Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Η μάχη των PLAY OUT (10η αγωνιστική) στην Α΄ Κορινθίας. Ο Αστέρας Δερβενίου μάχεται με την Θύελλα Λεοντίου .

  Σε «χαμηλή πτήση» ο Αστέρας Δερβενίου ηττήθηκε από τη Θύελλα Πετρίου -  Diogenis Press 

Ύστερα από τις διακοπές των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων λόγω των εορτών του Πάσχα , η μάχη των play out , στο πρωτάθλημα της Α΄ Κορινθίας , συνεχίζεται το απόγευμα (17:00) της Κυριακής (8/5) με την 10η αγωνιστική. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέροντες αγώνες με αρκετές ομάδες να αναζητούν βαθμούς παραμονής στην κατηγορία. 

Στην Αρχαία Κόρινθο, η Κόρινθος ΄06 αντιμετωπίζει στο κορινθιακό ντέρμπι τον Κύψελο Κορίνθου, ενω στο Ξυλόκαστρο ο Κυπελούχος Πανκαμαριακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Άσσου. 

Στο"ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ' ο Αστέρας Δερβενίου μάχεται με την Θύελλα Λεοντίου, την ίδια στιγμή στο "ΘΩΔΕΙΟΝ" ο Ολυμπιακός Λουτρακίου αγωνίζεται με τον γειτονικό του Ισθμιακό. 

Στο Ζευγολατιό ο Άρης Βοχαϊκού αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ τέλος στους Αγίους Θεοδώρους οι "Άγιοι" φιλοξενούν την Θύελλα Κάτω Διμηνιού.

10η Αγωνιστική (8/5/22, 17:00 )

Μητσοτάκης στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ: Πυξίδα μας η ευημερία του πολίτη

 Δείτε live - Μητσοτάκης στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ: Πυξίδα μας η ευημερία του πολίτη 


 


Λογαριασμοί ρεύματος: Πώς υπολογίζεται το ποσό επιστροφής - Πώς κάνετε αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος: Πώς υπολογίζεται το ποσό επιστροφής - Πώς κάνετε αίτηση 

Λογαριασμοί ρεύματος: Μέσω ειδικής πλατφόρμας που θα ανοίξει τον Ιούνιο θα γίνεται η δήλωση για το επίδομα έως 600 ευρώ που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές πρώτης κατοικίας με οικογενειακό εισόδημα έως 45.000 ευρώ.

Το επίδομα που θα φτάνει τα 600 ευρώ θα προκύπτει από τους λογαριασμούς ρεύματος που έχουν εκδοθεί από τον Δεκέμβριο του 2021 έως και τον Μάιο του 2022. Σημαντική λεπτομέρεια είναι πως για την είσπραξη του ποσού αυτού έχει σημασία η ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού και όχι η περίοδος κατανάλωσης.

Το ποσό θα επιστραφεί στους λογαριασμούς IBAN των δικαιούχων και θα είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο.

Το ποσό της επιστροφής υπολογίζεται ανά μήνα υπολογίζεται σύμφωνα με φόρμουλα που περιλαμβάνεται στο μηχανισμό επιστροφής του κόστους ρεύματος στους καταναλωτές.

Αναλυτικά:

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας στην Πελοπόννησο - Σήμερα 516 νέα κρούσματα ( 62 στην Κορινθία, 94 στην Μεσσηνία, 127 στην Αχαΐα.)

Μικρή μείωση  κρουσμάτων κορωνοϊού ,  σε σχέση με χθες (-8) καταγράφηκε  το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά  παρατηρήθηκαν 516 νέες μολύνσεις ,  εκ των οποίων  τρεις περιοχές  ( Ηλεία, Μεσσηνία και Αχαΐα ) καταγράφουν  σήμερα μεγαλύτερο αριθμό  νέων κρουσμάτων (307) σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές (209).  

  Συγκεκριμένα: