Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη νέα γέφυρα στο ποταμό Σύθα

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη νέα γέφυρα στο ποταμό Σύθα 
Το έργο το οποίο περίμενε το Ξυλόκαστρο, η αντικατάσταση της επικίνδυνης γέφυρας στο ποταμό Σύθα, γίνεται πραγματικότητα. Ξεκίνησαν τα έργα υλοποίησης και σε τέσσερις περίπου μήνες θα έχουμε τη νέα γέφυρα στη θέση της παλιάς.
 

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό
Στο πλαίσιο μιας συντονισμένης στρατηγικής για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες και τους πολίτες του Δήμου μας, λειτουργεί αδιάλειπτα τα τελευταία χρόνια το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Βασικός σκοπός παραμένει η κάλυψη πρωτογενών αναγκών ευπαθών κοινωνικά και οικονομικά ατόμων και οικογενειών που κατοικούν στα όρια του Δήμου μας, μέσω της δωρεάν παροχής προϊόντων διατροφής και ειδών πρώτης ανάγκης. Μέχρι σήμερα εξυπηρετούνται και στηρίζονται κάθε μήνα περίπου 130 οικογένειες με διαπιστωμένα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.
Από αύριο ξεκινά σταδιακά διανομή τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ξυλοκάστρου και στο Δημοτικό Κατάστημα Δερβενίου για τους δικαιούχους του προγράμματος.
Για την ένταξη των δημοτών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, οι αιτήσεις και η υποβολή των δικαιολογητικών γίνονται στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης καθημερινά. Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Λυκούργου Φρατζή, Ξυλόκαστρο Ευρωστίνη 204 00, Ελλάδα
2743360200, 2743360201 info@xylokastro.gov.gr
http://www.xylokastro-evrostini.gov.gr/

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στο Ξυλόκαστρο το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου

http://www.corfupress.com/news/images/kefalogiannis_manolis.jpg
https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/52161707_249163229340235_7887030513603444736_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=8c089c39cbff48458de018d8abccb7f4&oe=5CE6772E

Ποιοι ταξίαρχοι της ΕΛΑΣ προάγονται και ποιοι αποστρατεύονται

Ποιοι ταξίαρχοι της ΕΛΑΣ προάγονται και ποιοι αποστρατεύονται
Με την αποστρατεία 21 ταξιάρχων (17 γενικών καθηκόντων και 4 ειδικών καθηκόντων), συνεχίστηκαν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία.
Ειδικότερα, από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την προεδρία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και τη συμμετοχή των αντιστράτηγων του Σώματος Μιχαήλ Καραμαλάκη και Ζαχαρούλας Τσιριγώτη, προήχθησαν στο βαθμό του υποστράτηγου για την κάλυψη των οργανικών θέσεων τρεις ταξίαρχοι και συγκεκριμένα οι:

Η ανάρτηση της Μαρέβας για το πρόγραμμα της ΝΔ για την οικογένεια


Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

Με μια επαινετική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, η Μαρέβα Γκραμπόφκι αναφέρθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την οικογένεια.
Στην ανάρτησή της, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρει τα εξής:
“Απόψε στη Λάρισα παρακολουθήσαμε μια εξαιρετικά υψηλού επιπέδου εκδήλωση για το Πρόγραμμα της ΝΔ για την οικογένεια.
Συγχαρητήρια στα στελέχη και τους φίλους της ΝΔ για τη διοργάνωση, όπως και για το υψηλό επίπεδο τοποθετήσεων από τις βουλευτές μας!”


ysterografa.gr

Ο "Απάνω Γιαλός" κόβει τη πίτα του στο κέντρο "Ο Κοραής" στη Ζάχολη

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ «Το Φιντανάκι» του Παντελή Χορν


 
Το «Φιντανάκι» το πιο ώριμο έργο του Παντελή Χορν είναι ένα από τα πιο πολυπαιγμένα ελληνικά έργα το οποίο παρουσιάζεται πολλές φορές  και στην επαρχία και στην Αθήνα και από επαγγελματικούς και από ερασιτεχνικούς θιάσους.
Και ο λόγος αυτός της μεγάλης κοινωνικής αποδοχής είναι διττός:
·        Αποτελεί ένα επιτυχημένο έργο ηθογραφικού δράματος.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Νέας Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Νικολακου: θυμήθηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου την Πελοπόννησο και μοιράζει λεφτά

https://www.kalimera-arkadia.gr/media/k2/items/cache/5364dd622672a485367764fd00862321_XL.jpg 
Δελτίο Τύπου


“Ευεργέτες” με δημόσιο χρήμα. Είναι το νέο είδος πολιτικών που ενδημούν σε αυτές τις περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο. Ο Γιώργος Δέδες, Υποψήφιος Περιφερειάρχης και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών  “μοιράζει” προεκλογικές υποσχέσεις και υποστηρίζει ότι “λεφτά υπάρχουν” από την “προίκα”

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ 3.500.000€ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ: ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ



Ανακοινώθηκε σήμερα Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργο Δέδε, η οικονομική ενίσχυση του Δήμου Άργους-Μυκηνών για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο και σε βασικές υποδομές στο σύνολο σχεδόν των δημοτικών του ενοτήτων, από την επέλαση του μεσογειακού κυκλώνα «Ζορμπά» τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.


ΝΟΔΕ Κορινθίας: Ηχηρές παρουσίες και πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας - Βορίδης: Τη ΝΔ την ενδιαφέρει να έχουμε Νεοδημοκράτη Δήμαρχο στο Δήμο Κορινθίων



Στο κατάμεστο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου έκοψε την πίτα της η ΝΟΔΕ Κορινθίας, χθες, Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019.
Το παρών έδωσαν οι Βουλευτές  Μάκης Βορίδης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και  Χρίστος Δήμας, ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου  Παναγιώτης Νίκας,οι πρώην βουλευτές κ.κ. Νίκος Ταγαράς, Αθηνά Κόρκα και Κώστας Κόλλιας, Πρόεδροι των Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ στην Κορινθία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και είσοδο συνοδευόμενος από 30 περίπου άτομα, συνεργάτες του. Το παρών επίσης έδωσαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης , μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας, αυτοδιοικητικοί, πολιτευτές και πολίτες. Απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο Πελοπίδας Καλλίρης, παρευρισκόταν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου , στην Τρίπολη, αλλά παρόντες στην αίθουσα ήσαν υποψήφιοι του συνδυασμού του . Τη συζήτηση συντόνισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Χρήστος Κορδώσης
Ο Μάκης Βορίδης βρέθηκε στην Κόρινθο μετά από μια δύσκολη μέρα για τον ίδιο και την οικογένειά του, αφού νωρίς το μεσημέρι είχε κηδέψει τον αγαπημένο του πατέρα, αλλά το καθήκον μου είναι εδώ, τόνισε χαρακτηριστικά. Ο πατέρας μου ήταν στρατιώτης του στρατού ενάντια στον κομμμουνισμό, είπε. Η Κορινθία μετράει θύματα από τότε, αλλά αγωνιστήκαμε και δεν κάναμε την Ελλάδα χώρα της Σοβιετικής Ενωσης. Καταφέραμε να έχουμε δημοκρατία και ελεύθερη χώρα.
Η ομιλία του ήταν ενωτική, σε αντίθεση με το λόγο του στην Καλαμάτα που ήταν “καταπέλτης” για Τατούλη και “αντάρτες” τους κόμματος.
Πρέπει να συστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας να κερδίσουμε τις βουλευτικές εκλογές, τόνισε. Να σκεφθούμε όλοι σαν δεξιοί για το καλό της παράταξης. Οσο για τις δημοτικές εκλογές στην Κόρινθο, είπε πως αυτό που ενδιαφέρει την παράταξη είναι να βγει δήμαρχος δεξιός. Ο Μάκης Βορίδης στην ομιλία του τόνισε ότι  ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης  δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 1ου βαθμού και ότι η ΝΔ θα περιοριστεί στη στήριξη την οποία έχει δώσει στις περιφέρειες και συγκεκριμένα για την Πελοπόννησο στον Παναγιώτη Νίκα. Δήλωσε πως υπάρχουν στον Δήμο Κορινθίων δύο Νεοδημοκράτες υποψήφιοι Δήμαρχοι, ο Πελοπίδας Καλλίρης και ο Βασίλης Νανόπουλος. Μάλιστα επεσήμανε πως είχε στο παρελθόν  εξαιρετική συνεργασία και με τους 2 μονομάχους της ΝΔ.
 Όταν πρότεινε δε να τα βρουν μεταξύ τους ακούστηκε ένα μεγάλο “ΟΧΙ” από μερίδα του πλήθους. Τότε επεσήμανε πως αν δεν γίνει αυτό, καλό είναι τουλάχιστον να υπάρξει ανατροπή στο κατεστημένο του Δήμου Κορινθίων. « Εμείς θέλουμε να εκλεγεί δήμαρχος Νεοδημοκράτης» είπε ο Βορίδης αποσπώντας τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.
Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκε και η βουλευτής και υποψήφια Ευροβουλευτής κ. Άννα Μισελ Ασημακοπούλου , η οποία τόνισε πως έχει πέσει πολύ το πολιτικό επίπεδο στη Βουλή με τους Κυβερνώντες και τόνισε πως το διακύβευμα είναι να φυγουν, να φύγουν, να φύγουν.

Οι κρίσεις των υποστρατήγων της ΕΛ.ΑΣ.

Κρίσεις: Αυτά είναι τα αποτελέσματα για τους υποστράτηγους της ΕΛ.ΑΣ.! | Newsit.gr

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι κρίσεις και των 22 υποστρατήγων της ΕΛ.ΑΣ, (είκοσι γενικών καθηκόντων, ενός του υγειονομικού και ενός των εγκληματολογικών εργαστηρίων), εκ των οποίων αποστρατεύονται τρεις γενικών καθηκόντων, ενώ οι υπόλοιποι διατηρούνται.
Συγκεκριμένα, το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων το οποίο συνεδρίασε υπό την προεδρία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστρατήγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και τη συμμετοχή των αντιστρατήγων του σώματος Μιχαήλ Καραμαλάκη και Ζαχαρούλας Τσιριγώτη, έκρινε διατηρητέους τους κατωτέρω υποστρατήγους γενικών και ειδικών καθηκόντων:

Κωνσταντίνα Νικολάκου «Πως διαχειριστήκατε τα 7 εκατομμύρια ευρώ για τα σκουπίδια της Καλαμάτας κ. Νίκα;

https://messinia24.gr/wp-content/uploads/2015/08/nikas_nikolakou.jpg

Η αυτοδιοικητική πορεία του κ. Νίκα στη Μεσσηνία συνδέεται με ανικανότητα και την απόλυτη απραξία σε ότι αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων. Αν ήθελε πραγματικά να λύσει το πρόβλημα των απορριμμάτων είχε πολλά χρόνια και πολλές ευκαιρίες στη διάθεσή του, είτε ως αντινομάρχης, είτε ως Δήμαρχος. Το μόνο που παρέδωσε είναι μια Μεσσηνία γεμάτη χωματερές. Ειδικά σε ότι αφορά

Εκοιμήθη ο μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος



Εκοιμήθη τα ξημερώματα σε ηλικία 76 ετών ο μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος, όπως μεταδίδει ο orthodoxia.info.
Ο κατά κόσμον Ευστράτιος Σπ. Τσαούσογλου γεννήθηκε το 1943 στην Ερμούπολη της Σύρου, καταγόμενος από πατρός εκ Σμύρνης.
Ήταν πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών,

Πέθανε ο Βασίλης Κόκκινος – Πρόεδρος του Αρείου Πάγου την περίοδο του ειδικού δικαστηρίου

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/02/kokkinos-500.jpg 

Διευκρίνιση για αναφορές σε «πόρισμα ΤΕΕ» για τις πλημμύρες στην Μάνδρα

 https://web.tee.gr/wp-content/uploads/LOGO_TEE-378x279.jpg
Σε συνέχεια σημερινού δημοσιεύματος για τις πλημμύρες της Μάνδρας Αττικής, το οποίο δικαιολογημένα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και των ΜΜΕ και αναφέρεται σε «πόρισμα του ΤΕΕ», το Γραφείο Τύπου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος διευκρινίζει, για την ακρίβεια των αναφορών, τα εξής:

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Σκαφιδά με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης


Την υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Σκαφιδά με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019.
«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω την υποψηφιότητα του Γιώργου Σκαφιδά

ΤΕΕ: Παρέμβαση για τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα σε σχέση με τους δασικούς χάρτες

 https://web.tee.gr/wp-content/uploads/LOGO_TEE-378x279.jpg
Δημόσια παρέμβαση, σε συνέχεια πληθώρας συζητήσεων και συναντήσεων τους τελευταίους μήνες, σχετικά με την εμπλοκή που έχει παρουσιαστεί στα ιδιοκτησιακά δικαιώματα εκτάσεων και αναδείχθηκε κατά τη διαδικασία σύνταξης, ανάρτησης και κύρωσης των δασικών χαρτών, κυρίως στο Νότιο Αιγαίο, κάνουν, με κοινό άρθρο τους στην ιστοσελίδα capital.gr, ο Γιώργος Στασινός (Πρόεδρος ΤΕΕ) και ο Αντώνης Γιαννικουρής (Πρόεδρος  Περιφερειακού Τμήματος Δωδεκανήσου του ΤΕΕ).

Το άρθρο υπό τον τίτλο «H ευθύνη της κυβέρνησης για την αμφισβήτηση των ιδιωτικών περιουσιών» έχει ως εξής:

Προσλήψεις 3.000 πτυχιούχων σε υπουργεία – Τα έξι κριτήρια & οι αμοιβές (πίνακες)

 
 Mέσα στο επόµενο δίµηνο αναµένεται να προκηρυχθούν οι 3.000 θέσεις του δεύτερου κύκλου προσλήψεων άνεργων πτυχιούχων επιστηµόνων από 22 έως 29 ετών σε υπουργεία και εποπτευόµενους δηµόσιους φορείς. Ο δεύτερος κύκλος του προγράµµατος θα ακολουθήσει τα πρότυπα του ειδικού προγράµµατος που προκηρύχθηκε τον Νοέµβριο για τις 5.500 θέσεις στο ∆ηµόσιο.
Μια αρχική καταγραφή των αναγκών των υπουργείων, την οποία παρουσιάζει

ΑΣΕΠ -3Κ: «Κλειδώνουν» μέχρι & 7.000 αιτήσεις -Τον Μάρτιο οριστικοί πίνακες


«Μάχη» με το χρόνο δίνουν οι υπάλληλοι και τα στελέχη του ΑΣΕΠ, προκειμένου να ολοκληρώσουν τον 3ο γύρο του ελέγχου των αιτήσεων της προκήρυξης 3Κ/2018.
Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ, ο 3ος γύρος θα ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας, όπως εξάλλου ήταν ο στόχος που είχε τεθεί από τη διοίκηση της Ανεξάρτητης αρχής και είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την ολοκλήρωση του 3ου γύρου, τα στελέχη του

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 http://new.loutraki-agioitheodoroi.gr/wp-content/uploads/2018/04/logo-dloutr.png
 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- 
             ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
         

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ   
                         ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  Τ.Ε.Β.Α--ΚΕΑ
 
Σας γνωστοποιούμε ότι την Τετάρτη 20-02-2019 και την Πέμπτη 21-02-2019 και ώρες 09:00 π.μ έως 12:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ-ΚΕΑ ως εξής:

             ΛΟΥΤΡΑΚΙ   (ΤΕΤΑΡΤΗ 20-02-2019)
·        στο Λουτράκι  στο χώρο του ΚΑΠΗ (Υψηλάντου και Μπολέτη)

      ΙΣΘΜΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ (ΠΕΜΠΤΗ 21-02-2019)
·         στο Δημοτικό Κατάστημα Αγ. Θεοδώρων
·        στο Δημοτικό Κατάστημα Ισθμίας

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να μεριμνήσουν για τη μεταφορά τους και να φέρουν μαζί τους απαραιτήτως τον ΑΜΚΑ.


                                                   Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

                                                                ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Αθανάσιος

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ «Ο»

Κυνηγημένη από την αποτυχία της διάλυσης της Ελλάδας και αποκοπής του κυκλώματος της πανευρωπαϊκά και όχι μόνο η Μαντάμ «Ο» καταφεύγει στην ελληνική δικαιοσύνη για κέρδος χρόνου και προστασία. Ενημέρωση και πολιτική σπρώχνονται στα δικαστήρια με την ελπίδα συνέχισης του ελέγχου της στην αποικία των δανειστών. 

Νόσος του Bowen, ενδοεπιδερμιδικός ακανθοκυτταρικός καρκίνος του δέρματος. Προσοχή μοιάζει με σπυράκι




Πρόκειται για ένα ενδοεπιδερμικό καρκίνο του δέρματος που κάποτε μπορεί να μεταπίπτει σε ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα. Εκδηλώνεται ως επιμένουσα ερυθρόφαιη, λεπιδώδη πλάκα που μοιάζει σαν ψωρίαση ή έκζεμα. Εάν δεν αντιμετωπιστεί είναι πιθανόν να διηθήσει βαθύτερα στρώματα.
Περιγράφτηκε το 1912 από τον John Templeton Bowen ως προκαρκινική κατάσταση ενδοεπιδερμιδικού τύπου ακανθοκυτταρικού καρκινώματος. Είναι πάθηση όχι ιδιαίτερα συχνή, η οποία προσβάλλει ισότιμα τα δύο φύλα και κυρίως τους ενήλικες.
Ουσιαστικά είναι ένας αρχόμενος ακανθοκυτταρικός καρκίνος του δέρματος. Προκαλείται από την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα και για αυτό εντοπίζεται κυρίως στο πρόσωπο, τα χέρια και το κάτω τμήμα των κνημών.
Στο παρελθόν που το αρσενικό χρησιμοποιείτο για τη θεραπεία της ψωρίασης και της σύφιλης υπήρχαν ασθενείς που εμφάνιζαν πολλαπλές βλάβες σαν συνέπεια της λήψης αρσενικού. ....................

Μέχρι να πάρουν το Νόμπελ δεν θ’ αφήσουν πέτρα πάνω στην πέτρα.

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Τσίπρας, Ζάεφ, Ράμα, όλοι τους ένα καλούπι: Λαμβάνουν αποφάσεις ερήμην των λαών τους, παριστάνουν τους διεθνείς ηγέτες, κοκορεύονται για τη φιλία τους, παραλαμβάνουν βραβεία – αυτά με τα οποία έχουν βραβευτεί Κίσινγκερ και Σολάνα -  δέχονται τα συγχαρητήρια όλων εκείνων που θεωρούν την περιοχή ιδιοκτησία τους και αυτάρεσκα αλληλοκολακεύονται και εκφωνούν ομιλίες περί δήθεν καταπολέμησης των εθνικισμών.
Την ώρα που Τσίπρας και Ζάεφ παραλάμβαναν ένα ακόμη από εκείνα τα βραβεία που απονέμονται για προπαγανδιστικούς λόγους (με τον Ζάεφ να

Οι Δήμαρχοι προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη για τα ταμειακά διαθέσιμα – Τα 7 νομικά επιχειρήματα για ακύρωση της Υ.Α. Χουλιαράκη

Με την προθεσμία των 30 ημερών για τις ενέργειες συμμόρφωσης των ΟΤΑ στην Απόφαση Χουλιαράκη περί σάρωσης των ταμειακών διαθεσίμων να εκπνέει, μετρώντας αντίστροφα από την 24η Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ προχώρησε  στην αποστολή επιστολής  σε όλους τους Δημάρχους της Χώρας. ...

ΑΙΡΕΤΟΣ.GR


Δημήτρης Καμπόσος: Συνεχίζουμε με έργα. Τα έργα μας μιλούν.





Άργος,19/2/2019

Ξεκινήσαμε μαζί την Αλλαγή Πορείας. Μια πορεία δύσκολη απέναντι σε ένα μεγάλο όραμα που έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται πράξη.
Μαζί υλοποιήσαμε μία σειρά δράσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ανάπτυξη του δήμου μας.
Με την ολοκλήρωση ενός από τα μεγαλύτερα τεχνικά έργα που πραγματοποιήθηκαν ποτέ  στην ιστορία του Δήμου, αυτό της Ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου του Άργους αποδείξαμε ως παράταξη  πως μπορούμε να ξεπεράσουμε εμπόδια και να οδηγήσουμε τον τόπο στην πρόοδο και την ευημερία!
 Το μεγαλύτερο στοίχημα κερδήθηκε! Αλλάξαμε! Όμως δεν σταματάμε  εκεί
Χωρίς δάνεια ενοποιήσαμε διοικητικά και λειτουργικά 8 πρώην ΟΤΑ σε έναν
Νοικοκυρέψαμε την λειτουργία των οικονομικών του Δήμου
Μειώσαμε τα χρέη της ΔΕΥΑΑΡΜ κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ
Αλλάξαμε την πορεία του αγωγού φυσικού αερίου που έκοβε τον αργειακό κάμπο στη μέση και έπληττε ανεπανόρθωτα τις περιουσίες των αγροτών. Παραδώσαμε  2 νέα υπερσύγχρονα σχολεία, την Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος  που έγινε κέντρο πολιτισμού, ολοκληρώσαμε την Επέκταση Σχεδίου Πόλεως Νοτίου Τμήματος  μια ακόμα προεκλογική μας δέσμευση που έγινε πράξη. Παραδώσαμε αθλητικές εγκαταστάσεις, στηρίξαμε την κοινωνική πολιτική σε κάθε βαθμίδα της.
Κατασκευάζουμε κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο και εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων .
Επιλύουμε θέματα που χρόνιζαν και υποβάθμιζαν την ζωή των πολιτών και κρατούσαν δέσμιο τον Δήμο σε πεπαλαιωμένες αντιλήψεις!
Εμείς μαζί…. συνεχίζουμε δυναμικά την Αλλαγή Πορείας κάνοντας την Ανάπτυξη
Τα έργα μας αποσιωπούν  τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό!
Τα έργα μας απαντούν στους μηδενιστές!
Τα έργα μας μιλούν!

Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος


Δημήτρης Καμπόσος, Συνεχίζουμε με έργα
https://youtu.be/s1v-ZcyOTuw

Δημήτρης Καμπόσος, Τα έργα μας μιλούν
https://youtu.be/hEBxiYavFVM