Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Πέρασαν στην Ελλάδα οι φωτιές από την Αλβανία

Δύο πυρκαγιές που μπήκαν στην χώρα μας από την Αλβανία, αντιμετωπίζουν δυνάμεις πυρόσβεσης στη Θεσπρωτία. Απειλούνται μειονοτικά ελληνικά χωριά στη γειτονική χώρα.
Η πρώτη πυρκαγιά πέρασε σε ελληνικό έδαφος στις 14.20 στην περιοχή Παλαμπάς, όπου καίει

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ξεκινά για τον ΔΟΛ στα χέρια του Ευάγγελου Μαρινάκη

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
Μετά από μια μακρά και επίπονη δοκιμασία ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη από σήμερα αλλάζει σελίδα, για να περάσει το συντομότερο σε μια νέα εποχή με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη τελειώνει ένας

Με ποια πιστοποιητικά απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ τα Άτομα με Αναπηρία


SDCSXDASAXAXAXASXASASASA.jpgΓια φέτος ισχύει ότι χορηγείται έκπτωση εκατό τοις εκατό (100%) επί του ΕΝΦΙΑ στο φορολογούμενο, την ή τον σύζυγό ή οποιοδήποτε από τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του που έχει αναπηρία σε ποσοστό ογδόντα τοις εκατό (80%) και άνω

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Γιατί κάνει καλό να περπατάμε ξυπόλητοι στην άμμο


FTHTHTYHETRYHRETYHERTYERTYH.JPGΚαλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα, παραλία, αμμουδιά… υπάρχει καλύτερο σκηνικό; Υπάρχει και μάλιστα είναι και ωφέλιμο… να περπατάτε ξυπόλητοι στην άμμο!

Διαβάστε περισσότερα


stogiatro.gr

Οι 7 πιο χρήσιμες εφαρμογές της αλόης


SADASDASDASDSADASDSADSADASD.jpgΗ αλόη (aloevera) μελετάται τα τελευταία χρόνια για τα πολλαπλά της οφέλη στην υγεία γενικά και στην περιποίηση του δέρματος ειδικά.

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr

Νέο "θαυματουργό" νανοτσίπ θεραπεύει τραύματα και αναγεννά όργανα με ένα απλό άγγιγμα


DFBGDFGGSDFGSDGSDGFSDGSDGSDG.jpgΕπιστήμονες στις ΗΠΑ δημιούργησαν, με τη βοήθεια της νανοτεχνολογίας, μια μικροσκοπική συσκευή που μπορεί να αναγεννήσει τους τραυματισμένους ή γερασμένους ιστούς, τα αιμοφόρα αγγεία, τα νευρικά κύτταρα, ακόμη και ολόκληρα όργανα, με ένα απλό άγγιγμα στο δέρμα. Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα στο πεδίο της αναγεννητικής ιατρικής.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

ΑΣΕΠ-Προκήρυξη 7Κ/2016: Σεπτέμβριο οι οριστικοί πίνακες για υποψηφίους Π.Ε & Τ.Ε

Ο μεγάλος όγκος των ενστάσεων είναι η βασική αιτία καθυστέρησης των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 7Κ/2016 του ΑΣΕΠ που αφορά τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε φορείς του υπουργείου Υγείας.
Η συγκεκριμένη προκήρυξη αφορά πλήρωση συνολικά 1.666 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακή, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και

ΥΠΕΣ: 1.142 φορείς δεν έστειλαν στοιχεία στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού (πίνακας)

Δεν έχουν αποστείλει στοιχεία ή δεν προχωρήσεις στις απαραίτητες διορθώσεις 1.142 Φορείς (δήμοι, Περιφέρειες, ΝΠΔΔ) στην εφαρμογή του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου.
Αυτό προκύπτει από εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών στην οποία σημειώνεται:
“Σας υπενθυμίζουμε την ανωτέρω σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου μας, αναφορικά με το αντικείμενο του θέματος, με την οποία είχατε κληθεί να

"Πότε θα κάνει ξαστεριά" ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γιώργος Ανδρειωμένος στη Χαριτίνη Μαλισσόβα

είκονα-diastixo.gr
Ο Γιώργος Ανδρειωμένος, καθηγητής στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (2008 κ.εξ.) και αναπληρωτής πρύτανης του ίδιου ιδρύματος (2013 κ.εξ.), είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών (1986) και διδάκτορας του Πανεπιστημίου του...

diastixo.gr

Σ.Π.Ο.Α.Κ.: «Ψήφιση τροπολογίας για την τοποθέτηση πλωτών φραγμάτων (δίχτυ) για την προστασία των λουομένων από τις μέδουσες, ανεξαρτήτως αν οι περιοχές είναι πολυσύχναστες ή μη»


http://cdn.sci-news.com/images/2014/08/image_2099_1-Keesingia-gigas.jpg
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ

ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ»                                
Αίγιο, 11 Αυγούστου 2017



 


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ


Με την παρέμβαση του Σ.Π.Ο.Α.Κ., ύστερα από παρατηρήσεις πολιτών και επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο του Κορινθιακού και την υπ’ αρ. πρωτ. 142/30.6.2017 επιστολή μας προς το Υπουργείο Ναυτιλίας, αλλά και την αποδοχή και πλήρη υποστήριξη του αιτήματός μας από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλο, ξεπερνώντας δαιδαλώδεις διαδικασίες και γραφειοκρατικές αντιλήψεις με την

Εγκαινιάστηκαν οι εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού στο Κοπανάκι

Εμφάνιση Εγκαίνια βιολογικού Κοπανάκι.jpg

Εγκαινιάστηκαν από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 οι εγκαταστάσεις του Βιολογικού καθαρισμού στο Κοπανάκι, που αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Ο κ. Τατούλης χαρακτήρισε το έργο ως ιδιαίτερα σημαντικό για την περιοχή, όπου η Περιφέρεια Πελοποννήσου κατάφερε να το διαχειριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ολοκληρωθεί χωρίς διοικητικά, τεχνικά και οικονομικά προβλήματα παρ’όλες τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν κατά την εκτέλεση του.

Τα εγκαίνια της πλατείας και της παιδικής χαράς στο Ροεινό



Εμφάνιση ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΡΟΕΙΝΟ.jpg 
Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι κάτοικοι του Ροεινού τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, o οποίος εγκαινίασε το έργο ««Ανακαίνιση χώρου πλατείας ΤΚ Ροεινού».

Το έργο περιλάμβανε πέρα από την ανακαίνιση το χώρου της κεντρικής πλατείας και την αντικατάσταση οργάνων στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην πλατεία, η οποία  πληροί πλέον τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας.

Δριμεία επίθεση του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου στον Πρόεδρο της Βουλής για όσα δήλωσε στην ΕΡΤ περί Εκκλησίας και Ορθοδοξίας.


Δριμεία επίθεση στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση εξαπολύει ο Μητροπολίτης Πατρών κ. κ. Χρυσόστομος για όσα δήλωσε στην ΕΡΤ περί Εκκλησίας και Ορθοδοξίας.
Ο Πρόεδρος της Βουλής είχε δηλώσει ότι «είμαστε από τους πιο ομογενοποιημένους θρησκευτικά. Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος. Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε σύγχρονο κράτος δεν είμαστε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας».

Αναφέρει συγκεκριμένα ο Πατρών Χρυσόστομος: