Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Τέλος η Συγγρού για ΝΔ! Ανάρτηση Μητσοτάκη πριν τη... μετακόμιση!

Τέλος η Συγγρού για ΝΔ! Ανάρτηση Μητσοτάκη πριν τη... μετακόμιση! [pic]
Κατά την διάρκεια της εσωκομματικής διαδικασίας για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία τον περασμένο Ιανουάριο, ο -τότε- υποψήφιος αρχηγός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε δεσμευθεί πως ένας από τους πρώτους του στόχους ως πρόεδρος του κόμματος θα ήταν η μεταφορά των γραφείων από τη Συγγρού.

8o ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συναπάντημα Ευρωστινίων 2016

Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της ελληνογερμανικής εβδομάδας φιλίας

Με επιτυχία και με συμμετοχή ολιγομελούς αντιπροσωπείας από την «αδελφή» πόλη του Fuerth Γερμανίας, ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 27 Ιουλίου οι εκδηλώσεις, που διοργάνωσε ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης,στα πλαίσια της ελληνογερμανικής εβδομάδας φιλίας.
Η εβδομάδα, που πρόκειται να υλοποιείται κάθε χρόνο και να καθιερωθεί ως θεσμός για την ενίσχυση της φιλίας των δύο λαών, πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά από τις 20 έως τις 27 Ιουλίου. Περιλάμβανε πολιτιστικές εκδηλώσεις με επίκεντρο τη μουσική και τη ζωγραφική, καθώς και παρουσίαση-ανάδειξη δράσεων αλληλεγγύης μεταξύ των δύο πόλεων.

Στις 8 Αυγούστου ξεκινά ο Αστέρας Δερβενίου - Φιλικοί αγώνες - Ποιές ομάδες συμμετέχουν στο Τουρνουά " ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ 2016"

Η νέα αγωνιστική περίοδος θα ξεκινήσει για τους παίκτες του Αστέρα Δερβενίου, τη Δευτέρα 8 Αυγούστου και ώρα 18:30 στο Γήπεδο Δερβενίου "Κώστας Βυζάς"
Μετά τον αγιασμό, θα ακουλουθήσει προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή του Συλλόγου κ. Γιώργου Καραούζου.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα κοινοποιηθεί από το προπονητή, ενώ οι φιλικοί αγώνες που θα δώσει η ομάδα μας είναι οι παρακάτω.
20-08-2016Αστέρας Δερβενίου - ΑΟ Τράχωνες Αλίμου
24-08-2016Αστέρας Δερβενίου - ΑΟ Ρομά
28-08-2016Τενεάτης Αθικίων - Αστέρας Δερβενίου
31-08-2016Αστέρας Δερβενίου - Κόρινθος 06
04-09-2016Τουρνουά ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ 2016 (Αστέρας Δερβενίου - Ελλάς Βέλου - Ολυμπιακός Άσσου)
10-09-2016Αστέρας Δερβενίου - Ηρακλής Λεχαίου
Ενδέχεται να υπάρξουν και επιπλέον φιλικοί αγώνες, οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα. 

asterasderveniou.gr

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ


 

Έναρξη στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν για τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου σήμερα με αγιασμό, παρουσία φιλάθλων και με το γήπεδο στολισμένο με τα πανό των αγώνων σε ένα πλούσιο προπονητικό πρόγραμμα με μπάλα από την πρώτη ημέρα, και με την ομάδα μας να ξεκινάει τη χρονιά στην Α’ κατηγορία με όρεξη και αισιοδοξία και τις ευχές για μια εξίσου συναρπαστική με την περσινή ποδοσφαιρική χρονιά πάντα με υγεία και πίστη για απολαυστικό θέαμα!

Ο Κωνσταντίνος Χαλβατζάκης Συντονιστής του Τηλεοπτικού και Ραδιοφωνικού Σταθμού της Βουλής

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
Αθήνα, 2 Αυγούστου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Χαλβατζάκης ορίστηκε σήμερα Συντονιστής του Τηλεοπτικού και Ραδιοφωνικού Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, με απόφαση του Προέδρου της Βουλής κ. Νικολάου Βούτση, ύστερα από τη διατύπωση θετικής γνώμης κατά πλειοψηφία της Επιτροπής Κανονισμού της Βουλής.
Ο κ. Χαλβατζάκης διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Περιεχομένου και Ενημέρωσης της ΕΡΤ και αρχισυντάκτης δελτίων ειδήσεων στο Mega Channel. Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Ριζοσπάστης», στο περιοδικό «Ταχυδρόμος» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash», στον οποίο είχε την αρχισυνταξία της ενημερωτικής ζώνης.
Γνωρίζει ιταλικά, γερμανικά και αγγλικά.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Γερμανία, εργάστηκε στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Τυβίγγης, στον τομέα της κοινωνικής επανένταξης αστέγων.

Γραφείο Τύπου & Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης

Ιδέες για να δρoσιστείτε χωρίς κλιματιστικά




 logo newsletter

 

stogiatrodrosiaxwrisklimatistika.jpgΙδέες για να δρoσιστείτε χωρίς κλιματιστικά


Ακολουθούν μερικές συμβουλές, για δροσιά τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες εντός και εκτός σπιτιού.

Πόσοι επιτυχόντες ΑΣΕΠ κατανέμονται σε υπουργεία – Απόφαση Βερναρδάκη

Την κατανομή τετρακοσίων τριάντα τεσσάρων (434) ατόμων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) και διακοσίων σαράντα τριών (243) ατόμων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), (ΦΕΚ οριστικών αποτελεσμάτων 650/Γ΄/11-07-2016) και χιλίων σαράντα τριών (1043) ατόμων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), (ΦΕΚ οριστικών αποτελεσμάτων 683/Γ΄/18-07-2016) της 1ΕΓ/2016 Προκήρυξης του ΑΣΕΠ, στα Υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Υγείας, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Τουρισμού και σε εποπτευόμενους φορείς αυτών, για το έτος 2016, περιλαμβάνει απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορου Βερναρδάκη που αναρτήθηκε σήμερα στη «Διαύγεια».
Δείτε ολόκληρη την απόφαση ΕΔΩ

aftodioikisi.gr

Ανακοινώνονται σύντομα οι πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών για το έτος 2016 – 2017

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου ή το αργότερο την Τρίτη 9 του μήνα, αναμένεται να ανακοινωθούν οι πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών, σύμφωνα με έγκυρες πηγές από το υπουργείο Παιδείας.
Αίτηση έκαναν 92.850 εκπαιδευτικοί, ηλεκτρονικά στο σύστημα ΟΠΣΥΔ του υπουργείου Παιδείας και αναμένεται να καλυφθούν περίπου 18.500 θέσεις στα σχολεία όλης της χώρας. Μετά την ανάρτηση των πινάκων, θα ακολουθήσει η διαδικασία των ενστάσεων και μέχρι τα μέσα Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα.
Πάντως ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, έχει εξαγγείλει ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών μπορεί και να ξεπεράσουν και τις 20.000.

Απολογισμός ΣΕΕΔΔ: Τι έδειξαν οι έλεγχοι σε υπαλλήλους με εμβάσματα στο εξωτερικό

Κατά το έτος 2015 ολοκληρώθηκαν 27 έλεγχοι περιουσιακής κατάστασης δημοσίων υπαλλήλων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονταν άλλοι 95, εκ των οποίων οι 62 αφορούσαν σε υπαλλήλους, οι οποίοι από το 2009 και μετά έστειλαν στο εξωτερικό εμβάσματα αθροιστικά άνω των 100.000 ευρώ. Αυτό αναφέρει η πολυσελιδη έκθεση του Συντονιστικού Οργάνου Επιθεώρησης και Ελέγχου (ΣΟΕΕ),

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης «ελεύθερη ζώνη» από τις συμφωνίες TTIP, CETA, TISA.

Μετά από την πρόταση της Συμπολιτείας Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης αποφάσισε ομόφωνα στις 28/7/2016 ότι:
1. Ανακηρύσσει τον Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης «Ελεύθερη Ζώνη από τις συμφωνίες TTIP-CETA-TISA» λόγω των αρνητικών επιπτώσεων στην κοινωνική ευημερία των πολιτών μικρών και μεσαίων οικονομικών εισοδημάτων και σε πολλούς τομείς που αφορούν στην υγεία των πολιτών, στο φυσικό περιβάλλον, στην οικονομική ανάπτυξη και προαγωγή του τόπου, στα θεμελιωμένα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, στη διαφύλαξη των θέσεων εργασίας και στη δημιουργία νέων.
2. Δηλώνει την συμμετοχή στα εθνικά και στα διεθνή δίκτυα τοπικών αυτοδιοικήσεων.
3. Αναλαμβάνει δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Για τη Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης
Ανδρέας Απ. Ζάρρος
-

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ



Η ΑΝΒΟΠΕ ΑΕ και ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης 
σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ξυλοκάστρου


Διοργανώνουν  
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ για τη διαμόρφωση της στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης
του Προγράμματος
 CLLD / LEADER  ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
στο πλαίσιο του ΠΑΑ 2014-2020



Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των Δράσεων του Προγράμματος και καταγραφή προτάσεων και επενδυτικού ενδιαφέροντος



Τόπος: Ξυλόκαστρο, Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου

Ημερομηνία: 7 Αυγούστου 2016, ημέρα Κυριακή

Ώρα:  7:30 μμ

Εφαρμογή εγκυκλίου για μηδενική συμμετοχή στα φάρμακα



 
Γραφείο Τύπου
Υπουργείου Υγείας


Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 1 Αυγούστου 2016

Από σήμερα, 01/08/2016, τίθεται σε εφαρμογή η εγκύκλιος του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, που προβλέπει για τους οικονομικά αδύναμους ανασφάλιστους και όσους ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μηδενική συμμετοχή στο κόστος φαρμακευτικής αγωγής καθώς και κατάργηση της καταβολής του 1€ ανά συνταγή υπέρ ΕΟΠΥΥ.

ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ «ΙΔΡΥΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤ. ΔΕΛΗ» :Πρόσκληση για Υποτροφίες Σπουδών και Γαμήλια Βοηθήματα.

ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ «ΙΔΡΥΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤ. ΔΕΛΗ» :Πρόσκληση για  Υποτροφίες Σπουδών και Γαμήλια Βοηθήματα.Το κοινωφελές «ΙΔΡΥΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤ. ΔΕΛΗ» προκειμένου να χορηγήσει [σύμφωνα με το άρθρο 3 τού Οργανισμού του (ΦΕΚ Α΄ 190/15.11.1978), τον προϋπολογισμό του για το έτος 2016, το Ν. 4182/2013 και το ΝΔ 57/1973, όπως ισχύουν και την από 08.7.2015 απόφαση του Δ.Σ. του] για την περίοδο 2016/2017 αφενός υποτροφίες σπουδών σε σπουδαστές αδιακρίτως φύλου και αφετέρου τέσσερα (4) γαμήλια βοηθήματα σε νεανίδες που έρχονται σε γάμο, καλεί τους ενδιαφερομένους όπως μέχρι την Παρασκευή, 21η Οκτωβρίου 2016, υποβάλλουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Ιδρύματος (info@idryma-delis.gr) σχετικές προς τούτο αιτήσεις, εφόσον διαθέτουν και από το καταστατικό τού Ιδρύματος τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΔΩ: 

Γραφείο Τύπου ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Νέα έργα βελτίωσης οδικού δικτύου της Π. Ε. Αρκαδίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης

Νέα έργα που θα βελτιώσουν το επίπεδο της ασφάλειας και της άνεσης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας υπέγραψε τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
Πρόκειται για τα έργα «Κατασκευή τεχνικών έργων στο Ν. Αρκαδίας για άρση επικινδυνότητας στην οδική ασφάλεια (περιοχή Ροεινού, Καράτουλα, Παλαιοχούνι, Μπούφι, Ι.Μ. Φιλοσόφου, Καμενίτσα προς Λάστα)», «Άρση επικινδυνότητας πρανών στην Τ.Κ. Οχθίων πρώην Δήμου Λαγκαδίων» και «Εργασίες κοπής κλαδιών και δέντρων στο Οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Αρκαδίας».

ΜΝΗΜΟΝΙΟ (οικονομικής εξυγίανσης) στο δήμο Αχαρνών

Η αδυναμία κατάρτισης ισοσκελισμένου προϋπολογισμού και ανεύρεσης των αναγκαίων κονδυλίων που θα επέτρεπαν να κλείσει η ψαλίδα μεταξύ ...
airetos.gr

Προσλήψεις 850 ατόμων στο ΚΕΕΛΠΝΟ (ανακοίνωση)

Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ καλεί τους ενδιαφερόμενους να συνάψουν συμβάσεις έργου, για τα ΝΠΔΔ των Υγειονομικών Περιφερειών, τις Κεντρικές Υπηρεσίες των Υγειονομικών Περιφερειών και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι είκοσι τέσσερις (24) ημέρες και αρχίζει από την ημέρα της δημοσίευσης της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. μέχρι τις 22/08/2016 και ώρα 15:00. Συμπληρωματικές ή/και διευκρινιστικές πληροφορίες για τα δικαιολογητικά, υποχρεώσεις κλπ., παρέχονται από το Γραφείο Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, στο τηλέφωνο 210 52 12 890, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-14:00.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

aftodioikisi.gr

Υπ. Εσωτερικών: Ποιες προσλήψεις προσωπικού μπορούν να κάνουν οι ΟΤΑ (εγκύκλιος)

Με εγκύκλιο που υπογράφει ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας, ξεκαθαρίζεται ποιοί διοιρισμοί εξαιρούνται από την αναστολή προσλήψεων που ισχύει για τους ΟΤΑ Α’ και Β’ Βαθμού μέχρι τις 31/12/2016.
Συγκεκριμένα στην εγκύκλιο με θέμα «Παροχή οδηγιών σχετικά με την αναδρομικότητα διορισμού σε ΟΤΑ α’ βαθμού», σημειώνεται:

ΟΜΙΛΙΑ Γ. ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ «Αυτές τις προτεραιότητες έχουμε, αυτές τις αλλαγές οραματιζόμαστε και γι’ αυτή την κοινωνία παλεύουμε»




Ο Βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Ψυχογιός, στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής στις 28 Ιουλίου 2016, κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου για την Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με το έγκλημα στον Κυβερνοχώρο και την ποινικοποίηση πράξεων ρατσιστικής βίας μέσω υπολογιστών και λοιπών διατάξεων, αναφέρθηκε κυρίως στα εξής:

Για τις καταστροφές στο ΑΠΘ θα πληρώσουν οι ίδιοι που πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Η ανάγνωση του καταλόγου των ζημιών που προκλήθηκαν στο ΑΠΘ από τους «αλληλέγγυους της καταστροφής», όπως δόθηκε στη δημοσιότητα από την κοσμητεία της Νομικής Σχολής, προκαλεί σοκ!
Αλλά μεγαλύτερο σοκ προκαλεί η κυβερνητική απάθεια τόσο έναντι της παράνομης εφόδου, κατάληψης και στρατοπέδευσης επί δεκαημέρου, όσο και έναντι αυτών καθαυτών των καταστροφών.
Το σοκ προκαλείται κυρίως σε αυτούς που φαντάστηκαν ότι οι άνθρωποι αυτοί θα συγκροτούσαν μια κανονική κυβέρνηση που θα σεβόταν και θα προάσπιζε τα δικαιώματα του κοινωνικού συνόλου.
Όλοι οι άλλοι γνωρίζαμε πως η χώρα θα βρισκόταν αντιμέτωπη με πρωτοφανείς διαλυτικές καταστάσεις ανομίας και καταστροφικής μανίας.

Τροφές που δεν λήγουν ποτέ!



logo newsletter


stogiatrotrofespoudenlhgoun.jpg 

Τροφές που δεν λήγουν ποτέ!


Υπάρχουν τρόφιμα που θεωρούνται “αθάνατες”, με την έννοια ότι διατηρούν τις θρεπτικές τους αξίες και τα γευστικά χαρακτηριστικά τους ανεξάρτητα από το πέρασμα του χρόνου, στις οποίες η ημερομηνία λήξης είναι απλά…ένας αριθμός.

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ

3 και ½ πολιτικά ζητούμενα αναμένονται να καθορίσουν τη μοίρα της Ελλάδας. Η κοινωνία σαφώς πιο ώριμη έπειτα από 7 χρόνια πολιτικών περιπλανήσεων και ασφαλώς βαριά τραυματισμένη πλησιάζει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο σημείο να επιβάλλει τις πολιτικές εξελίξεις. Οι 127.000 μισθοί του εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας των 100 ευρώ μηνιαίως, το αδιέξοδο της διά-πολιτικής εμμονής στο απραγματοποίητο, η συνειδητοποίηση της παρούσας ισχύος της χώρας και η νέα γενιά αναμένεται να γείρουν την πλάστιγγα στην πλευρά του νικητή.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ




ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
Χαροκόπου 2 & Συγγρού 196, 17671 Καλλιθέα
Τηλ.: 210.95455055/59 - Fax: 210.9545045
Email: gensec@anexartitoiellines.gr


Καλλιθέα, 1 Αυγούστου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Δεν μας φοβίζουν η βία, η τρομοκρατία και ο φασισμός απ’ όπου και αν προέρχονται και έτσι, η πρωινή επίθεση από αγνώστους με βόμβα μολότοφ στα κεντρικά γραφεία του Κινήματός μας στην Καλλιθέα, είναι μία ενέργεια που πέφτει στο κενό. Θα συνεχίσουμε τον πατριωτικό μας αγώνα για την Ελλάδα και τους Έλληνες και κανείς αντίπαλος, εμφανής ή αφανής, ορατός ή αόρατος, δεν πρόκειται να μας σταματήσει. Όσο μας χτυπάτε, τόσο πεισμώνουμε και όσο πεισμώνουμε, τόσο δυναμώνουμε.