Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΑΣΕΠ -3Κ: «Κλειδώνουν» μέχρι & 7.000 αιτήσεις -Τον Μάρτιο οριστικοί πίνακες


«Μάχη» με το χρόνο δίνουν οι υπάλληλοι και τα στελέχη του ΑΣΕΠ, προκειμένου να ολοκληρώσουν τον 3ο γύρο του ελέγχου των αιτήσεων της προκήρυξης 3Κ/2018.
Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ, ο 3ος γύρος θα ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας, όπως εξάλλου ήταν ο στόχος που είχε τεθεί από τη διοίκηση της Ανεξάρτητης αρχής και είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την ολοκλήρωση του 3ου γύρου, τα στελέχη του
ΑΣΕΠ εκτιμούν ότι θα «κλειδώσουν» 6.500 με 7.000 αιτήσεις που θα πληρούν τις προϋποθέσεις για την κάλυψη των συνολικά 8.166 μόνιμων θέσεων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.
Οι περίπου 1.100 με 1.1600 θέσεις διοριστέων που θα μείνουν ανοιχτές θα επιχειρηθεί να καλυφθούν μέσω του 4ου γύρου ελέγχου που θα πραγματοποιήσει το ΑΣΕΠ.
Ο 4ος γύρος, σύμφωνα με πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 10 Μαρτίου.
Στην περίπτωση που μετά και τον 4ο γύρο ελέγχου δεν βρεθούν και οι 8.166 θέσεις των οριστικά διοριστέων, θα υπάρξει όπως έχει γράψει αποκλειστικά η aftodioikisi.gr και ένας 5ος τελευταίος γύρος ελέγχου, ο οποίος ωστόσο θα ολοκληρωθεί το αργότερος εντός δέκα ημερών.

Βάσει του νέου χρονοδιαγράμματος που δίνουν οι πηγές του ΑΣΕΠ, φαίνεται ότι τα οριστικά αποτελέσματα θα εκδοθούν, όπως αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, εντός του Μαρτίου, ώστε να ακολουθήσει άμεσα η διαδικασία των προσλήψεων από τους δήμους της χώρας.