Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Τα αποτελέσματα των αγώνων στην Α2 , Β1 & Β2 Κορινθίας

Α2 Κατηγορία 
27η αγωνιστική 

 ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ -ΝΕΟΙ ΣΓΙΜΑΓΚΑΣ           3 - 2
ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ                 3 - 2
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 -ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ        7 - 0
ΤΕΝΕΑΤΗΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ                               3 - 0
 ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ- ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ   1 - 5
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ   0 - 3
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ- ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ      2 - 2
ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ            4 - 0














 Η βαθμολογία
(Σε 27 αγώνες)


Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
67
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
62
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
57
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ
56
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
55
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
39
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
36
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
34
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
30
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
29
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.
28
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
27
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
26
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
23
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
16
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ
15

Β1 Κατηγορία

25η αγωνιστική
 ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ -ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ            2 - 0
ΑΟ ΡΟΜΑ - ΑΟ ΜΑΨΟΥ                               3 - 0
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ  4 - 1
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡ.          3 - 0
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡ. - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ   0 - 3
ΣΟΦΙΚΟ '05 -ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ              0 - 3
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ -ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ             1 - 2

Στη βαθμολογία σε 25 αγώνες Δάφνη Εξαμιλίων 68, Αίας Αγιονορίου 63, Περαχώρα 61...

Β2 Κατηγορία 

25η αγωνιστική
ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ -ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ     1 - 2
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ - ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ   0 - 1
ΑΠΕΣΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤΟΥ           6 - 3
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ -ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ           3 - 0
ΦΩΚΑΣ-ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ                 6 - 0
ΤΑΡΣΙΝΑ 97 - ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ                4 - 1
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ Ρεπό

Στη βαθμολογία  σε 23 αγώνες Δάφνη Πουλίτσας 53, Φωκάς 50, Απέσσας 50, Ταρσινά 48...

Χιτσκοκικό φινάλε Έχασε στο 105! η Κόρινθος κάτω απο βροχή και ξύλο στο Μεσολόγγι

Άτυχη η Κόρινθος αν και προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Μπεχλή στο 16' τελικά ηττήθηκε στο 105' !,  με 2 - 1 στο Μεσολόγγι από την  τοπική ΑΕΜ, . Ο αγώνας έγινε κάτω από δυνατή βροχή και ήταν επεισοδιακός και επικράτησε πολλή ένταση, ιδίως στα τελευταία λεπτά του αγώνα με πολλή ξύλο και δακρυγόνα με πολλές διακοπές απο τον διαιτητή Κατσικογιάννη για να γίνουν συστάσεις στους φιλάθλους της ΑΕΜ, και στην αποβολή στο 96'  με απέυθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση φιλάθλου στον αρχηγό της ομάδας,  Π. Δενδρινό.
Η ομάδα του Μεσολογγίου ισοφάρισε στο 99' μετά από σέντρα από δεξιά του Φιλάι στο δεύτερο δοκάρι,με κεφαλιά του Τσιούνη ενώ πήρε την νίκη στο 105΄ με κεφαλιά του Μιχαλόπουλου. λυτρώνοντας τον κόσμο στις κερκίδες και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 'Ετσι  έληξε ο αγώνας με το .Χιτσκοκικό φινάλε
Χαρακτηριστικό της έντασης του αγώνα ήταν οταν τελείωσε το μάτς πολλοί παίκτες της Α.Ε.Μ ξέσπασαν σε λυγμούς.
ΑΕ Μεσολογγίου:Ζέρβας Δ, Θεοδωρίδης, Ανυφαντής, Καβαλλάρης Α., Λίτσος, Δενδρινός Π., Μεταξούλης (53΄Μιχαλόπουλος), Αρώνης (65΄Φιλάι), Τσιούνης, Νάκος (91΄Ζέρβας Ν), Σαραντόπουλος Α 
Κόρινθος: Κόντης, Κουλός Γ., Ντερτιλής, Τσάτσος, Τζωρμπατζίδης, Χαρίτος, Μπεχλής (55΄Διαμαντόπουλος), Τσίτσης, Καφαντάρης, Κερμενίδης (70΄Λούβρης), Αμπαδιωτάκης (91΄Καρβούνης).  

Ακάθεκτη προχωρά προς το στόχο της η Α.Ε. Ερμιονίδας , όπου στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, επικράτησε με 4  - 0 την ομάδα του Πανόπουλου με τέρματα των Συμελίδη στο 3΄και στο 39΄, Κρίστο στο 41΄ και Παπασταύρου στο 70΄.
Με νίκες προχώρησαν ο Παναργειακός με 2 - 1 επί του ΠΑΟ Βάρδας και η Καλαμάτα με 3 -1 επί του Άρη Αιτωλικού. Η ομάδα του Αιτωλικού πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 64' με κεφαλιά του Μακρή, ενώ  η "Μαύρη Θύελλα" ισοφάρισε στο 84' με κεφαλιά του Ηλιόπουλου , και πήρε την αγχωτική νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα με απανωτά τέρματα του Καντούτση και του Καραχάλιου, ενώ της ακηρώθηκε τέρμα του Αθανασόπουλου ως οφσάιντ.
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία νίκησε στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων τον Ατρόμητο Αχαϊας με 3 - 2 (35', 39' Μπαλάφας, 56' Παγώνης - 42', 72' Σαμπανέι) , ενώ την ίδια ώρα  η Δόξα Νέας Μανωλάδας επικρατούσε με  δύο απανωτά τέρματα του Μελετίδη στο 42΄και στο 45΄, 2 - 1 επί του Παναυπλιακού που είχε προηγηθεί στο 38'.
Η Αχαϊκή ήταν η νικήτρια με 1 - 0 στο γειτονικό ντέρμπι με τον Εθνικό Σαγέϊκων στην Κ. Αχαΐα. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση ήταν αυτό στο 17′ του Γιάννη Σπανού, στην επιστροφή του Γιάννη Ζερδεβά στον πάγκο των «καναρινιών». Από εκεί και πέρα ο Εθνικός διαμαρτύρεται για ανατροπή του Γκοτσούλια στο β’ μέρος, σε ένα ματς που τελικά κρίθηκε στην δύναμη λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου λόγω βροχής.


Τέλος στην Τρίπολη Παναρκαδικός και Μεσσηιακός μοίρασαν βαθμούς και εντυπώσεις με το ισόπαλο 2 - 2 (22', 55' Τσουλάκος - 33' Χατζόπουλος, 90' Δήμος).

Η 24η  αγωνιστική  του 4ου ομίλου:
ΑΕ Μεσολογγίου-Κόρινθος                         2 - 1
Μεσσηνιακός-Παναρκαδικός                       2 - 2
Δόξα Νέας Μανωλάδας-Πανναυπλιακός     2 - 1
ΑΕ Καραϊσκάκης-Ατρόμητος Αχαΐας          3 - 2
Αχαϊκή-Εθνικός Σαγέικων                           1 - 0
ΑΕ Ερμιονίδας-ΠΦΟ Πανόπουλου             4 - 0
Παναργειακός-ΠΑΟ Βάρδας                       2 - 1
Καλαμάτα-Αρης Αιτωλικού                        3 - 1



Η Βαθμολογία
( Σε 24 αγώνες)


Ερμιονίδα
42-18
56
Παναργειακός
41-19
52
Καλαμάτα
41-16
52
Καραϊσκάκης
34-24
47
Δόξα Ν. Μαν.
33-22
45
Αχαϊκή
26-21
37
Κόρινθος
27-21
34
Παναρκαδικός
24-19
34
ΠΑΟ Βάρδας
19-18
32
Μεσσηνιακός
29-31
32
Ατρόμητος Αχ.
28-26
31
Μεσολόγγι
30-32
30
Πανναυπλιακός
21-35
21
Αρης Αιτ.
16-37
12
Αστέρας
14-53
11
 Εθνικός Σαγ.
12-45
10

 

Η Λάρισα πρώτη Κυπελλούχος της Γ’ Εθνικής

Λάρισα: Τα γκολ του τελικού και η απονομή! (videos) | onsports.gr

Η Λάρισα είναι η πρώτη Κυπελλούχος της Γ’ Εθνικής καθώς επιβλήθηκε του Πανελευσινιακού με 2-1 στον… επεισοδιακό τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο της Λιβαδειάς
Με τον Στεφανίδη να σημειώνει και τα δυο γκολ η Λάρισα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πανελευσινιακού στη Λιβαδειά και να πάρει τη νίκη πανηγυρίζοντας το πρώτο Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Διακοπή για 10 λεπτά στον αγώνα, λόγω συμπλοκών των οπαδών της ΑΕΛ με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Τσίπρας: Η Μέρκελ, η πιο επικίνδυνος πολιτικός για τους ευρωπαϊκούς λαούς

tsiprasleft« Με τις ευρωεκλογές αυτές θέλουμε να αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο κανάλι Rai Tre, της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης και την εκπομπή πολιτικής εμβάθυνσης «In mezz’ora» της δημοσιογράφου Λουτσία Ανουντσιάτα.
«Οι Ευρωπαίοι πολίτες κρατούν το μέλλον τους στα χέρια τους» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι «η πολιτική της κοινωνικής αποσύνθεσης και της μείωσης των δημοκρατικών ελευθεριών οδηγεί σε αδιέξοδο».

Δείτε το πιο σπάνιο φυσικό φαινόμενο στο κόσμο (video)

Δείτε το πιο σπάνιο φυσικό φαινόμενο στο κόσμο (video)  
Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με το φυσικό φαινόμενο που αντίκρισαν 2 κοπέλες που βγήκαν βόλτα με κανό.
Η μαγεία η ισορροπία και η αρχιτεκτονική της φύσης με τα ψαρόνια, που αποκαλείται mumuration σε 2 video.
Δείτε τα:

e-reportaz.gr

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης «Δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν στο έργο μας, ύψους 1 δις, και μετέρχονται της λασπολογίας για να απευθυνθούν στον Πελοποννήσιο πολίτη» ( Βίντεο)

«Σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου γίνονται επενδύσεις πάνω από 1 δις ευρώ, σε μεγάλες υποδομές, σε μεγάλα έργα, ναυτιλιακά, οδικούς άξονες, σε ύδρευση, σε αποχέτευση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, και πρόσθεσε «Δημιουργούμε μια καινούργια Περιφέρεια, μία Περιφέρεια της αειφορίας, αντιμετωπίζοντας για πρώτη φορά το μεγάλο πρόβλημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων και σας ανακοινώνω ότι εντός των επόμενων ημερών, μετά την έκδοση της ΑΕΠΟ για την περιβαλλοντική μελέτη του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην Πελοπόννησο, θα υπογραφεί η οριστική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία ώστε μέχρι το τέλος του 2015 να έχει κατασκευαστεί αυτή η σύγχρονη μονάδα».  
  
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σύνολο της συνέντευξης στον video που ακολουθεί

50 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»



Ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την Λαϊκή Συσπείρωση, που στηρίζει το ΚΚΕ, εξέφρασε την συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι".
Στην συνέχεια, δήλωσε: «Το συγχρηματοδοτούμενο, από την ΕΕ και εθνικούς πόρους, δηλαδή από χρήματα του ελληνικού και των άλλων ευρωπαϊκών λαών, πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι", αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω της υποχρηματοδότησης στη στελέχωση, στις παρεχόμενες υπηρεσίες και μεγάλη καθυστέρηση της καταβολής των αποδοχών στους εργαζόμενους για πολλούς μήνες.
Το επόμενο βήμα που ήδη προωθείται από την κυβέρνηση είναι το πρόγραμμα, με τη σημερινή του μορφή, να διακοπεί και οι παροχές του να πληρώνονται είτε από τα ασφαλιστικά ταμεία σε ανταποδοτική βάση, είτε από τους ίδιους του χρήστες των υπηρεσιών. Οι εργαζόμενοι του προγράμματος σχεδιάζεται να απολυθούν και να ιδρυθούν "Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις" που θα πωλούν τις υπηρεσίες. Το μέλλον αυτών των υπηρεσιών είναι είτε να κλείσουν αν δεν βγάζουν επαρκές κέρδος, είτε να γίνουν ιδιοκτησία μεγαλοεπιχειρηματιών, που θα ξεζουμίζουν τους ηλικιωμένους και τους ανάπηρους. Έτσι έγινε σε όλη την ΕΕ, όπου αυτό εφαρμόστηκε.
Πρόκειται για την υλοποίηση της πολιτικής της ΕΕ και της συγκυβέρνησης, με την οποία ενισχύεται η εμπορευματοποίηση βασικών κοινωνικών - λαϊκών αναγκών. Η κυβέρνηση έχει ευθύνη άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις να εξασφαλίσει την πληρωμή όλων των δεδουλευμένων των εργαζομένων στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" και την απρόσκοπτη μηνιαία καταβολή των μισθών. Να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος. Να μονιμοποιηθούν όλοι, να προσληφθεί επιπλέον όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό, όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου να αναπτυχθούν πανελλαδικά πλήρως οι υπηρεσίες ενταγμένες στους δήμους και στα κρατικά Κέντρα Υγείας. Να χρηματοδοτηθούν πλήρως από τον κρατικό προϋπολογισμό. Να παρέχονται πλήρεις υπηρεσίες σε όλους όσοι έχουν ανάγκη, χωρίς εξαιρέσεις και απολύτως δωρεάν».