Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ


Είναι αστείο και παράλληλα επικίνδυνο για τη δημοκρατία και την κοινωνία μας να αποπέμπονται Υπουργοί γιατί τηρούν τους Νόμους που οι ίδιοι ψήφισαν και τόσες φορές μετά από εγκληματικές καταστροφές και χαμένες ανθρώπινες ζωές, σκάνδαλα δωροδοκιών και τεράστιων ζημιών στην οικονομία,  και στη ζωή μας να μην άλλαξε τίποτα. 

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒ.-ΔΑΦΝΗΣ ΕΞΑΜΜΙΛΙΩΝ ΛΟΓΩ ΠΕΝΘΟΥΣ

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒENIOY-ΔΑΦΝΗΣ ΕΞΑΜΜΙΛΙΩΝ ΛΟΓΩ ΠΕΝΘΟΥΣ

Εξ αναβολής αύριο αγώνες στο πρωτάθλημα Α΄Κορινθίας

Σχετική εικόνα
Αύριο Τετάρτη (28/2) στις  3:00 το απόγευμα , συμπληρώνεται το παζλ της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, με την διεξαγωγή των 4 αγώνων που δεν διεξήχθησαν ή δεν ολοκληρώθηκαν , το Σάββατο 2  Φεβρουαρίου, λόγω κακοκαιρίας,
Στο ντέρμπι της ημέρας ο Παννεμεάτικός , μάχεται με την εκ των πρωτοπόρο ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος, και θέλει επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα του , την Κυριακή στο Δερβένι, κατί που θέλει και η ομάδα της Κορίνθου, για να διατηρήση τις ελπίδες της ακέραιες γιά την ανοδο.
Ο Αστέρας Δερβενίου θα αγωνιστεί ακόμα γιέ ένα 45΄ λεπτο εναντίον της Δάφνης Εξαμιλίων, καθώς ο αγώνας που εγινε στο πλαστικό του Κιάτου, είχε διακοπή στο ημιχρονο , ενώ προβάδισμα  στο σκορ είχε ο Αστέρας με 1 - 0.
Στους υπόλοιπους δυο αγώνες θα αγωνισθουν ο Ηρακλής Λεχαίου με τον Ισθμιακό και ο Πανκαμαριακός με τον Τενεάτη Αθικίων,

Ο ρόλος των Δήμων στο ν/σ Παππά για την τηλεοπτική κάλυψη των “λευκών περιοχών” – Ποιες αρμοδιότητες αναλαμβάνουν

Οι Δήμοι ορίζονται ως “Φορείς Υλοποίησης” του Έργου που προβλέπεται σε σχέδιο νόμου του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, το οποίο ετέθη σε δημόσια διαβούλευση υπό τον τίτλο “Τηλεοπτική κάλυψη στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας μέσω της εξασφάλισης της πρόσβασης των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης και εθνικής εμβέλειας”.
Το ν/σ προδιαγράφει συγκεκριμένες ενέργειες τις οποίες οι δημοτικές υπηρεσίες

Ερώτηση για το κλείσιμο της Διώρυγας Κορίνθου, κατέθεσε ο Χρ.Δήμας

 Εμφάνιση
Ερώτηση για το ζήτημα του κλεισίματος της Διώρυγας της Κορίνθου έκανε ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Ο κ. Δήμας, ζητά από το αρμόδιο για τη λειτουργία τη Διώρυγας Υπουργείο Οικονομικών, να ενημερωθεί για την κατάσταση της Διώρυγας έπειτα από τα τελευταία γεγονότα, τα οποία οδήγησαν

Πολιτική συμφωνία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Υπουργείου Υποδομών για τις υποδομές της Πελοποννήσου


Εμφάνιση GS2C0225.JPG

Την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της συνεργασίας που «με επιμέλεια, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα είχε γίνει όλες τις προηγούμενες ημέρες για το σύνολο των μεγάλων προβλημάτων και την αναβάθμιση των υποδομών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» σε συνεργασία με το Υπουργείο εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στην παρέμβαση του στο 10ο Περιφερειακό Συνέδριο μετά την ομιλία του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.  

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου χαρακτήρισε εξαιρετικά ενδιαφέροντα αυτά

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Επενδύουμε και δημιουργούμε προστιθέμενη αξία στον πολιτισμό, στον τουρισμό και στον αθλητισμό της Πελοποννήσου»



Το πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχει διασώσει το πολιτιστικό απόθεμα της Πελοποννήσου και έχει υποστηρίξει ενεργά τη σύγχρονη πολιτιστική δημιουργία, τόνισε ο
«Σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες χρηματοδοτούμε όλα τα έργα του πολιτισμού και έχουμε αναπτύξει ιδιαίτερα Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της συνεδρίας για την πολιτιστική κληρονομιά, τον αθλητισμό και τον τουρισμό στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πελοποννήσου, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου. πλούσια δραστηριότητα. Έχουμε επενδύσει για το σκοπό αυτό πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ, κάτι το οποίο δεν

Προσφυγή των μηχανικών στη Δικαιοσύνη για ακύρωση των αναδρομικών ασφαλιστικών εισφορών – Παράδειγμα των παρανοϊκών επιβαρύνσεων: για μηνιαίο εισόδημα 1.000 ευρώ, οι μηχανικοί θα πληρώσουν 1.135,50 ευρώ τον Μάρτιο!

 Σχετική εικόνα
Προσφυγές κατέθεσαν δεκάδες διπλωματούχοι μηχανικοί, μέλη του ΤΕΕ, με τον συντονισμό του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, προκειμένου να ακυρώσει η Ελληνική Δικαιοσύνη τις μη σύννομες και παράλογες πρόσθετες, αναδρομικές ασφαλιστικές εισφορές που επιβάλλει ο ΕΦΚΑ για τα έτη 2011 και 2012, αποστέλλοντας τα σχετικά ειδοποιητήρια, καθώς εξωθούν τους Έλληνες Μηχανικούς σε οικονομικό μαρασμό και παραβιάζουν σωρεία διατάξεων και αρχών τόσο του Ελληνικού Συντάγματος όσο και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΔΗΜΟΥ»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  ΔΙΗΜΕΡΗ ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ, ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΚΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, από τον Ιούλιο του 2007 έως  σήμερα, υλοποιεί Προγράμματα προστασίας της δημόσιας υγείας από τη μετάδοση ζωο- ανθρωπονόσων, παροχής κτηνιατρικών υπηρεσιών καταγραφής, ηλεκτρονικής σήμανσης, κτηνιατρικής εξέτασης, στείρωσης, εμβολιασμού για ζωοανθρωπονόσους, συμπεριλαμβανομένης της λύσσας και αποπαρασίτωσης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, που περισυλλέγονται από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου (Λουτράκι, Άγ. Θεόδωροι, Καλαμάκι, Ίσθμια, Κυρά Βρύση, Περαχώρα, Λ. Βουλιαγμένης, Άσπρα Χώματα, Νεράιδα κ.λπ.).

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Ο αθλητισμός στις αναπτυξιακές ηλικίες»

Εμφάνιση thumbnail_σεμιναριο Αναπτηξης 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΛΟΥΤΡΑΚΙ.jpg

voula pahatouridis

Γαστρεντερίτιδα, διάρροια, τυμπανισμός, φούσκωμα έχουν ανάγκη από προβιοτικά


του Κωνσταντίνου Λούβρου, M.D.,
Το πεπτικό σύστημα του ανθρώπου διαθέτει περίπου 10-100 τρισεκατομμύρια μικροβιακά κύτταρα, τα οποία σχηματίζουν ένα ζωντανό οικοσύστημα γνωστό ως το «μικροβίωμα» του εντέρου. Αυτά τα μικρόβια βοηθούν σε πολλές λειτουργίες, από την πέψη της τροφής μέχρι τη διαμόρφωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

LOUTRAKI CHALLENGE ONE TEAM SHOW … SEG…

Φωτογραφία του Pantelis Tzertzevelis.
Με απόλυτη επικράτηση της SEG RACING ACADEMY ,όπως αναμενόταν άλλωστε, ολοκληρώθηκε το 2ήμερο ποδηλατικών αγώνων στο Λουτράκι  - Όσιο Πατάπιο – Περαχώρα.
Οι νικητές των αγώνων 24 & 25.02.2018 LOUTRAKI CHALLENGE
ΑΤΟΜΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΟΣΙΟΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ 24.02.2018

H Δμοητική Φιλαρμονική Αιγείρας ΄΄Ιωάνννης Κοκονέτσης΄΄ έλαβε μέρος στην 192η επέτειο της μάχης του Ντολμά στο Αιτωλικό.



Εμφάνιση 20180225_111602.jpg 
Με περηφάνεια η Δμοητική Φιλαρμονική Αιγείρας ΄΄Ιωάνννης Κοκονέτσης΄΄ έλαβε μέρος στην 192η επέτειο της μάχης του Ντολμά στο Αιτωλικό.
  
Συγκεκριμένα η Φιλαρμονική,ύστερα απο την θερμή πρόσκληση του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, έλαβε μέρος στην πρωινή λιτάνευση την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και απέδωσε μουσικά το νέο της Θρησκευτικό εμβατήριο ΄΄ΑΓΙΟΣ ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ΄΄ σε σύνθεση των μουσικών Μίχαλου Δημήτρη και Βουρλιώτη Πρόδρομου.
  
Ιστορικά ,στις 26 Φεβρουαρίου οι τούρκοι με σκληρή μάχη κατακτούν το Βασιλάδι.
Έτσι ήρθε και η σειρά του Ντολμά.

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Απαραίτητη η ολοκλήρωση του Καλλικράτη με τη μεταφορά αρμοδιότητας των δομών υγείας στις Περιφέρειες»



 Εμφάνιση IMG_5313.JPG
Την ανάγκη δημιουργίας του καταστατικού χάρτη της υγείας και της μεταφοράς της αρμοδιότητας εποπτείας και διοίκησης των δομών υγείας στις Περιφέρειες πρόταξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την παρέμβασή του στη συνεδρία για τις υποδομές και της πολιτικές για την υγεία στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πελοποννήσου, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018.

Ραντεβού στην Τρίπολη Από τις Αμφικτιονίες στα συνέδρια αναψυχής!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ 10o ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ntinos Papantoniou

η εικόνα προφίλ του Ntinos PapantoniouΣτην Τρίπολη στη πατρίδα του Αλέξανδρου Παπαναστασίου, για δύο μέρες οι ένοικοι του Μεγάρου Μαξίμου, οι (αν)αρμόδιοι υπουργοί, μερικές δεκάδες αξιωματούχων, συμβούλων (χειροκροτητές),η τοπική δήθεν κυβέρνηση της Τρίπολης του ακρωτηριασμένου Μοριά, οι εκπρόσωποι της Τ.Αυτοδιοίκησης, θα συνεδριάσουν για το μέλλον της μισής Πελοποννήσου ,της μισής ελληνικής Τοσκάνης.

Case study προπαγάνδας η 21η Φεβρουαρίου 2018

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Ως γνωστόν, στις 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η γνωστή συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση της Νοβάρτις, με το γνωστό αλαλούμ των δέκα καλπών και την γνωστή απεχθή εικόνα που σχημάτισε ο ελληνικός λαός.
Η ημέρα αυτή μπορεί στο εξής να χρησιμοποιείται ως case study για το πώς με την προπαγάνδα και την κατασκευή γεγονότων καλύπτονται και εξαφανίζονται από τα μάτια της κοινής γνώμης τα πραγματικά γεγονότα. Πώς δηλαδή επιτυγχάνονται οι γνωστές προπαγανδιστικές μέθοδοι της πλημμυρίδας, της καθυστέρησης και της εναλλακτικής και επιλεκτικής ενημέρωσης. Πώς δηλαδή επιτυγχάνεται η συσκότιση.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΎΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ "ΤΡΈΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgBrUJneohlE4b8D3C4Qiujeo7hGX5U4dJQgieybcf6nhbz20rViKs6Pzc2MTHVbx4tRIpm2p78h2y4yvQQ9TsGEh3yHh7si0FYxUtl9rYebgRFuJtRPJkVrNEv3HEubH0zwtThr5uOodht/s1600/10553397_370409073112647_2590859434799650036_n.jpg
Σας προσκαλούμε σε συνέντευξη που θα παραχωρήσουμε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο Εφύρα στην Κόρινθο, στη 1μμ,  για την πρωτοβουλία "Τρένο στην Αργολίδα".

Θοδωρής Βασιλακόπουλος

Παραιτήθηκε και ο Παπαδημητρίου μετά την Αντωνοπούλου – Σενάρια ανασχηματισμού

 http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/02/papadimitriou-500-1.jpg

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον ευχαρίστησε για την συνεισφορά του«. Με αυτές τις λέξεις, το Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε και επίσημα ότι μετά τη Ράνια Αντωνοπούλου, εκτός κυβέρνησης τέθηκε και ο σύζυγός της Δημήτρης Παπαδημητρίου.
Ο -τέως πλέον- υπουργός Οικονομίας είχε υποβάλει την παραίτησή του αργά το βράδυ. Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση της συζύγου του, Ράνιας Αντωνοπούλου

LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ: 10ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ «Η ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» - (2η ΗΜΕΡΑ))

Τρίπολη, 27 Φεβρουαρίου 2018
 10:30 - 13:30 1η Παράλληλη Πρωινή Συνεδρία
Υποδομές, Ψηφιακά Δίκτυα και Μεταφορές



Ομιλητές:
-Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς
-Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης
-Γ.Γ. Υποδομών, Γιώργος Δέδες
Παρεμβάσεις Προσκεκλημένων.
Συντονίστρια:
-Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων και Περιβάλλοντος, Κωνσταντίνα Νικολάκου
------------------------------------------------
10:30 - 13:30 2η Παράλληλη Πρωινή Συνεδρία
Κοινωνική Πολιτική, Εργασιακές Σχέσεις και Αλληλέγγυα Οικονομία
Ομιλητές:
-Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνια Αντωνοπούλου
-Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου
-Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τάσος Πετρόπουλος
-Ε.Γ. Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας,Νάσος Ηλιόπουλος
Παρεμβάσεις Προσκεκλημένων.
Συντονιστές:
-Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Οικονομίας, Τόνωσης της Απασχόλησης, Αλληλεγγύης και Χωροταξίας, Άγγελος Παπαγγελόπουλος
-Εντεταλμένος Σύμβουλος Απασχόλησης και Αλληλεγγύης, Θεοφάνης Στεφανόπουλος
===========================

Χωρίς αποζημίωση μετα από επιλογή του ο νέος Γεν. Γραμματέας του Ε.Ε.Σ κ. Παναγιώτης Ανδρικόπουλος

Με δήλωσή του ο νέος Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Παναγιώτης Σ. Ανδρικόπουλος, παραιτήθηκε των δικαιωμάτων του που απορρέουν από την παρ. 2 του άρθρου 6 του Καταστατικού περί καταβολής αποζημίωσης στο πρόσωπό του και οι υπηρεσίες του θα παρέχονται αμισθί. 
 Ο κ. Ανδρικόπουλος,  εκτιμά ότι παρά το φόρτο εργασίας των νέων του καθηκόντων, πρέπει και ο ίδιος να αποτελεί ένα παράδειγμα εθελοντισμού, χωρίς αντάλλαγμα, πέραν της ηθικής αποζημίωσης. Διευκρινίζεται ότι για τα λοιπά μέλη της Διοίκησης δεν προβλέπεται αποζημίωση, τα οποία συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμισθί.