Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο ο «Εθνικάρας» Γιάννης Μαντζουράνης

  

«Μάχη» με τον κορονοϊό δίνει ο «θρυλικός» φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς και της εθνικής Ελλάδας, Γιάννης Μαντζουράνης.

Ο Γιάννης Μαντζουράνης, γνωστός και ως «Εθνικάρας», που αποτελεί σύμβολο του ελληνικού φίλαθλου κοινού εδώ και πολλές δεκαετίες, προσεβλήθη από κορονοϊό. Ο 87χρονος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, όπως ενημέρωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης το τμήμα μπάσκετ του Εθνικού Πειραιώς.

Η ανακοίνωση του Εθνικού

Ο Μητσοτάκης απαντά στους αντιεμβολιαστές με το άρθρο 25 του Συντάγματος

Ο Μητσοτάκης απαντά στους αντιεμβολιαστές με άρθρο του Συντάγματος 

Το άρθρο 25 του Συντάγματος επικαλέστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στη συνομιλία που είχε στο προεδρικό Μέγαρο με την Κ. Σακελλαροπούλου.

Στον διάλογο που είχε μπροστά στις κάμερες με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι βάσει του άρθρου 25 παράγραφος 4 «το κράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης».

Φολέγανδρος: «Την έσπρωξα στο γκρεμό γιατί με κορόιδευε» – Ολόκληρη η απολογία του δράστη

 Φολέγανδρος Γαρυφαλλιά  

Τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν την ημέρα που, όπως έχει ομολογήσει, σκότωσε την 26χρονη Γαρυφαλλιά του στη Φολέγανδρο έδωσε ο 30χρονος κατηγορούμενος στη διάρκεια της απολογίας του ενώπιον του ανακριτή Νάξου, ο οποίος με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα τον έκριναε προφυλακιστέο.

Παρά την παραδοχή του 30χρονου στους αστυνομικούς ότι “με είχε νευριάσει και την σκότωσα”, ο κατηγορούμενος ενώπιον του ανακριτή Νάξου κράτησε μία ελαφρώς διαφορετική στάση, εμμένοντας μόνο στο σκέλος ότι έχασε τον έλεγχο.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η λιτή πρώτη τελετή έναρξης το 1896

 Ολυμπιακοί Αγώνες: Η λιτή πρώτη τελετή έναρξης το 1896 

Με αφορμή την, έστω και με καθυστέρηση ενός έτους, σημερινή έναρξη των πιο βουβών –ελέω κορωνοϊού- Ολυμπιακών Αγώνων της νεώτερης ιστορίας, αξίζει να θυμηθούμε τι έγινε την πρώτη ημέρα αναβίωσης του ιστορικού θεσμού στην Αθήνα.

Φυσικά, η τελετή έναρξης της πρώτης Ολυμπιάδας των νεώτερων χρόνων δεν θυμίζει σε τίποτα τις φαντασμαγορικές εκδηλώσεις που γνωρίζουμε σήμερα. Το

"Λυσιστράτη", από τον σύλλογο Φίλοι Γραμμάτων και Τεχνών "Ο Λύσιππος"

Θέση Εργασίας Γραμματειακής Υποστήριξης στην Κόρινθο

 

  Ο Όμιλος Εταιρειών Π. & Δ. ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ ΙΚΕ - Rap Group ζητά να προσλάβει άτομο για γραμματειακή υποστήριξη διεύθυνσης, με κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη επιχειρηματικών δράσεων μέσω Internet και Social Media για πλήρη απασχόληση στην Κόρινθο.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχιούχοι ΑΕΙ, ΤΕΙ ή άτομα με σχετική εμπειρία στο αντικείμενο
  • Πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας
  • Γνώσεις Υπολογιστών και Social Media
 
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 27410 74488
Βιογραφικά στο email: info@rapgroup.gr

Ραψωματιώτης Δημήτρης

 

Η Βουλή των Ελλήνων τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων στο Μάτι

 Επί του Περιστυλίου»: Το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό στην ιστορία της Βουλής  των Ελλήνων

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αττικής, η Εθνική Αντιπροσωπεία, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 102 θυμάτων.

Έντονα παράπονα Αιρετών για το κλείσιμο τραπεζικών καταστημάτων

  

«Να εξασφαλίσει ακόμη και με νομοθετική ρύθμιση εφόσον αυτό απαιτηθεί, την λειτουργία ενός τουλάχιστον τραπεζικού καταστήματος στα όρια του κάθε Δήμου της χώρας», ζητά ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ από τον Υπουργό Οικονομικών, με Επιστολή που του απέστειλε την 21η Ιουλίου.

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ

 
 

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΜΥΔΩ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΤΕΤΑΡΤΗ  28 ΙΟΥΛΙΟΥ

 Η πιο αγαπημένη παιδική παράσταση ταξιδεύει και φέτος το καλοκαίρι!!!

 

Το Θέατρο του Βορρά φέτος το Καλοκαίρι παρουσιάζει το αγαπημένο μουσικό παραμύθι του Γ. Σακελλαρίδη «Ο πρίγκιπας Λεμόνης». Μια διαδραστική παράσταση, με τα πολυαγαπημένα τραγούδια του Πρίγκιπα Λεμόνη! Τα παιδιά, γνωρίζουν από κοντά το Λεμόνη και την Κρεμμύδω που μιλούν για τη δύναμη της αγάπης!

Η υπόθεση του έργου