Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Στην 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ Ο Ολυμπιακός απέναντι στη Λαμία, στα Γιάννινα η ΑΕΚ

Φορτούνης: «Θα αποδείξουμε πως αξίζουμε να είμαστε στους ομίλους»
Θεωρητικά εύκολο έργο έχει ο Ολυμπιακός στην 2η αγωνιστική της Super League, καθώς θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Λαμίας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Περιστερίου (σ.σ. καθώς το στάδιο της Λαμίας δεν είναι ακόμη έτοιμο) και ο πρωταθλητής είναι το λογικό φαβορί για το «2 στα 2».

Καρέ επιτυχίας... Τετράδυμες από τον Πύργο Ηλείας πέρασαν σε σχολές ΑΕΙ

Τετράδυμες από τον Πύργο Ηλείας πέρασαν σε σχολές ΑΕΙ
Απόλυτη ευστοχία στις Πανελλήνιες για την οικογένεια Καρυανού από τον Πύργο Ηλείας, αφού οι τετράδυμες κόρες Νικολία, Αιμιλία, Χριστίνα και Μαριάννα κατάφεραν να περάσουν και οι τέσσερις σε σχολές ΑΕΙ.

Ουρές από τον κόσμο... Ξεπέρασε τα 18.000 εισιτήρια διαρκείας ο Ολυμπιακός

Ξεπέρασε τα 18.000 εισιτήρια διαρκείας ο Ολυμπιακός 
Μία ημέρα μετά την κλήρωση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ οι οπαδοί του Ολυμπιακού θέλοντας να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους, αλλά και δουν από κοντά συλλόγους όπως η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, κινήθηκαν μαζικά για να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας.

Έτσι, βάσει της καταμέτρησης που έγινε την Παρασκευή  από τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού οι πωλήσεις καρτών ξεπέρασαν τις 750, αριθμός αρκετά μεγάλος. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει το «φράγμα» των 18.000 εισιτηρίων διαρκείας.

Η πολιτευτής της Ν.Δ κα Μπάκα και ο χυτά Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης



Γράφει ο  κ.  Παναγιώτης Ψαράκης

Φωτογραφία του Παναγιώτης Ψαράκης.Άντεξα παθητικά χωρίς  καμία προσπάθεια στην απόφαση μου να μην απαντήσω στην πολιτευτή της Ν.Δ κυρία Μπάκα στα όσα με στοιχεία είχα γράψει για την κατασκευή του χυτά του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης και τούτο διότι η απάντηση της ήταν στην κυριολεξία ‘’αλλόκοτα  λόγια ίσως μιας ξαφνικής παραφροσύνης’’.

Δεν επιδιώκω δημοσιότητα το παρελθόν μου δείχνει τον χαραχτήρα μου, όμως θεωρώ υποχρέωσή μου να αντιδρώ  όταν τα λόγια που αφορούν τα κοινά είναι ψεύτικα-υποκριτικά-πλαστά-φθαρμένα και αυτό φυσικά έκανα.

Ος τόσο η κυρία πολιτευτής σε πρόσφατη  συνέντευξή της στο ραδιοσταθμό Ηλέκτρα ανέφερε:

ΑΕΚ: Κλήρωση με Μίλαν, Ριέκα και Αούστρια Βιέννης στο Europa League

ΑΕΚ: Κλήρωση με… ελπίδα! Με Μίλαν, Ριέκα και Αούστρια Βιέννης στο Europa League | Newsit.gr 
Σε έναν “δυνατό” όμιλο -με λάμψη- στο φετινό Europa League κληρώθηκε η ΑΕΚ, η οποία θα αντιμετωπίσει τις Μίλαν, Ριέκα και Αούστρια Βιέννης και -με βάση τα ονόματα- θα δώσει μάχη για τη δεύτερη του θέση. Και αν η Μίλαν

Εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο και ο Παναθηναϊκός

Μπιλμπάο – Παναθηναϊκός: Πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε το «τριφύλλι»! | Newsit.gr
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 από τη Μπιλμπάο και στην Ισπανία και με δύο ήττες αποχαιρέτησε την Ευρώπη και .επικεντρώνεται στους εγχώριους στόχους του. Οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού για πρόκριση στους ομίλους του Europa

Μαγεία η Ενωση 3 - 0 την Μπριζ

Europa League: ΑΕΚ – Μπριζ 3-0 ΤΕΛΙΚΟ – Μαγεία η Ενωση | Newsit.grΗ ΑΕΚ νίκησε 3-0 την Μπριζ στη ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League.  Οι «κιτρινόμαυροι» δεν πετούσαν… μόνο φωτιές στην επίθεση αλλά επαιξαν εξαιρετικά και στην αμυνα και διατήρησαν μηδενικό παθητικό και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Εκτός Ευρώπης ο ΠΑΟΚ από τον Αύγουστο

Europa League: Έστερσουντ – ΠΑΟΚ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ – Εκτός Ευρώπης οι Θεσσαλονικείς | Newsit.grΕκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο έμεινε ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά ηττήθηκε από την Έστερσουντ με 2-0 στη Σουηδία κι αποκλείστηκε από το Europa League. Η ομάδα του Λουτσέσκου, παρά το γεγονός ότι ήταν το απόλυτο φαβορί του ζευγαριού, κατάφερε να αποκλειστεί από μία υποδεέστερη ομάδα, σκορπώντας την απογοήτευση στους φίλους της. Οι

Ο Ολυμπιακός στο δρόμο τις Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

Ολυμπιακός και… ούτε στον εχθρό του τέτοια τύχη! Η κλήρωση του τρόμου | Newsit.gr
Κλισέ «ούτε παραγγελία», «στα μέτρα του», «βατή κλήρωση», «χαμογέλασε η κληρωτίδα» τα ξεχνάμε για τα… μαντάτα που ήρθαν από το Μονακό για τον Ολυμπιακό.
«Ούτε στον εχθρό μου τέτοια… τύχη», θα λέει ο Ολυμπιακός που βρίσκει στο δρόμο του ομάδες, για τις οποίες οι συστάσεις είναι περιττές.

Σειρήνες..πολέμου ήχησαν σήμερα το πρωί ...


Σειρήνες..πολέμου ήχησαν σήμερα το πρωί σε αρκετές περιοχές της χώρας πιάνοντας αρκετούς κυριολεκτικά στον ύπνο, ενώ πολλοί ενοχλημένοι άρχισαν να γράφουν στο twitter πόσοι δυσαρεστημένοι ήταν καθώς από ότι φαίνεται δεν υπήρχε καμία σχετική προειδοποίηση.
Το ΓΕΕΘΑ δεν είναι αρμόδιο σχετικά με τα θέματα αυτά καθώς για τα σχετικά ζητήματα αρμόδια είναι Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Δεν υπάρχει κάποια ανάρτηση στο site της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Ούτε επίσης κάποια σχετική ειδοποίηση στο λογαριασμό τους στο twitter παρά μόνο ένα δελτίο τύπου το οποίο προειδοποιεί ότι είναι υψηλός ο

Capital controls: Τι αλλάζει από 1η Σεπτεμβρίου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Από την 1η Σεπτεμβρίου αλλάζουν όλα για τα capital controls αφού τίθενται σε ισχύ οι νέες διατάξεις.
Οι καταθέτες θα μπορούν να κάνουν ανάληψη οποτεδήποτε μέσα στον μήνα και

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονή εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές της Π.Ε. Κορινθίας». Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για αύριο Σάββατο 26 Αυγούστου 2017.



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiU4ubqlExypjzpkHiylYHeYF7g3mNBN1Ubw8BFMEOfahrvZIH-LRkbDUgkXjVpVNV8e4rxv1HR7ukcKSsOPpEAN4j45vtdv6kEjn541lR5NPfq38_XoR5b8m56NXyI9hHWVBGjNL41N595/s1600/%25CE%25A0%25CE%25A5%25CE%25A1%25CE%259A%25CE%2591%25CE%2593%25CE%2599%25CE%2591.jpgΣύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Εσωτερικών για αύριο Σάββατο 26 Αυγούστου 2017, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) και για το Νομό Κορινθίας.

Υπενθυμίζουμε,  ότι οι περιοχές όπου απαγορεύεται η κυκλοφορία και παραμονή εκδρομέων όταν ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι κατηγορίας 4 και 5, σύμφωνα και με την υπ΄ αριθμ. πρωτ.: 157658/995/16.06.2017(ΑΔΑ: 7ΗΙ77Λ1-ΖΞΙ) απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, είναι:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQLduhEN5g1S2v5kJM2LIZl4dJ_HHRYldiDF_IcTX9uK7zYkTWvl54ZPnyiZR2ogVlAvrnP9jGdn1f_n_067R6tSxKoRrgXgrZewZ5vAqZnIuwwKADRdjGIZAp94ra2mOV2hlDguFnNeHQ/s1600/dimos+xylokastro-evrostini+kor+orizontes.png
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 




     Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
 


Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί την   ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 & ΩΡΑ 20:00΄  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:   

Συνέντευξη τύπου Πελοπίιδα Καλλίρη γιά σημαντικές αρχαιολογικές ανακαλύψεις που έγιναν στην Νεμέα.

http://peloponnisossearch.com/images/site/ancient-nemea//001-ancient-nemea-temple-of-zeus.jpgΤη Δευτέρα 28/8/2017 και ώρα 12:00 μεσημβρινή, στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, παρουσία του Δημάρχου Νεμέας κ. Κωνσταντίνου Καλατζή και του Δρ. Κωνσταντίνου Κίσσα, σχετικά με τις σημαντικές αρχαιολογικές ανακαλύψεις που έγιναν στην Νεμέα.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας

Το νέο κοινό «Σχέδιο» είναι το «αντιδεξιό μέτωπο»

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Το αρχικό σχέδιο – όλων, δηλαδή Τσίπρα, Βαρουφάκη, Λαφαζάνη, Καμμένου και των λεγομένων «πασοκογενών» - ήταν ένα και το αυτό: Απομάκρυνση της χώρας από την ΕΕ δια της εξόδου από το ευρώ.
Όλοι μαζί έτρεχαν δεξιά και αριστερά, από τη Ρωσία στα BRICS και από τα BRICS στη Λατινική Αμερική για να βρουν χρηματοδότηση, πετρέλαιο και, ενδεχομένως, τις ζωοτροφές με τις οποίες τάιζε τον λαό του ο Τσάβες για να αποτινάξει τον ζυγό των δανειστών.
Όλοι οι υπόλοιποι – και οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ – παρακολουθούσαν, επευφημούσαν και εύχονταν να πάνε όλα κατ’ ευχήν. Για να διαγράψουν το χρέος και να χρεοκοπήσουμε άτακτα περιμένοντας τον… Μόσκοβο

Νέα Παγκόσμια Αναγνώριση για την Ολυμπιονίκη της Υδατοφαίρισης Βούλα Κοζομπόλη

https://voulazygouri.gr/wp-content/uploads/2015/08/%CE%92%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CE%9A%CE%BF%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7.jpgMία ακόμη παγκόσμια αναγνώριση για το έργο που επιτελεί στον χώρο το αθλητισμού έλαβε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και Αργυρή Ολυμπιονίκης της Υδατοσφαίρισης Βούλα Κοζομπόλη, με την εκλογή της στην Επιτροπή Αθλητών της FINA 2017-2021.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ «ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ» ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ! Το παρασκήνιο πίσω από την ιστορική απόφαση του


Για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά, δύο κόμματα ενώνονται για να εκλέξουν αρχηγό.
Το Ποτάμι γίνεται συνοδοιπόρος στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, και ο