Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Σεισμός 6,6 Ρίχτερ στην Αυστραλία



Σεισμός 6,6 Ρίχτερ στην ΑυστραλίαΣεισμός μεγέθους 6,6 βαθμών σημειώθηκε δυτικά του Μπρουμ στην Αυστραλία, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS). Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν αναφορές για υλικές ζημιές ή θύματα από τον σεισμό στην Αυστραλία, ο οποίος είχε εστιακό βάθος 33 χιλιόμετρα και επίκεντρο περίπου 203 χιλιόμετρα στα ανοικτά των ακτών της πολιτείας της Δυτικής Αυστραλίας.Τέτοιου είδους σεισμοί είναι σπάνιοι στην περιοχή, δήλωσε ο Φιλ Κάμινς σεισμολόγος του ινστιτούτου Γεωεπιστήμης στην Αυστραλία μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ABC. «Είναι αρκετά σπάνιος (…) βλέπουμε τέτοιου είδους συμβάντα κάθε 20 χρόνια», εξήγησε.

«Αντίνοος» η νέα κακοκαιρία που έρχεται!

Αντίνοος. Έτσι ονομάστηκε το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα τις επόμενες ημέρες και οι μετεωρολόγοι… προειδοποιούν!
Ψυχρές αέριες μάζες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα κινούμενες προς τη χώρα μας, θα έχουν ως αποτέλεσμα την επικράτηση συνθηκών έντονης αστάθειας και το σχηματισμό της

Χάος από τις καταιγίδες σε Αχαΐα-Ναυπακτία: 1.000 άτομα εγκλωβίστηκαν σε κέντρο διασκέδασης στο Δρέπανο -.Πλημμύρισε η Ναύπακτος!

Πολύ δύσκολο ήταν το βράδυ του Σαββάτου για την Αχαΐα και τη Ναυπακτία λόγω της κακοκαιρίας που σαρώνει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Ειδικότερα, σε περιπέτεια εξελίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής η απόφαση κάποιων πατρινών να ακούσουν την Πάολα, στο Δρέπανο. Όταν