Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Όχι από την Ιταλία στην αφαίρεση του Σταυρού από τις σχολικές αίθουσες

Η κυβέρνηση της Ιταλίας άσκησε έφεση σε απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), προκειμένου να ανατραπεί η απαγόρευση παρουσίας σταυρού στις σχολικές αίθουσες.

Στις 14 Ιουλίου οι υπογραφές για το φράγμα του Ασωπού


«Πνίγεται» στα σκουπίδια ο Ψαθόπυργος

Δίπλα από τα γραφικά ταβερνάκια του χωριού

ΠΗΓΗ: BEST NEWS

Ο Ψαθόπυργος που γύρω στο 1870 κατοικήθηκε από Ζαχολίτες , είναι από ένα από τα πιο όμορφα παραλιακά χωριά της Αχαΐας. Θυμίζει νησί και γι αυτό αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους

Γκάλοπ - Φωτιά - Οι μισοί Έλληνες «γυρίζουν την πλάτη τους» στα κόμματα

Απογοητευμένοι είναι οι Έλληνες απέναντι στο πολιτικό σύστημα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δύο δημοσκοπήσεων, που δημοσιεύουν σήμερα οι εφημερίδες «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΟ ΠΑΡΟΝ».

Villa España

Παραγουάη - Ισπανία 0-1


Με τον Νταβίντ Βίγια λυτρωτή στο 83' η Ισπανία μετά από ένα απίστευτο ματς, νίκησε με 1-0 κάμπτοντας την αντίσταση της εξαιρετικής Παραγουάης και πήρε το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών, και τώρα θα αντιμετωπίσει την Γερμανία. Η Ισπανία πάντως γράφει ιστορία, καθώς αυτή είναι η δεύτερη φορά που φτάνει στα ημιτελικά, με την πρώτη να είναι το 1950 στην Βραζιλία. Η Παραγουάη από την άλλη φυσικά δεν έχει φτάσει ποτέ στους "4", καθώς φέτος για πρώτη φορά έφτασε στους "8".