Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Πρώτη σέντρα σε τρεις πράξεις στην Football League - ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Πρώτη σέντρα σε τρεις πράξεις στην Football League

Οι ομάδες της Football League μετά την παραίτηση του Στέλιου Σφακιανάκη, συζήτησαν και αποφάσισαν την έναρξη του πρωταθλήματος, με την πρώτη σέντρα να έχει προγραμματιστεί για τις 30 Οκτωβρίου (με ένα μήνα δηλαδή καθυστέρηση).
Μπορεί τα προβλήματα να μην έχουν λυθεί (το οικονομικό εξακολουθεί να είναι... αγκάθι), ωστόσο το... πράσινο φως φαίνεται πως δόθηκε αφού οι περισσότεροι σύλλογοι δεν συμφωνούν με νέα αναβολήΤο πρόγραμμα της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος ανακοίνωσε η Football League. Την ερχόμενη Κυριακή 30 του μηνός θα πραγματοποιηθούν τέσσερα ματς, τρία είναι προγραμματισμένα για την Δευτέρα και άλλα δύο για την Τρίτη
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/10
Δημοτικό Αχαρνών: Αχαρναϊκός-Καλλονή --Κεκλεισμώνων των θυρών--
Ριζούπολης: Απόλλων Σμύρνης-Καλλιθέα
Δημοτικό Σπάρτης: Σπάρτη-Πανθρακικός
Δημοτικό Αιγίου: Παναιγιάλειος-Χανιά

ΔΕΥΤΕΡΑ 31/10
Δημοτικό Αιγινίου: Αιγινιακός-Λαμία
Δημοτικό Σερρών: Πανσερραϊκός-Πανελευσινιακός
Μάλεμε: Κισσαμικός-ΟΦΗ

ΤΡΙΤΗ 1/11
Δημοτικό Καρδίτσας: Αναγέννηση Καρδίτσας-Άρης
Ευόσμου: Αγροτικός Αστέρας-Τρίκαλα

* Όλα τα ματς αρχίζουν στις 3 μ.μ.

Νέα μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό στη Βέροια

Νέα μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό στη Βέροια
Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχθηκε ο Παναθηναϊκός, που αναδείχθηκε ισόπαλος στη Βέροια με την τοπική ομάδα (1-1), στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 8ης αγωνιστικής της Super League. 

Σοβαρά επεισόδια στο «Μαρακανά» για το Φλαμένγκο - Κορίνθιανς


Το «Μαρακανά» ξανάνοιξε τις πύλες του για ποδοσφαιρικούς αγώνες, για πρώτη φορά μετά τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς του Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά αμέσως ξέσπασαν επεισόδια βίας.
Το περίφημο στάδιο φιλοξένησε χθες για πρώτη φορά ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, μετά τις δύο διοργανώσεις του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου, αλλά ποιο παιχνίδι!

Φλαμένγκο εναντίον Κορίνθιανς, δηλαδή των δύο ομάδων με το μεγαλύτερο αριθμό των οπαδών στη Βραζιλία.

Ευρωπαϊκές Χρηματοδοτήσεις

 
Κάθε Δευτέρα οι προσκλήσεις των ευρωπαϊκών προγραμμάτων είναι στη EurActiv. Για Περιφέρειες, Δήμους, Πανεπιστήμια, Επιμελητήρια, ΜΚΟ, αλλά κ για επιχειρήσεις, ΜμΕ ή και μεγαλύτερες.

Εγγραφείτε στο δωρεάν newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι κάθε νέα ευκαιρία χρηματοδότησης.
---

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Δεν θα επιτρέψουμε την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής στην Πελοπόννησο»



«Πρόκειται για εξαιρετικά εσφαλμένη απόφαση, το περιεχόμενο της οποίας είναι περισσότερο πολιτικό παρά νομικό» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για την απόφαση του Πρωτοδικείου Καλαμάτας, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016.
«Σε όλο το δημόσιο βίο μου ήμουν σταθερός στην άποψη ότι η δικαιοσύνη αποτελεί το σημαντικότερο θεσμό νομιμότητας και αποτελεσματικότητας της θεσμικής λειτουργίας» τόνισε ο Περιφερειάρχης, υπογραμμίζοντας ότι «δεν αντιδικούμε με τη δικαιοσύνη, αντίθετα έχουμε απόλυτη πίστη ότι αποτελεί απαραίτητο θεσμό. Δεν θα επιτρέψουμε ωστόσο να μετατραπεί η χώρα και η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε χώρο όπου διαφεντεύουν οι δικαστές».

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ


 Ένα μουσικό ταξίδι μέσα από διεθνείς σύγχρονες pop-rock επιτυχίες, αλλά και μουσικά θέματα από κορυφαίες κινηματογραφικές ταινίες θα προσφέρει στους "συνεπιβάτες" της η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου, αυτή τη Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016 αργά το απόγευμα στις 7.00 μμ .

Θα σας περιμένουν να συνταξιδέψετε μαζί τους στο στο Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου, για να απολαύσετε ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των ήχων, όπως:

1) Raiders March
2)Mama Mia - Abba
3) Riders on The Storm - The Doors
4) We Will Rock You - Queen
5) Fawkes The Phoenix ( Harry Potter)
6) 25 or 6 to 4 - The Chicago
7) Macarena - Bernardo Bautista Monterde
κλπ. 



Δημοτικη Φιλαρμονικη Δερβενιου.

86 εξετάσεις μπαίνουν στη λίστα του ΕΟΠΥΥ (αναλυτικά)


logo newsletter

 

eopystogi.jpg86 εξετάσεις μπαίνουν στη λίστα του ΕΟΠΥΥ (αναλυτικά)


Μόνο τη συμμετοχή τους θα πληρώνουν στο εξής οι ασφαλισμένοι σε μια σειρά από διαγνωστικές εξετάσεις, οι οποίες δεν καλύπτονταν από τον ΕΟΠΥΥ.

Τι σημαίνει για τους συμβασιούχους η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου

Σε άμεση αλλαγή του σχετικού νομοθετικού πλαισίου και εξίσωσή τους μισθολογικά αλλά στο ύψος των αποζημιώσεων με τους αορίστου χρόνου υποχρεώνει την κυβέρνηση η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (ΔΕΚ, απόφαση υπ’αριθ. C-596/14 της 14ης Σεπτ. 2016) που δημοσιεύθηκε πριν λίγες μόλις ημέρες. Αυτό υποστηρίζει με δηλώσεις του στην aftodioikisi.gr ο πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ Αλέξης Μητρόπουλος που αποκάλυψε και τη σχετική απόφαση.
Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο, «η απόφαση αυτή πρέπει να εφαρμοσθεί άμεσα, κυρίως, στο δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα». Γι’ αυτό και καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει άμεσα σχετική νομοθετική πρωτοβουλία. Όπως υποστηρίζει ο κ. Μητρόπουλος, μέσω της aftodioikisi.gr, «η

Αυτοδιοικητικές εκλογές: “Μετωπική” για την απλή αναλογική -ΝΔ: Θα την καταργήσουμε

Αν και στο ψήφισμα του 4ου Συνεδρίου της ΕΝΠΕ η αναφορά στην αλλαγή εκλογικού νόμου στην Αυτοδιοίκηση είναι γενικόλογη και ως εκ τούτου «στρογγυλεμένη» από τις τοποθετήσεις τόσο του προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Κ. Αγοραστού όσο και του βουλευτή της ΝΔ Μ. Βορίδη, κατέστη σαφές ότι οδηγούμαστε σε μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – αιρετών (που έτσι κι αλλιώς στην πλειοψηφία τους είναι είτε «γαλάζιοι» είτε «πράσινοι») και αντιπολίτευσης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το «μπλόκο» που έβαλε στο πρόσφατο συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Γ. Πατούλης,  ο Κ. Αγοραστός στην εισήγησή του

Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ: «ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΟΧΙ ΣΥΣΣΙΤΙΑ»



http://www.parapolitika.gr/sites/default/files/parapolitikaold/mediadefaultimagesgiannis-maniatis_05112014102429.jpg
Σημεία συνέντευξης Γιάννη Μανιάτη στην «ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ» της ΕΡΤ με τους Γ. Δαράκη και Γ. Δάρρα

  1. Μια κυβέρνηση βαθύτατα συντηρητική και αντιλαϊκή. Καμία σχέση με την πρόοδο ή με τη

Λύθηκε το μυστήριο με το Τρίγωνο των Βερμούδων; -Η νέα θεωρία

Λύθηκε το μυστήριο με το Τρίγωνο των Βερμούδων; -Η νέα θεωρία
Εξωγήινοι, τεράστια αποθέματα μεθανίου που απελευθερώνονται με σεισμικές δονήσεις και υποβρύχιες εκρήξεις είναι μόνο μερικές από τις απαντήσεις που έχουν δοθεί σχετικά με το Τρίγωνο των Βερμούδων.
Αυτή τη φορά, επιστήμονες ισχυρίζονται πως εξαγωνικά σύννεφα δημιουργούν «εκρήξεις ανέμων» που αγγίζουν τα 275 χλμ/ώρα. Οπως υποστηρίζουν, αυτές οι «εκρήξεις» μπορούν να

Ξεκινά αύριο το πρωί το διήμερο του ΤΕΕ για τα χρηματοδοτικά εργαλεία στην εξοικονόμηση ενέργειας

Εμφάνιση tee_diimero_energeias_technopolis_SymfonoDimarxwn.jpg 
Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας διοργανώνει Διήμερο Ενέργειας στις 25 και 26 Οκτώβριου 2016 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Αίθουσα «Δεξαμενές Καθαρισμού»), με θέμα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία και καλές πρακτικές για την υλοποίηση και παρακολούθηση Δράσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας», με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

Το ΤΕΕ διοργανώνει το Διήμερο Ενέργειας με σκοπό

Εκλέχθηκε Έλληνας Πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πολιτικών Μηχανικών (ECCE) για την περίοδο 2018 – 2021


http://www.dikaiologitika.gr/media/k2/items/cache/6e179ffaa0d88d5d7aed2b6cfb808d4f_XL.jpgΈλληνας αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου του Ευρωπαίκού Συμβουλίου Πολιτικών Μηχανικών (ECCE), για την περίοδο 2018 – 2021.  Κατά τη διάρκεια της  64ης Γενικής Συνέλευσης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πολιτικών Μηχανικών (ECCE), που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες, με τη συνεργασία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας, ο Άρης Χατζηδάκης ψηφίστηκε από 18 σε σύνολο 19 παρόντων μελών-χωρών του ECCE (έλειπαν οι εκπρόσωποι από τις χώρες: Μάλτα, Μαυροβούνιο, Ουκρανία και Ρωσία) για θητεία κατά την περίοδο 2018-2021 στη θέση του Προέδρου του ECCE

Μείωση ποσοστών τουρισμού, αύξηση ποσοστών Τσίπρα!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Το καμπανάκι χτύπησε και χτύπησε πολύ δυνατά. Από Τράπεζα της Ελλάδος και από ΕΛΣΤΑΤ μεριά. Που ανακοίνωσε ότι στο πρώτο εξάμηνο του 2016 (και σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι), οι εισπράξεις από τον τουρισμό παρουσίασαν μείωση κατά 7,9%.
(Αλλά, δεν πειράζει. Αρκεί που στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας επανεξελέγη πρόεδρος του κόμματός του με ποσοστό 93,54% - αυτά είναι ποσοστά! Τσαουσέσκου και βάλε).
Και μάλιστα, παρά την οριακή αύξηση κατά 1,7% του αριθμού των ταξιδιωτών που επισκέφθηκε τη χώρα μας την ίδια περίοδο (αυξήθηκε στα 8,5 εκατομμύρια από 8,36 εκατομμύρια την αντίστοιχη περίοδο του 2015).

Τα ονόματα του Πολιτικού και Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Εκτός Γεροβασίλη και Μπαλτάς

siro_1Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής οι εργασίες της συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφιση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής και την εκλογή της Πολιτικής Γραμματείας η οποία θα απαρτίζεται από το Πολιτικό Συμβούλιο και το Εκτελεστικό Συμβούλιο.

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝ

Καταιγισμός δημοσιευμάτων για έναν ανασχηματισμό του μηδενός. Σε μία χώρα χωρίς εθνική στρατηγική, αλυσοδεμένη σε αχρείαστα μνημόνια υποταγής, αποσύνθεσης των ιδεολογιών με ταύτιση Αριστεράς και Δεξιάς το παρακράτος πιέζει αφόρητα μέσα από τα κανάλια του για ένα ακόμα πυροτέχνημα πολιτικής. Μία καινούργια μπάζα για σφραγίδες και ταμπέλες με νέες ονομασίες Υπουργείων με σπουδαιότερο όλων ένα πλήρες πάγωμα της αναιμικής εσωτερικής πολιτικής και οικονομίας.

ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEmHrVfQKUpDPzV9c1RobZau9WPZ_7IHLcdmzJa0Z9eSs9koK3yVpEFPQQSNHxhRGNQEv5tgk9DwhbVOuygQQr88EH2n-QPh6s3j5QDkOfiLg_dH-s9NgqtO4qP67qXITvAySybYbc3zuf/s1600/spathobouni_entos.jpg
Μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου οι βαθμολογίες στα τοπικά πρωταθλήματα της Α΄κατηγορίας των ΕΠΣ στην Πελοπόννησο διαμορφώθηκαν ως εξής:

ΚΟΡΙΝΘΙΑ:
Η βαθμολογία ( Σε 5 αγώνες) 
Κόρινθος 06 13 
ΠΑΣ Κόρινθος 12 
Ισθμιακός 11 
Παννεμεατικός 11 
Πέλοπας Κιάτου 10 
Ελλάς Βέλου 9 
Αστέρας Δερβενίου 8...

ΑΡΓΟΛΙΔΑ:
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 15 5 
ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 15 5 
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 12 5 
ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 12 5 
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 10 5...


ΑΡΚΑΔΙΑ
ΛΕΩΝΙΔΙΟ 9 3 
ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 7 3 
ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ 7 3 
ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 7 3 
ΒΡΑΣΙΕΣ 7 3... 

ΛΑΚΩΝΙΑ:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 15 5 
ΜΟΛΑΪΚΟΣ 12 5 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ 12 5 
Α.Ε. ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ 10 5 … 

 ΜΕΣΣΗΝΙΑ:
Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 15 5 
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 13 5 
ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 12 5 
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 11 5 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 10 5...


ΗΛΕΙΑ:
ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 18 6 
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 15 5 
ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ 11 6 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΒΑΣ. 10 5 
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝ. 10 6...

 ΑΧΑΪΑ:
Λιμνοχώρι 12 5 
Πήγασος Μπεγουλακίου 10 4 
 Δόξα Παραλίας 9 4 
Διαγόρας Βραχνεΐκων 9 5 
Αναγέννηση Πατρών 9 5 
Πανμοβριακός Ριόλου 9 5 
Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 9 5 
Νίκη Προαστείου 9 5...

Πρώτο (ΟΝΝΕΔίτικο) δείγμα, θετικόν - Περιοδεία Μητσοτάκη στην Ελευσίνα

Πρώτο (ΟΝΝΕΔίτικο) δείγμα, θετικόν
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατέγραψε χθες την πρώτη ευρεία εσωκομματική νίκη, στο «γήπεδο» της ΟΝΝΕΔ, και πλέον κοιτάει... δυτικά.
Στη δυτική Αθήνα δηλαδή, και συγκεκριμένα στην Ελευσίνα, την οποία και αναμένεται να επισκεφτεί σήμερα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση να προσεγγίσει τα πλέον λαϊκά στρώματα και να ακυρώσει στην πράξη το αφήγημα του Πρωθυπουργού ότι παραμένει ο υποστηρικτής των μη προνομιούχων.

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Κώστας Δέρβος - Το ποσοστο συμμετοχης στη διαδικασια ξεπερασε το 96%

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Κώστας Δέρβος
Ολοκληρώθηκε στις 18.00 χθες ( απόγευμα Κυριακής). η διαδικασία εκλογής προέδρου, Κεντρικής Επιτροπής και εκπροσώπων στην Πολιτική Επιτροπή του συνεδρίου επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ όπου η συμμετοχή ξεπέρασε το 96%. Συνολικά ψήφισαν 894 σύνεδροι, .
http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/10/onned-2000-1.jpgΝέος πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας αναδείχθηκε ο Κώστας Δέρβος  με 678 ψήφους ή ποσοστό 78%. έπειτα από τη καταμέτρηση ψήφων.  Ο έτερος διεκδικητής Ανδρέας Καρασαρίνης έλαβε 197 ψήφους ή ποσοστό 22%.Για την ιστορία, κατά την καταμέτρηση βρέθηκαν 13 άκυρα και 6 λευκά ψηφοδέλτια.

Έπειτα από αίτημα των 2 υποψηφίων προέδρων, Ανδρέα Καρασαρίνη και Κώστα Δέρβου, που έγινε αποδεκτό από την ΚΕΦΕ, η διαδικασία της καταμέτρησης ήταν ορατή σε Συνέδρους και Παρατηρητές του Συνεδρίου. Είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται ανοικτή καταμέτρηση σε Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. 
Ακολουθούν τα αποτελέσματα:
Ψήφισαν 894 Σύνεδροι
Κώστας Δέρβος: 678 ψήφους (75,84%)
Ανδρέας Καρασαρίνης: 197 ψήφους (22,04%)
Λευκά: 6 (0,67%)
Άκυρα: 13 (1,45%)

Ο 32χρονος νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος (θεωρείται του «προεδρικού περιβάλλοντος») γεννήθηκε στο Παγκράτι, σπούδασε στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στο τμήμα των εκπαιδευτικών ηλεκτρολόγων μηχανικών και έλαβε τον μεταπτυχιακό του τίτλο στα προηγμένα βιομηχανικά συστήματα από το Kingston University του Λονδίνου.
Παράλληλα με τις σπουδές του ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση, διετέλεσε υπεύθυνος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ενώ ήταν εκλεγμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της σχολής του.
Το 2008 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό. Το 2009 ο Κωνσταντίνος Δέρβος άρχισε να εργάζεται ως ηλεκτρολόγος μηχανικός σε τεχνικά γραφεία, στον τομέα των μελετών και παράλληλα ως εκπαιδευτικός στην δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση. Το 2013 εκλέχθηκε στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ. Το 2014 συνέχισε να εργάζεται στον τομέα της εκπαίδευσης ως εργαστηριακός συνεργάτης σε τριτοβάθμιο τεχνολογικό ίδρυμα, με αντικείμενο την πληροφορική και τις γλώσσες προγραμματισμού. Διετέλεσε υπεύθυνος για τις οργανώσεις Αττικής στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ. Από τον Απρίλιο του 2016 εργάζεται ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στη Γ' κατηγορία Κορινθίας

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxIJMSRfvMKVXNBJvPg1ioXyKrPX30r5aKAgp-qsBc4T8VEsclpZ0vRrg-TRpNrCwJ7qk1TiYAdfoBE-j0dDjeedXPpt6JumXO0KwXkwoBOVUAgs92TlPNYlukIPWfo205WPINM4d_xFc/s400/DSC_0993-i.jpg
Η 2η  αγωνιστική  του πρωταθλήματος στους 2 ομίλους της Γ΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Το πρόγραμμα: 

 1 ος ΟΜΙΛΟΣ  
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ - Α.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 2 - 6
Α.Ο. ΜΑΨΟΥ - ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 5 - 0
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 0 - 2
ΣΟΦΙΚΟ ‘05 - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ 1 - 1
ΑΓΙΑΝΝΗΣ  - Α.Ο. ΣΟΛΩΜΟΥ 2 - 1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1
Αστέρας Κορίνθου
2
4 - 1
6
2
ΑΠΣ Αγιάννης
2
4 - 2
6
6
ΑΟ Μαψού
0
5- 0
3
7
ΑΣ Λουτρακίου
2
7 - 4
3
3
Αετός Αγγελοκάστρου
1
3 - 1
3
4
Ποσειδών Κ. Βρύσης
2
4 - 3
3
5
Εθνικός Ξυλοκερίζης
1
1 - 1
1
8
Σοφικό '05
2
2 - 3
1
10
Αίας Κορίνθου
1
1 - 4
0
9
Απέσσας
2
3 - 9
0
11
ΑΟ Σολομού
1
1 - 2
-4
 

 

 2 ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ - ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ 1 - 0
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 3 - 0
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ - Α.Ο. ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ 0 - 2
ΤΑΡΣΙΝΑ ‘97 - Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ 0 - 0
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ . 1 - 0



Η Βαθμολογία
1
ΑΟ Ασπροκάμπου
2
7 - 0
6
2
Ταρσινά '97
2
3 - 1
4
3
Αετός Κρυονερίου
2
5 - 2
4
4
ΑΟ Λυκοποριάς
2
2 - 2
3
5
Αναγέννηση Κιάτου
1
1 - 0
3
6
Πανευρωστινιακός
2
1 - 3
3
7
ΑΟ Λαύκας
1
2 - 3
1
8
ΑΟ Λεχαίου
1
0 - 0
1
9
Παμφενεατικός
2
1 - 3
0
10
Νέοι Στιμάγκας
2
0 - 8
-3