Παρασκευή 31 Μαΐου 2019




Ο γιατρός Τάσος Γκιολής από το Ξυλόκαστρο πρώτος σε ψήφους στη Π. Ε. Κορινθίας με τον συνδυασμό "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ" του Παναγώτη Νικα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Ο Βλάσης Τσιώτος μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση στο Ξυλόκαστρο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Με την αποψινή μεγαλειώδη συγκέντρωση - ομιλία,του υποψηφίου Δημάρχου με τον συνδυασμό "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δ. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ",Βλάση Τσιώτου , στη πλατεία του Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο,η προεκλογική περίοδο έφθασε  στο τέλος της καθώς την Κυριακή ανοίγουν οι καλπές για τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών εκλογών. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες


Ο επικεφαλής της "Ανανεωτικής Συνεργασίας" και μεγάλος νικητής του πρώτου γύρου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους  για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό του. και ζήτησε από τους συνδημότες του και πάλι την υποστήριξή τους την Κυριακή, ωστε η μεγάλη νίκη του συνδυασμού του να ολοκληρωθεί για το καλό του Δημου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης...
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Περιφερειακές εκλογές 2019: Ακλόνητο φαβορί στα στοιχήματα ο Νικας



Κ. Μητσοτάκης από Κόρινθο: «Θέλω να ενώσω τους Έλληνες. Εφόσον με εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, όχι μόνο αυτών που μας ψήφισαν» (video)

 
Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Κόρινθο, από όπου ξεκίνησε την περιοδεία του στην Πελοπόννησο.


Το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορινθίας κ. Διονύσιο. Κατά τη συνάντηση, ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τις ζημιές που υπέστη πρόσφατα η Μητρόπολη από τις καταστρεπτικές βροχές, καθώς και για τα έργα επισκευής που πραγματοποιούνται. Τόνισε ότι η βάση της συζήτησης για

“ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ” σε Ξυλόκαστρο και Ευρωστίνη

2 ημέρες έμειναν για τις εκλογές στο Ξυλόκαστρο και οι δύο υποψήφιοι, ο απερχόμενος Δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βλάσσης Τσιώτος, μπαίνουν στην τελική ευθεία, αναζητώντας τις συμμαχίες εκείνες που θα οδηγήσουν στη νίκη την Κυριακή.
Η κριτική στον απερχόμενο Δήμαρχο για λάθη και ολιγωρίες αποτυπώθηκε

Η "Μάχη της Πελοποννήσου" Νίκας ή Τατούλης


Η «μάχη των μαχών» δίνεται στον «γαλάζιο» εμφύλιο της Πελοποννήσου. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι νυν περιφερειάρχης «γαλάζιος αντάρτης» νυν περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, παρά το γεγονός ότι από την πλευρά της ΝΔ δόθηκε αγώνας για να καταποντισθεί, κατάφερε να κρατηθεί, έστω οριακά πρώτος στον α΄γύρο, χάνοντας, ωστόσo εννέα ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το 2014 (34,1 έναντι 43,1%). Από την άλλη πλευρά ο δήμαρχος Καλαμάτας και επίσημος υποψήφιος της ΝΔ Παναγιώτης Νίκας κατάφερε να κρατηθεί πολύ κοντά στον «παντοδύναμο» νυν περιφερειάρχη, χάνοντας στον α΄γύρο μόλις με 0,5% (33,6 έναντι 34,09). Η λογική λέει ότι ο κ. Τατούλης έχει ως βασική του δεξαμενή το 14,6% του (τρίτου) υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Δέδε, με τον οποίο ωστόσο έχει πολύ κακές σχέσεις, ενώ στέλεχος της παράταξης του (Γ.Πουλοκέφαλος) δήλωσε ότι ο κ. Νίκας μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από τον κ. Τατούλη. Αν και, όπως έχει προαναφερθεί, όταν μιλάμε για εμφύλιους στο β΄γύρο, το πλεονέκτημα το έχει συνήθως ο «αντάρτης», το γεγονός ότι η Πειραιώς έχει βάλει τη νίκη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ως στοίχημα, οδηγεί στο συμπέρασμα για μάχη ψήφο με ψήφο με κάθε πρόβλεψη να είναι παρακινδυνευμένη.

Πότε και πως θα αναλάβουν καθήκοντα οι νέοι Αιρετοί της Αυτοδιοίκησης

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή η εκλογή του μεγαλύτερου μέρους των Αιρετών του Α’ και Β’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Συγκεκριμένα εξελέγησαν οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Σύμβουλοι Κοινοτήτων άνω των 300 κατοίκων, Προέδροι Κοινοτήτων κάτω των 300 κατοίκων, το 1/3 περίπου των Δημάρχων και 6 εκ των 13 Περιφερειαρχών.Το νέο αυτοδιοικητικό τοπίο θα συμπληρωθεί την επόμενη Κυριακή με την εκλογή των υπόλοιπων Δημάρχων και

Με Στέλιο & Γιώργο Γκόλγκαρη Σολίστ, 7 Ιουνίου η Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας στον Ρέντη.


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


Με τους διεθνούς φήμης σολίστ Στέλιο & Γιώργο Γκόλγκαρη, θα εμφανιστεί η Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας, υπό την διεύθυνση του Αντώνη Μυτακίδη, στις 7 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Η "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" για την επίσκεψη του Προέδρου της Ν. Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη

Αποτέλεσμα εικόνας για νεα πελοποννησοσ
Σχετικά με την επίσκεψη του Προέδρου της Ν. Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη, από την "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ" του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση:
  
Την Κυριακή ψηφίζουμε για Περιφερειάρχη          

Σήμερα υποδεχτήκαμε  στην Τρίπολη τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επίσκεψη του τιμά την πρωτεύουσα του Μοριά και την Πελοπόννησο. Θέλουμε όμως να του υπενθυμίσουμε ότι την Κυριακή ψηφίζουμε για Περιφερειάρχη. Εμείς στην Νέα Πελοπόννησο συνεχίζουμε τον αγώνα μας για νίκη την επόμενη Κυριακή. Για νίκη της Περιφερειακής Διακυβέρνησης που θα συνεργαστεί με κάθε κυβέρνηση, αλλά και θα συγκρουστεί μαζί της αν σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο του τόπου μας. Όπως το κάναμε μέχρι σήμερα αδιάλειπτα με τις επτά κυβερνήσεις στην πορεία της θητείας μας. Είμαστε αντιμέτωποι με ένα σιωπηλό αντίπαλο που περιοδεύει ως μαριονέτα δίπλα από τους πολιτικούς της κεντρικής σκηνής. Έναν υποψήφιο που δεν έχει αρθρώσει ούτε ένα σχέδιο για την Πελοπόννησο. Που δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον από το να γίνει το ενεργούμενο μιας Αθηνοκεντρικής διοίκησης της Πελοποννήσου. Την Κυριακή θα νικήσει η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Την Κυριακή θα νικήσουν οι πολίτες της Πελοποννήσου.   

info@neapeloponnisos.gr

Στην Τρίπολη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην  Τρίπολη την  πρωτεύουσα της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου , γενικότερα, βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης , σήμερα  Παρασκευή 31 Μαΐου λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία του από την κεντρική πλατεία της Τρίπολης και το εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Νίκα και της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο»Στην συνέχεια με την συνοδεία  στελεχών της Νέας Δημοκρατίας κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Πετρινού.

Ανακοίνωση Ν.Ε. Σύριζα Κορινθίας για τον δεύτερο γύρο, των αυτοδιοικητικών εκλογών.

                                                         
 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ    
Η Ν.Ε. Σύριζα Κορινθίας στον δεύτερο γύρο, αυτών των  αυτοδιοικητικών εκλογών, στηρίζει εκείνες τις 
παρατάξεις οι οποίες προωθούν τις συνεργασίες βάσει προγραμματικών συγκλίσεων, όπως επιβάλλει 
η απλή αναλογική και αντιμάχονται τις νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις στην τοπική αυτοδιοίκηση. 
Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους αυτά τα ψηφοδέλτια


ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

      
Περιοχή συνημμένων

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιάννη Σκέρου Δημοτικού Σύμβουλου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Βλάσης Τσιώτος, γένι
Ο  Γιάννης Σκέρος είναι νέος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, εκλεγείς με τον συνδυασμό " ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για τον δ. Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης , με επικεφαλή τον νικητή του πρώτου γύρου Υποψήφιο Δημαρχο Βλάση Τσιώτο.
Ο Γιάννης Σκέρος, εξελέγει Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης συγκεντρώνοντας  770 σταυρούς ( 612  στην Δ.Ε. Ευρωστίνης και 158 στην  Δ. Ε. Ξυλοκάστρου) , 2ος σε σταυρούς ψήφων στο συνδυασμό του . κ Τσιώτου, μετά τον Σπύρο Αποστολόπουλο που εξελέγη πρώτος με 802 ψήφους.
Ο Γιάννης Σκιέρος σε ευχαριστήριο μήνημά του προς τους ψηφοφόρους συνδημότες του αναφέρει τα εξής:

"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά μας και με ψήφισαν στις εκλογές της 26ης Μαΐου, δίνοντάς μου τη δυνατότητα να εκλέγω δημοτικός σύμβουλος. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην οικογένειά μου που με στηρίζει πάντα, στους εθελοντές που χωρίς τη βοήθεια τους δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, στους συγγενείς, στους φίλους, στους συνυποψηφίους μου καθώς και σε όλους όσους βοήθησαν στον αγώνα μας.
Με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων σας, την ερχόμενη Κυριακή, εκλέγουμε Δήμαρχο τον Βλάση Τσιώτο για να " Πάμε ξανά μπροστά".
Με τιμή 
Σκερος Γιάννης"

Υποψήφιος με την ΝΔ ο Μπάμπης Παπαδημητρίου!

Εκτενή συζήτηση για τις φήμες που θέλουν ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου, έγινε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.
Όλα ξεκίνησαν με υπονοούμενα του συναδέλφου, Δημήτρη Οικονόμου, με τον κ. Παπαδημητρίου να αναγκάζεται να ανοίξει τα χαρτιά του. «Ό,τι είναι να ανακοινωθεί, θα ανακοινωθεί σε λίγες ώρες, σε λίγες μέρες, ίσως από Δευτέρα», είπε ο δημοσιογράφος, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεφύγει της… πίεσης.
«Η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και εάν όλα πάνε καλά, θα είμαι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές», είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, για να συνεχίσει λέγοντας πως ο ίδιος προτιμά τον νότιο τομέα της Β’ Αθηνών.
«Δηλαδή, θα σε προσφωνούμε ως υποψήφιο βουλευτή και βουλευτή, εάν όλα πάνε καλά;» είπε η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να τονίζει πως εάν χρειάζεται, αφού θα πολιτευτεί στην περιοχή, θα περνάει από το κανάλι του Φαλήρου να χαιρετά…

Θλίψη: Σκοτώθηκε τα ξημερώματα ο νικητής του Power of Love, Πάνος Ζάρλας


Θλίψη επικρατεί από την είδηση πως ένας νέος άνθρωπος, ο νικητής του πρώτου Power of Love, Πάνος Ζάρλας, σκοτώθηκε σε τροχαίο.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Πάνος Ζαρλάς ενεπλάκη σε τροχαίο στην Συγγρού , , στο ύψος του Ωνασείουμε τη μηχανή του στις 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής! Έφυγε με τόσο σκληρό τρόπο…

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Κώστας Ευριπιώτης

Ο Κώστας Ευριπιώτης άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 56 ετών. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook η Καίτη Φίνου. 
ους τελευταίους μήνες ο γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σπηλιοπούλειο», όπου έδινε μάχη για τη ζωή του, έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του, Λίλιαν Μπότση, την αδερφή του, καθώς και τα δυο του παιδιά από τον προηγούμενο γάμο

Πέθανε ο τραγουδιστής και συνθέτης Αντώνης Ρεπάνης

Πέθανε ο τραγουδιστής και συνθέτης Αντώνης Ρεπάνης | in.gr
Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό πεντάγραμμο καθώς από την ζωή έφυγε ο τραγουδιστής και συνθέτης, Αντώνης Ρεπάνης.
Ο Αντώνης Ρεπάνης έχει συνθέσει και εκτελέσει πρώτη φορά πάμπολλα τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα πιο γνωστά: Αγάπη μου επικίνδυνη, Γιατί κοντά μου κάθεσαι ακόμα, Δυο γυναίκες, δυο αγάπες, Παλιατζής, Χτες το βράδυ στην ταβέρνα, Πού να γυρνάς, Μα τι λέω,

Αντί για ομιλία ... τραγούδι στη συγκέντρωση του Ξυλοκάστρου ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα
Αποψε ο υποψηφιος Δήμαρχος Ηλιας Ανδρικόπουλος, στη πλατεία Ξυλοκάστρου, εκανε τη διαφορα... Οχι συγκεντρωνοντας πληθος κόσμου αλλα τραγουδωντας για τον κοσμο....
Αυτο έχει πολλες ερμηνειες βεβαια.. Η ειναι νικητής τη Κυριακη και το... διασκεδάζει απο τωρα, η νοιωθει τον κοσμο κουρασμενο και θελει να τον ηρεμησει διασκεδαζοντας τον. Οπως και ναχει παντως μας... εξεπληξε.. Î— εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα
Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Μεγάλη συγκέντρωση του Βλάση Τσιώτου στο Δερβένι

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Μεγάλη σε όγκο και παλμό η αποψινή κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου  με τον συνδυασμό "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δ. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" ,   Βλάση Τσιώτου , στο Δερβένι. Η ομιλία του κ. Τσιώτου , έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του τουριστικού περίπτερου Δερβενίου. Ο νικητής του πρώτου γύρου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους ,που είχαν κατακλύσει το τουριστικό περίπτερο και τον προαύλιο χώρο του, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό του. και ζήτησε από τους συνδημότες του και πάλι την υποστήριξή τους την Κυριακή, στο β΄ γύρο, ώστε και η ξεχασμένη περιοχή του Δερβενίου και της Ευρωστίνης να βγει από την αφάνεια. Ακολούθως παρουσίασε τους  Συμβούλους που εξέλεξε ο συνδυασμός του.  Σήμερα Παρασκευή ο κ. Τσιώτος ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία με την συγκεντωση - ομιλία στο Ξυλόκαστρο.Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο