Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Οι 21 Σύνεδροι από την Κορινθία που πάνε στο Συνέδριο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - Σαρωτική πρωτιά από τον γιατρό Τάσο Γκιολή


Ο Ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Αναστάσιος Γκιολής εξελέγει  σύνεδρος  της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Ξυλοκαστρίτης γιατρός  που εξελέγει πρώτος σύνεδρος σε ψήφους (394) στην Κορινθία και επανεκλέγεται Πρόεδρος της Τ.Ο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων έκανε την ακόλουθη δήλωση: ΄΄ Ένα ειλικρινές και μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ, για τον αγώνα που κάνατε όλες και όλοι σας. Όσο με αφορά, το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι η συνεχής δουλειά μαζί με τους νέους καταρτισμένους και καταξιωμένους εκπροσώπους του νομού μας.
Εύχομαι να τα καταφέρουμε  για το καλό της χώρας και για το καλό του τόπου μας. Καλή δύναμη σε όλους΄΄
Επίσης εκπληκτική θεωρείται η παρουσία του νεαρού επί πτυχίο δικηγόρου Αντώνη Πίκουλα , πρωτοεμφανιζόμενου στην πολιτική σκηνή που κατέκτησε την δεύτερη θέση, με 271 ψήφους μακριά από «ομάδες" και γραμμές. Να τονίσουμε ότι ο Αντώνης Πίκουλας ήρθε πρώτος στο ιδιαίτερα δύσκολο ψηφοδέλτιο του Δήμου Κορινθίων . Στην 4η θέση στους ανδρες υποψηφίους με 164 ψήφους εξελέγει ο Δικηγόρος - Συγγραφέας Ανδρέας Μητσόπουλος, Σημαντική επίσης και η 6η θέση στου άνδρες υποψηφίους που κατέκτησε ο γνωστός εκτελωνιστής Τάσος Βαρβεράκης ένας άνθρωπος δραστήριος και πάντα ειλικρινής ,μακριά πό κομματικά παιχνίδια και πηγαδάκια. Επίσης σύνεδρος εξελέγει και ο Άλκης Δενδρινέλης από το Δερβένι

Στις γυναίκες υποψήφιες μετά την σημαντική πρωτιά της Μαίρης Τσαντήλα ξεχωρίζει η επιτυχία της δεύτερης θέσης από την Βιβή Ξένου και οι δύο επόμενες θέσεις από την δημοτική σύμβουλο του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Φρόσω Γκαϊνά και την γνωστή δικηγόρο Εβίτα Κούτμου

Αναλυτικά τα αποτελέσματα με την εκλογή των 21 Συνέδρων
ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΟΛΗΣ   394 
ΒΙΒΗ ΞΕΝΟΥ    339
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ 271
ΜΑΙΡΗ ΤΣΑΝΤΗΛΑ 232
ΦΡΟΣΩ ΓΚΑΪΝΑ 229 
ΕΒΙΤΑ ΚΟΥΤΜΟΥ 205
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΑΤΟΣ 184
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΤΣΑΒΟΥ 173
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ 164 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΑΒΟΣ 156
ΤΑΣΟΣ ΒΑΡΒΕΡΑΚΗΣ 148 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΦΡΙΛΑΣ 148
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ 142
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΛΑΣ 136
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 132
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΔΑΚΗΣ 129 
ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΡΟΥΚΗΣ 126
ΑΛΚΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΕΛΗΣ 124
ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΣΜΑ 119  
ΤΑΣΟΣ ΤΑΓΑΡΑΣ 111 
ΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 101  
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ 94

Συνέντευξη Τύπου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Τρίτη 5 Απριλίου 2016, 12:00 μ.μ


Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 5 Απριλίου 2016 και ώρα 12:00 μ.μ. στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη

Ποιος είναι o Πρόσφυγας και o Μετανάστης της διπλανής πόρτας;

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Του Περικλή Καπετανόπουλου

Μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το μεταναστευτικό ρεύμα από την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική διογκώθηκε υπέρμετρα. Η ελληνική κοινωνία βιώνει, σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής κρίσης, ένα πρόβλημα το οποίο την ξεπερνά.
Είναι αξιοθαύμαστη, η αλληλέγγυα στάση της πλειονότητας των Ελλήνων, απέναντι σε ανθρώπους τους οποίους οι φλόγες του πολέμου ή το όνειρο μιας άλλης ζωής, τους ωθούν να αναζητήσουν μια νέα ζωή, όχι στις γειτονικές τους χώρες, ομόθρησκες χώρες, αλλά στην χριστιανική Ευρώπη. Ωστόσο υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την ταυτότητα των διακινητών, την σύνδεση τους με την ISIS και το «βαθύ» κράτος της Τουρκίας.

Τροϊκομάχοι και ΔΝΤοφάγοι

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Ήταν αναμενόμενο και… βάσει πρωτοκόλλου: Αφού πολέμησαν τη διαφθορά,  νίκησαν τους ολιγάρχες και τους μιντιάρχες, κατατρόπωσαν τους Βίσεγκραντ, μάλωσαν την Ευρώπη και… γονάτισαν Τούρκους και Σκοπιανούς, ήλθε (ξανά) η ώρα του ΔΝΤ.
Κάπως έτσι παίζουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το παιχνίδι με τις μουσικές καρέκλες της προπαγάνδας: Μόλις τελειώνει ένας «πόλεμος» με έναν ακόμη φανταστικό εξωτερικό εχθρό, πρέπει να διερωτάται κανείς «ποιος έχει σειρά;».
Σειρά είχε φυσικά το «αγαπημένο ΔΝΤ». Το Ταμείο! Που ο ΣΥΡΙΖΑ μισεί να αγαπά και λατρεύει να μισεί.
Στο τέλος, βέβαια, κάποια πραγματική ζημιά θα γίνει. Όπως τότε, με τη λήξη του προγράμματος, την μη αποπληρωμή της δόσης προς το ΔΝΤ, το δημοψήφισμα και τα capital controls (που όλα μαζί οδήγησαν στο τρίτο μνημόνιο).

ΓΙΩΤΑ ΜΠΑΓΚΑ : "Οι χθεσινές εκλογές απέδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία, ισχυρή στη βάση της με δύναμη και ενότητα θα αγωνιστεί σθεναρά για την πατρίδα μας και τους πολίτες".



http://img.youtube.com/vi/IxeVubc9ADM/0.jpg Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Πολιτευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώτα Μπάγκα απευθήνει θερμά συγχαρτήρια στους νέους προέδρους και στα νέα  μέλη ΔΗΜΤΟ, στους συνέδρους και σε όλα τα άξια στελέχη της παράταξή μας στο Νομό Κορινθίας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου στελεχιακού δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας.

Η κ. Μπάγκα στο μύνημά της τονίζει τα ακόλουθά:

"Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους προέδρους και στα νέα  μέλη ΔΗΜΤΟ, στους συνέδρους και σε όλα τα άξια στελέχη της παράταξή μας στο Νομό Κορινθίας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου στελεχιακού δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας.
Οι χθεσινές εκλογές απέδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία, ισχυρή στη βάση της με δύναμη και ενότητα θα αγωνιστεί σθεναρά  για την πατρίδα μας και τους πολίτες. Η παράταξή μας έρχεται από μακριά και κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον.
Στηρίζουμε τον πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη την προσπάθειά του να ισχυροποιήσει την Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα μας.
                                                                    Γιώτα Μπάγκα
                                                Υποψήφια βουλευτής Νομού  Κορινθίας
                                                              ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο Ανδρέας Μητσόπουλος Σύνεδρος για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Σύνεδρος για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ( 4ος κατα σειρά) στην Κορινθία εξελέγη ο δικηγόρος - Συγγραφέας κ. Ανδρέας Μητσόπουλος 
 Ο κ. Μητσόπουλος μετά την δημοποίηση των αποτελεσμάτων έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω τους Συναγωνιστές μου, που με εξέλεξαν Σύνεδρο της Ν.Δ. Κορινθίας, κατατάσσοντάς με στην τιμητική 4η θέση επί συνόλου 28 συνυποψηφίων. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους αγνούς ιδεαλιστές που με στήριξαν με μοναδικό κριτήριο την ανιδιοτελή φιλία, την ιδεολογική μας ταυτότητα και την αντικειμενική κρίση. Από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι θα τους εκπροσωπήσω όσο επαρκέστερα μπορώ στο Συνέδριο και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ"

Αέρας η Σπάρτη σκόρπισε 4 - 0 5τον Βύζαντα.

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/2f3f38a200a8d2953a87e96892205cdf_XL.jpg
Κοντά στην άνοδο στη Football League βρίσκεται η ΑΕ Σπάρτη, η οποία σκόρπισε  και τον Βύζαντα Μεγάρων με 4-0.στους... τέσσερις ανέμους και διατήρησε την διαφορά των έξι βαθμών από τον δεύτερο Παναργειακό, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του Πρωταθλήματος.
 Τα γκολ της ΑΕ Σπάρτη σημείωσαν οι Οικονομόπουλος (11'), Αναστασάκος (57'), Ηλιόπουλος (62') και Μπιταξής (77')
ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Παρασκευαΐδης, Γέσιτς (11' Ηλιόπουλος), Κοιλιάρας, Οικονομόπουλος (69' Μπιταξής), Αναστασάκος (66' Κρεββατάς), Βιγιαφάνε, Αναστασόπουλος.
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Λαμπρόπουλος, Λιούρας, Ρόπας, Βουρνάζος, Σταυρόπουλος, Αλεβίζος, Παιδάκης, Ρόγκας, Μειμεαρίδης, Κλωνάρης, Κουσίδης.
 Στο Άργος ο Παναργειακός επικρατησε με 2 - 0 επί του Κανάρη Νενήτων, ενώ νικητής έφυγε και από το Λουτράκι ο Παναρκαδικός , καθώς επικράτησε με 1 - 0 επι του τοπικού ΑΟΛ.
Η Ερμιονίδα με το ίδιο σκορ επικράτησε επι του Αιολικού, ενώ η Βάρδα πήρε στα "χαρτιά" τον αγώνα της με τον Ηρακλή Ψαχνών. Αντίθετα την ήττα με 2 - 1 γνώρισε η Δόξα Νέας Μανωλάδας, στη Χαλκίδα από την τοπική ομάδα. Τέλος η Καλαμάτα επικράτησε με 4 - 0 επί του ΑΟ Λεβάντε και ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία

3ος όμιλος – 22η αγωνιστική
ΠΑΟ Βάρδας-Ηρακλής Ψαχνών 3 - 0 α.α
Ένωση Ερμιονίδας-Αιολικός 1 - 0 
ΑΕ Σπάρτη-Βύζας Μεγάρων 4 - 0
Παναργειακός-Κανάρης Νενήτων 2 - 0 
Χαλκίδα-Δόξα Νέας Μανωλάδας 2 - 1
Λουτράκι-Παναρκαδικός 0 - 1
Καλαμάτα-ΑΟ Λεβάντε 4 - 0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Επί 22 αγώνων)
1

33
-15
49
----

-------------------------------------
--
--
--
2

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
35
-22
43
3

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
33
-14
42
4

ΑΙΟΛΙΚΟΣ
39
-21
38
5

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
30
-19
35
6

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΑΣ
30
-22
35
7

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
27
-24
34
8

ΧΑΛΚΙΔΑ
25
13
33
9

28
23
32
--
10

---------------------------------
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
--
24
--
19
--
28
11

19
41
24
12

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ
18
47
14
13

ΚΑΝΑΡΗΣ
14
38
13
14

7
44
6