Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΙΝΑΛ: Στις 5 και 12 Δεκεμβρίου οι εκλογές για την ηγεσία του κόμματος

 ΚΙΝΑΛ 

Στις 5 και 12 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για τη νέα ηγεσία του ΚΙΝΑΛ σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της αρμόδιας επιτροπής.

Με ομόφωνη απόφασή η Επιτροπή Δεοντολογίας και Τήρησης Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ) του ΚΙΝΑΛ εισηγείται να γίνουν εκλογές για τη νέα ηγεσία αρχές Δεκεμβρίου και προτείνει να διεξαχθεί ο πρώτος γύρος στις 5/12 και ο δεύτερος στις 12/12.

Super League - 4η αγωνιστική: Tα αποτελέσματα και η βαθμολογία

 Super League - 4η αγωνιστική: Tα αποτελέσματα και η βαθμολογία (highlights) 

Χωρίς να γνωρίσει σθεναρή αντίσταση ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται μόνος στην κορυφή.

Με το εντυπωσιακό σκορ 5-1 ο Παναθηναϊκός υποχρέωσε τον Βόλο στην πρώτη του ήττα. Ο Παναιτωλικός πήρε τον βαθμό στην έδρα της Λαμίας ισοφαρίζοντας σε 2-2 πριν από το τέλος.

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ιωνικό, ενώ από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ. Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ατρόμητου με 3-1.

Αναλυτικά το προφίλ της 4ης αγωνιστικής:

Super League 1: Σπουδαίο «διπλό» για τον Άρη, 3-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

 Super League 1: Σπουδαίο «διπλό» για τον Άρη, 3-1 τον Ατρόμητο 

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σημείωσε ο Άρης που, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League, επικράτησε 3-1 του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Ντάνιελ Μαντσίνι (10’), Μπρούνο Γκάμα (60’) και Ματέο Γκαρσία (65’) τα γκολ των Θεσσαλονικέων, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς (45’+3’) για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου που… δε χάρηκε στο ντεμπούτο του.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους καλή στιγμή. Ο

Super League 1: Όλα… μηδέν στη Ριζούπολη, ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ιωνικό

Super League 1: Όλα μηδέν στη Ριζούπολη, ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ιωνικό 

Στο 0-0 έμειναν ο Απόλλων Σμύρνης και ο Ιωνικός στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League, σε ένα ματς που θα… ξεχαστεί μάλλον γρήγορα, αφήνοντας μοναδικό «σουβενίρ» στις δύο ομάδες από έναν βαθμό.

Για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ιωνικός έφτασε του 5 βαθμούς και εδραίωσε την παρουσία του στα μεσαία «στρώματα» της βαθμολογίας.

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στα Ιωάννινα – ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 1-1

  

ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στο εφετινό πρωτάθλημα, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, να ολοκληρώνεται ισόπαλη 1-1.

Το παιχνίδι ήταν εξαρχής επιθετικό και πλούσιο σε φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με πέναλτι του Νέιρα στο 12΄ και τους Ηπειρώτες να ισοφαρίζουν με τον Μιλιντσεάνου στο 22΄.

Επιστολή FIFA και UEFA σε Αυγενάκη

 Ολοταχώς για αναδιάρθρωση και Β' ομάδες - Διευκρινίσεις Αυγενάκη 

Με επιστολή τους στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, η FIFA και η UEFA ζητούν τη συνέχιση των συζητήσεων «για τον ελληνικό Αθλητικό Νόμο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμβατότητά του με το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ».

Η FIFA και η UEFA υπενθυμίζουν πως υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, κατά τη συνάντηση στις 14 Ιουλίου, για αποστολή τεχνικής αντιπροσωπεία των στην Αθήνα «προκειμένου να συζητηθούν και αναζητηθούν λύσεις από κοινού με τους εκπροσώπους του γραφείου σας, με στόχο την εναρμόνιση συγκεκριμένων πτυχών του Ελληνικού Αθλητικού Νόμου με την υποχρέωση της ΕΠΟ να χειρίζεται τις υποθέσεις της ανεξάρτητα και χωρίς αθέμιτη επιρροή, σε συμμόρφωση με το Καταστατικό της καθώς και τα Καταστατικά των FIFA και UEFA». Την εν λόγω επιστολή, οι FIFA και UEFA κοινοποίησαν στην ΕΠΟ και στον Υπουργό Επικρατείας Γεώργιο Γεραπετρίτη. Την επιστολή υπογράφουν ο Επικεφαλής Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών FIFA Κένι Ζαν-Μαρί και ο Διευθυντής Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς.

Αναλυτικά, οι FIFA και UEFA αναφέρουν στην επιστολή τους στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη:

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στην Πελοπόννησο . 177 νέα κρούσματα σήμερα ( 35 στην Αργολίδα- 68 στην Αχαΐα.)

Μεγάλη αύξηση ,  κρουσμάτων κορωνοϊού σε σχέση με χθες, (+77), καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο.  Συνολικά σήμερα παρατηρήθηκαν 177 νέες μολύνσεις, , εκ των οποίων  τρεις  περιοχές  παρουσιάζουν σήμερα  μεγάλο αριθμό  νέων κρουσμάτων!  Συγκεκριμένα, αυτές οι περιοχές είναι:η Αχαΐα με 68 νέα κρούσματα, η Αργολίδα με 35  και η Μεσσηνία με 29

Εκατό  (100) νέα κρούσματα  κατεγράφησαν στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκ των οποίων 13  νέες μολύνσεις παρατηρήθηκαν στην Π. Ε. Κορινθίας , 29 στην Π. Ε. Μεσσηνίας και οι υπόλοιπες 58 αναφέρθηκαν στις Π. Ε. Αργολίδας (35), Αρκαδίας (15) και Λακωνίας (8).

Επίσης άλλα 77 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στις Π. Ε. Αχαΐας (68) και Ηλείας (9).   

Σήμερα  27 / 9 / 21 κατεγράφησαν, συνολικά 177 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 46.830( 22.498) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου)

Σήμερα Δευτέρα 27 / 9 / 21, ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (68),  Μεσσηνίας  (29) ,  Κορινθίας (13), Ηλείας (9), Αργολίδας (35), Αρκαδίας (15) και Λακωνίας (8)

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα:

Π.Ε. Αχαΐας                18.882

Π.Ε. Κορινθίας             7.275

Π.Ε. Μεσσηνίας           5.748

Π.Ε. Ηλείας                  5.654

Π.Ε. Αργολίδας           4.203

Π.Ε. Αρκαδίας             3.326

Π.Ε. Λακωνίας            2.228