Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

  


 

Αξιότιμα μέλη της Νέας Δημοκρατίας,

Σε αυτό το διμηνιαίο ενημερωτικό newsletter της Νέας Δημοκρατίας, παρουσιάζουμε συνοπτικά τα πεπραγμένα του κόμματος κατά το διάστημα του Μαρτίου 2022 μέχρι και σήμερα.

Αυτούς τους δύο μήνες συνεχίζουμε τη δράση μας με στόχο να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία ένα κόμμα πιο ανοιχτό, πιο προοδευτικό, πιο σύγχρονο, ψηφιακό. Ένα κόμμα που θα δίνει ίσες ευκαιρίες, ένα κόμμα σε κίνηση, ένα κόμμα πρότυπο και ουσιαστικά πολιτικό. Δύο μήνες γεμάτοι επισκέψεις σε γειτονιές της Αττικής και σε νομούς όλης της Ελλάδας, συναντήσεις με στελέχη του κόμματός μας, συλλόγους της κοινωνίας των πολιτών και παραγωγικούς φορείς και πολιτικές ακαδημίες με κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης.

Βρεθήκαμε στους νομούς Έβρου, Λάρισας, Κορινθίας, Κοζάνης, Καστοριάς, Ηρακλείου και Λέσβου, ενώ στο Λεκανοπέδιο Αττικής επισκεφτήκαμε τους Δήμους Πειραιά, Καλλιθέας, Μαραθώνα και Ελευσίνας.

Δείχνοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη μας απέναντι στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό και καταδικάζοντας την απρόκλητη και φρικαλέα επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία, συγκεντρώσαμε χάρη στη συνδρομή μελών του κόμματος και συμπολιτών μας, αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία αποστείλαμε με την πολύτιμη βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Με τις Γραμματείες του κόμματος διοργανώσαμε επίκαιρες συζητήσεις, ιδιαίτερες και ξεχωριστές δράσεις όπως η εκπαίδευση στελεχών του κόμματος και της νεολαίας στις πρώτες βοήθειες και πολιτικές ακαδημίες για κρίσιμα ζητήματα των ημερών αλλά και την ανάδειξη του έργου της Κυβέρνησης.

Ενόψει του 14ου Τακτικού Συνεδρίου πραγματοποιήσαμε τρεις προσυνεδριακές συζητήσεις στην Αττική, στο Αιγάλεω, στο Χαλάνδρι και στη Νίκαια και δύο προσυνέδρια στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο με μαζική συμμετοχή μελών και στελεχών του κόμματος.

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε διαρκώς στο πλευρό των πολιτών, ακούγοντας και καταγράφοντας τις ανάγκες τους, αναδεικνύοντας παράλληλα το έργο της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού και Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, μιλώντας αδιάκοπα στους συμπολίτες μας για τα όσα έχει μέσα σε δυόμιση χρόνια καταφέρει αυτή η Κυβέρνηση και ζητώντας τους να μας κρίνουν για το έργο μας και όσα έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε.

Παύλος Δ. Μαρινάκης

Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας 

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ