Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Προσθήκη λεζάντας
Το διχασμό επί των ημερών του ζει ένας από τους καταξιωμένους στρατηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, "γκουρού" των κρατικών προμηθειών της χώρας επί χρόνια και ειδικότερα από τις ένδοξες ημέρες του 2004 μέχρι σήμερα και εμπλεκόμενος σε σημαντικό αριθμό εξοπλιστικών προγραμμάτων, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες. Απαραίτητος και ακλόνητος σε όλες τις κυβερνήσεις ανεξαιρέτως, για τις πολύτιμες γνώσεις και τις γνωριμίες του και ειδήμονας λόγω θέσης, μεταξύ άλλων, στις δωρεές εφοπλιστών στις Ένοπλες Δυνάμεις, ο νυν Διευθυντής των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς της Ελλάδας Στρατηγός Μανωλάκος γνωρίζει, εκτός των άλλων, ως Μανιάτικο παιδί του Πειραιά και από καλό ψάρι, αν και μη ΟΥΚας ο ίδιος
Επί των ημερών, λοιπόν, του κ. Μανωλάκου, σε μια κακοφορμισμένη υπόθεση-πληγή για την αξιοκρατία στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας,  χαρακτηρίζεται ως Μη Επιχειρησιακός αξιωματικός ΛΟΚατζής, απόφοιτος των ΟΥΚ και θεωρείται από το υφιστάμενο προσωπικό του υπεράνω υποψίας Στρατηγού, ως ακατάλληλος για αποστολές στο ΝΑΤΟ, ενώ είναι πρώτος σε μόρια σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης του Στρατού μας και με πλήθος προσόντα.  

Αναλυτικά, εν γνώσει του κ. Μανωλάκου, αξιωματικός υπό τις διαταγές του, χαρακτήρισε ως μη επιχειρησιακό ανώτερό του αξιωματικό με 25ετή προσφορά στις Ειδικές Δυνάμεις, με εμπειρία διοίκησης για πολλά χρόνια σε μονάδες αιχμής, με συμμετοχή σε πλήθος ασκήσεων, με εύφημες μνείες, με προϋπηρεσία σε ευαίσθητες εθνικές και ΝΑΤΟϊκές θέσεις, με μεταπτυχιακές σπουδές και με κατάλογο προσόντων. Ο υπηρετών αξιωματικός στο γραφείο του κ. Μανωλάκου που προέβη σε αυτούς τους χρακτηρισμούς ανήκει, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, σε μία ιδιαίτερη κατηγορία Ελλήνων αξιωματικών που εξασφαλίζουν το συνδυασμό αμετάθετου και της ισχύος της στρατιωτικής εξουσίας, τοποθετημένοι συνήθως σε νευραλγικές θέσεις μεταθέσεων και προμηθειών, εκμεταλλευόμενοι διαχρονικά την ανθρώπινη φροντίδα της στρατιωτικής ηγεσίας προς αυτούς εξαιτίας σοβαρών μη υπηρεσιακών λόγων και καταλήγοντας εν ολίγοις ως "κράτος εν κράτει". Ο συγκεκριμένος προσέφυγε σε μία εσκεμμένη προσπάθεια στη χρησιμοποίηση και υποταγή της Υπηρεσίας σε ιδιοτελείς  σκοπούς, προσπαθώντας να ακυρώσει το αυτονόητο


Σπιλώνοντας αξίες και κόπους μίας ζωής ανωτέρου του, εν γνώσει των προϊσταμενών του ασφαλώς, επέφερε ο εν λόγω αξιωματικός ένα καίριο πλήγμα στην επιχειρησιακή ταυτότητα και το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που είναι το πιο πολύτιμο στοιχείο για έναν Στρατό ακόμη και από τους εξοπλισμούς. Ποιοι είναι πλέον οι ικανοί και ποιοι οι ανίκανοι ΛΟΚατζήδες, ΟΥΚάδες, φύλακες της Ελλάδας;  Με ποια τακτική εσωτερική οι πρώτοι γινονται δεύτεροι, τρίτοι και στο τέλος αμφισβητείται ακόμα και η ίδια η υπογραφή των Αρχηγού Στρατού και Υπουργού Άμυνας; Τα στοιχεία όλων των εμπλεκομένων αξιωματικών του ελληνικού Στρατού, σε μία δυσώδη υπόθεση που εξελίσσεται εδώ και μήνες, βρίσκονται στη διάθεσή μας όπως και στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου και επιφυλασσόμεθα για τη δημοσιοποίησή τους μετά την επικοινωνία μας με όλους τους πρωταγωνιστές για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας.


Πρόκειται για μία σκοτεινή ιστορία που κατά μία σατανική σύμπτωση έγινε προσπάθεια τρεις φορές να έρθει σε πέρας από ανθρώπους υφισταμένους του αψεγάδιαστου Έλληνα Στρατηγού Μανωλάκου και προνομιακά επικοινωνιακά  προβαλλόμενου κάθε φορά πριν από τις ετήσιες στρατιωτικές κρίσεις, με φωτογραφίες μαζί με την πολιτική  και στρατιωτική ηγεσία. Πρόκειται για μία βρώμικη ιστορία - αποστολή, σύμφωνα με τις εντολές από τον Έλληνα Γκιουλέν και την Αφέντρα της Ευρώπης, η οποία σύντομα θα αποκαλυφθεί στην ελληνική κοινωνία, όπως οφείλει το thedayaftergr να κάνει έπειτα από πολυετή έρευνα, υπηρετώντας το Σύνταγμα της χώρας για ελεύθερη ενημέρωση, κλείνοντας έναν κύκλο ζωής και δημοσιογραφίας.  
Την πρώτη φορά λοιπόν το παρακράτος που δρα ανενόχλητο και εντός του στρατεύματος παρέσυρε σύσσωμη την ιεραρχία στην υιοθέτηση ενός νέου δόγματος γλωσομμάθειας για τον ελληνικό Στρατό με την υπηρέτηση στο ΝΑΤΟ  αξιωματικών που δεν έχει δει κανείς να μιλούν και να γράφουν Αγγλικά αλλά μπορούν να συγγράψουν ευαίσθητα έγγραφα του ΝΑΤΟ, ανενόχλητοι υπό τις διαταγές Τούρκων συμμάχων τους, υπηρετώντας και τα ελληνικά συμφέροντα. Η παγίδα ήταν τόσο καλά στημένη μάλιστα που η στρατιωτική ηγεσία υποχρεώθηκε να την υπερασπιστεί για λόγους εθνικής τιμής και προστασίας. Στη συνέχεια για την εκτέλεση της συγκεκριμένης διατεταγμένης υπηρεσίας αποκλεισμού μεταφοράς της συμμαχικής γνώσης και εμπειρίας από τα πεδία των μαχών στην Ελλάδα, όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν, έγινε προσπάθεια να πειστεί έντιμος αξιωματικός σε υποχρεωτική προθυμία για να καλύψει άλλη ευαίσθητη θέση, την οποία εν τέλει και παρά τις απαράδεκτες πιέσεις απαρνήθηκε, τιμώντας τα παντελόνια του ως Διοικητής

Κατόπιν το αρμόδιο Στρατιωτικό Συμβούλιο απεφάνθη αξιοκρατικά και σύμφωνα με το Νόμο, παρά τη λασπολογία μέλους του, έτερου οπαδού του Έλληνα Γκιουλέν, και ο Υπουργός Άνυνας κ.Καμένος υπέγραψε τη διαταγή μετάθεσης υλοποιώντας την πάγια τακτική του εδώ και ενάμιση χρόνο περί σεβασμού των αποφάσεων του Αρχηγού Στρατού.  

Όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν για το παρακράτος, επιστρατεύτηκε  ο αξιωματικός καμικάζι,...


που διέκοψε με νομικίστικο τρόπο την εκτέλεση της απόφασης την τελευταία ημέρα, χαρακτηρίζοντας τον ΟΥΚ καταδρομέα αξιωματικό ως μη επιχειρησιακό, στερούμενος σεβασμού προς τον ανώτερό του χωρίς καμία συνέπεια. Πραγματικά περίεργη σύμπτωση και οι τρεις περιπτώσεις ανάσχεσης της απόφασης για την πλήρωση της θέσης του ΝΑΤΟ από τον πρώτο στα μόρια και προσόντα αξιωματικό να προέρχονται από την Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων στην οποία προϊσταται ο Στρατηγός Μανωλάκος
Για ποιο λόγο όμως  επήλθε ο διχασμός μεταξύ των Ειδικών Δυνάμεων της Ελλάδας. Ο διχασμός της ελληνικής κοινωνίας και του πυρήνα της φυσικά, των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, των επίλεκτων της φυλής μας, υπήρξε ο αυτοσκοπός της δράσης του Έλληνα Γκιουλέν, Πολύκαρπου Ψωμιάδη, βασανιστή των ΕΑΤ–ΕΣΑ, θαμώνα της αμερικανικής πρεσβείας και των κλιμακίων της, ρήτορα σε στρατιωτικές εκδηλώσεις παρόντος και του Στρατηγού Μανωλάκου και άλλων, τον οποίο κατανόμαζε ως εκλεκτό του ο παππάς-μαϊμού με την ερμαφρόδιτη και δόλια δράση του. Έναν Στρατηγό που με το παράδειγμά του κατάφερε να δώσει ένα νέο παράδειγμα στους νεώτερους του,  μία άλλη διάσταση στη στρατιωτική καριέρα και την εδαφική υπόσταση της Ελλάδας, υπηρετώντας επί δεκαετίες στην Αθήνα και το βόρειο σύνορο της Χαλκίδας. Μόλις προς το τέλος τής μετά περγαμηνών περιόδου διαχείρισης του δημοσίου χρήματος φύλαξε Θερμοπύλες στο προπύργιο της Ελλάδας με στιγμές οδυνηρές, σύμφωνα με αλλεπάληλα δημοσιεύματα που δεν στάθηκαν ικανά να λεκιάσουν τη λαμπρή καριέρα του.
Ο διχασμός των αποφοίτων ΟΥΚ των αξιωματικών των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού σε επιχειρησιακούς και μη, ασφαλώς δεν επιδέχεται κριτικής για όσους γνωρίζουν τι σημαίνει να αποφοιτούν μετά από μία 6μηνη υπεράνθρωπη δοκιμασία στο σχολείο των ΟΥΚ τα 7 στελέχη από τα 70 και να αφιερώνουν τη ζωή τους στον κίνδυνο απέναντι τελικά σε έναν αόρατο και ενίοτε εσωτερικό εχθρό. Ο ελληνοτουρκικός πόλεμος της διαπλοκής είναι εν γνώσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλης της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας ακόμη και του ΝΑΤΟ, αναφορικά με τη λυσσαλέα προσπάθεια του παρακράτους να εμποδίσει την υπηρέτηση στο πιο νευραλγικό του Στρατηγείο ενός Έλληνα αξιωματικού με περγαμηνές που δεν συμβάλλει στο πνεύμα ισοπέδωσης της αξιοκρατίας και απεμπολής των εθνικών συμφέροντων της Ελλάδας.

Θεατές όλοι στη μάχη Κράτους – Παρακράτους, όπου ενίοτε μεταμφιέζεται ή μετουσιώνεται σε Κράτος, αποδέχτηκαν μία διαδικασία ντροπής χωρίς συνέπειες στους ηθικούς αυτουργούς της, απλά πιστοποιώντας τη γάγγραινα που υπάρχει σε κάθε δημόσιο οργανισμό. Και το χειρότερο όλων υπάρχει ακόμα και σε εκείνον τον οργανισμό στο Στρατό, τα μέλη του οποίου έχουν ταχθεί να θυσιαστούν για τις αξίες της Ελλάδας όπως διδάσκονται πια ίσως μόνο στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, που από κάποιους θεωρείται ως αντικοινωνική πια. 
Ο εναγκαλισμός του Έλληνα Γκιουλέν με αξιωματικούς πέρα από το γεγονός ότι επί δεκαετίες υπήρξε ο αποκλειστικός λειτουργός της εκδήλωσης ηρώων πεσόντων ΛΟΚατζήδων στο Καβούρι Ατικής με την ανοχή της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας και προφανώς καθοδηγητής, αποτελεί εθνικό κίνδυνο και σημάδι ανάγκης ενεργοποίησης του εθνικού συναγερμού για τους ελαχίστους που ενδιαφέρονται ακόμα για τη χώρα. 

Οι κύριοι στόχοι του μεταξύ άλλων, άνθρωποι με ιδιαίτερα προσωπικά ή οικογενειακά προβλήματα, που ο εν λόγω παπάς, με ή χωρίς ράσα, με μισθό από την Εκκλησία για τις υπηρεσίες του χωρίς όμως ενορία να λειτουργεί, βασανιστής της ελληνικής κοινωνίας κατά τη Μεταπολίτευση που ακόμα δεν έχει τελειώσει, επεδίωξε να τους εκμεταλλευτεί αποτελώντας το αποκούμπι τους με σκοπό την εν αγνοία τους συνεργασία με τον εχθρό και την υλοποίηση του δικτύου του εντός των Ενόπλων Δυνάμεων. Ποιος στον πόνο του δεν θα ζητούσε λίγη παρηγοριά από έναν υποτιθέμενο πατριώτη παππά, έναν παραδοσιακό "Ρασπούτιν" με πολλές γνωριμίες; Τα επόμενα ήταν τυπικά με τη μύησή τους, την ευλογία τους, την τοποθέτησή τους σε νευραλγικές θέσεις και στη συνέχεια τον έλεγχό τους με τη λασπολογία από το δίκτυο του Έλληνα Γκιουλέν, με τις ανώνυμες επιστολές πριν τις ετήσιες κρίσεις, με τα κατάλληλα δημοσιεύματα εναντίον όλων των μη υποταγμένων Αξιωματικών και αντίστροφα, με τη στημένη προβολή και τις αγαθοεργίες την κατάλληλη στιγμή και ασφαλώς τη σωστή τοποθέτηση μελών του παρακρατικού δικτύου Γκιουλέν εντός της της πολιτικής, πολιτειακής και κρατικής εξουσίας, συμπεριλαμβανομένων και ευαίσθητων Υπηρεσιών. Όλα πάντα για το καλό της πατρίδας μας. Στο δίκτυο αυτό οφείλεται και για πολλούς η αδράνεια και υπολειτουργία πολλών τομέων χωρίς καμία αντίδραση από το ναρκωμένο σύστημα εξουσίας.
Το ρεπορτάζ δεν έχει τέλος ασφαλώς. Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές μεταξύ άλλων σύσσωμη η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία είναι αποφασισμένη να αποκαταστήσει τη διάβρωση του στρατεύματος και να αποδώσει όσα δικαιούνται σε εκείνους που στην καριέρα τους θυσίασαν νιάτα και κόπο για την απόκτηση αδιαμφισβήτητων προσόντων δίνοντας το παράδειγμα στους νεώτερους. Σε εκείνους που δεν δείλιασαν να μπουν στη φωτιά και δεν σιώπησαν με αντάλλαγμα οφέλη, τα γαλόνια τους και την αναρρίχηση στην ιεραρχία. Γεγονός που αναμένεται να πυροδοτήσει απρόβλεπτες συγκρούσεις στην προσπάθεια εξυγίανσης της Άμυνας της χώρας και το ξερίζωμα του παρακράτους και της μαφιόζικης δομής του. Το θέμα το χειρίζεται ο Υπουργός Άμυνας κ.Καμένος προσωπικά.


Η συνέχεια αναμένεται με αγωνία και θα μεταφερθεί στις οθόνες των Η/Υ που πλέον όπως απέδειξε και το τούρκικο πραξικόπημα ρίχνουν δικτατορίες.
Όσο για τους πιστούς και αμετανόητους οπαδούς του Έλληνα Γκιουλέν που κατ'εντολή του βασανίζουν οικογένειες Ελλήνων Αξιωματικών που δεν υποτάσσονται, συμμετέχοντας περήφανα όλοι τους στο δίκτυο του και φιγουράρουν στις κοσμικές στήλες της αμυντικής δημοσιογραφίας, το thedayaftergr υπόσχεται ότι θα συνεχίσει το ρεπορτάζ για όλη την υποτιθέμενη αξιοκρατική καριέρα τους μέχρι τέλους.  Από τις συμφωνίες πλαίσιο μέχρι τα μαγειρεία των φαντάρων και από τα ελικόπτερα NH-90 μέχρι τα σκάφη ειδικών επιχειρήσεων που εταιρείες παραγωγής αποκλειστικά παραθύρων αλουμινίου δώρισαν ξαφνικά στις Ένοπλες Δυνάμεις ως φιλάνθρωπες και πατριωτικές.
Καλό Αύγουστο και μη χάσετε την Αφέντρα της Ευρώπης, το μυθικό πρόσωπο με ελληνικό ονονατεπώνυμο, την αυτοαποκαλούμενη αρχηγό της Europol, την προνιομιούχο συνομιλητή πολιτικών αρχηγών, λαθρεμπόρων και ξένων ηγετών, που με τις ενέργειές της έσωσε την Ελλάδα εντός ευρώ και επαίσχυντων Μνημονίων.

Η δημοσιογραφική προσπάθεια τιμής ένεκεν σε όσες ψυχές χάθηκαν στα γαλανά νερά του Αιγαίου αλλά και τα περίχωρα της Αττικής με απορία, σε όσους έντιμους αποστρατεύτηκαν κατόπιν ανώνυμων δημοσιευμάτων και επιστολών, σε όσους παύτηκαν και εξοβελίστηκαν από τη δημοσιογραφία χωρίς να καταλάβουν το γιατί, σε εκείνους που παύτηκαν από την πολιτική ακόμη και Πρωθυπουργοί γιατί δεν υπέκυψαν στις ορέξεις αλλοεθνών... 

Σ.Σ. Η αρχή της ιστορίας
 

Thedayaftergr