Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ερώτηση βουλευτών Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέσπιση ακατάσχετου λογαριασμού για τα Προνοιακά Επιδόματα που καταβάλλονται στους πολίτες από τους Δήμους

 
 Δελτίο Τύπου
Τη νομική κατοχύρωση του ακατασχέτου των προνοιακών επιδομάτων που καταβάλλονται στους πολίτες από τους Δήμους, ζήτησαν με Ερώτησή τους στους αρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών και  Οικονομικών οι βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσόγκας, Μαρία Θελερίτη και Γιώργος Ψυχογιός, μαζί με άλλους συναδέλφους τους.


Στην Ερώτησή τους οι βουλευτές υπογραμμίζουν τον υπαρκτό κίνδυνο που αντιμετωπίζουν χιλιάδες πολίτες που βιοπορίζονται με βάση το προνοιακό επίδομα των Δήμων και κινδυνεύουν, λόγω κατασχέσεων για οφειλές των Δήμων, να το χάσουν.

Συγκεκριμένα η Ερώτηση που κατατέθηκε έχει ως εξής:

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ 32 ΣΕΛΙΔΕΣ


Διαβάστε αύριο στο 144ο φύλλο της Εθνικής Εφημερίδος  «Εμπρός»:

Αργυρης Ντινοπουλος:« Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με οποιοδήποτε άλλο πολιτικό φορέα . Άρα η σημερινή ανακοίνωση ίδρυσης νέου κόμματος , απλώς δεν με αφορά. Υπηρέτησα και θα εξακολουθήσω να υπηρετώ την Νέα Δημοκρατία. –όπως πάντα- στην πρώτη γραμμή »

Σε ανακοίνωσή του ο τ. Βουλευτής της,  Νέας Δημοκρατίας Αργύρης Ντινόπουλος ,σχετικά με την δημιουργία του νέου κόμματος Καρατζαφέρη, αναφέρει

Αυτή είναι η ανακοίνωση που αναγκάστηκα να εκδώσω μετά τα όσα ακούστηκαν κατά την συνέντευξη τύπου για την ίδρυση νέου κόμματος
« Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με οποιοδήποτε άλλο πολιτικό φορέα . Άρα η σημερινή ανακοίνωση ίδρυσης νέου κόμματος , απλώς δεν με αφορά. Υπηρέτησα και θα εξακολουθήσω να υπηρετώ την Νέα Δημοκρατία. Όταν η πατρίδα περνάει την δοκιμασία της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ είναι περισσότερο επιτακτικό από ποτέ η παράταξή μας ενωμένη , υπό την νέα ηγεσία της , να δώσει τον αγώνα για να φύγει αυτή η καταστροφική κυβέρνηση. Σε αυτόν τον αγώνα είμαι –όπως πάντα- στην πρώτη γραμμή »

«Εθνική ενότητα» με σήμα τον πυρσό το κόμμα των Κατατζαφέρη, Μπαλτάκου

«Εθνική ενότητα» με σήμα τον πυρσό το κόμμα των Κατατζαφέρη, Μπαλτάκου
Παρουσιάστηκε σήμερα η νέα πολιτική κίνηση των Γιώργου Καρατζαφέρη και Τάκη Μπαλτάκου.
Θα ονομάζεται «Εθνική Ενότητα» και θα έχει ως σήμα τον πυρσό. Πρόεδρος του νέου πολιτικού σχηματισμού θα είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ το ρόλο του γενικού γραμματέα θα αναλάβει ο Τάκης Μπαλτάκος.ενώ  η έδρα του θα βρίσκεται επί της Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Την παραίτηση της κυβέρνησης ζήτησε από τη Μεγαλόπολη η Φώφη Γεννηματά,!

Φώφη: Να παραδεχθεί η κυβέρνηση ότι απέτυχε και να παραιτηθεί!Την παραίτηση της κυβέρνησης ζήτησε από τη Μεγαλόπολη η Φώφη Γεννηματά, μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Μεγαλόπολης, Διονύση Παπαδόπουλο.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, συνοδευόμενη από τους βουλευτές και πρώην υπουργούς Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και Γιάννη Μανιάτη, επισκέφθηκε το μεσημέρι τη Μεγαλόπολη και στο δημαρχείο συναντήθηκε με τη δημοτική αρχή, ενώ αμέσως μετά πήγε στο ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ και ενημερώθηκε για την νέα 5η μονάδα παραγωγής ρεύματος συνδυασμένου κύκλου που τροφοδοτείται με φυσικό αέριο και λειτουργεί δοκιμαστικά από το Δεκέμβριο του 2014.

Ζωή: Aφού πούλησαν τον λαό, πουλούν και το λιμάνι!

Ζωή: Aφού πούλησαν τον λαό, πουλούν και το λιμάνι!Με αφορμή την πώληση του ΟΛΠ στην Cosco, η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε μία ακόμη επίθεση στην κυβέρνηση, κάνοντας προσωπική αναφορά μάλιστα στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον Θοδωρή Δρίτσα.
“Αφού πούλησαν τον λαό, πουλούν το λιμάνι. Αναμενόμενο”, γράφει η πρώην Πρόεδρος της Βουλής και προσθέτει:
“Θα ξεπουλήσουν το σύμπαν για να σώσουν το τομάρι τους”.


Οι , αφού πούλησαν τον λαό, πουλούν το λιμάνι. Αναμενόμενο. Θα ξεπουλήσουν το σύμπαν για να σώσουν το τομάρι τους

ysterografa.gr

Ένταση στην πορεία των λιμενεργατών στην Αθήνα

Ένταση στην πορεία των λιμενεργατών
Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στη λεωφόρο Αμαλίας, στην Αθήνα όταν περίπου 300 λιμενεργάτες προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό της διμοιρίας των ΜΑΤ και να προσεγγίσουν το Ζάππειο, όπου πραγματοποιείται τελετή για τη συμφωνία παραχώρησης του ΟΛΠ μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και Cosco.
Οι συγκεντρωμένοι απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ... 

Θρήνος! Πνίγηκε τρώγοντας η αθλήτρια του bodybuilding, Τούλα Νομικού

Θρήνος! Πέθανε η Τούλα Νομικού - Πνίγηκε τρώγοντας

Η αθλήτρια του bodybuilding, Τούλα Νομικού, έχασε τη ζωή της το πρωί της περασμένης Τετάρτης από πνιγμό, κατά τη διάρκεια του φαγητού.

Η γνωστή αθλητρια και διοικητικό στέλεχος της IBFA Hellas πέθανε τόσο ξαφνικά σε ηλικία 50 χρονών, αφήνοντας την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια του φαγητού. Ο άντρας της, Γιώργος Καγκελάρης, προσπάθησε να την σώσει, αλλά δεν τα κατάφερε.
Η Τούλα Νομικού είχε διακριθεί ως αθλήτρια σε κατηγορίες Fitness και Body Fitness, και τα τελευταία χρόνια ήταν κριτής και διοικητικό στέλεχος πρώτα στη NAC Hellas και στη συνέχεια στην IBFA Hellas.

newsit.gr

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός για τη συμφωνία του ΤΑΙΠΕΔ με την Cosco για τον ΟΛΠ

Τσίπρας: Συντομότερος ο δρόμος του Μεταξιού με τη συμφωνία για τον ΟΛΠ 
Κίνηση που θα καταστήσει τον δρόμο του Μεταξιού συντομότερο, χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την υπογραφή της συμφωνίας του ΤΑΙΠΕΔ με την Cosco, για τον ΟΛΠ.
Η Ελλάδα εισέρχεται σε μια νέα φάση, όπου η έμφαση δίνεται στην ανασύγκροτηση και την ανάκαμψη της οικονομίας, είπε ο κ. Τσίπρας και σημείωσε ότι η επένδυση αυτή θα αποτελέσει αφετηρία για την προσέλκυση και άλλων επενδύσεων.
Ο Πρωθυπουργός ανέφερε, επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι μέλημα της κυβέρνησης είναι η διασφάλιση των εργασιακών σχέσεων και της προστασίας του περιβάλλοντος.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ομίλου της Cosco, Xu Lirong, ανέφερε ότι ο όμιλος αποδίδει μεγάλη σημασία στην τιμή που έκανε η κυβέρνηση, ορίζοντας η υπογραφή της συμφωνίας να γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι δανειστές φεύγουν για Βρυξέλλες και επιστρέφουν πάλι αύριο... λόγω υποκλοπών

Οι δανειστές φεύγουν για Βρυξέλλες και επιστρέφουν πάλι αύριο... λόγω υποκλοπών
Για κατ' ιδίαν διαβουλεύσεις με τους προϊσταμένους τους μεταβαίνουν σήμερα οι επικεφαλής των κλιμακίων και αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα αύριο. Για τον λόγο αυτό, οι συνομιλίες μεταξύ εκπροσώπων των θεσμών και κυβέρνησης διακόπτονται για μια ημέρα.

Στόχος, όπως αναφέρουν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, είναι να έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία του κειμένου των θεσμών το αργότερο έως την προσεχή Τρίτη και έως το Πάσχα να έχει ολοκληρωθεί και η συμφωνία.

Ωστόσο, η απόφαση να αναχωρήσουν για Βρυξέλλες συνδέεται και με την πρόσφατη δημοσιοποίηση της συνομιλίας Βελκουλέσκου-Τόμσεν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των δανειστών φεύγουν από την Αθήνα για να συνομιλήσουν με τους επικεφαλής των θεσμών, καθώς δεν επιθυμούν η επικοινωνία αυτή να γίνει μέσω τηλεφώνων.
Αρχικά η αποχώρηση τους ήταν προγραμματισμένη για χθες Πέμπτη, ωστόσο σκόνταψε στην απεργία. Η επιστροφή τους στην Ελλάδα αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα απόψε το βράδυ.

H Φώφη Γεννηματά στην Κόρινθο ( VIDEO)

2016-04-08 11.41.45
Στα πλαίσια της περιοδείας της στην Πελοπόννησο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά επισκεφθηκε το πρωι  την Κόρινθο όπου συναντήθηκε με φίλους της Δημοκρατικής συμπαράταξης.
Πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο τ. υπουργός Γιάννης Μανιάτης και η τ. βουλευτής κ. Κατερίνα Γκέκη - Φαρμάκη, έδωσαν το παρόν στη συνάντηση με την πρόεδρο Φώφη Γεννηματα στην Κόρινθο.
Δειτε τις δηλώσεις της κ. Γεννηματά και άλλων στελεχών  στα βίντεο  που ακόλουθούν


Περισσότερο Φωτορεπορτάζ  από την επισκεψη της Φώφης Γεννηματά στην Κόρινθο στο
ekorinthos.gr

Τώρα στην Κόρινθο η Νομαρχιακή συνέλευση της ΝΟ. ΔΕ Κορινθίας παρουσία του αναπληρωτή Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

 
 Αρχική
 Αυτή τη στιγμή  (5.00μμ) στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου,  πραγματοποιείται  Νομαρχιακή συνέλευση της ΝΟ. ΔΕ Κορινθίας με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη Αυγενάκη.
Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη, Σας ευχαριστώ πολύ.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΓΚΙΟΛΗΣ
 
Σημειώνουμε ότι κατά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, στη Νέα Δημοκρατία ο γιατρός κ. Αναστάσιος Γκιολής , Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, εξελέγη πρώτος σε ψήφους Σύνεδρος , στην Κορινθία,  για  το Συνέδριο του κόμματος στις 22-24/4.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqx55jQ6GlAnA6dK2RU0s9qYvMpJz8UscJs_eZ-LNrEAgmAcCivvZGVF-4t6SocHXNJ4nyc7h4NLgoCCQXbj3L7p1wPh0TCFrhUUbLtvK1iZZwU2703gRmbLake9z2dJxmhXX0Qlnil0hB/s500-p/60713-09-15_7821.jpgΕπιτυχία σημείωσε η σύσκεψη που διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τους Γυναικείους  Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, το Συνεταιρισμό «Εν Σπάρτη», «Λαμπιδώ» από τη Σκάλα Λακωνίας, «Νέδα» από τη Κυπαρισσία, «Τσακώνικο Αγρ. Συν. Γυναικών» , Λεωνιδίου, κλπ  στην οποία συμμετείχε  το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αναπτυξιακές Εταιρίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου  και υπηρεσιακοί παράγοντες.
  Κατεγράφησαν τα προβλήματα και οι ανάγκες των Γυναικείων  Αγροτικών Συνεταιρισμών της Περιφέρειας και κατετέθησαν προτάσεις για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, την υποβοήθησή τους γενικότερα  σε συνδυασμό με το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τα Τεχνικά Επιμελητήρια Ελλάδας και Κύπρου υπέγραψαν Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την ανάπτυξη

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) και το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) υπέγραψαν Πρωτόκολλο Συνεργασίας με στόχο την ανεξάρτητη ανάπτυξη Ελλάδας και Κύπρου. Το Πρωτόκολλο υπήρξε αντικείμενο κοινής επεξεργασίας ανάμεσα στα δύο Επιμελητήρια κατά τους τελευταίους μήνες και έχει την άμεση προοπτική της δημιουργίας δικτύου συνεργασίας ανάμεσα στα Τεχνικά Επιμελητήρια χωρών της Νοτιοανατολικής Μεσογείου με επίκεντρο τη συνεργασία των δύο Επιμελητηρίων ΤΕΕ και ΕΤΕΚ.

Η έκθεση «Σκοτεινή επταετία, 1967-1974: η δικτατορία των συνταγματαρχών» μεταφέρεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων


Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία και ο Δήμος Ιωαννιτών διοργανώνουν έκθεση με τίτλο «Σκοτεινή επταετία, 1967-1974: η δικτατορία των συνταγματαρχών» στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, στις 19:30.

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Αθήνα, κ. Masuo Nishibayashi. Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, σχέσεις που έχουν τις ρίζες τους στον αμοιβαίο σεβασμό προς τους πανάρχαιους πολιτισμούς και τις πλούσιες παραδόσεις τους, αλλά αναπτύχθηκαν σημαντικά κατά τη σύγχρονη εποχή στο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό πεδίο.  Υπογραμμίστηκαν, επίσης, οι σοβαρές δυνατότητες περαιτέρω διεύρυνσης και εμβάθυνσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και των δύο κοινοβουλίων, σε διμερές και διεθνές επίπεδο, με σταθερή προσήλωση στις αξίες της ειρήνης, του διαλόγου και της αλληλοκατανόησης.
Στη συνάντηση παρέστησαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Αναστάσιος Κουράκης, καθώς και ο Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ιαπωνίας, κ. Κωνσταντίνος Χατζηδάκης.

Τα ΜΜΕ και ο Μινώταυρος του φιλελευθερισμού



08.04.2016


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Η Δράση, η Φιλελεύθερη Συμμαχία και τα ατομικά μέλη του ALDE
με τη δημοσιογραφική στήριξη του Liberal.gr
σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα:

Τα ΜΜΕ και ο Μινώταυρος του φιλελευθερισμού

Μία επίκαιρη συζήτηση για την ελευθερία του Τύπου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ένας γόνιμος προβληματισμός για τον ρόλο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην κατανόηση και αντιμετώπιση της Ελληνικής κρίσης και για τον ορισμό του πλαισίου μέσα στο οποίο η δημοσιογραφία ανασαίνει και επιτελεί το καθήκον της ως «τέταρτη εξουσία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 12.04.16, ώρα 19.00 στο Free Thinking Zone, Σκουφά 64 & Γριβαίων, Αθήνα 10680

Άλλο Βαμβακάρης κι άλλο Μητροπάνος – Ο Δήμος Αθηναίων βάζει την οικογένεια του Μάρκου να πληρώσει για τον τάφο του!

Στις 3.875 ευρώ φαίνεται πως αποτιμά ο δήμος Αθηναίων την καλλιτεχνική προσφορά του “πατριάρχη του ρεμπέτικου τραγουδιούΜάρκου Βαμβακάρη, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr. Τόση είναι η έκπτωση που προσφέρει για τον τάφο που επιθυμεί να αγοράσει η οικογένειά του στο Τριτο Νεκροταφείο την στιγμή που για άλλους, όπως πρόσφατα έκανε για τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο, παραχώρησε δωρεάν τάφο στο Πρώτο Νεκροταφείο.

Κοινωνικός Τουρισμός: 10 μέρες (αντί για 5) διακοπές, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου

Η τουριστική κίνηση στα 5 νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου που αποτελούν τα βασικά σημεία εισροής προσφυγικών κυμάτων, είναι μειωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Για αυτό το λόγο, αποφασίστηκε η ενίσχυσή τους, με αύξηση της επιδότησης των τουριστικών μονάδων τους, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2015-2016.

Επιστολή Αγοραστού στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το γιαούρτι

Τον κίνδυνο να παράγεται ελληνικό γιαούρτι, χωρίς ελληνικό γάλα τονίζει σε επιστολή του προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Στην επιστολή τονίζονται τα προβλήματα των Ελλήνων γαλακτοπαραγωγών και αγελαδοτρόφων καθώς και λανθασμένη απόφαση του Υπουργείου για αναθεώρηση του άρθρου 82 του κώδικα τροφίμων και ποτών περί χρήσης αφυδατωμένου γάλακτος ή παραγώγων τους σε μορφή σκόνης. Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

«Κύριε Υπουργέ,

Κάλεσμα «ανυπακοής» από την ΠΟΕ – ΟΤΑ στους εργαζόμενους ΔΕ

«Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος…» καλεί η ΠΟΕ – ΟΤΑ τους εργαζόμενους να υπογράψουν το Ατομικό Δελτίο Κατάταξη Υπαλλήλου, αφού σε πρώτη έχουν αρνηθεί την υπογραφή τους, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καινούργια ψέματα για τη Λίστα Λαγκάρντ

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Την ημέρα της συζήτησης στη Βουλή περί διαφθοράς και Δικαιοσύνης, ο κ. Τσίπρας έδειξε να ξαφνιάζεται και να ενοχλείται από την εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη κατάθεση της έγγραφης απάντησης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη σχετικά με τους ελέγχους της Λίστας Λαγκάρντ.
Επρόκειτο για στοιχεία που ο ίδιος ο κ. Αλεξιάδης είχε δώσει, σύμφωνα με τα οποία:
Η περίφημη Λίστα παρελήφθη από το ελληνικό Δημόσιο το 2010 και από το ΣΔΟΕ το 2012.
Το 2012 ο αριθμός των υποθέσεων των οποίων ξεκίνησε ο έλεγχος ήταν 0 και επομένως μηδενικός ήταν και ο αριθμός των υποθέσεων των οποίων ολοκληρώθηκε ο έλεγχος.

Ο Μαύρος Απρίλιος της Κατοχής, της Καταστολής και της Λογοκρισίας και η σύγχρονη Μάχη των Οχυρών. Δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη, βουλευτού Β΄ Αθηνών και δημοσιογράφου, για τις διαγραφές μελών της ΕΣΗΕΑ



http://images32.inewsgr.com/1901/19018701/1.jpgΔήλωση της Σοφίας Βούλτεψη, βουλευτού Β΄ Αθηνών και δημοσιογράφου, για τις διαγραφές μελών της ΕΣΗΕΑ

Ο Μαύρος Απρίλιος της Κατοχής, της Καταστολής και της Λογοκρισίας και η σύγχρονη Μάχη των Οχυρών

Μαύρη σελίδα στην Ιστορία της ΕΣΗΕΑ, του ιστορικότερου και πνευματικότερου σωματείου της χώρας, του σωματείου των Κονδυλάκη, Παλαμά, Νιρβάνα, Βάρναλη, Μωραϊτίνη, Παπαντωνίου, Ξενόπουλου, Ουράνη, Παλαιολόγου, Χάρη, Ψαθά, Σακελλάριου, Πλωρίτη και τόσων άλλων τιμημένων ονομάτων της ελληνικής λογοτεχνίας και δημοσιογραφίας.
Μαύρη μέρα για την ελληνική δημοσιογραφία του Θουκυδίδη, του Ξενοφώντα, του Πρωταγόρα, του Ανάξαρχου.

Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕΤ ΚΑΙ Ο Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων




Λουτράκι, 8 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕΤ ΚΑΙ Ο Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ



Ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων και προσωπικά ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης ευχαριστούν θερμά τον κ. Αλέξανδρο Κίκιζα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε.ΤΡΟΦΙΜΩΝ και το Τμήμα Χειροσφαίρισης του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, για την σημαντική προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λουτρακίου.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 παραδόθηκαν στις αρμόδιους υπευθύνους του Παντοπωλείου, 1.000 συσκευασίες ζυμαρικών συνολικού βάρους 500kg για τις αυξημένες ανάγκες του. Με την πράξη αυτή αποδεικνύεται έμπρακτα η κοινωνική ευθύνη και ευαισθητοποίηση της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ  και του τμήματος του Αθλητικού Συλλόγου του Δήμου μας προς το συνάνθρωπο που υποφέρει.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λουτρακίου ιδρύθηκε με την 149/26-06-2012 απόφαση του Δ.Σ. (στο πλαίσιο του άρθρου 2 του Ν.4071/2012 (ΦΕΚ Α 85) & των σχετικών αποφάσεων του Υπ. Εσωτερικών) και λειτουργεί σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Α.Δ.Σ. 336/4-12-2016). Στηρίζει τις άπορες οικογένειες της περιοχής μας που έχουν ανάγκη στα πλαίσια της δημοτικής κοινωνικής πολιτικής, την οποία ο Δήμος μας προωθεί με στόχο την κοινωνική συνοχή και την καταπολέμηση της φτώχειας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για αυτήν την πράξη σας και την πολύτιμη προσφορά σας και ευχόμαστε να συνεχίσετε να αποτελείτε παράδειγμα μίμησης για την κοινωνία μας.  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ντέρμπι για μια θέση στη 5αδα σε Κόρινθο και Βέλο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_A-om1tQcdDzVx_HvFEAZ7vac7fENzqjJLJ-u-Ojanx434QN2A00zRU7DNtGBkzag7FYGB9EgipP2co5jmH4pDdrMoq8uOcoWdEHt5n1c9OEbipt_30fP5IQ80LGRvHkAOTuMT-iu3KE/s400/nerm.jpg
Με αρκετούς αγώνες συνεχίζεται , αύριο Σάββατο στις 4 το απόγευμα , το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.
Ο πρωτοπόρος ΑΟ Ζευγολατιού αγωνίζεται , στα Εξαμίλια με την υποβιβασμένη πια τοπική Δάφνη, ενώ η "κόρη" Κόρινθος 2006 φιλοξενείται στο "πατρικό της σπίτι" ( Συνοικισμός) από την "μητέρα της" Κόρινθο. Το κορινθιακό ντέρμπι θα μεταδοθεί σε. απευθείας σύνδεση ραδιοφωνικά σε όλο τον κόσμο από τους Δυτικούς Κορινθιακούς Ορίζοντες και το Greekradio web channel, σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου.
Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός αντιμετωπίζει τον ουραγό και υποβιβασμένο Κύψελο Κορίνθου, ενώ ο υποβιβασμένος Ολυμπιακός Λουτρακίου, στο "Θώδειο" Στάδιο υποδέχεται την Θύελλα Πετρίου.
Μάχη θα γίνει στο Βέλο με την τοπική Ελλάδα να αναζητά την νίκη κόντρα στον Πέλοπα Κιάτου , για να παραμείνει στη πρώτη πεντάδα, μια θέση που αναζητά και η Κόρινθος, Στο Χιλιομάδι ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Αστέρα Δερβενίου, ενώ στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Άσσου. Τέλος στην Αρχαία Κόρινθο ο Ηρακλής Λεχαίου μάχεται με τον Τενεάτη Αθικίων.

28η αγωνιστική 
 ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
 ΗΡΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ -ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ- ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ- ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-- ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΛΙΟΜΟΔΙΟΥ -.ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 

Η ΑΔΕΔΥ ΜΠΟΡΕΙ. ΝΑ ΑΠΕΡΓΕΙ...ΤΑ ΡΙΧΤΕΡ ΟΧΙ! ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ...

... ευτυχώς όχι μεγάλου μεγέθους...

Νοτιοανατολικά της Μύλου και νοτιδυτικά των Κυθήρων με μεγεθος 3.1 και 3 Ρίχτερ, αντίστοιχα τα ξημερώματα της Πέμπτης και ο πιό αισθητός βορειοανατολικά της Άμφισσας με μέγεθος 3.3 ριχτερ.

greekradio web channel