Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

"Βενετία" το Ξυλόκαστρο με 38 χιλιοστά βροχής

Βλάσης Τσιώτος/ Αρχηγός μείζονος μειοψηφίας Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης/ ΗΛΕΚΤΡΑ FM 98,8

ΗΛΕΚΤΡΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΔΕΡΒΕΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΣΤΙΝΙΟI - ΝΕΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

 Φωτ.6 (1)
ΔΕΡΒΕΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΣΤΙΝΙΟΙ
Η Δημοτική Αρχή στέλνει τους λογαριασμούς τελών ΤΑΠ και νεκροταφείου.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ, γιατί υπάρχουν λάθη. Μας στέλνουν διπλά τα ειδοποιητήρια, γεμίζοντας μας άγχος, ταυτόχρονα σπαταλούν πολύτιμο δημοτικό χρήμα.
Σε κάποιους ξανα-χρεώνουν τέλη ΤΑΠ περασμένων ετών, παρότι έχουν εξοφλήσει. Η επίσημη δικαιολογία από χείλη υπαλλήλου, “...το στέλνουμε για είσπραξη γιατί είναι διαφορά στις προσαυξήσεις των βεβαιωμένων τελών, που προκύπτει από τη χρονολογική διαφορά μεταξύ της τραπεζικής πληρωμής και την ημερομηνίας έκδοσης του καταλόγου χρεών...”! Έτσι, αντί να εξηγήσουν με μια

Ελπιδοφόρα μηνύματα για την αντιμετώπιση της ημικρανίας


migraine_meleti_novartis.jpgΑνακοινώθηκαν τα πλήρη αποτελέσματα από την κλινική μελέτη LIBERTY Φάσης IIIb (erenumab, AMG 334) σε ασθενείς με επεισοδιακή ημικρανία, οι οποίοι απέτυχαν σε δύο έως τέσσερις προηγούμενες προφυλακτικές θεραπείες λόγω απουσίας αποτελεσματικότητας ή μη ανοχής στις παρενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr

«Μυστικά όπλα» ομορφιάς για γυναίκες άνω των 40



mystika_omorfia_gynaikes_meta_ta_40_gaitanis_ring.jpgΝέα στοιχεία γύρω από τις πλαστικές επεμβάσεις αποκαλύπτουν ότι το ποσοστό των γυναικών στη δεκαετία των δεύτερων -άντα, οι οποίες επιλέγουν να κάνουν λίφτινγκ, έχει μειωθεί κατά 44% σε έναν χρόνο, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για βλεφαροπλαστική έχει μειωθεί κατά σχεδόν το ένα τρίτο.

Διαβάστε περισσότερα


 

stogiatro.gr

 
Εκδόθηκε η προκήρυξη 8Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/20.6.2018/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Πανελλαδικές εξετάσεις: Ανακοινώθηκαν τα στατιστικά -Δείτε τις βαθμολογίες


Ανακοινώθηκαν τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, ενώ από ώρα σε ώρα στο https://results.it.minedu.gov.gr/ ανακοινώνονται και οι βαθμολογίες των Πανελληνίων εξετάσεων 2018 σε γενικά

Στη «φόρα» τα ονόματα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου (λίστες)

Όπως ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ, στο πλαίσιο των ενεργειών πληροφόρησης και ενημέρωσης των πολιτών, εμπέδωσης της φορολογικής δικαιοσύνης έναντι των συνεπών φορολογουμένων, καθώς και φορολογικής συμμόρφωσης, αναρτήθηκαν στο www.aade.gr τα ονόματα 9.332 φυσικών προσώπων και 14.581 νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου ή/και των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης με βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 150.000 ευρώ.

Βανίλιες, φρούτο με μεγάλη διατροφική αξία, για την καρδιά, το έντερο, την αντιγήρανση


 
Οι βανίλιες είναι πολύ αγαπημένο φρούτο των παιδιών αλλά και των μεγαλύτερων γιατί έχουν γλυκό χυμό και πολύ ωραίο άρωμα.
Η βανίλια είναι ποικιλία του γένους Προύμνη (Prunus domestica) και ανήκει στην οικογένεια των Ροδοειδών (Rosaceae). Η Προύμνη που σήμερα μας φέρει από τους πιο νόστιμους καρπούς, τοποθετείται στα αρχαιότερα χρόνια με ηλικία 2000 ετών τουλάχιστον και είναι δέντρα που ευδοκιμούν εύκολα σε διάφορα χώματα και κλίματα.
Είναι χυμώδεις καρποί με διαφορετικό σχήμα και μέγεθος, έχουν γλυκιά γεύση και εξαιρετικό άρωμα. Οι βανίλιες είναι διαθέσιμες προς κατανάλωση από τα τέλη άνοιξης και συγκεκριμένα από τον Μάιο. Η ποικιλία Αντζελίνο είναι διαδεδομένη με υψηλή παραγωγικότητα και ωριμάζει γύρω στον Σεπτέμβριο. ....................

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Action 24



Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης στην εκπομπή Evening Report και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.
 
www.androulakisnikos.gr

Η Φάβα Φενεού κατακτά την Ευρώπη -: Στις Βρυξέλλες και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ταξίδεψαν τα Πελοποννησιακά ΠΟΠ προϊόντα και η Πελοποννησιακή γαστρονομία.


Εμφάνιση 36312992_10211728512558220_5557512966049366016_n.jpg

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε  στην  εκδήλωση ανάδειξης της ΠΟΠ γαστρονομίας και των ΠΟΠ προϊόντων της Ελλάδας, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018.

Συγκροτήθηκε Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Χάραξη Μακροπρόθεσμης Εθνικής Στρατηγικής για το Φάρμακο

 final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής, κ. Νικολάου Βούτση, συστάθηκε Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Χάραξη Μακροπρόθεσμης Εθνικής Στρατηγικής για το Φάρμακο, ύστερα από πρόταση της Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Φώφης Γεννηματά, και ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής.
Η επιτροπή συγκροτείται από τους βουλευτές: