Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Συναγερμός στην Πυροσβεστική από φωτιά κοντά στην Κρέστενα Ηλείας

 
Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καλλίκωμο Σκιλλούντος Ηλείας.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν 26 πυροσβέστες, 8 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 4 Α/Φ.

Κορωνοϊός: Στους 195 οι νεκροί στην Ελλάδα – Πέθανε άνδρας στην Πάτρα

Κορωνοϊός: Στους 195 οι νεκροί στην Ελλάδα - Πέθανε άνδρας στην Πάτρα
Την τελευταία του πνοή από επιπλοκές του Covid 19 άφησε – σύμφωνα με πληροφορίες,  ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής – Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημίου Νοσοκομείου του Ρίου στην Πάτρα.
Το τελευταίο θύμα του κορωνοϊού είναι ένας άνδρας 68 ετών και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο ασθενής, αλβανικής καταγωγής, κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στις 15.45, όπου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ και είχε υποκείμενο νόσημα.
Πλέον, οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας ανέρχονται στους 195.

Στο μεταξύ το πειραματικό εμβόλιο της AstraZeneca κατά της COVID19 ήταν

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 14 ατόμων στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ανασχηματισμός «ειδικού σκοπού»: Ποιοι βουλευτές βλέπουν κυβερνητικό σχήμα

Η αναγκαία αναπροσαρµογή των κυβερνητικών µεσοπρόθεσµων στοχεύσεων σε περιόδο βαθιάς ύφεσης εξαιτίας της πανδημίας αλλά και έντασης στα ελληνοτουρκικά πυροδοτεί, σύµφωνα µε πληροφορίες, αλλαγές, που αναµένεται να αποτυπωθούν και στο κυβερνητικό σχήµα. Ο ανασχηµατισµός, που κατά πληροφορίες χαρακτηρίζεται από στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού… ειδικού σκοπού, δοµείται γύρω από τις ανάγκες που γεννά η άσκηση της απρόσκοπτης ροής και αξιοποίησης του πακτωλού των κοινοτικών κονδυλίων.
Το πιθανότερο σενάριο περιλαµβάνει την αναβάθµιση του Θεόδωρου Σκυλακάκη σε αναπληρωτή υπουργό Οικονοµικών, προκειµένου να λογοδοτεί

Το δίλημμα είναι Δημοκρατία ή φασιστικό μπάχαλο

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Στις 28 Ιουνίου 2017, στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) έφτασε μια Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής Αλκιβιάδη Ασημακόπουλου. Με αυτήν, η ΠΟΑΣΥ ενημερωνόταν πως είχε απαγορευτεί η εκδήλωση/συνάθροιση που οι αστυνομικοί είχαν εξαγγείλει για την Πέμπτη, 29 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, με θέμα «Ανοικτές και Ελεύθερες Πόλεις».
Για την ίδια μέρα, ως αντίδραση, είχαν εξαγγελθεί τρεις διαφορετικές συναθροίσεις, σε διαφορετικές ώρες από τις 12 το μεσημέρι ως τις 6 το απόγευμα. Από ποιους; Όπως από το ίδιο έγγραφο προκύπτει επρόκειτο για την

Κάτι περισσότερο από ένα πρωτάθλημα!

Κάτι περισσότερο από ένα πρωτάθλημα!  
Ο Ολυμπιακός κόντρα σε όλους και σε όλα πήρε ένα μάγκικο πρωτάθλημα και έχει κάθε δικαίωμα ο κόσμος του να πιστεύει ότι «τα καλύτερα έρχονται».
Τεράστιο επίτευγμα… Όχι μόνο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα κόντρα σε «θεούς και δαίμονες», απέναντι σε «συμμαχίες» και διάφορους τύπους που πήγαν να βάλουν τρικλοποδιές, όπως στο περιβόητο ματς του Βόλου με το εξόφθαλμο γκολ του Σουντανί που ακυρώθηκε.
Το επίτευγμα έχει να κάνει περισσότερο με την τεράστια διαφορά από τους υπόλοιπους που αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτό το +18 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ ίσως να… αδικεί κιόλας τους «ερυθρόλευκους».

Τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Η Αστυνομία λέει «όχι» για Ριζούπολη

Η επιστολή της Αστυνομίας: Γιατί απορρίπτει τη Ριζούπολη ως έδρα του τελικού
Με  επιστολή η Ελληνική  Αστυνομία  προς την ΕΠΟ   οποία ζητά να μη διεξαχθεί ο τελικός ΑΕΚ-Ολυμπιακού στο γήπεδο της Ριζούπολης.


Η επιστολή της ΕΛ.ΑΣ.:
1. Σύμφωνα με απόφασή σας, ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Ποδοσφαίρου 2019-20, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-Ολυμπιακός ορίστηκε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών την Κυριακή 26/7/2020 στο γήπεδο "Γ.Καμάρας" (Ριζούπολη).
2. Για την αντιμετώπιση θεμάτων που σχετίζονται με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, την 13/7/2020 πραγματοποιήθηκε αυτοψία στην αθλητική εγκατάσταση και στην περιβάλλουσα περιοχή αυτής, από αρμόδιους Αξιωματούχους της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου συμμετείχαν και εκπρόσωποί σας.
3. Από τη διενεργούμενη αυτοψία διαπιστώθηκαν τα παρακάτω:

ΣΥΝΤΟΜΑ θα ολοκληρωθούν τα έργα στο ιστορικό μοναστήρι του Προφήτου Ηλιου Ζαχολης

 


Σύντομα θα ολοκληρωθούν τα έργα στο ιστορικό μοναστήρι του Προφήτου Ηλιου Ζαχολης και άσφαλτοστρωση του χωματόδρομου για πολύ καλή πρόσβαση στο μοναστήρι και ολοκλήρωση των έργων στις δύο πτέρυγες της Μονής. Ακούστε τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειαρχη Π. Ε. Κορινθίας Τάσου Γκιολή και του Δημάρχου Ξυλοκαστρου Ευρωστινης Βλάση Τσιωτου.. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ορεινό Χελυδόρι: Τιμησαν τον Προστάτη τους Άγιο Προφήτη Ηλία

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSzE_Mdxmsj14dbr8ZP-ntmb0bXcqUOobdeTwxTYNp_6fHodQwlfcae_veumewoYTQJ1_Zs5vyx9UrN-8dunS-xPWhYD1Gm0cFwp6g3PTs7TnT-2jn8EFzwY9a6pj65LAFMVavwGeru8c/s640/ieramoniprofitiiliazaxolh.pnghttps://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/111323736_1670196979803389_4941279218996567376_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=EQ-Q0Fv_ALsAX8Ec_X2&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=444cd689cbf8c8c76339285efdf50332&oe=5F3B1EF5
Η φυσική ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο. Και να σκεφτείς πως το 2000 εκεί καιγόταν το σύμπαν.. Κάηκε και το μοναστήρι. Μόνο το καθολικό γλύτωσε... 

Πήρε «φωτιά» ο Πειραιάς Τι έγινε στη μεγάλη γιορτή του Ολυμπιακού – Γιόρτασε ο Πειραιάς και όλη η Ελλάδα

Τι έγινε στη μεγάλη γιορτή του Ολυμπιακού – Γιόρτασε ο Πειραιάς και όλη η ΕλλάδαΟλυμπιακός φιέστα: Πήρε «φωτιά» ο Πειραιάς (pics)
.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας του συλλόγου με τους ερυθρόλευκους να στήνουν… πάρτι στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου.
Οι ερυθρόλευκοι είναι στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας πανάξια τον τίτλο κι αυτό το αναγνώρισαν όλοι.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0: Πάρτι πριν από τη φιέστα στον Πειραιά

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0: Πάρτι πριν από τη φιέστα στον Πειραιά 
Η αυλαία μίας πολύ πετυχημένης σεζόν έπεσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ και τον κόσμο του έξω από αυτό να ανυπομονεί για την απονομή. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο, σαν… ρομπότ έμειναν ανεπηρέαστοι από το πανηγυρικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί από πολύ νωρίς. Μπήκαν στο γήπεδο και έπαιξαν σαν να «καίγονταν» για τη νίκη. Επικράτησαν με σκορ 3-0 της Ένωσης στο φαληρικό γήπεδο και υπέγραψαν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο το φινάλε μίας σεζόν που είχε πολλά θετικά.

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 3-2 στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Γιώργου Δώνη.

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 3-2: Για σένα κόουτς! (highlights)

Ο τερματοφύλακας Ξενόπουλος απέκρουσε πέναλτι στις καθυστερήσεις και ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 τον ΟΦΗ στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Γιώργου Δώνη.

Η νίκη (πρώτη μετά από 5 αγώνες κόντρα στον ΟΦΗ) ήταν ένα μεγάλο «ευχαριστούμε», ειδικά από τους «μικρούς» του Παναθηναϊκού -που «γέμισαν» ξανά την «πράσινη» ενδεκάδα- προς τον 50χρονο τεχνικό και τους συνεργάτες του, που τους έδωσαν την ευκαιρία να μεγαλώσουν ποδοσφαιρικά την τελευταία διετία στα χέρια τους.
Στο τελευταίο παιχνίδι του στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» ο Δώνης

ΠΑΟΚ - Άρης 0-0: Ένα ντέρμπι που δεν θα θυμάται κανείς!

ΠΑΟΚ - Άρης 0-0: Ένα ντέρμπι που δεν θα θυμάται κανείς!
«Φτωχό» ήταν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 0-0, σε μία αναμέτρηση δίχως ιδιαίτερες φάσεις, πάθος και ενέργεια.
Με μια καλή ευκαιρία στο πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ έδειξε πως θα ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης απέναντι στον ελλιπή και ουσιαστικά αποδεκατισμένο Άρη, που παρουσιάστηκε στο γήπεδο με 13 συνολικά παίκτες.
Μόλις στο 3' από σέντρα του Τζόλη ο Μαουρίσιο πήρε την κεφαλιά- ψαράκι, με