Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Πρόσκληση - Κεντρική Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη

https://nd.gr/sites/ndmain/files/images/omilia_fb.png?utm_source=phplist374&utm_medium=email&utm_content=HTML&utm_campaign=%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7+-+%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%9F%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1+%CE%9A%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85+%CE%9C%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7

Κεντρική Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη. Πέμπτη 4.7.2019 | 20:00. Πεζόδρομος Αποστόλου Παύλου Θησείο. #Ενωμένοι_Μπορούμε #Εκλογές2019
Θα είμαστε όλοι εκεί.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Νέα Δημοκρατία, Διεύθυνση Πληροφορικής

Καιρός – καύσωνας: Έρχεται δεύτερο κύμα ζέστης!

Καιρός – καύσωνας: Έρχεται δεύτερο κύμα ζέστης!
Η ζέστη μόλις άρχισε. Και απ’ ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει. Μπορεί από την Παρασκευή, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), να έχει σταδιακή υποχώρηση των  θερμοκρασιών, όμως η επομένη των εκλογών θα μας επιφυλάσσεις εκπλήξεις. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το δεύτερο κύμα ζέστης θα μας επηρεάσει την ερχόμενη Δευτέρα και την Τρίτη.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνάντηση στελεχών δημοτικής παράταξης "Δυναμη Εξέλιξης"


Συνάντηση όλων των στελεχών της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Εξέλιξης», η πρώτη μετά τις εκλογές, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με την παρουσία σύσσωμων όλων των υποψηφίων συμβούλων και του επικεφαλής, Πελοπίδα Καλλίρη.
Ήταν μια βραδιά με πολλή συζήτηση, που είχε να κάνει με τον όμορφο αγώνα που έδωσε η παράταξη αλλά και τον πολιτικό πολιτισμό που ανέδειξε μέσα σε ένα ιδιαίτερα τεταμένο προεκλογικό κλίμα.
Κοινή εκτίμηση, πως το εκλογικό αποτέλεσμα που σημείωσε η «Δύναμη Εξέλιξης» ήταν μια καλή αρχή, σε σχέση με την πρόσφατη παρουσία του συνδυασμού, 4,5 μήνες πριν τις εκλογές.
 Όλα τα στελέχη και ο επικεφαλής της παράταξης Πελοπίδας Καλλίρης δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν ενωμένοι τον αγώνα τους για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο Κορινθίων, για την εξέλιξη του τόπου μας, τιμώντας την ψήφο των Κορινθίων.

Αθηνά Καψαλού

Μαρία Παπακωνσταντίνου: Συνάντηση Αγάπης, στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η Θεοπροσφορά»

  
Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι,
Στόχος και προσωπικό μου «στοίχημα» μέσα από την ενασχόλησή μου με τα κοινά, είναι να δημιουργήσω τις προϋποθέσεις για ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητα όλων μας. Οι αλλαγές αυτές θα αποτελέσουν τις βάσεις για το «χτίσιμο» της κοινωνίας που μας αξίζει. Βασική προϋπόθεση είναι η αλλαγή της ίδιας της νοοτροπίας μας.
Σας ευχαριστώ που αγκαλιάσατε τόσο θερμά την πρωτοβουλία μου αντί προεκλογικής συγκέντρωσης να πραγματοποιηθεί η συνάντηση Αγάπης, στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η Θεοπροσφορά» της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου. Με την δική σας συμβολή με βοηθήσατε να υποστηρίξω ενεργά τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, όπως θα κάνω και από το βήμα της Βουλής με τη δική σας στήριξη.

Μαρία Ι. Παπακωνσταντίνου
Υποψήφια βουλευτής ΝΔ

Μαρία Ι. Παπακωνσταντίνου

Σημαντικά έργα στην Αργολίδα με υπογραφή Τατούλη

http://moriasnow.gr/sites/default/files/img_0223.jpg
Σημαντικά έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας υπέγραψε την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
Πρόκειται για τη σύμβαση υλοποίησης του έργου του ηλεκτροφωτισμού της επαρχιακής οδού Κρανίδι – Πορτοχέλι και

Πρώτες βοήθειες αν πατήσετε αχινό, δράκαινα, τενεκεδάκι, γυαλί στην παραλία


 
Οι αχινοί είναι μικρά, θαλάσσια ζώα με ασβεστολιθικό σφαιρικό κέλυφος που φέρουν αγκάθια. Ανήκουν στην υπο-συνομοταξία των Εχινοζώων (ή Ελευθεροζώων), της συνομοταξίας των Εχινοδέρμων, στην οποία ανήκουν και οι αστερίες. Τα ζώα αυτά σχηματίζουν την ομοταξία των Εχινοειδών. Απαντώνται σε όλες τις θάλασσες του κόσμου. Ειδικότερα, ζουν στη λάσπη του βυθού ή σε μέρη με φύκια ή επάνω σε βράχους, σε μικρό σχετικά βάθος. Αχινοί, αστερίες και φύκη είναι μερικά από τα είδη που μαρτυρούν πόσο υγιές είναι ένα θαλάσσιο οικοσύστημα.
Αν πατήσετε αχινό: Οπλιστείτε με υπομονή. Το περιστατικό δεν είναι σοβαρό ούτε υπάρχει λόγος ανησυχίας ...................

Πέτρος Τατούλης: «Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε απέναντι στα συστήματα και το «παρακράτος», βάζοντας νέες προκλήσεις στο παρακμάζον πολιτικό σύστημα»


https://messinianews.gr/wp-content/uploads/2019/05/n_tatoulis1.jpg
Σε συνέχεια της δημοσιοποίησης  της απόφασης της επιτροπής του άρθρου 68 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, περί ακύρωσης της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την κήρυξη των απαλλοτριώσεων του έργου ΣΔΙΤ διαχείρισης απορριμμάτων, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έκανε την κάτωθι δήλωση:

ΟΧΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Την ενότητα επικαλείται τελευταία ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκαλώντας απορία για τι εννοεί πραγματικά. Ενότητα όλων των Ελλήνων  για μία δυναμική ανάπτυξη ή ενότητα στη συγκάλυψη των εγκλημάτων που μας οδήγησαν στο διεθνή εξευτελισμό και στη δυστυχία. Σωτηρία χωρίς κάθαρση

Ο Πέτρος Τατούλης υπέγραψε τις συμβάσεις γιά την αντιμετώπιση της διάβρωσης στο Ξυλόκαστρο και για το δρόμο Τριπόταμα – Παραλογγοί – Καραδρίτσι.


Δύο μεγάλα έργα που θα επιλύσουν σημαντικά προβλήματα υπέγραψε την Πέμπτη 27
Ιουνίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Πρόκειται για το έργο «Αντιμετώπιση διαβρώσεων του οικιστικού
περιβάλλοντος των περιοχών Αριστοναυτών Ξυλοκάστρου και Μαύρων Λιθαριών
από κυματισμό», που αφορά

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ;


Της Λέττας Καλαμαρά 

Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 τερματίζεται η βρώμικη Μεταπολίτευση που εξαθλίωσε τους Έλληνες και υποθήκευσε την Ελλάδα για δεκαετίες. Τελευταίος Αρχηγός, εκτελεστής ενός σχεδίου διάλυσης της χώρας και των Ελλήνων, ο Αλέξης Τσίπρας. Ένας