Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Δίωξη Ολυμπιακού : Οι… εξυγιαντές ξεπέρασαν τα όρια της φαντασίας

Δεν σταματάει πουθενά το «σύστημα» της… εξυγίανσης. Θέλει το Καραϊσκάκη κλειστό με κάθε τρόπο. Εκτίθενται πλέον όλοι, ακόμη και οι αθλητικοί δικαστές και εισαγγελείς. Όλοι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Θα έγραφα ότι το… τερμάτισε η «εξυγίανση», όμως είμαι σίγουρος πως έχουμε να δούμε ακόμη πολλά στην πορεία.
Ειδικά από τη στιγμή που και έτσι όπως διεξάγεται αυτό το πρωτάθλημα η αγαπημένη ομάδα του σκοτεινού «συστήματος» δεν είναι πρώτη.

Θα δούμε πολλά ακόμη, σίγουρα όμως αναμφίβολα το σημερινό συγκαταλέγεται στo Top-3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Για την ακρίβεια πρέπει να είναι στην κορυφή, μια και ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Γιώργος Λαΐνης, που έκανε το χατίρι της… εξυγίανσης, πρέπει να μπήκε στο Γκίνες, καθώς ετοιμάζεται να τιμωρήσει ομάδα σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.
Ο Ολυμπιακός που από το βράδυ της Κυριακής που είναι στην πρώτη θέση έχει φέρει πανικό και αλλοφροσύνη στους υπαλλήλους της RFA , τους κάθε μορφής υπαλλήλους και τους… εξυγιαντές συνολικά, κινδυνεύει με τιμωρία για 2 έως 4 αγωνιστικές για επεισόδια που έγιναν έξω από το Καραϊσκάκη πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραισκάκη.
Είναι για γέλια η κατάσταση αλλά προφανώς είναι πολύ πιο σοβαρή για να έχει μια τόσο ανθρώπινη αντιμετώπιση καθώς πλέον οι… εξυγιαντές ξεπέρασαν τα όρια της φαντασίας. Τους αξίζουν σίγουρα μπράβο καθώς πλέον είναι ξεκάθαρη η σύνδεση των υπαλλήλων της RFA με ανθρώπους που καθορίζουν καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Και είναι απορίας άξιο πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας που πέρσι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να κινδυνεύει με τιμωρία αφαίρεσης βαθμών για επεισόδια ακριβώς έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας δεν άσκησε δίωξη, ενώ φέτος με συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή και αφού αρχικά ο Ολυμπιακός κινδύνευε μόνο με πρόστιμο αποφάσισε να ασκήσει δίωξη με βάση φωτογραφίες που έστειλε στον αθλητικό δικαστή ο παρατηρητής της Σούπερ Λιγκ!
Και προσέξτε το πιο σημαντικό. Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει σοβαρά να παίξει τουλάχιστον άλλα δύο ματς χωρίς κόσμο στο Καραισκάκη με το έτσι θέλω από την… εξυγίανση, για επεισόδια που και η ίδια η Αστυνομία στην έκθεση της αναφέρει πως έγιναν εξωτερικά του γηπέδου. Σε ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών επαναλαμβάνω ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να τιμωρηθεί. Και μόνο αυτό βεβαίως αρκεί για να καταλάβει κανείς τι γίνεται.
Ξαναγράφω όμως όπως το γράφω συνεχώς. Οι… εξυγιαντές κάνουν την δουλειά τους. Το θέμα είναι τι κάνουν οι αρμόδιοι. Ο Αυγενάκης βεβαίως το μόνο που έκανε ήταν να αναβάλει το Αστέρας-ΑΕΚ για το Κύπελλο και για τα όργια που συμβαίνουν στο πρωτάθλημα απλά παρακολουθεί…
Οι ευρωπαίοι κάποια στιγμή θα δράσουν υποτίθεται, έκαναν μια κίνηση σωστή και από τότε «μη τον είδατε τον Παναή». Ίσως να τους δούμε σύντομα να κάνουν επιτέλους κάτι αλλά μέχρι τότε η… εξυγίανση θα έχει τιμωρήσει και τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και έτσι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει αλλού προπονήσεις.
Μια καλή επιλογή, για να ευθυμήσουμε με αυτές τις αστείες καταστάσεις που ζούμε, είναι για τον Ολυμπιακό οι εξαιρετικές προπονητικές εγκαταστάσεις της Ξάνθης, του Καλπαζίδη και της RFA. Μπορεί να τις νοικιάσει…

to10.gr