Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τη Βέροια, «Χ» στη Λάρισα, νίκη για Παναιτωλικό

Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τη Βέροια, «Χ» στη Λάρισα, νίκη για ΠαναιτωλικόΣημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League. Από τα παιχνίδια αυτά ξεχωρίζει το ντέρμπι στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει τη νίκη για να ανέβει τα σκαλοπάτια της βαθμολογικής κλίμακας, ενώ ο Ολυμπιακός ξέρει πως με θετικό αποτέλεσμα θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.
Ντέρμπι θα είναι και το ματς στη Νέα Σμύρνη με την έκπληξη της φετινής σεζόν, Πανιώνιο, να υποδέχεται την ΑΕΚ σ' ένα ματς χωρίς ασφαλή προγνωστικά. Σημαντικό είναι και το ματς στη Ξάνθη, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Πλατανιά.
Όσον αφορά τους αγώνες του Σαββάτου, ο  Παναθηναϊκός διέλυσε με 5-0 τη Βέροια στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και περιμένει το ντέρμπι, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για να μάθει εάν θα παραμείνει στην 3η θέση 

Μεγάλες νίκες των πρωτοπόρων στην Α΄Κορινθίας

Pdigxpcg

Στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Ο πρωτοπόρος Πέλοπας Κιάτου σαρωσε  με 6 - 1 , στο γειτονικό ντέρμπι , την  Ελλάδα Βέλου.
Την ίδια ώρα η Κόρινθος ΄06 , πέρασε από το Δερβένι, με 2 -1 επί του Αστέρα. Η  ομάδα του Σταύρου Μπινιάρη  , πήρε προβάδισμα με φάουλ του Φίλη στο 2ο λεπτο . Ο Αστέρας ισοφάρισε στην επανάληψη στο 65΄με τον Μεντή για να πάρει προβάδισμα η ο6   πέντε λεπτά αργότερα (70΄), με τον
νεοεισελθόντα Ζαγοριανο και να διατηρηθει στο πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Πέλοπα. . Η ομάδα της Κορίνθου έπαιξε τα τελευταία 10' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μαυρέλη στο 82΄ με 2η κίτρινη κάρτα, που χάνει το ντέρμπι του προσεχούς Σαββάτου με τον ΠΑΣ Κόρινθος
Σαρωτικό πέρασμα με 6 -0  έκανε ο  ΠΑΣ Κόρινθος από το Χιλιομόδι επί του ουραγο'υ Ατρόμητου.
Στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" ο Ισθμιακός έχασε  με 1 - 3 από τον  Πανκαμαριακό., την ίδια ωρα ο Ηρακλής  Ξυλοκάστρου  επικρατούσε με 2- 0 του Ολυμπιακό Λουτρακίο, Στο Πετρι η  Θυελλα νίκησε με 2 - 0 στο Νεμεάτικο ντέρμπι τον Παννεμεατικό, ενω στα Αθίκια ο Τενεάτης και ο  Ηρακλής  Λεχαίου 'εμειναν στο 0 - 0. Τέλος στο Σοφικό  ο Πανσολυγειακός  επικράτησε 3 - 2 επί του Ολυμπιακού Άσσου  


 22η Αγωνιστική
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - ΠΑΣ Κόρινθος 0 - 6
Θύελλα Πετρίου -  Παννεμεατικός 2 - 0
Αστέρας Δερβενίου - Κόρινθος '06  1 - 2
Πανσολυγειακός - Ολυμπιακός Άσσου 3 - 2
Ισθμιακός -  Πανκαμαριακός  1 - 3
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - ΣΦΛ Ολυμπιακός 2 -  0
Τενεάτης Αθικίων - Ηρακλής Λεχαίου 0 - 0
Πέλοπας Κιάτου -  Ελλάς Βέλου 6 - 1


                                                       Η Βαθμολογία
                                                      ( Σε 22 αγώνες)
1
Πέλοπας Κιάτου
59 - 12
56
2
Κόρινθος '06
52 - 7
55
3
ΠΑΣ Κόρινθος
52 - 11
53
4
Πανκαμαριακός
36 - 21
41
5
Ισθμιακός
30 - 27
35
6
Ελλάς Βέλου
37 - 36
33
7
Αστέρας Δερβενίου
34 - 32
30
8
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
27 - 26
30
9
Ηρακλής Λεχαίου
33 - 31
26
10
Πανσολυγειακός
17 - 41
25
11
Ολυμπιακός Άσσου
36 - 41
24
12
Παννεμεατικός
21 - 39
23
13
Τενεάτης Αθικίων
16 - 32
21
14
Θύελλα Πετρίου
20 - 30
19
15
ΣΦΛ Ολυμπιακός
10 - 40
11
16
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
13 - 67
9

ΕΚΤΑΚΤΟ Ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό θα φέρει εκτενή κακοκαιρία στη χώρα μας


Από την ερχόμενη εβδομάδα όλα θα αλλάξουν. Αίτιο θα είναι η «γέννηση» ενός βαρομετρικού χαμηλού στην βόρεια Ιταλία όπου μέσα στη Δευτέρα θα δώσει βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας.
Το «κυρίως μενού» όμως θα έρθει από την Τρίτη, όπου καθώς το βαρομετρικό χαμηλό θα κινείται νοτιότερα και θα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο τη χώρα μας, θα ισχυροποιείται, με αποτέλεσμα οι βροχές και οι καταιγίδες να είναι γενικευμένες και ισχυρές σε ένταση και διάρκεια.

Ντέρμπι στην Πάτρα

http://www.matchaxaias.gr/wp-content/uploads/2017/01/%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A7%CE%91%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%95%CE%A1%CE%9C%CE%99%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%94%CE%91_54-324x160.jpg 
Με ενδιαφέροντες αγώνες συνεχίζεται αύριο το πρωτάθλημα στον  3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, στο πλαίσιο της  της 21ης αγωνιστικής ημέρας
Στην Πάτρα  γίνεται το  ντέρμπι  κορυφής  ανάμεσα στην πρωτοπόρο Παναχαϊκή και τον ΠΑΟ Βάρδας που ακολουθεί  στους -5 β. . Από τον προπονητή της Παναχαϊκής, Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Βρονταράς, Χαλκιάς, Τσαφταρίδης, Πολίμος, Αδαμόπουλος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Δημητρίου, Φωτάκης, Γκίνο, Στεργίδης, Πολυχρόνης, Ελευθεριάδης, Μαστραντωνάκης, Σιαλμάς, Σπανός, Μωραΐτης, Μπουρλάκης.
Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών έμειναν οι Βλάχος, Μπιτσάκος και Γεωργαντόπουλος. Εκτός των αγωνιστικών πλάνων του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το συγκεκριμένο παιχνίδι έμειναν οι Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Σούλης Σ., Σούλης Β., Κωνσταντακόπουλος και Κωνσταντινίδης.του Ζευγολατιού
Ενδιαφέροντας αγώνας θα γίνει στην Ερμιονίδα ανάμεσα στην τοπική Ένωση και στο Φωστήρα, ενώ την ίδια ώρα η Χαλκίδα δοκιμάζεται στη Πύλο , κόντρα στον τοπικό Τσικλητήρα.  Στην Τρίπολη, ο τοπικός Παναρκαδικός αντιμετωπίζει την ουραγό ομάδα του Ζευγολατιού που οπωσδήποτε θέλει βαθμούς για την παραμονή του στη κατηγορία, όπως βαθμούς αναζητά και ο Παναργειακός στον εντός έδρας αγώνα του με την Θήβα.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας του ΠΑΟ Λουτρακίου με την Δόξα Μεγαλόπολης που αναζητουν βαθμούς για την παραμονή τους στην κατηγορία. όπως και ο Αστέρας Αμαλιάδας με την Αχαϊκή στον μεταξύ τους αγώνα στην Αμαλιάδα. Τέλος ρεπό έχει ο Αιολικός

21η αγωνιστική – 5/3, 15:00

Τσικλητήρας Πύλου-ΑΟ Χαλκίς
Παναχαϊκή-ΠΑΟ Βάρδας
Ένωση Ερμιονίδας-Φωστήρας
ΑΟ Λουτράκι-Δόξα Μεγαλόπολης
Παναργειακός-ΑΟ Θήβα
Παναρκαδικός-ΑΟ Ζευγολατιού
Αστέρας Αμαλιάδας-Αχαϊκή
Ρεπό: Αιολικός

Ο Σιατραβάνης , λύτρωσε στη Ριζούπολη, τον Απόλλωνα 1 - 0 τη μαχητική Σπάρτη στο 94'.


Στο  4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σιατραβάνης , λύτρωσε στη Ριζούπολη, τον Απόλλων Σμύρνης που με 1 - 0 νίκησε τη μαχητική Σπάρτη και  διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογία   στην αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.
Ο Πετρόπουλος έκανε το σιουτ από δεξιά με το δεξί, ύστερα από πάσα του Διαμαντόπουλου, η μπάλα πέρασε από τον Γκαλίτσιο και ο Σιατραβάνης σκόραρε με πλασέ από το δεύτερο δοκάρι .
Απόλλων Σμύρνης (Α. Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος (68′ Χιντζίδης), Κύργιας, Δεληζήσης, Ντάσιος (82′ λ.τ Ομπόντο), Αλμπάνης, Κονέ, Πετρόπουλος, Ρομάνο (59′ Διαμαντόπουλος), Σιατραβάνης.
Σπάρτη (Σ. Αντωνίου): Μελίσσας, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Καρτσαμπάς (57′ Αναστασόπουλος), Οικονομόπουλος, Γκαλίτσιος, Σιώπης, Μπουντόπουλος (46′ λ.τ Φράγκος), Ηλιόπουλος, Αναστασάκος, Ροβίθης (64′ Μουζακίτης).

19η Αγωνιστική
 Σαββατο 4/3 15:00
Απόλλων Σμύρνης – Σπάρτη  1 - 0
 Κυριακή 5/3 15:00
Παναιγιάλειος – Καλλιθέα
Αγροτικός Αστέρας – Χανιά
Αιγινιακός-Άρης
Πανσερραϊκός – Τρίκαλα
 Κισσαμικός – Λαμία
 Αχαρναϊκός – Πανελευσινιακός
Καλλονή – ΟΦΗ
Αναγέννηση Καρδίτσας – Πανθρακικός  3 - 0 a.a.

Έρχονται τα γραφεία προστασίας δικαιωμάτων των ασθενών -Δημοσιέυτηκε το ΦΕΚ


ypourgeio_ygeias3123.jpgΈρχονται τα γραφεία προστασίας δικαιωμάτων των ασθενών -Δημοσιέυτηκε το ΦΕΚ


Δημοσιεύτηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Υπουργική Απόφαση που συστήνει τα Γραφεία Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών/ριών Υπηρεσιών Υγείας των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ., που αντικαθιστούν τα προηγούμενα γραφεία υποστήριξης του πολίτη.

Διαβάστε περισσότερα 

menstruatione123.jpgΔιαταραχές περιόδου: Όλες οι πιθανές αιτίες


Τουλάχιστον το 30% των γυναικών και των κοριτσιών αναπαραγωγικής ηλικίας

ΑΣΕΠ: Η 3Κ/2017 προκήρυξη με θέσεις σε ΟΣΕ, ΕΛΣΤΑΤ, Εθνικό Τυπογραφείο, ΕΑΑ


Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η προκήρυξη 3Κ/2017 του ΑΣΕΠ για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον ΟΣΕ, το Εθνικό Τυπογραφείο, την Εθνική Αναλογιστική Αρχή και την ΕΛΣΤΑΤ. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 24 Απριλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 8 Μαΐου 2017, ημέρα Δευτέρα.
Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ
aftodioikisi.gr

Η παγίδα του κ. Ερντογάν

Φωτογραφία προφίλΆρθρο του Ν. Ανδρουλάκη στην Εφημερίδα των Συντακτών

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε ένα ακόμα γαϊτανάκι δηλώσεων και αντι- δηλώσεων από Έλληνες και Τούρκους αξιωματούχους με αφορμή Τουρκικές προκλήσεις και παραβιάσεις στο αιγαίο. Πως όμως εξυπηρετούνται καλύτερα τα εθνικά συμφέροντα σε παρόμοιες καταστάσεις;
Σε θέματα εξωτερικής πολίτικης είναι πάντοτε φρόνιμο να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα. Το σημαντικό ζήτημα για τον κ. Ερντογάν αυτή τη στιγμή είναι το δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί σε λίγες εβδομάδες.

Ο αέναος ρόλος του Σημίτη ως… “μαύρη χήρα” της διαπλοκής που χρεοκόπησε την Ελλάδα


"Μαύρη χήρα”… Όχι όμως σαν την ονείρωξη του ανδρικού πληθυσμού, με τη Scarlett Johansson στον εμβληματικό ρόλο της “Black Widow” στους “Avengers”. Αλλά σαν τα “τάγματα εκτέλεσης” των Τσετσένων, που αναλάμβαναν ειδικές αποστολές. Με θύματα.
Η δική μας “μαύρη χήρα” λοιπόν, είναι γένους αρσενικού. Προχωρημένης ηλικίας. Με βαρύ ιστορικό σαρδάμ. Και με μόνιμη βλάβη την οποία προκάλεσε στην Ελλάδα, στο χθες της χώρας, στο παρόν, στο μέλλον της.

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ – ΟΙ ΔΕΚΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Απαντούμε σε αυτούς που ταυτίζουν τον Προκόπη Παυλόπουλο με το ΣΥΡΙΖΑ.
Απαντούμε σε αυτούς που συνεχίζουν να κανιβαλίζουν τον Κώστα Καραμανλή φοβούμενοι την επιστροφή του.
Απαντούμε σε αυτούς που επιμένουν να παραφράζουν τις αποφάσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ με αρχηγό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και όσα δηλώνει για Εθνική συναίνεση και ενότητα.

Αλήθεια 1η:

Ντόρα: Έχω τεράστια ανησυχία για τους διαχειριστές της κρίσης


Σημεία συνέντευξης της βουλευτού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη  στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM  και τον δημοσιογράφο Διονύση Νασσόπουλο
Η πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε με νόημα τα εξής:
«Η Ελλάδα περνάει μια δύσκολη στιγμή στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Αναμφισβήτητα ο κ. Ερντογάν και οι εντάσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας,  με στόχο το δημοψήφισμα, έχουν επιβαρύνει πολύ την ατμόσφαιρα. Είναι επίσης βέβαιο ότι οι Τούρκοι ακολουθούν μια ρητορική αλλά και μια πολιτική έντασης στο Αιγαίο. Από εκεί και πέρα, θέλω ξεκάθαρα να πω ότι ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας, η ρητορική και οι διαρροές του, θέτουν σε κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα. Καλώ τον κ. Τσίπρα να μαζέψει τον υπουργό του πάραυτα. Δηλώσεις αυτού του είδους  ότι δήθεν ανώτατη πηγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας  προβλέπει ένταση στην περιοχή της Κύπρου, στερούνται σοβαρότητας, δημιουργούν μείζον θέμα στις σχέσεις μας με την Κύπρο και ταυτόχρονα θέτουν σε κίνδυνο τη βασική και βαριά βιομηχανία της Κύπρου, δηλαδή τον τουρισμό. Και βεβαίως πλήττουν τη δική μας τουριστική βιομηχανία. Δεν είναι αρμόδιος  ο κ. Καμμένος να μιλάει για εξωτερική πολιτική και καλά θα κάνει να σοβαρευτεί. Αν δεν μπορεί να σοβαρευτεί, να τον μαζέψει ο κ. Τσίπρας. Είναι υποχρέωση του κ. Τσίπρα να τον μαζέψει. Αυτού του είδους οι πολιτικές που γίνονται για εσωτερική κατανάλωση και έχουν ως στόχο να βάλουν το κόμμα του κ. Καμμένου στη βουλή, δεν μπορούν να θέτουν σε κίνδυνο τα μείζονα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Έχω απόλυτη συναίσθηση του βάρους των λεγομένων μου.  Καλώ τον κ. Τσίπρα να μαζέψει τον υπουργό του ή να τον αλλάξει, αν δεν μπορεί να τον διαχειριστεί».

«Είναι αυτονόητη η οργή της Λευκωσίας,  σε μια εποχή που Ελλάδα και Κύπρος ενωμένες πρέπει να δώσουν τη μεγάλη μάχη».

«Το αίτημα της πολιτικής αλλαγής είναι μείζον αυτή τη στιγμή στην κοινωνία και πάει πιο πέρα από το κλείσιμο της αξιολόγησης. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , είτε λόγω της διαχειριστικής της ανεπάρκεια, είτε λόγω των μεγάλων ψεμάτων που έχει πει. Ως τώρα,  27 φορές  έχει πει ο πρωθυπουργός ότι θα κλείσει  η αξιολόγηση».

Τα ντέρμπι της φωτιάς στη Β΄Κορινθίας

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1yN91WU_I7bKn7c9HVs4AK3jxHsEjbXN2_nQS-YjMJja4gZ30F9L9sb7nbIKzefvkkgTWU4dcAGeklMeM-tFkvAKChKz2vX9pwzWH8WQQMasTiNxcjop_mDfEhHS8mFVCg2gE1PLeXdc6/s1600/perigiali_ektos.jpg
 Άκρως ενδιαφέρουσα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο , η 20η αγωνιστική του  πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, όπου περιλαμβάνει αρκετα ντέρμπι μεταξύ των ομαδων που διεκδικούν την άνοδό τους στη Α΄ κατηγορία,
Η αγωνιστική αρχίζει σήμερα Σάββατο με τα ντέρμπι της Δαφνής Εξαμιλίων με τον ΑΟ Ρομά και του ΑΟ Σπαθοβουνίου με τον ΠΑΣ Κλένια, καθώς και την μονομαχία του Άρη Αρχ, Κορίνθου με τον Άρη Βοχαϊκού. 
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Περαχώρα και τον ήδη πρωταθλητή Άγιο Γεώργιο, την ίδια ώρα που η Θύελλα Κάτω Διμηνιού μάχεται στο Γαλατάκι κόντρα στον τοπικό Σαρωνικό, 
Στο Συνοικισμό οι Άγιοι Θεοδώροι αντιμετωπίζουν τον Φωκά Αρχ. Κλεωνών και ο Κουταλάς στην έδρα του υποδέχεται την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου. 
Τέλος ρεπό έχει ο Κύψελος Κορίνθου.


20η αγωνιστική
Σάββατο 4/3/17, 15:00
Άρης Αρχ. Κορίνθου -  Άρης Βοχαϊκού
ΑΟ Σπαθοβουνίου -  ΠΑΣ Κλένια
Δάφνη Εξαμιλίων - : - ΑΟ Ρομά
Κυριακή 5/3/17, 15:00
Σαρωνικός Γαλατακίου - Θύελλα Κ. Διμηνιού
 Αγ. Θεόδωροι - Φωκάς Αρχ. Κλεωνών
ΑΟ Περαχώρας - Αγ. Γεώργιος
 ΠΑΟ Κουταλά - : - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου


Γ΄κατηγορία Κορινθίας: Μάχες για την άνοδο

 
Τρεις αγωνισστικές αγωνίας, ακόμα για να λήξει το πρωτάθλημα στον Γ2 όμιλο της Γ΄κατηγορίας Κορινθίας, όπου τις δύο θέσεις ανόδου στη Β΄ κατηγορία, διεκδικούν 4 ομάδες. Αύριο Κυριακή , στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής μόνο τα  πρωτοπόρα Ταρσινά αγωνίζονται εντός έδρας με τον Παμφενεατικό. Αντίθετα εκτός έδρας αναμετρήσεις έχουν ο Πανευρωστινιακός με τον Ασπρόκαμπο, η Λυκοποριά στη Στιμάγκα και ο Αετός Κρυονερίου στο Λέχαιο. Τέλος η Λαυκα υποδέχεται την Αναγέννηση Κιάτου.

16η αγωνιστική:
ΑΟ Λαύκας – Αναγέννηση Κιάτου
Ταρσινά ’97 – Παμφενεατικός
ΑΟ Λεχαίου – Αετός Κρυονερίου
ΑΟ Ασπροκάμπου – Πανευρωστινιακός
Νέοι Στιμάγκας – ΑΟ Λυκοποριάς


Στον Γ1 όμιλο, ενώ ο πρωτοπόρος  Ποσειδών Κ. Βρύσης, έχει ρεπό, ο Αστέρας Κορίνθου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, αντιμετοπίζει εκτός έδρας, τον Απέσσα Χαλκίου, ενώ ο Αγιάννης σε αγώνα ντέρμπι , μάχεται με τον Εθνικό  Ξυλοκερίζης.,
Ο Αίας Κορίνθου  υποδέχεται στην έδρα του τον ΑΣ Λουτρακίου, όπως το Σοφικό ΄05 αγωνίζεται με τον Μαψό και ο Σολομός με τον Αετό Αγγελοκάστρου.

 17η  αγωνιστική
Απέσσας Χαλκίου – Αστέρας Κορίνθου
ΑΟ Σολομού – Αετός Αγγελοκάστρου
Σοφικό ’05 – ΑΟ Μαψού
ΑΠΣ Αγιάννης – Εθνικός Ξυλοκέριζας
Αίας Κορίνθου – ΑΣ Λουτρακίου
Ρεπό ο Ποσειδών Κ. Βρύσης