοβουλιου ειστε κομματικος προεδρος
ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ
Κύριε Κασιδιάρη δεν έχετε το λόγο. Μπορουσατε να ζητήσετε το λόγο πριν
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
Εξύβρισε το κομμα μου.
ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ
Επ αυτου μπορεί να μιλήσει ο κοινοβουλευτικός σας εκπρόσωπος.
ΠΑΠΠΑΣ
Τον χρήζω
ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ
Δεν γίνεται αυτό κύριε Παππά. Κυριε Κασιδιάρη μη με οδηγήσετε να προχωρήσω σε επίπληξη.
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
Ντροπή σε εσας….Δεν έχουμε καμία θέση εδώ μεσα σε αυτό το αίσχος σε αυτή την ξεφτίλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



newsit.gr

Τσίπρας: Σας θέλουν κλητήρα για απολύσεις. Παπούλιας: Περιορισμένες οι δυνατότητές μου

Alexis-Tsipras-Karolos-Papoulias
(Photo: Eurokinissi)
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έγινε το μεσημέρι δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στον οποίο έθεσε μετ’ επιτάσεως το θέμα της ΕΡΤ, και του ζήτησε να αναπέμψει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που ετοίμασε χθες η κυβέρνηση.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την πλευρά του, τόνισε στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι συμφωνεί πως πρέπει να υπάρχει στη χώρα δημόσια τηλεόραση, και να μην γίνει η ενημέρωση μονάχα από τα ιδιωτικά ΜΜΕ, πρόσθεσε ωστόσο ότι οι δυνατότητές του είναι περιορισμένες, και δεν έχει την ευχέρεια να αναπέμψει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
“Νομίζω ότι η απόφαση για την ΕΡΤ αποτελεί πλήγμα για την κοινωνική συνοχή, τους θεσμούς και τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι κλητήρτας που θυροκολλεί απολύσεις εργαζομένων.
Το τελευταίο πράγμα που μας έχει μείνει να υπερασπιστούμε είναι οι θεσμοί”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

ysterografa.gr

Το νομοσχέδιο γιά την ΝΕΡΙΤ όπως θα ονομάζεται η “νέα ΕΡΤ”.


Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη νέα μορφή, δομή και λειτουργία που θα έχει η ΕΡΤ, προκειμένου να δοθεί απάντηση και σε όσους κατηγορούν από χθες το Μέγαρο Μαξίμου για βιαστικές κινήσεις και για απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου.
Το νομοσχέδιο θα δοθεί το απόγευμα στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής.
Αναλυτικά, το κείμενο του νομοσχεδίου έχει ως εξής, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης-Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας:

Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση
Άρθρο 1

Στο ΕΣΠΑ η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην Καλαμάτα

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ύστερα από την θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε την απόφαση ένταξης για χρηματοδότηση του ακόλουθου έργου στο ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου 2007 – 2013 προϋπολογισμού 5.781.000,00

Ειδικότερα,
«ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 5.781.000,00 € και επιλέξιμης δαπάνης 3,935,662.90 €

Το έργο αφορά στην αντικατάσταση με αγωγούς ΡΕ 3ης γενιάς ,τμημάτων του δικτύου ύδρευσης από αμιαντοσωλήνες που εμφανίζουν σημαντικές διαρροές σε ποσοστό της τάξης του 30% και μεγάλη συχνότητα βλαβών μετά από την πολύχρονη λειτουργία τους.
Το συνολικό μήκος των αγωγών που θα κατασκευαστούν ανέρχεται στα 57,60 Km. Από αυτά τα 50,09 Km αφορούν σε δίκτυα αγωγών με διατομή D 90 , 2,1 Km αφορούν σε δίκτυα αγωγών με διατομή D 125 , 3,95 Km αφορούν σε δίκτυα αγωγών με διατομή D 160 ενώ τα υπόλοιπα 1,46 Km σε δίκτυα αγωγών με διατομή D 225 . Επί πλέον θα πραγματοποιηθούν και οι συνδέσεις των ακινήτων τα οποία είναι συνδεδεμένα με τους αγωγούς που αντικαθίστανται.

Η κοινωνική πρόταση για την ΕΡΤ


Καλώ την ΕΡΤ σύσσωμη να εκμεταλλευτή τις περιστάσεις κ να δημιουργήσει μια ΜΚΟ η οποία θα είναι ακριβώς η ίδια η ΕΡΤ κ ο ελληνικός λαός θα δίνει κάθε μήνα ότι απολείπει από τα έξοδα αυτής της κερδοφόρας υλικά και πνευματικά για τον ελληνικό λαό ομάδα εθνικού αλλά και παγκόσμιου δικτύου καθαρής και αμερόληπτης ενημέρωσης. Γιατί όχι;;;
Δεν γίνονται αυτά κ γίνονται τα άλλα;;
Δεν θα ήτανε καλό να αποσχιστεί τώρα από την κρατική επιδότησή κ να γίνει λαϊκή με ανοιχτές διαδικασίες κ διαφάνεια στην ενημέρωση ;;
Αφού τώρα οι ίδιοι που είναι στο κανάλι ξέρουν να λειτουργήσουν ένα τέτοιο ίδρυμα ενημέρωσης τι μας πειράζει αν έχει την βούλα των εκάστοτε πολιτικών κ του κάθε πολιτικού περιπτέρου η άλλου είδους περιπτέρου ;;
Τουλάχιστον γιατί δεν προσπαθούμε αυτό το νέο εγχείρημα με καινούργια λάθη κ όχι τα ιδια κ παλαιωμένα πλέον λεγόμενα "δήθεν" λάθη του σημερινού συστήματος και λαϊκής ενημέρωσης. Δηλαδή ένα κοινωνικό κανάλι που στηρίζεται σε μια ΜΚΟ με καταστατικό υπογεγραμμένο από Έλληνες πολίτες που ζητούν κ στηρίζουν με λεφτά η πράξεις την ελεύθερη ενημέρωση. Μια ΕΡΤ που ανήκει σε όλους και όχι σε εκάστοτε νομοσχέδια κ μια καινούργια δικια τους ΕΡΤ- γιατί παλεύουμε με τους εργαζόμενους τις ΕΡΤ να μπούμε στην αγκαλιά του πολιτικού συστήματος ενώ αυτό για καλή μας τύχη δεν μας θέλει;;

Αλέξανδρος Καζναφέρης, καθηγητής M.I.T

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το «λουκέτο» της ΕΡΤ, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, κ. Γ. Δέδες, έκανε την αντίστοιχη δήλωση:

«Η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της Δημόσιας Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης αποτελεί βαρύτατο πλήγμα στην ενημέρωση, τον πολιτισμό και το πλαίσιο δημοκρατικής λειτουργίας και οργάνωσης της Πολιτείας μας.
Η αιφνιδιαστική και βεβιασμένη μεθόδευση από την κυβέρνηση, συνιστά παρέμβαση πραξικοπηματικού χαρακτήρα που με βρίσκει ριζικά αντίθετο.
Ο «ξαφνικός θάνατος» της ΕΡΤ και χιλιάδων εργαζομένων που εξήγγειλε η Κυβέρνηση, φαίνεται ότι αποτελεί προανάκρουσμα για ανάλογες εξελίξεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Γι΄ αυτό το λόγο, οφείλουμε να αντιδράσουμε, στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα των εργαζομένων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και των υγιών κοινωνικών δυνάμεων».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΩΝ και ΦΟ.Δ.Σ.Α. ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ


Στις  29 Μαΐου 2013 με την υπ' αριθμόν κωδικού 4.10 Πρόσκληση του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής προκηρύχθηκε η δράση περί χρηματοδότησης πράξεων στο πλαίσιο του  Άξονα Προτεραιότητας 4 «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ» με κωδικό προτεραιότητας 44  «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ » του Ε.Π. «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ».


Οι προτάσεις που θα υποβληθούν θα πρέπει να συμβάλλουν στους ειδικούς στόχους του Άξονα Προτεραιότητας, οι οποίοι είναι:
·         Υλοποίηση περιφερειακών σχεδιασμών διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων και προώθηση της περιφερειακής ανάπτυξης με την βελτίωση της ελκυστικότητας των περιφερειών ως τόπων προσέλκυσης επενδύσεων και κατοικίας
·         Συμβολή στην επίτευξη των εθνικών στόχων για διαχείριση βιοαποδομήσιμου κλάσματος αστικών στερεών αποβλήτων και ανακύκλωσης.
 
Στον άξονα αυτό από το πρόγραμμα δύναται να χρηματοδοτηθούν
·         Οριστικές μελέτες και τεύχη δημοπράτησης.
·         Προμήθειες κάδων και άλλων μέσων συλλογής.
·         Προμήθειες κάδων οικιακής κομποστοποίησης.
·         Προμήθειες εξοπλισμού δημοτικής κομποστοποίησης.
·         Δαπάνη απόκτησης απαιτούμενης γης.
·         Δράσεις οι οποίες αφορούν ευαισθητοποίηση και δημοσιότητα.

 Επισυνάπτουμε την σχετική Προκήρυξη/Πρόσκληση, στο παρόν Δ.Τ. , μέσω του πρόγραμματος "Διαύγεια" / Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.  
Με την  πρόσκληση δύνανται να χρηματοδοτηθούν ως υποέργα, πλέον της απόκτησης γης, των κατασκευαστικών έργων και των προμηθειών εξοπλισμού, και οι αναγκαίες μελέτες που απαιτούνται για την υλοποίηση εγκαταστάσεων διαχείρισης βιοαποβλήτων. 
Δεν θα χρηματοδοτηθούν μελέτες που δεν θα οδηγήσουν σε ολοκληρωμένα και λειτουργικά έργα εντός της περιόδου επιλεξιμότητας της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου.

Οι υποψήφιοι δικαιούχοι δύνανται να υποβάλλουν προτάσεις από τις 30-6-2013 έως τις 31-10-2013.
Η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει με την διαδικασία της άμεσης αξιολόγησης.

Συνεπώς, θα πρέπει  το συντομότερο οι ενδιαφερόμενοι Δήμοι και ΦΟ.Δ.Σ.Α. , να προχωρήσουν στην υλοποίηση των χρηματοδοτούμενων έργων, με στόχο την ολοκληρωμένη διαχείριση των αποβλήτων τους και την επίτευξη των στόχων ανακύκλωσης - κομποστοποίησης.



Λάμπρος Μπούκλης
Περιφερειακός Σύμβουλος
Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου
Επικεφαλής Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά
κιν 6944764651

ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ - WESTERN KORINTHIA

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ-ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ

Η εορτή λήξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14/06 και ώρα 19.30 μ.μ (λόγω απροόπτων καιρικών συνθηκών).

Η Διευθύντρια του Σχολείο
κ. Θεώνη Μαυροματίδου

Γραφείο Τύπου
Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων

Το Μαξίμου πετάει το γάντι: Πάμε σε εκλογές

proores-ekloges
Έντονα ενοχλημένο εμφανίζεται το Μέγαρο Μαξίμου από τη στάση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς στο θέμα της ΕΡΤ, καθώς από το πρωθυπουργικό επιτελείο εξάγεται το κλίμα ότι οι δυο κυβερνητικοί εταίροι της Νέας Δημοκρατίας γνώριζαν και είχαν εγκαίρως ενημερωθεί για τις προθέσεις αναφορικά με την κρατική τηλεόραση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα που βγαίνει από το Μέγαρο Μαξίμου εκπέμπει αποφασιστικότητα να μην κάνει πίσω η κυβέρνηση, και να προχωρήσει ως το τέλος με την στρατηγική επιλογή να κλείσει την ΕΡΤ με τη σημερινή μορφή της, και να την ανοίξει με άλλη δομή, περιεχόμεν και σύνθεση, στην κατεύθυνση του να αποκτήσει η Ελλάδα μια “διαφορετική” κρατική τηλεόραση, περισσότερο προσαρμοσμένη στις σημερινές εξελίξεις.
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το Μαξίμου πετάει το γάντι στο ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά, συνδέοντας ευθέως τη συνέχιση της κυβερνητικής συνεργασίας και την παραμονή της στην εξουσία, με την υπερψήφιση του νομοσχέδιου για τη νέα ΕΡΤ.
Διαφορετικά, η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

ysterografa.gr

Βαριές κουβέντες Βενιζέλου κατά Σαμαρά

Antonis-Samaras-Evangelos-Venizelos
Ενδεικτικό του κλίματος που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό της κυβέρνησης μετα τη χθεσινή επιλογή του Μεγάρου Μαξίμου να προχωρήσει σε “λουκέτο” στην ΕΡΤ, είναι το φραστικό επεισόδιο που μεταφέρουν σήμερα τα “Νέα”, ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ο Πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι οι δυο βασικοί κυβερνητικοί εταίροι, και από την ισορροπία στις πολιτικές σχέσεις του εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά η συνοχή, επομένως και η… μακροημέρευση του συγκεκριμένου κυβερνητικού σχήματος στην εξουσία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλούνται τα “Νέα”, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, οργισμένος με τη “μονομερή” όπως την χαρακτήρισε απόφαση του Πρωθυπουργού, είπε στον Αντώνη Σαμαρά ότι κάνει επίδειξη πυγμής, η οποία δεν οδηγεί πουθενά.
“Αυτά που κάνεις είναι γελοιότητες, οδηγούν σε αδιέξοδο και φανερώνουν την ανικανότητα της κυβέρνησης, που δεν έκανε τίποτα εδώ και έναν χρόνο για το πρόβλημα της ΕΡΤ”, φέρεται να είπε στον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των “Νέων”.

ysterografa.gr

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΗΣ

Καταγγελία του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κατά των δημοσιογραφικών Ενώσεων για φίμωση των απόψεών της:

«Πρωτοφανές γεγονός για τη δημοκρατία και την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών, αποτελεί η σημερινή απόφαση των δημοσιογραφικών συνδικαλιστικών οργανώσεων ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ, να απαγορεύουν το λόγο αποκλειστικά και μόνο σε στελέχη της Ν.Δ.
Αφού έδωσαν εξαίρεση εκπομπής μόνον στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», όπου προφανώς αποκλείστηκε οποιαδήποτε άποψη του κόμματος της πλειοψηφίας, στη συνέχεια, άρχισαν να απαγορεύουν οποιαδήποτε παρέμβαση σε βουλευτές της Ν.Δ., σε οποιονδήποτε σταθμό.
Για παράδειγμα στον ΒΗΜΑ FM, που εκπέμπει με ειδική άδεια, επετράπη να ακουστεί μόνον η θέση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, ενώ στον αέρα, πραξικοπηματικά, κόπηκε με παρέμβαση της ΠΟΕΣΥ, η συνέντευξη του Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Γνωρίζαμε ότι οι συνδικαλιστικές δημοσιογραφικές Ενώσεις είναι κομματικά χειραγωγούμενες. Γνωρίζαμε ότι κάθε φορά που ξένος ηγέτης επισκεπτόταν τη χώρα μας ήταν γι αυτούς η καλύτερη μέρα για απεργία.
Θα ευχόμασταν οι δημοσιογραφικές Ενώσεις να ήταν προσηλωμένες στους κώδικες δεοντολογίας όπως ισχύει παγκοσμίως.
Όμως, όπως φαίνεται, για αυτούς δημοκρατία, ελευθεροτυπία και αντικειμενικότητα αποτελεί μόνον η άποψη της μειοψηφίας!
Ζητούμε άμεσα από τον ΒΗΜΑ FM, να επιτρέψει στον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη να εκφράσει και την άποψη της ΝΔ, όπως άλλωστε είχε προγραμματιστεί!».

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ : Καταγγελία για τη νέα πράξη νομοθετικού περιεχομένου για το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης

Καταδικάζουμε την πραξικοπηματική έκδοση πράξης  νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία οι Υπουργοί της Κυβέρνησης θα μπορούν να προχωρούν σε συγχωνεύσεις φορέων ή να αποφασίζουν για το κλείσιμό τους, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις συμφωνίες τους με την Τρόικα. Ο στόχος είναι προφανής και αφορά στην άμεση διάλυση των δημοσίων φορέων και τις άμεσες ή έμμεσες απολύσεις 14.500 υπαλλήλων μέχρι το τέλος Ιουλίου.  Σήμερα η Κυβέρνηση αποφάσισε τον "ξαφνικό θάνατο" της ΕΡΤ. Με αυτόν τον πρωτοφανή και προκλητικό τρόπο βάζει "λουκέτο" στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, και την απόλυση 2656 εργαζόμενων,  στην αντικειμενική ενημέρωση και στον πλουραλισμό των ειδήσεων καταφέρνοντας ένα βαρύτατο πλήγμα στην ίδια τη Δημοκρατία. 
 Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και καλούμε όλους τους εργαζόμενους αλλά και κάθε πολίτη, να αποτρέψουν τα σχέδια Κυβέρνησης και Τρόικας, που επιδιώκουν με συνοπτικές διαδικασίες να διαλύσουν τους δημόσιους φορείς, να συρρικνώσουν τα δημόσια αγαθά και να προσθέσουν χιλιάδες εργαζόμενους στις λίστες των ανέργων.


                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
           ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ   ΗΛΙΑΣ      ΚΑΡΟΥΚΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ

Η κυβέρνηση περνάει στην αντεπίθεση για την ΕΡΤ

Megaro-Maximou
Στην αντεπίθεση περνάει η κυβέρνηση για το θέμα της ΕΡΤ, με το Μέγαρο Μαξίμου να αποτιμά τις εξελίξεις από το σοκ που προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου για “λουκέτο” στην κρατική τηλεόραση, και όσα ακολούθησαν, με την αντιπολίτευση να επιχειρεί να μετατρέψει το Ραδιομέγαρο σε… νέο Πολυτεχνείο, και τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη να παίρνουν ηχηρές αποστάσεις, χωρίς να αποκλείουν και τα ακραία ενδεχόμενα, όπως την κατάρρευση της τρικομματικής συνεργασίας, και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επόμενων ωρών θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη νέα μορφή, δομή και λειτουργία που θα έχει η ΕΡΤ, προκειμένου να δοθεί απάντηση και σε όσους κατηγορούν από χθες το Μέγαρο Μαξίμου για βιαστικές κινήσεις και για απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου.

ysterografa.gr

Εισαγγελέας στο Ραδιομέγαρο για τα κλειδιά των βαν

ERT-van
Εισαγγελέας έφτασε λίγο πριν τις 10.00 το πρωί στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι, ο Εισαγγελέας ζήτησε τα κλειδιά των βαν της κρατικής τηλεόρασης.

Simos-anepithimitosΣτο μεταξύ το πολιτικό γραφείο του Σίμου Κεδίκογλου στην Εύβοια έγινε στόχος περίπου 100 πολιτών, που διαδήλωσαν κατά του κλεισίματος της κρατικής τηλεόρασης, συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο και πέταξαν αβγά, ενώ άφησαν και σημείωμα που έγραφε “Simos, persona non grata. Ανεπιθύμητος”.
Το σχετικό ρεπορτάζ μεταδίδει το eviatop.blogspot.gr, με τη σημείωση ότι η παρουσία της Αστυνομίας ήταν διακριτική, και οι περίπου 100 διαδηλωτές αποχώρησαν από το πολιτικό γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

ΕΤ3Επέμβαση των ΜΑΤ στον πομπό εκπομπής της ΕΤ3 στον Χορτιάτη, καταγγέλλουν εργαζόμενοι της κρατικής τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη.
Μέσω των προσωπικών λογαριασμών τους στο Twitter μάλιστα, πολλοί από αυτούς ζητούσαν από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να μεταβούν στην περιοχή του Χορτιάτη, σε ένδειξη συμπαράστασης.

Το αναλογικό και το ψηφιακό σήμα της ΕΡΤ έπεσε λίγο μετά τις 11 το βράδυ και δεν προβάλλεται το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, καθώς κατέβηκαν οι πομποί από Υμηττο και Αίγινα.
Το σήμα έχει πέσει και στις περισσότερες επαρχιακές πόλεις.
Πληροφορίες αναφέρουν πως συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων κατεβαίνουν σε ολόκληρη την Ελλάδα οι πομποί.
Λίγο νωρίτερα το ΥΠΟΙΚ είχε ανακοινώσει τον… επίλογο της ΕΡΤ.
Λίγο πριν από τις 12 το σήμα της ΕΡΤ μεταδιδόταν μέσω του 902, του τηλεοπτικού σταθμού του ΚΚΕ, ωστόσο, λίγο αργότερα χάθηκε και αυτό το σήμα.
Επίσης, έχει πέσει η μετάδοση του προγράμματος και μέσω διαδικτύου.
Η ΕΡΤ παίζει για την ώρα μόνο στο εξωτερικό, από το ERT World.
ysrerogrfa.gr

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας απλών πολιτών υπάρχει τις τελευταίες ώρες έξω από τα τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Τρίπολης, δηλώνοντας την αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Εκατοντάδες πολίτες κι εκπρόσωποι φορέων και σωματείων της Πελοποννήσου, μέσω τηλεφωνικών παρεμβάσεων, εκφράζουν την συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους της ΕΡΑ Τρίπολης, που από τις 6.30 το απόγευμα παρουσιάζουν ως αυτή την ώρα μια έκτακτη ραδιοφωνική εκπομπή.
''Απαντες εκφράζουν την αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης να σιγήσει η συχνότητα της ΕΡΑ Τρίπολης, που για 66 χρόνια ενημερώνει και ψυχαγωγεί καθημερινά τους Πελοποννήσιους και δηλώνουν αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους.
Μεταξύ αυτών, είναι οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, Ενημέρωσης Ντίνα Νικολάκου, ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΜΕ, δημοσιογράφοι, αυτοδιοικητικοί παράγοντες από την Πελοπόννησο κι εκπρόσωποι πολιτιστικών και συνδικαλιστικών σωματείων.
«Η ΕΡΤ πρέπει να είναι ανοιχτή: στην κοινωνία, τις αντιφάσεις της, τα προβλήματά της, τις αγωνίες, τις ιδέες και τις δράσεις. Η ΕΡΤ πρέπει να είναι ανοιχτή: στον πολιτισμό, τον κόσμο του, τις διαφορετικές τάσεις, αναζητήσεις και δυναμικές του.
Η ΕΡΤ πρέπει να είναι ανοιχτή: σε κάθε πολίτη του κόσμου, στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Αφρική, την Αυστραλία. Το δυναμικό της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης έχει τη δύναμη και τη θέληση να κρατήσει ψηλά το κοινωνικό αγαθό της ενημέρωσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού. Έχει την τόλμη και τη βούληση να παλέψει για να πάψει η ΕΡΤ να χειραγωγείται από κάθε μονοκομματική ή πολυκομματική εξουσία. Εμείς οι εργαζόμενοι, είμαστε ακόμη ζωντανοί και θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Θα αγωνιστούμε για ένα θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της ΕΡΤ που θα κατοχυρώνει και θα περιφρουρεί την ανεξαρτησία της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, θα κόψει, επιτέλους, τον ομφάλιο λώρο με την εκάστοτε κυβέρνηση και κάθε κέντρο ή παράκεντρο πολιτικών και πελατειακών παρεμβάσεων. Η ΕΡΤ πρέπει να είναι ανοιχτή, κτήμα και πραγματική ιδιοκτησία όλων των ελλήνων πολιτών».
Τέλος, οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Τρίπολης ανακοίνωσαν αύριο στις 8.00 το βράδυ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία Τρίπολης και καλούν όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες της Αρκαδίας να δώσουν δυναμικό παρόν
Συγκέντρωση πολιτών υπάρχει κι έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Καλαμάτας (Ανατολικό Κέντρο)..
 Δεκάδες πολίτεες του Νομού Ηλείας είναι συγκεντρωμένοι αυτή την ώρα στο κτίριο της ΕΡΑ Πύργου από το οποίο συνεχίζεται δημοσιογραφική εκπομπή. Παρόντες είναι ο Δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εφη Γεωργοπούλου - Σαλτάρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαρ. Καφύρας, εκπρόσωποι των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ,του ΚΚΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το σύνολο των φορέων του τόπου που συμπαραστέκονται στους εργαζόμενους, και διαδηλώνουν την οργή τους και την έντονη αντίθεσή τους στην πραξικοπηματικού χαρακτήρα απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Στο μεταξύ, εκατοντάδες είναι τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχονται οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Πύργου από τους ακροατές. Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν κανονικά το πρόγραμμα ττης ΕΡΑ Πύργου και τις επόμενες μέρες.

Αυξάνονται οι θέσεις φοιτητών στα ΑΕΙ, μειώνονται στα ΤΕΙ

Στους  69.288 άτομα, ανέρχονται εφέτος οι εισακτέοι για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση  ενώ πέρυσι ήταν  76.094 άτομα, δηλαδή υπάρχει μία μείωση. Ωστόσο στα ΑΕΙ υπάρχει αύξηση εισακτέων κατά 4,76% (πέρυσι ήταν 44.381 και εφέτος 46.494), ενώ στα ΤΕΙ έχουμε εφέτος μείωση εισακτέων 28,1% (πέρυσι ήταν 31.713 και εφέτος 22.794 άτομα).

ΕΡΤ: Η τηλεθέαση των τελευταίων έξι ωρών λειτουργίας της!

 

Πόσοι τηλεθεατές είχαν ανοιχτούς τους δέκτες τους στις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης;
Από τις έξι το απόγευμα, αμέσως μετά το διάγγελμα του Σίμου Κεδίκογλου, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη δημόσια τηλεόραση. Αντίστροφη μέτρηση για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής. Ένα τέλος που ήρθε με μαύρο στις οθόνες της ΕΡΤ.

Το πρόγραμμα των καναλιών της δημόσιας τηλεόρασης προσαρμόστηκε, όπως ήταν φυσικό, στην απρόσμενη επικαιρότητα που αυτή τη φορά αφορούσε την ίδια την ΕΡΤ.

Πόσοι τηλεθεατές παρακολούθησαν τις τελευταίες ώρες εκπομπής προγράμματος από τη δημόσια τηλεόραση;

Τα λεπτά που ακολούθησαν μετά τις 23:00, όταν άρχισαν να κλείνουν ένας - ένας όλοι οι πομποί της ΕΡΤ, η ΕΤ1 σημείωνε τηλεθέαση 10,1%, η ΝΕΤ 13,6% και η ΕΤ3 0,3%.

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κορυφώθηκε στο διάστημα 20:00 - 22:00, με το μεγαλύτερο ποσοστό να καταγράφεται λίγο πριν τις 21:00, όταν έφτασε στο 31,9%.

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα με της τελευταίες τηλεθεάσεις της ΕΡΤ:


Γιώργος Σκρομπόλας
zappir.gr

Πάτρα: Τα τραγούδια των απολυμένων - ''Πότε θα κάνει ξαστεριά''...


Με δάκρυα στα μάτια οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΑ και της ΕΡΤ στην Αχαϊα, έγιναν ένα με εκείνους που έσπευσαν να τους συμπαρασταθούν... (Δείτε το βίντεο)
Με μια φωνή, εργαζόμενοι της ΕΡΑ Πάτρας καθώς και του τηλεοπτικού συνεργείου της ΕΡΤ στην Αχαΐα, εκπρόσωποι φορέων και πολιτικοί παράγοντες, αλλά κυρίως απλοί πολίτες που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στους απολυμένους της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, τραγουδούσαν το «Πότε θα κάνει ξαστεριά».


Εκατοντάδες είναι ακόμη και αυτή την ώρα, όσοι μένουν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Πάτρας στην περιοχή του Δασυλλίου, συνεχίζοντας την κατάληψη που έχει αποφασιστεί σε πανελλήνια κλίμακα, ενώ αποφασίστηκε για τις 11.00 το πρωί να πραγματοποιηθεί στο σημείο συνέλευση και στη συνέχεια να ενταθούν οι κινητοποιήσεις με κάποια σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας το απόγευμα.

Αντιμέτωποι με αυτόφωρο οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ - Εντολή να φύγουν απο το ραδιομέγαρο

Όπως μετέδωσαν στο έκτακτο πρόγραμμα οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ,  δόθηκε εντολή να κατέβουν στο προαύλιο του ραδιομεγάρου, όσοι εργαζόμενοι δεν εμπλέκονται στη ροή του προγράμματος.

Οι παρουσιαστές έκαναν έκκληση και στους πολίτες που βρίσκονται κοντά να πάνε στο κτίριο για να συμπαρασταθούν καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως οι δυναμεις των ΜΑΤ πλησιάζουν τις εγκαταστάσεις.
 Συγκεκριμένα, συμφωνα με την ανάρτηση των εργαζομένων στα social media, αλλα και όσα είπαν οι παρουσιαστές, στην έκτακτη εκπομπή, στις 5 το πρωί, το Ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή είχε περικυκλωθει από τα ΜΑΤ ενώ κλούβες κατεβαίνουν τη Μεσογείων από τον Σταυρό.
Αλλά κανείς δεν έφυγε. Δείτε το video που ανέβασε ο αναγνώστης του NewsIt Βασίλης Νούσης στο YouTube



Νωρίτερα οι εργαζόμενοι είχαν πάρει εντολή εκκένωσης, αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση, όπως τους ενημέρωσαν οι αστυνομικοί, θα συλληφθούν.

Στο στούντιο εκείνη την ώρα βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας. Όταν οι παρουσιαστές τον ενημέρωσαν ότι δόθηκε εντολή να εκκενωθεί το ραδιομέγαρο αλλιώς θα κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο για τους καταληψίες, χαριτολογώντας ο κ.Τσίπρας είπε "Είμαι γνωστός καταληψίας".
 Ίδια εικόνα και στη Μουρούζη, καθώς όπως είπε η δημοσιογράφος Δώρα Χειράκη οι αστυνομικοί τους ενημέρωσαν πως πλέον δεν έχουν δουλειά και θα πρέπει να απομακρυνθούν από το χώρο, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

Όπως είπαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, ενημερώθηκαν πως όσοι συλλαμβάνονται δεν θα λαμβάνουν αποζημίωση και δεν θα έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση στον νέο φορέα.

Να σημειωθεί πως σε κανέναν εργαζόμενο της ΕΡΤ δεν εχει κοινοποιηθεί η απόλυση του. Έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ συγκεντρώθηκαν χιλιάδες κόσμου που αυθόρμητα έσπευσε να συμπαρασταθεί στους εργαζόμενους της Δημόσιας τηλεόρασης.

 newsit.gr

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Η αλητεία της τρικομματικής κυβέρνησης δεν έχει πλέον κανένα όριο. Ο Σαμαράς και πιστοί του κολαούζοι Βενιζέλος και Κουβέλης, που κυβερνάνε τον τελευταίο χρόνο απαξιώνοντας κάθε δημοκρατική λειτουργία με προεδρικά διατάγματα και υπουργικές αποφάσεις με την απόλυτη άρνηση της κοινοβουλευτικής λειτουργίας υπέγραψαν σήμερα την καταδίκη της ελεύθερης έκφρασης και ενημέρωσης με το πραξικοπηματικό κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης. Μετά το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων, την καταλήστευση μισθών, συντάξεων και εισοδημάτων καταργούν με μία πράξη νομοθετικού περιεχομένου το δικαίωμα του πολίτη στην πληροφόρηση και αφήνουν την κοινωνία έρμαιο στην παραπληροφόρηση των μεγαλοεργολάβων της ενημέρωσης, του Μπόμπολα, του Αλαφούζου, του Βαρδινογιάννη, του Ψυχάρη και των πιστών τους υποτακτικών, του Πρετεντέρη και της παρέας τους.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ