Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Στο Ωνάσειο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για ετήσιες καρδιολογικές εξετάσεις

paylopoylow
Από την Προεδρία της Δημοκρατίας εξεδόθη η ακόλουθος ανακοινωση:
«Στις 18:30 σήμερα ολοκληρώθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, ο ετήσιος καρδιολογικός έλεγχος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκοπίου Παυλοπούλου.
Κατά την διάρκεια του ελέγχου, αποφασίστηκε η τοποθέτηση ενός stent και η διαδικασία ολοκληρώθηκε απολύτως επιτυχώς. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ακολουθήσει αύριο κανονικά το πρόγραμμά του στην Προεδρία της Δημοκρατίας».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε κάνει εισαγωγή το πρωί σήμερα για να υποβληθεί στο καθιερωμένο του τσεκ απ. Αλλά κάποια ευρήματα οδήγησαν τους γιατρούς του στην απόφαση να τον υποβάλλουν άμεσα σε στεφανιογραφία και αγγειπλαστική και νοσηλεύεται προληπτικά για λίγες ώρες σε ΜΕΘ

Μετωπική επίθεση Μητσοτάκη κατά Τσίπρα: “Προκαλεί ζημιά στον τόπο, με τον διχαστικό λόγο του”


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη απ’ όπου και αν προέρχεται και εν τέλει υπονομεύει τη Δημοκρατία μας. Πόσο μάλλον η πρωτοφανής απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης που συνέβη χθες με την έφοδο στο ΣτΕ. Ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η Κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει.
Ο κ. Τσίπρας ας υπερβεί, επιτέλους, τον εαυτό του. Και ας συνειδητοποιήσει ότι ο διχαστικός του λόγος μόνο ζημία προκαλεί στον τόπο. Κι ας διασφαλίσει, όπως οφείλει, το νόμο, την τάξη, την ασφάλεια, τη συνοχή της κοινωνίας και την ομαλή λειτουργία των θεσμών. Αυτή είναι, άλλωστε, η απαίτηση όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα από την ιδεολογική και πολιτική τους τοποθέτηση».

To ολοκαύτωμα των Πιτσών το Μάιο του 44 ..Σωτηρία Δημοπούλου/ Συνέντευξη στην Μαίρη Νικολοπούλου/ ΗΛΕΚΤΡΑ FM 98,8

http://revista.gr/wp-content/uploads/2018/04/551355_597089620302950_1234775123_n-1.jpg









Η Πολιτισμολόγος Σωτηρία Δημοπούλου, μίλησε στην εκπομπή "Με τη Μαίρη ως το μεσημέρι",για την επέτειο μνήμης ολοκαυτώματος των Πιτσων Κορινθίας.21 Μαΐου 1944, τα ίδια Ναζιστικά Στρατεύματα που αφάνισαν τα Καλάβρυτα στις 13 Δεκ.1943, αφανίζουν και τα Πιτσα. 


www.hlektra.fm

Κατατέθηκε Ν/Σ με 100 αλλαγές σε πολεοδομικά-χωροταξικά. Μόνο στον AIRETO οι λεπτομέρειες για ΟΤΑ

Στη Βουλή κατετέθη ν/σ, που αφορά άμεσα και τους ΟΤΑ, καθώς επιφέρει περίπου 100 αλλαγες στο ν.4495/2017 περί Δομημένου Περιβάλλοντος ...

ΑΙΡΕΤΟΣ.GR


Αυτοδιοικητικό Κίνημα-Ανακοίνωση για Μπουτάρη

« Το γεγονός προκαλεί αποτροπιασμό.
Κάθε δημόσιος λόγος που σπιλώνει συλλήβδην θεσμούς και πρόσωπα, διαμορφώνει έδαφος για τη βία και δεν δικαιολογείται για καμία εντύπωση, καμία ψηφοθηρική τακτική.
Κάθε επιχειρηματολογία που δικαιολογεί ή ιδεολογικοποιεί τη βία είναι ηθική συναυτουργία και υποκίνηση. Αδίκημα που το κράτος δικαίου πρέπει να

Μαθητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας

Ο Μαθητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για τις Έξυπνες Πόλεις είναι γεγονός !

Δηλώσεις ομάδων μαθητών μέχρι 10.06.2018

 

 
Στα πλαίσια του δεύτερου Μαραθωνίου Καινοτομίας City Challenge Crowdhackathon Smartcity 2 που διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας από 28 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνεται Μαθητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις.
 
Καλούμε όλες τις φίλες και φίλους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων να συμμετέχουν στον μαθητικό διαγωνισμό καινοτομίας στέλνοντας τις ιδέες και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση των πόλεων και της καθημερινότητάς μας.
 
Τρόπος συμμετοχής:

Στη Βουλή των Ελλήνων ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Michele Nicoletti

Εμφάνιση IMG_2018_05_22_120.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Το ελληνικό κοινοβούλιο επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Michele Nicoletti, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη χώρα μας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Βουλής κ. Νικολάου Βούτση. Ο κ. Nicoletti είχε συνάντηση με τον κ. Βούτση και στη συνέχεια μετείχε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων και Δημοκρατίας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Γερουσίας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ



ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΔΕ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ

 

Μίκης Θεοδωράκης: Εθνική μειοδοσία η υποχώρηση για το Σκοπιανό Δημοψήφισμα αν υπάρχει ο όρος Μακεδονία

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/mikis.theodorakis.4.2.708.jpg?itok=clGC_2kE Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό σε περίπτωση που εμπεριέχεται το όνομα Μακεδονία προτείνει, με νέα τοποθέτησή του, ο Μίκης Θεοδωράκης, ενώ στέκεται γι’ άλλη μια φορά λάβρος κατά της κυβέρνησης.
Αν και ο κορυφαίος Ελληνας

Καμμένος για Σκοπιανό: Ζουν με το μύθο της Μακεδονίας αλλά εγώ δεν ψηφίζω

Πυρά Τσιάρτα σε Τσίπρα και πολιτικό σύστημα: «Εξαπάτησες τους Έλληνες, παίζετε με τη φωτιά…»


Με αφορμή τον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη, ο Βασίλης Τσιάρτας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το 2004 ανέφερε για τον πρωθυπουργό ότι «πούλησες ελπίδα στους Ελληνες και τους εξαπάτησες».
«Αλέξη, είμαι κατά της βίας. Αλλά ξέρεις κάτι; Αναρωτήθηκες μήπως αντί για ακροδεξιούς, φασίστες,ομοφοβικούς και ο,τι άλλη σαχλαμάρα λέτε, αυτοί που ξέσπασαν είναι απλοί,προδομένοι, ταπεινωμένοι και εξαπατημένοι από την

Γυναικολογική αιμορραγία., μητρορραγία (κολπική αιμόρροια εκτός περιόδου, στην εγκυμοσύνη ή μετά την εμμηνόπαυση)


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzhgrcSYilE2LLxB7zDF36H3IQX_w_WBz6uBVqJrdDJrHhPEnq9g5Sj9SnPnq9miJh4cQzUtMD9-LqmQ2RR9diZVxwZIR7D70c4xwF3eE3E48_0V7TWjJdT1fXlUbTrC9xc8JHenozeiE/s600/Causes-and-Symptoms-of-Metrorrhagia_article_main.jpg
Η εμφάνιση αίματος εκτός περιόδου θα μπορούσε δυνητικά να αποτελέσει λόγο ανησυχίας για μια γυναίκα. Η μη φυσιολογική αιμορραγία μπορεί προκύπτει από πολλαπλά αίτια και όχι κατ’ ανάγκη σοβαρά, μεταξύ των οποίων πολύποδες, ινομυώματα, περι-εμμηνόπαυση. Η ακανόνιστη αιμορραγία μπορεί να σηματοδοτεί πολλά πράγματα: περίοδοι που

Νέα δεδομένα στην διάγνωση του καρκίνου του θυρεοειδούς


Εμφάνιση Ο κ Μηνάς Αρτόπουλος.jpgΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ

Νέα δεδομένα στην διάγνωση του καρκίνου του θυρεοειδούς  τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά δημιουργούν τα αποτελέσματα επιστημονικών μελετών στην Αμερική.
Κι αυτό γιατί, σύμφωνα  με τις  επιστημονικές μελέτες, η διάγνωση του καρκίνου του θυρεοειδούς στους ενήλικες μπορεί να συνδυάζεται με αυξημένη πιθανότητα εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων, σακχαρώδους  διαβήτη, δισλιπιδαιμιών και οφθαλμολογικών παθήσεων σε σχέση με τους ενήλικες που δεν είχαν ποτέ   τον καρκίνο.

Το Ίλιντεν και η επιστροφή στην «άψογον στάσιν»

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Η υπόθεση θυμίζει πια την καλύβα του χότζα. Μπαίνουν στη συζήτηση διάφορες απαράδεκτες ονομασίες για την γειτονική χώρα με σκοπό να αφαιρεθούν για να μείνει αυτή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «περισσότερο ανεκτή».
Ωστόσο, χωρίς να γνωρίζουμε ποια είναι τα «τελευταία βήματα» που κατά τον κ. Τσίπρα απομένουν να γίνουν και που, όπως είπε, δεν πρέπει να γίνουν «άτσαλα», παραμένει η σκέψη ότι η κυβέρνηση ποντάρει στην γενικευμένη άγνοια της Ιστορίας – αγνοώντας μέσα στην αλαζονεία της ότι πάντα θα βρίσκονται άνθρωποι που

Ανοίγει Τις Πύλες Της Η Έκθεση Ιερόν Μανδήλιον Στην Τρίπολη – (Video - Pics)

http://www.tripolis.gr/media/k2/items/cache/89dd465baa638860b21397ed48740f9f_L.jpg
Για τα εγκαίνια της έκθεσης του Δημήτρη Ταλαγάνη με θέμα: “Το Ιερόν Μανδήλιον – την «αχειροποίητη» εικόνα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου του Χριστού”, που θα γίνουν την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, μίλησαν σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο ζωγράφος – αρχιτέκτονας κ.Ταλαγάνης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Τατούλης και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Παυλής.