Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΡΤ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΣΑΚΝΗ



http://www.antenna.gr/news/imgHandler/690/a18fbf64-ac08-46fb-8444-52d4d827f2ad.jpg
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε σήμερα, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΡΤ κ. Διονύση Τσακνή.
Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι τα πρώτα δείγματα της Δημόσιας Τηλεόρασης είναι πολύ αρνητικά. Επεσήμανε την έλλειψη πολυφωνίας και τη λογική άκρατου κομματισμού από την πρώτη μέρα λειτουργίας.

Πέτρος Τατούλης "Απαραίτητη η περιφερειοποίηση των αρμοδιοτήτων για θέματα μετανάστευσης, ασφάλειας και ιθαγένειας"

Εμφάνιση P1030795.JPG


Την περιφερειοποίηση των αρμοδιοτήτων για την αντιμετώπιση των θεμάτων μετανάστευσης, ιθαγένειας και ασφάλειας στην Ελλάδα πρόταξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συνάντηση των Περιφερειαρχών της χώρας με τον Ευρωπαίο Επίτροπο αρμόδιο για τη Μετανάστευση, τις Εσωτερικές Υποθέσεις και την Ιθαγένεια κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015, υποστηρίζοντας ότι "σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσει να δίνεται η πλασματική εικόνα της κυβέρνησης ότι αντιμετωπίζεται το πρόβλημα αυτό".

Εμφάνιση P1030798.JPGΟ Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υποστήριξε ότι δεν υπήρξε ποτέ ολοκληρωμένη μεταναστευτική πολιτική, είτε στη χώρα, είτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και "ότι επιχειρήθηκε να εφαρμοστεί είχε αποσπασματικό χαρακτήρα και δεν ήταν αποτελεσματικό". Χαρακτήρισε σημαντική την πρωτοβουλία του Ευρωπαίου Επιτρόπου να καταρτιστεί μια ολοκληρωμένη πολιτική σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ υπογράμμισε πως "είναι κρίσιμο ότι η νέα κυβέρνηση ανέλαβε νομοθετική πρωτοβουλία για το ζήτημα της ιθαγένειας, παρά τις επιμέρους διαφωνίες που μπορεί να έχουμε".

Αφού τόνισε την ανάγκη να ξεκαθαριστούν οι αρμοδιότητες πολιτικής και οικονομικής φύσης των Περιφερειών στο ζήτημα αυτό, ο κ. Τατούλης πρότεινε τη διοργάνωση μιας κοινής συνάντησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Κυβέρνησης και των Περιφερειών, ώστε να προσεγγιστούν με ολοκληρωμένο τρόπο τα προβλήματα και να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έθιξε τέλος τα ζητήματα δημόσιας υγείας, σίτισης και περίθαλψης των μεταναστών, τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, "ιδιαίτερα δε ενόψει της τουριστικής περιόδου, η οποία εμφανίζει αυξητική τάση" και ζήτησε την απαραίτητη επιπλέον χρηματοδότηση αυτών των δράσεων από την Ε.Ε., λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα

Το πρόγραμμα ΗΕΑRΤ ΙΙ «ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΩ»,στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Άργους

Εμφάνιση 20141217_110004.jpg


Το πρόγραμμα ΗΕΑRΤ ΙΙ «ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΩ», το οποίο αποτελεί προϊόν συνεργασίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υγείας, του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας  Αθηνών και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, παρουσιάστηκε την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Άργους στην Πυργέλα (ΕΕΕΕΚ). 
Εμφάνιση 20150225_103715.jpgΣυμμετείχαν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για θέματα υγείας κ. Βασίλης Σιδέρης, ο Καθηγητής κ. Παναγιώτης Μπεχράκης, ο δ/ντής δημόσιας υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Γ. Γαληνός, ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Κ. Δαρσινός, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ναυπλιέων κ. Π. Μπούκουρης ,ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Άργους-Μυκηνών κ. Π. Σκούφης, ο πάτερ κ. Γ. Σελλής και η γιατρός κα Βασιλική Σαλεσιώτη.

 Το πρόγραμμα αυτό χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Γεωργίου Δ. Μπεχράκη.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: κάποιοι επιπόλαια ονειροπολούν, δια της πλάγιας ψήφου

pasok-dhpar

Η περίπτωση Γιώργου Παπανδρέου έχει κριθεί από τον Ελληνικό λαό και από τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ. Οι μονομερείς ενέργειές του, πρώτον να φορτώσει μόνο στο ΠΑΣΟΚ τη μεγάλη ευθύνη του 2010 και δεύτερον ένα μήνα πριν τις εθνικές εκλογές του 2015 να προκαλέσει σχίσμα, τον κατατάσσουν σε εκείνες τις προσωπικότητες που βάζουν τον προσωπικό εγωισμό πάνω από το εθνικό συμφέρον...


διαβάστε τη συνέχεια...
 Αργυρώ Θεοτοκάτου (a.th@tokentro.gr)
www.tokentro.gr

 

Δεν έχουμε δώσει εντολή σε ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να βυθίσουν τη χώρα!

nayagio
Αυτή η κυβέρνηση των 5 μηνών, πρέπει να προσέχει! Δεν έχει πάρει εντολή να απομονώσει τη χώρα γεωπολιτικά, στρατηγικά και οικονομικά!

Η προπαγάνδα της έντιμης διαπραγμάτευσης έχει φτάσει στο τέλος. Η δήθεν προσπάθεια να σωθούμε από το μνημόνιο και την τρόικα, μας έχει φέρει στο αδιέξοδο να πρέπει να υπογράψουμε οποιαδήποτε συμφωνία και με οποιοδήποτε κόστος!

Γιατί απλά, έχουμε βρεθεί μεταξύ άθλιων και πολύ άθλιων επιλογών. Και αν ο γραφικός ακραίος Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως θα πάνε στη φυλακή όσοι υπογράψουν τη χρεοκοπία της Ελλάδας, ένα είναι σίγουρο, πως μία εθνική καταστροφή δεν θα περάσει έτσι. Αλλά η τιμωρία κάποιων, μετά την καταστροφή θα μοιάζει και αυτή άνευ ουσίας.

Οι Έλληνες πολίτες δεν ψήφισαν το χάος που προτείνει μία ανώμαλη αριστερή πλατφόρμα.

Αν δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο, εκτός από την καταστροφή, ας διαισθανθούν το βάρος των ιστορικών ευθυνών τους, έστω και τώρα και ας αφήσουν το καράβι να το βγάλει κάποιος άλλος στο λιμάνι… ας μην το βυθίσουν!

Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει εντολή να βυθίσει την πατρίδα μας!

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr

Από τα Ζάππεια στη Θεσσαλονίκη ...με το ίδιο χρώμα

zappeio-deth-samaras-tsipras

Το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας δεν συμπεριφέρθηκε όπως σε άλλα κράτη, που βρίσκονταν σε κρίση, όπου διέκριναν το εθνικό τους συμφέρον στην ομόνοια. Διότι η κρίση της Ελλάδας είναι πρωτίστως ευθύνη πολιτικών δυνάμεων, αλλά βρίσκει συμμέτοχους και σε πολλά επίπεδα της κοινωνίας, επιχειρηματίες, δημοσιογραφία, συνδικαλισμό κ.α. Όλοι συνολικά έχουν βάλει το χεράκι τους για τη σημερινή κατάντια.
Η υπόθεση του προγράμματος Θεσσαλονίκης που παρουσιάστηκε από το ΣΥΡΙΖΑ, ως άλλο Ζάππειο, υπενθύμισε πως ο λαϊκισμός ζει και βασιλεύει. Δεν είναι κακό να «πουλάς» την ελπίδα. Το κακό είναι να την «πουλάς» τη στιγμή που δεν έχεις τρόπο να την υλοποιήσεις, σε ένα γεωπολιτικό και οικονομικό γήπεδο που γνωρίζεις εκ των προτέρων με ποιες διαθέσεις και δυνατότητες είναι παραταγμένες οι δυνάμεις.
διαβάστε τη συνέχεια...
Ιωάννης Καλαμίδης
tokentro.gr 

Βλάσιος Τσιώτος: Στο πλευρό του Δημάρχου θα προσφέρουμε όλες τις δυνάμεις μας ώστε να αντιμετωπιστούν ζητήματα τα οποία δημιουργούν προβλήματα στον τόπο μας.

Βλάσης Τσιώτος Ο κ Βλάσιος Τσιώτος επικεφαλής του συνδυασμού "Ανανεωτική Συνεργασία" μείζωνος μειοψηφίας Δήμου Ξυοκάστρου - Ευρωστίνης , σε δήλωσή του, μετά τις δραματικές δηλώσεις του Δημάρχου κ Ηλία Ανδρικόπουλου, γιά την διάβρωση που καταστρέφει τις ακτές της Δυτικής Κορινθίας, τονίζει τα εξής:
"Ακούγοντας την οργισμένη και αποφασιστική δήλωση του Δημάρχου δεν μπορώ παρά να ταχτώ στο πλευρό του στον δίκαιο αγώνα στον οποίο εκδηλώνει την πρόθεση να μπει μπροστά. Περιμένω με ανυπομονησία το κάλεσμά του για δυναμικές κινητοποιήσεις. Η συνέπεια λόγων και έργων είναι για μένα χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός σύγχρονου ηγέτη και σαν υπεύθυνη αντιπολίτευση θα προσφέρουμε όλες τις δυνάμεις μας ώστε να αντιμετωπιστούν ζητήματα τα οποία δημιουργούν προβλήματα στον τόπο μας. Αναμένουμε λοιπόν την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, η οποία έχει και την θεσμική ευθύνη έγκαιρου χειρισμού του θέματος, ώστε να μην κληθούμε να διαχειριστούμε μια ακόμη καταστροφή όταν θα είναι πλέον αργά."

Δραματική έκκληση Ηλία Ανδρικόπουλου: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ, Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ , ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ..

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος , με δραματική έκκληση απευθυνόμενος προς κάθε Αρχή περιφερειακή ή κεντρική,  για το μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει όλη τη Δυτική Κορινθία την διάβρωση των ακτών. 
Ο κ. Ανδρικόπουλος σε δηλώσεις τονίζει πως η κατάσταση ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ , ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ..
Η δήλωση του κ. Ηλία Ανδρικόπουλου:


"Καταρχάς ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα στο Νομό Κορινθίας. Και αυτό γιατί από την διάβρωση έχει καταρρεύσει όλο παραλιακό οδικό συγκοινωνιακό δίκτυο. Δυστυχώς από τα πολύ μεγάλα  έργα τα οποία υπάρχουν έχουν επιβαρυνθεί όλοι οι δρόμοι , η Π. Ε. Ο. αλλά και οι κάθετοι δρόμοι με τα έργα της που γίνονται στη Ν.Ε.Ο.
Από την άλλη μεριά η συντήρηση της ΠΕΟ έχει πάψει εδώ και 25 χρόνια και  είναι στα όρια του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης υπό κατάρρευση, καθώς εκεί που κάθεσαι ξαφνικά, να φύγει όλος ο δρόμος και να πέσει σε καμιά τρύπα κανένα αυτοκίνητο ή κανένα μηχανάκι.
Έχουμε φθάσει στο απροχώρητο . Ήδη είμαστε έτοιμοι στο Δήμο μας να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις και μέχρι να κλείσουμε τους δρόμους και να μεταφέρουμε την ευθύνη τόσο στην Περιφέρεια , όποια της ανήκει, όσο και στη κεντρική εξουσία... 
Πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις εκείνες ώστε να αναγκάσουμε ή την Περιφέρεια ή την κεντρική Κυβέρνηση να πάρουν μέτρα και να φέρει χρήμα.. Χωρίς χρήματα δεν γίνεται . Αυτή την στιγμή η κατάσταση από την Λυκοποριά έως το Δερβένι είναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Έκλεισαν και τρεις μέρες η ΝΕΟ και πέρασαν (από την ΠΕΟ) όλες οι νταλίκες και διαλύθηκαν τα πάντα. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. .. 
Η διάβρωση έχει φτάσει να καταπιεί και τον Πευκιά. Χρειάζονται ΧΡΗΜΑΤΑ, χρειάζονται αδειοδοτήσεις τις οποίες δεν μπορούμε να πάρουμε εύκολα, για να μπορέσουμε να κάνουμε έστω κάποιο μικρό έργο. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν."


Εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου ο Χρίστος Δήμας


Το Ελληνικό Κοινοβούλιο στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Μεσογείου που διεξάγεται στο Μιλάνο εκπροσώπησε ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Οι εργασίες της συνέλευσης επικεντρώθηκαν σε ζητήματα ορθής διαχείρισης των αποβλήτων και την ασφάλεια τροφίμων.
Στο πλαίσιο της ανταλλαγής καινοτόμων ιδεών και πολιτικών, οι αντιπροσωπείες των εθνικών κοινοβουλίων επισκέφθηκαν βιολογική φάρμα παραγωγής προϊόντων και διαχείρισης οργανικών αποβλήτων, η οποία αποτελεί παγκόσμιο πρότυπο καλής πρακτικής (http://www.neorurale.net/en/)

. Σε μια έκταση χιλιάδων στρεμμάτων, στην οποία καλλιεργείται μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές ρυζιού στην Ευρώπη, λειτουργεί εργοστάσιο διαχείρισης αποβλήτων το οποίο προμηθεύεται οργανικά απόβλητα από Δήμους και επιχειρήσεις από όλη την Ιταλία. Κατόπιν αυτά επεξεργάζονται και παράγεται βιολογικό λίπασμα άριστης ποιότητας για την αγροτική παραγωγή. Όσον αφορά τον σεβασμό της φάρμας στο τοπικό περιβάλλον, αρκεί να σημειωθεί ότι η βιοποικιλότητα στην περιοχή μέσα σε μόλις 15 χρόνια λειτουργίας της φάρμας επέστρεψε στα επίπεδα που υπήρχαν προ χιλίων ετών.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Κορινθίας, οι καλές πρακτικές που μπορεί και πρέπει να αξιοποιήσει η χώρα μας στον τομέα της διαχείρισης των οργανικών αποβλήτων είναι τεράστιες, όμως την ίδια στιγμή είναι απογοητευτικό ότι το τελευταίο νέο σχετικά με την ορθή διαχείριση αποβλήτων στην Ελλάδα είναι η πυρκαγιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο, η πρωτοφανής καθυστέρηση στην κατάσβεσή της και οι βαρύτατες οικολογικές συνέπειες που αυτή είχε.

Βασίλης Κεγκέρογλου: Απάντηση στην κα Φωτίου σχετικά με τα προγράμματα για τους απόρους.


-Μετά την πιεστική ανάγκη συνεχίζονται τα προγράμματα της προηγούμενης κυβέρνησης «Στέγαση και Επανένταξη» και «Επισιτιστική Βοήθεια» για τους απόρους
-Με το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα τι γίνεται;
-Δεν χορηγούνται νέες κάρτες για τη μετακίνηση των ΑμεΑ το 2015


 

Η κυρία Φωτίου επιτέλους μετά από 5 μήνες καθυστέρησης, υπέγραψε την καταβολή των χρημάτων στους φορείς υλοποίησης του προγράμματος «Ένταξη και Επανένταξη» για 1200 άστεγους.
Και αντί να απολογηθεί για την τεράστια αυτή καθυστέρηση, προτίμησε την τακτική «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση», μιλώντας για καθυστέρηση της προηγούμενης κυβέρνησης.

 

Διαβάστε στο ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Ιουνίου

Εμφάνιση EMPROS-01.jpg
• Φάκελος Λαθρομετανάστευση
Κερκόπορτα για την άλωση του Ελληνισμού ο λαθρονόμος.
«Αντιρατσιστές» δικηγόροι σε κύκλωμα με αλλοδαπούς
Κραυγή αγωνίας των Ελλήνων Λιμενικών: Είμαστε στο έλεος των
λαθρομεταναστών

• Αποκλειστικό: Κρύπτες με όπλα των Τσάμηδων στην Αθήνα
• Το τοξικό νέφος πνίγει την Αθήνα- Η Ρένα Δούρου
αδιαφορεί
• Βατερλώ για την Τουρκία το συνέδριο του FUEN στην Κομοτηνή
• Το απίστευτο  θράσος της Μαρίας Σπυράκη Ζητά την επέμβαση της Ε.Ε. για ιδιωτικοποίηση ΔΕΗ και (συγκεκριμένο) αγωγό φυσικού αερίου
• Σκάνδαλο
  Ομόλογα αξίας 50δις «υπέρ Αλβανίας»!
• Σκοτώνει τους πελαργούς η ΔΕΗ
• Μεταλλαγμένα τρόφιμα και ο έλεγχος της
παγκόσμιας διατροφής -Συνέντευξη του αγρότη βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου
• Το ΕΜΠΡΟΣ σε όλη την Ελλάδα –Ειδήσεις από την Περιφέρεια
• Κάρτα του Πολίτη. Ποιοι θέλουν να την επιβάλλουν και γιατί
• Έλληνας Πρωθυπουργός μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ
• Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: Μην βασίζεστε στον φόβο και στην αθλιότητα εν ονόματι
του ευρώ
• Ποιος ωφελείται από τις κυρώσεις στην Ρωσία 

EFIMERIDA EMPROS

: Συνέντευξη με τον Ανδρέα Λοβέρδο: Ζητώ μαζική συμμετοχή των πολιτών και ισχυρή εντολή για την ανασυγκρότηση της Παρατάξης

Δύο μέρες έμειναν για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ένας εκ των τριών υποψηφίων, μιλάει στο logiastarata.gr και τον Ανδρέα Σταματόπουλο για την απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία, το όραμά του και το εθνικό σχέδιο για την Ελλάδα του 2020 ενώ ζητά μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες την Κυριακή και ισχυρή εντολή για την ανασυγκρότηση της Παράταξης.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Τα παιχνίδια και τα ψέματα τελείωσαν. Έχει έρθει η ώρα της ευθύνης για όλους.



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

Τα παιχνίδια και τα ψέματα τελείωσαν. Έχει έρθει η ώρα της ευθύνης για όλους.
Εμείς προτείναμε την εθνική συνεννόηση.
Η κυβέρνηση δεν έχει άλλη διέξοδο.
Η χώρα δεν έχει άλλο δρόμο.

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας



EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                  ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                                                   
                               ΔΗΜΟΣ                                                                                                
    ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-  ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ                                         

               ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

             ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
                              
            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την   16η   Ιουνίου  2015, ημέρα Τρίτη  και ώρα 18:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1.      Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης Κ.Υ.Ε. ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ) στον κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ , το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 18, στο Ο.Τ. 95, στο Λουτράκι.

2.      Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης Κ.Υ.Ε. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ, στην υπό σύσταση « ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ( ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙ), το οποίο βρίσκεται επί της οδού Γ. Λέκκα 54, στο Λουτράκι.

                                                                                                                    ΕΛΕΝΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ

                                                                                                                  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
   Δημοτικής Κοινότητας
 Λουτρακίου-Περαχώρας