Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Αυτή είναι η “μαύρη λίστα” των παράνομων ιστοσελίδων – Οι 672 ιστότοποι που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι Έλληνες

Αυτή είναι η “μαύρη λίστα” των παράνομων ιστοσελίδων – Οι 672 ιστότοποι που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ΈλληνεςΣε 672 ανέρχονται πλέον οι ιστότοποι της 11ης έκδοσης της «μαύρης λίστας» της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), μετά και την προσθήκη 62 επιπλέον ιστοτόπων. κατόπιν σχετικής απόφασης της Επιτροπής.
Από τις σχετικές έρευνες που διενήργησαν τα αρμόδια όργανα της Ε.Ε.Ε.Π., κατά το διάστημα Μαΐου - Ιουλίου 2016, σε συνολικά 97 ιστότοπους, διαπιστώθηκε ότι 62 ιστότοποι παρείχαν μη αδειοδοτημένες υπηρεσίες τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου στην Ελληνική Επικράτεια (πρόσβαση από ελληνική IP), κατά παράβαση των κείμενων διατάξεων, ενώ 35 ιστότοποι δεν παρείχαν τέτοιες υπηρεσίες.

Σε εξέλιξη φωτιά στο Προσήλιο Λακωνίας και στο Ναύπλιο

Μάνη: Σε εξέλιξη φωτιά στο Προσήλιο - Οι μάχες των πυροσβεστών στην υπόλοιπη χώρα!
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι, στην περιοχή Προσήλιο, του δήμου Ανατολικής Μάνης. Στο σημείο... επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 15 οχήματα 40 πυροσβέστες και 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Επίσης τέσσερα αεροσκάφη τύπου "Πετζετέλ", πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού από αέρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, χωρίς να απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Η χοροεσπεριδα του Αστέρα Δερβενίου στις 6 Αυγούστου

[​IMG]
Το Σάββατο 6 Αυγούστου ο Αστέρας Δερβενίου διοργανώνει στην κεντρική πλατεία Δερβενίου χοροεσπερίδα, με  ζωντανή μουσική (ορχήστρα) , φαγητό και ποτό. Ο χορός στην πίστα δωρεάν.

Γιατί η Αυστραλία αναγκάζεται να αλλάξει γεωγραφικές συντεταγμένες

Γιατί η Αυστραλία αναγκάζεται να αλλάξει γεωγραφικές συντεταγμένες
Σίδνεϊ
Λίγοι το έχουν προσέξει, όμως η Αυστραλία βρίσκεται απέχει στην πραγματικότητα 1,5 μέτρο από εκεί όπου νομίζουμε ότι βρίσκεται. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί άμεσα για να μην χάνονται οι ταξιδιώτες.

Το πρόβλημα είναι η τεκτονική πλάκα που μεταφέρει την Αυστραλία κινείται βόρεια κατά περίπου 7 εκατοστά το χρόνο. Η μετατόπιση συσσωρεύεται με τα χρόνια και σήμερα οι τοπικές συντεταγμένες αποκλίνουν κατά 1,5 μέτρο από τις συντεταγμένες που χρησιμοποιεί το GPS και άλλα συστήματα δορυφορικής πλοήγησης.

Tεστοστερόνη: Η «θαυματουργή» ορμόνη

logo newsletter



 



TETSO_ANTR_ORM.jpg

Tεστοστερόνη: Η «θαυματουργή» ορμόνη


Χάρη σε αυτήν η φωνή του άνδρα είναι μπάσα και η δύναμή του μεγάλη.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatrokalintika.pngΔώσε χρόνο στο καλλυντικό σου


Πόσον καιρό πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα καλλυντικό ή να ακολουθήσουμε μια θεραπεία προκειμένου να δούμε αποτελέσματα;

Εκπαίδευση εργαζομένων ΟΤΑ σε «φόντο» νέου Καλλικράτη

Οι βάσεις συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, τέθηκαν κατά την διάρκεια της επίσκεψης του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Χριστόφορου Βερναρδάκη στην ΕΕΤΑΑ, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση και τα στελέχη της.