Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Αγωνία για 40χρονη που εξαφανίστηκε στο Λεβίδι Αρκαδίας

 https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2023/12/EJAF-768x546.gif 

Η Αικατερίνη Τσιώλη, 40 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στο Λεβίδι Αρκαδίας, το πρωί της 06/12/23, όταν έφυγε για να πάει στη δουλειά της. Δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ στη δουλειά της δεν εμφανίστηκε. Συμφωνα με πληροφοριες οδηγεί αυτοκινητο χρωματος λευκό και μαρκας Renault Clio.

Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,80μ και είναι αδύνατη. Την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε μπορντό φόρμα, ανοιχτόχρωμο φούτερ με κουκούλα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 08/12/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της. Η ζωή της, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Super League 2: Ισοπαλίες στην Πάτρα και στη Νέα Ευκαρπία - Ο Διαγόρας Ρόδου νίκησε και τον Παναθηναϊκό Β'

Super League 2: Ισοπαλίες στην Πάτρα και στη Νέα Ευκαρπία 

Στα ματς με τα οποία ξεκίνησε η 11η αγωνιστική στον νότιο όμιλο και η 13η στον βορρά της Super League 2, έγιναν μεγάλες μάχες στην Πάτρα και στην Νέα Ευκαρπία, που έληξαν δίχως νικητή. Στην Αγυιά, η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να πετύχει την πρώτη νίκη στη σεζόν, καθώς παραχώρησε ισοπαλία στον Ολυμπιακό Β’ (1-1)

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Μπα στο 11’ αλλά αρκέστηκαν στην ισοπαλία. Στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα μετρά τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Η Παναχαϊκή του Γιάννη Τάτση ήταν ξανά ανταγωνιστική, αλλά πλήρωσε την δυστοκία στην τελική προσπάθεια και απλά έσωσε τον πόντο στο 92’ με τον Μπάρετ. Στο 77’ οι αχαιοί έχασαν πέναλτι που εκτέλεσε ο Χριστόπουλος (απέκρουσε ο Παπαδούδης)

Στη Θεσσαλονίκη, ο Μακεδονικός δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις τρεις συνεχόμενες νίκες και παραχώρησε ισοπαλία στην ΑΕΚ Β’ (1-1). Οι πράσινοι προηγήθηκαν με τον Χάσεκ στο 66’, αλλά οι κιτρινόμαυροι που ήταν καλύτεροι και έχασαν περισσότερες ευκαιρίες, ισοφάρισαν με τον Κάτσικα στο 70’ και επιβεβαίωσαν πως βρίσκονται σε καλή κατάστασης, καθώς είχαν προηγηθεί δύο συνεχόμενες νίκες.

Την εξαιρετική του πορεία στον νότιο όμιλο της Super League 2 συνέχισε ο Διαγόρας Ρόδου, καθώς επικράτησε και του Παναθηναϊκού Β', με 1-0. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία μετρούν στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς οι νησιώτες που ανέβηκαν στην τρίτη θέση του νότιου ομίλου με 19 βαθμούς, όσους και η Καλαμάτα, μόλις τρεις λιγότερους από τα Χανιά που προπορεύονται. Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός Β΄ συνέχισε την αρνητική του πορεία στον νότιο όμιλο, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου με τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Το ματς που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Τσιαντούλας με σουτ στο 2'.

Α΄ Κορινθίας ( 13η αγωνιστική): Σαρωτική νίκη ο ΑΟ Λουτρακίου 9 - 0 την Ελλάδα Βέλου , " Βροχή" τερμάτων και σε Κιάτο, Άσσο ,Ίσθμια και Άγίους Θεοδώρους

 https://sikionia.gr/wp-content/uploads/2022/04/Screenshot_7-1-687x400.jpg

Με αρκετά ενδιαφέροντα παιγνίδια , συνεχίστηκε το Σάββατο (9/12/2023), στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.  

Στο γήπεδο της Ανατολικής Τραγάνας , ο πρωτοπόρος Πέλοπας Κιάτου επικράτησε με το ευρύ 4 – 0 του Ατρόμητου Χιλιομοδίου, την ίδια ώρα που ο ΑΟ Λουτρακίου επεβλήθη  στο "Θώδειον" Στάδιο με το σαρωτικό 9 – 0 επί της Ελλάδος Βέλου

Στο Δερβένι ,στο "Κώστας Βυζάς" , ο Αστέρας Δερβενίου έχασε με 0 – 2 από την Θύελλα Πετρίου, ενώ στους Αγίους Θεοδώρους οι "Άγιοι" σημείωσαν άνετη νίκη με σκορ 4 – 2 επί του Κύψελου Κορίνθου

Στο "Γιάννης Στέφας" ο Ισθμιακός σάρωσε με 5 - 0 τον Άρη Βοχαϊκού, την στιγμή που ο Τενεάτης Αθικίων επεκράτησε στο Ζευγολατιό με το μίνιμουμ σκορ της τοπικής ομώνυμης ομάδας.

Στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός επεβλήθη με 4 - 1 του Πανσολυγειακό και απομακρύνθηκαι από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ τέλος ρεπό είχε  ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου.

13η Αγωνιστική

Η σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη βία στα γήπεδα.Τα δύο μέτρα που έπεσαν στο τραπέζι για την εξάλειψη της οπαδικής βίας, ανακοινώνονται τη Δευτέρα

 Οπαδική βία: Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις – Τι εξετάζει η κυβέρνηση 


Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι του Σάββατου ολοκληρώθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη βία στα γήπεδα.  

Όπως αναφέρουν πηγές από την κυβέρνηση, ανακοινώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη. Η σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση των υπουργών Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου. Παρών ήταν και ο διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης.

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον αστυνομικό: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση - Πρόβλημα οι αιμορραγίες

 fotovolida-512 

Νέο ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε στα επεισόδια στον Ρέντη, εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νίκαιας. 

Σε αυτό γίνεται λόγος για «διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού», η οποία ωστόσο «ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση».

Το ανακοινωθέν του νοσοκομείου αναφέρει: 

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον πρόεδρο της Κορίνθου, Αλέξη Κούγια.

Με αφορμή τα όσα έγιναν στον αγώνα Παναργειακός - Κόρινθος, ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του προέδρου των φιλοξενούμενων, Αλέξη Κούγια.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αλεξίου Κούγια.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι την 12-11-2023 στο Άργος, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών σωματείων «ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ» - «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ» που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Αλέξιος Κούγιας εκφόβισε εντεταλμένο ποδοσφαιρικό όργανο, έχοντας ο ίδιος την ιδιότητα του Προέδρου του ποδοσφαιρικού σωματείου «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ».


Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4,19, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.».