Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Όλες οι τελευταίες διευκρινίσεις που αφορούν τη φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων



Ασφαλιστικό: η  κοινωνική και οικονομική εξόντωση των αγροτών.*του Αναστάσιου Λυμπερίου

Μετά τη φορολογική επιδρομή που έφερε η ψήφιση  του ν.4387/2016 (ΦΕΚ 85 Α΄) και του ν.4389/2016 (ΦΕΚ 94 Α΄) εκδίδονται συνεχώς διευκρινίσεις από τη Γενική  Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για τις αλλαγές  που επέρχονται στη φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων  και αφορούν το φορολογικό έτος 2016 και επόμενα. Συγκεκριμένα διευκρινίζονται τα εξής:

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ



 
Η κατασκευή πεζογέφυρας, η οποία θα συνδέει το Χελυδόρι με το Δερβένι, καθώς και δρόμου που θα επιτρέπει την πρόσβαση των παραγωγών στα κτήματά τους στον Αγ. Φανούριο Λυκοποριάς, αποτελούν δύο σημαντικά αιτήματα των κατοίκων των παραπάνω Τοπικών Κοινοτήτων της Δυτικής Κορινθίας.
Γι’ αυτό το λόγο με πρωτοβουλία του Βουλευτή Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, κου Γιώργου Ψυχογιού, σε συνεννόηση με τους άλλους δύο συναδέλφους του Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω κινήσεις:
11) Κλήθηκε ο Υπεύθυνος της ΕΥΔΕ Κατασκευής Έργων με Σύμβαση Παραχώρησης Πελοποννήσου και Βορείου Ελλάδος του Υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων, κο Δημόπουλο, παρουσία κατοίκων, εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και των παρατάξεων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ο οποίος έκανε αυτοψία και κατέγραψε την σπουδαιότητα των δύο αυτών έργων για τις τοπικές κοινωνίες.

 2Απεστάλη Σημείωμα προς την ΕΥΔΕ - με κοινοποίηση στο αρμόδιο Υπουργείο - σχετικά με το υπ. αρίθμ. 1175/29.01.2016  αίτημα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για παραχώρηση χώρου στην περιοχή «Αγίου Φανουρίου» Λυκοποριάς.

3)      Κατατέθηκε ακολούθως η υπ’ αρίθμ. 2456/24.06.2016 Αναφορά προς τον Υπουργό Μεταφορών και Δικτύων, κο Σπίρτζη, γνωστοποιώντας το αίτημα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για κατασκευή της πεζογέφυρας στο Δερβένι και ζητώντας την υλοποίησή του.

4)      Πραγματοποιήθηκε επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων, κο Δέδε, τονίζοντάς του τη σημασία των δύο έργων για την περιοχή και την ανάγκη να ενταχθούν στην τελική συμφωνία με τις κατασκευαστικές εταιρείες.

ΣΥΡΙΖΑ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: HASTA LA VICTORIA SIEMPRE! (Και στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις)

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Όπως αποδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταρρίψει όλα τα ταμπού – ακόμη και νατοϊκούς ναύτες να δέρνουν λιμενεργάτες στο λιμάνι του Πειραιά είδαμε επί των ημερών του – εκτός από ένα: Τη Βενεζουέλα, τον Μαδούρο και τον τσαβισμό.
Εξ ου και οι κατάπτυστες απαντήσεις που πρόσφατα λάβαμε από τα υπουργεία, σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του πρώην πρέσβη της «Μπολιβαριανής Δημοκρατίας».
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Οι εξελίξεις και τα γεγονότα στη χώρα αυτή είναι γνωστά: Ο λαός βρίσκεται στους δρόμους φωνάζοντας «πεινάμε», πάνω από 250 λεηλασίες καταστημάτων από την αρχή του χρόνου, ελλείψεις βασικών αγαθών, εκτεταμένα επεισόδια με νεκρούς, περισσότερες από 400 συλλήψεις με θύματα όσους αναζητούν λίγη τροφή για τα παιδιά τους, επιχειρήσεις κατεστραμμένες, καταστροφές σε σούπερ μάρκετς, οι ελλείψεις σε ζάχαρη εμποδίζουν την παραγωγή αναψυκτικών, οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση είναι καθημερινές, ο πληθωρισμός βρίσκεται στα ύψη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΕΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  «Ο ΠΥΡΓΟΣ»


Γραφείο Τύπου Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης


Μητσοτάκης: Μεταξύ 50.000 αδιευκρίνιστων ψήφων και… Εθνικής Ελλάδος

mitsotakis-diamantopoulou-theodorakis
Αγνώστου ταυτότητας 50.000 «ψηφοφόροι» ΝΔ
Έχει νομιμοποίηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν 50.000 ψήφοι παραμένουν δίχως ταυτότητα, 5 μήνες μετά τις εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου της ΝΔ;
Αυτό προκύπτει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thepressroom.gr, ή επιβεβαιώνεται αυτό που είχαμε γράψει ήδη από τις 21 Απριλίου με τίτλο: «Εκλογές Προέδρου ΝΔ: 50.000 (περίπου) ψήφοι αγνώστου ταυτότητας;»

ΚΚΕ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ»



Ακόμη 12.000 εργαζόμενοι της εταιρίας «Μαρινόπουλος» κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους, ως αποτέλεσμα της κρίσης στον κλάδο του εμπορίου και του ανταγωνισμού επιχειρηματικών ομίλων, που νοιάζονται μόνο για τα κέρδη τους κι όχι για τις ανάγκες των εργαζομένων.
Το γεγονός ότι ένας ακόμη μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος του εμπορίου προστίθεται στη λίστα των υπό πτώχευση εταιριών, αποδεικνύει ότι η επιστροφή στη ανάπτυξη, που υπόσχεται η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα, περνάει μέσα από πτωχεύσεις, συγχωνεύσεις, εξαγορές εταιριών, με μόνιμα θύματα τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Ακυρώθηκαν οι εκλογές στην Αυστρία από το συνταγματικό δικαστήριο! - Δεκτη η προσφυγη των ακροδεξιων κατα του αποτελεσματος Θα επαναληφθεί ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/07/AUSTRIA-FAR-RIGHT-1000-1.jpgΤην απόφασή του για επανάληψη του δευτέρου γύρου των αυστριακών προεδρικών εκλογών της 22ας Μαίου, ανακοίνωσε το μεσημέρι στη Βιέννη το Αυστριακό Συνταγματικό Δικαστήριο, που μέσα στις προηγούμενες ημέρες εξέτασε την προσφυγή κατά του εκλογικού αποτελέσματος από την πλευρά του αντιπολιτευόμενου ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων, του οποίου ο υποψήφιος στις εκλογές Νόρμπερτ Χόφερ είχε ηττηθεί οριακά με ποσοστό 49,7%, έναντι 50,3% του νικητή των εκλογών και υποψήφιου των Πράσινων Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν.

Στα ημιτελικά η Πορτογαλία, 5-3 στα πέναλτι την Πολωνία

http://static.in.gr/webstatic/5F2CD1BCBEE32AFF25D7B350D302BBE6.jpg
Η Πορτογαλία είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro 2016 της Γαλλίας, καθώς επικράτησε με 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι της Πολωνίας.

Ο Ρουί Πατρίτσιο απέκρουσε το 4ο πέναλτι των Πολωνών που εκτέλεσε ο Γιάκουμπ Μπλατσικόφσκι και ο Ρικάρντο Κουαρέσμα ευστοχώντας στο πέμπτο των Πορτογάλων, έστειλε την χώρα του στα ημιτελικά.

Στη κανονική διάρκεια του αγώνα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 χάρη στο τέρμα του Λεβαντόφσκι στο 2' και του Ρενάτο Σάντσες στο 33', με το σκορ να μην αλλάζει στην παράταση.

Στον ημιτελικό η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα αντιμετωπίσει το νικητή της συνάντησης Βέλγιο-Ουαλία.

Το μέλλον καθορίζεται στις πρώτες 1.000 μέρες ζωής


logo newsletter

to_mellon_tou_anur.jpg 

 

Το μέλλον καθορίζεται στις πρώτες 1.000 μέρες ζωής


Ζωτικής σημασία για την κατάσταση της υγείας είναι οι πρώτες 1.000 μέρες της ανάπτυξης, σύμφωνα με μελέτη βρετανού γιατρού.

Διαβάστε περισσότερα

toualeta_prin_to_sex.jpgΓιατί πρέπει να πηγαίνουμε στην τουαλέτα πριν και μετά το σεξ;


Μια λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος (όπως ουρολοίμωξη) μπορεί να χτυπήσει οποιονδήποτε, ακόμα και τα μωρά αν και οι ενήλικες γυναίκες τείνουν να εμφανίζουν πιο συχνά ουρολοιμώξεις, ενώ ταυτόχρονα είναι πιο επιρρεπείς από τους άνδρες κατά 10 φορές να πάθουν λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος. 

Διαβάστε περισσότερα

psoroasi_efarnm.pngMyPso :Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή για ασθενείς με ψωρίαση


Η πρώτη ηλεκτρονική εφαρμογή στην Ελλάδα “MyPso”, σχεδιασμένη για όλους τους ανθρώπους με ψωρίαση είναι μία εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα