Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Οριστηκε για την Πέμπτη 16/1 και ώρα 17:30 ο αγώνας του Κπέλλου Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ.

Κύπελλο Ελλάδος: Ορίστηκε η ημερομηνία για το Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ
Η ΕΠΟ όρισε και επίσημα την ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος για τη φάση των «16» μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και της ΑΕΚ.
Σύμφωνα με την αρμόδια Αρχή ο αγώνας θα διεξαχθεί τελικά την Πέμπτη 16/1 και ώρα 17:30 το απόγευμα, στο «Γεώργιος Κολοκοτρώνης». Να θυμίσουμε πως ο αγώνας θα διεξαγόταν την Τετάρτη (8/1), υπό τον φόβο όμως, επεισοδίων μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού (έπαιζε με την Καλαμάτα) και της ΑΕΚ, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης σε συνεννόηση με την αστυνομία, αποφάσισε να αναβάλλει το παιχνίδι.

* Αυτή την στιγμή (19:30)  διεξάγεται ο πρώτος αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος για τη φάση των «16»  ανάμεσα στα Τρίκαλα και στη Λαμία,

Δίωξη Ολυμπιακού : Οι… εξυγιαντές ξεπέρασαν τα όρια της φαντασίας

Δεν σταματάει πουθενά το «σύστημα» της… εξυγίανσης. Θέλει το Καραϊσκάκη κλειστό με κάθε τρόπο. Εκτίθενται πλέον όλοι, ακόμη και οι αθλητικοί δικαστές και εισαγγελείς. Όλοι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Θα έγραφα ότι το… τερμάτισε η «εξυγίανση», όμως είμαι σίγουρος πως έχουμε να δούμε ακόμη πολλά στην πορεία.
Ειδικά από τη στιγμή που και έτσι όπως διεξάγεται αυτό το πρωτάθλημα η αγαπημένη ομάδα του σκοτεινού «συστήματος» δεν είναι πρώτη.

Θα δούμε πολλά ακόμη, σίγουρα όμως αναμφίβολα το σημερινό συγκαταλέγεται στo Top-3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Θέση εργασίας: Ζητείται φιλόλογος

https://yt3.ggpht.com/a/AGF-l78gaU7qXfpcWHDiSzJXaCA79-CfYlJMlQrXfg=s900-c-k-c0xffffffff-no-rj-mo
Ζητείται φιλόλογος, με ευχέρεια λόγου και γραφής για πλήρη απασχόληση, για την καταγραφή, αποτύπωση και παρουσίαση λόγου, έργων και αντικειμένων που αφορούν την λαογραφία, την ιστορία και γενικότερα τον πολιτισμό της Κορινθίας, στα πλαίσια υλοποίησης προγράμματος.

Πληροφορίες:
Ραψωματιώτης Δημήτρης
Αποστολή βιογραφικών: Fax: 2741074089, Email: info@rapmedia.gr

Rap Media

Οδοιπορικό του 1806 ( O Σατωβριάνος στην Πελοπόννησο.)

Βιβλίο & Τέχνες | diastixo.gr
Οδοιπορικό του 1806
Επιλογή από το γοητευτικό ταξιδιωτικό αφήγημα του περίφημου Γάλλου περιηγητή στην Ελλάδα και στη Μικρά Ασία των αρχών του 19ου αιώνα.
«Το μεγάλο ταξίδι του Σατωβριάνδου (1768-1848) στην Ανατολή ξεκινά στις 13 Ιουλίου του 1806 από το Παρίσι και ολοκληρώνεται στις 5 Ιουνίου του 1807 με την επιστροφή του στην ίδια πόλη. Εμείς επιλέξαμε για την παρούσα έκδοση το απόσπασμα που αφορά το ταξίδι του Σατωβριάνδου στην Ελλάδα μέχρι και την Κωνσταντινούπολη. Το κομμάτι αυτό, πέραν του ότι μας αφορά άμεσα

Πολιτική Προστασία: Έρχονται προσλήψεις χειριστών μηχανημάτων στους δήμους (έγγραφα)


Δυνατότητα πρόσληψης τετραμηνιτών χειριστών μηχανημάτων έργου με διαδικασία αντίστοιχη με αυτή των δασοπυροσβεστών θα έχουν από εδώ και στο εξής οι δήμοι.
Η σχετική πρόβλεψη, όπως είπε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην ΚΕΔΕ, υπάρχει στο νομοσχέδιο: «Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων, Αναδιάρθρωση της ΓΓΠΠ, Αναβάθμιση Εθελοντισμού Πολιτικής Προστασίας, Αναδιοργάνωση του

ΑΣΕΠ: Έρχονται δύο νέες προκηρύξεις για 407 μόνιμες θέσεις

 
Δύο νέες προκηρύξεις αναμένεται να βγουν από το ΑΣΕΠ εντός των επόμενων 50 ημερών.  Ειδικότερα οι συγκεκριμένες προκηρύξεις αφορούν συνολικά 407 μόνιμες θέσεις και απευθύνονται σε υποψήφιους από τις εκπαιδευτικές βαθμίδες ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ

1) 240 μόνιμες θέσεις Σωφρονιστικών Υπαλλήλων

Η επεξεργασία της συγκεκριμένης προκήρυξης βρίσκεται στο τελικό στάδιο σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr και αναμένεται να εκδοθεί είτε στα τέλη Ιανουαρίου, είτε στις αρχές Φεβρουαρίου.
Πρόκεται για διαγωνισμό 240 μόνιμων θέσεων στο Καταστήματα Κράτησης της Δράμας. Οι θέσεις έχουν ζητηθεί από το Υπουργείο Προστασία Πολίτη για τις φύλακες Δράμας και αφορούν ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ που θα εργαστούν ως Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι.
Θα προσληφθούν -κυρίως- υπάλληλοι των ειδικοτήτων: