Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Θρίλερ με νεκρό άντρα στο Στασιό Κυπαρισσίας – Βαριά τραυματισμένη από πυροβολισμό η γυναίκα του - Την πυροβόλησε και αυτοκτόνησε !


Τραγωδία στο Στασιό Κυπαρισσίας, καθώς όπου το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκε μέσα σε σπίτι, βαριά τραυματισμένη από πυροβολισμό μια γυναίκα και έξω στην αυλή νεκρός ο σύζυγός της.
Πρόκειται για ζευγάρι Γερμανών ηλικίας περίπου 65 ετών, οι οποίοι διέμεναν στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια.
Η γυναίκα βρέθηκε μέσα στο σπίτι και διακομίσθηκε σοβαρά τραυματισμένη από

Συνεντευξη Τύπου θα παραχωρήση την Παρασκευή ο Πέτρος Τατουλής


Αποτέλεσμα εικόνας για πετροσ τατουληςΣυνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη στις 12:00 μ.μ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της Νέας Πελοποννήσου κα Κωνσταντίνα Νικολάκου σχολιάζει την πρωτη συνέντευξη του νέου Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα





Σχολιάζοντας την πρώτη συνέντευξη του κ. Νίκα μετά την ορκωμοσία του η υπεύθυνη επικοινωνίας της Νέας Πελοποννήσου κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

"Ο κ. Νίκας αμέσως μόλις ορκίστηκε  ομολόγησε, μετά από επικοινωνία του με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη  ότι η Πελοπόννησος απεμπολεί την κατοχυρωμένη με νόμο αυτοτέλεια της στην διαχείριση του ΕΣΠΑ, αφού απείλησε ότι σε συνεννόηση με τον υπουργό η περιφέρεια μας θα απωλέσει κοινοτικούς πόρους.

: Ο Γ. Ψυχογιός ζητά περαιτέρω παράταση της κοινωφελούς εργασίας για την πυροπροστασία.



Ο Γιώργος Ψυχογιός, βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, συνυπέγραψε στη Βουλή Ερώτηση με θέμα την παράταση της κοινωφελούς εργασίας στην πυροπροστασία. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τους αρμόδιους υπουργούς την περαιτέρω παράταση του προγράμματος λόγω της σημασίας που έχει για την προστασία και τη φροντίδα των δασών και το οποίο πρόκειται να

Ο Αναστάσιος Γκιολής νέος Αντιπεριφερειάρχης στη Π. Ε Κορινθίας .


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgBG5iKFkmEuBqGHwf0lVFNCLsPrheb5LCetkrvvXqkA29uwPfFV77ixSyn9nH91YqYbHmjKfkvNy4gEOcyXjmiQ3zZpn0PkMdz64c7DmRMzit8hM3IPImxDS6T24qiPwRLN3fRueLv7tQ/s1600/%25CF%2584%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25BF%25CF%2582%25CE%25B3%25CE%25BA%25CE%25B9%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25AE%25CF%2582.png

Τα ονόματα των νέων χωρικών Αντιπεριφερειαρχών των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων της Πελοποννήσου ανακοίνωσε χθες Τετάρτη 28 Αυγούστου ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη την  στο Παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης.

Ο ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου Αναστάσιος Γκιολής , από το Ξυλόκαστρο, είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Κορινθίας .
Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης  Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής στην ομιλία του είπε τα εξής:
" Κύριε Νίκα ,κύριε Περιφερειάρχα , σας ευχαριστώ θερμά για την αμέριστη υποστήριξη σας.Ευχαριστώ όλους τους Κορίνθιους και τις Κορίνθιες που με την αγάπη τους και την υποστήριξή τους με εξέλεξαν στην πρώτη θέση. Υπόσχομαι ότι θα ανταποδώσω αυτή την αγαπη σε όλους με τον λόγο μου και το έργο μου,  με συνεργασίες και ανοικτές πόρτες για όλους. Θα πορευτούμε με διαφάνεια , αλληλοσεβασμό , δικαιοσύνη και πολλή δουλειά. Μία δουλειά που θα φέρει και πάλι την Κορινθία στο επίκεντρο  και την Πελοπόννησο πρωταγωνίστρια. Ας μας βοηθήσει ο Θεός να ανταποκριθούμε στην αποστολή μας.Ευχαριστώ κ.Νίκα."

τα ονόματα των αντιπεριφερειαρχών: 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, γάμος και εσωτερικός χώροςΑρκαδίας ο Χρήστος Λαμπρόπουλος, (Πολιτικός Μηχανικός)
Αργολίδας ο Ιωάννης Μαλτέζος (Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω)
Κορινθίας ο Αναστάσιος Γκιολής.( Ιατρός)
Μεσσηνίας ο  ΕυστάθιοςΑναστασόπουλος, (Χημικός)
Λακωνίας ο Θεόδωρος Βερούτης, (Πολιτικός Μηχανικός),

Οι εξελίξεις ξεκινούν από σήμερα, είπε ο κ. περιφερειάρχης, ανακοινώνοντας τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, τους πέντε που εξελέγησαν πρώτοι στους Νομούς, και εξακολούθησε λέγοντας ότι η θητεία και των πέντε θα είναι ένα έτος.
Αναπληρωτής του κ. Νίκα για το πρώτο εξάμηνο, θα είναι ο Λαμπρόπουλος Χρήστος, αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας.

 

 Οι νέοι αντιπεριφερειάρχες έχουν «γεμάτο πρόγραμμα»: «Από αύριο θα επισκεφθούν τις Υπηρεσίες,