Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Τέλη Κυκλοφορίας 2022: Πότε θα αναρτηθούν – Μάθε τι θα πληρώσεις

Τέλη κυκλοφορίας : Πότε λήγει η προθεσμία πληρωμής - Η εκτύπωση στο TAXISnet

 Στα μέσα του επόμενου μήνα αναμένεται να «ανέβουν» τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2022, τα οποία σε σχέση με πέρυσι, θα είναι διαφορετικά για τα αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2021.

Ωφελημένοι από τη διαδικασία αυτή θα είναι όσοι έχουν οχήματα, τα οποία ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα μετά τις 1 Ιανουαρίου 2021, καθώς όσα από αυτά εκπέμπουν έως ρύπους 122 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο θα έχουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Σε αυτήν την περιοχή της Ελλάδας δεν έπεσε ούτε μια σταγόνα βροχής!

  

Στοιχεία για την κακοκαιρία «Μπάλλος» δίνει το Meteo, και, όπως ενημερώνει, έβρεξε σε όλη την Ελλάδα, εκτός από το Καστελλόριζο.

Ειδικότερα, βροχή κατέγραψαν οι 413 από τους 414 ενεργούς μετεωρολογικούς σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

VETERANS WORLD CHAMPIONSHIPS 2021

 Email Image

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

15 Οκτώβρη 2021

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ 2021

 

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πάλης Βετεράνων που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι από 19 έως 24 Οκτωβρίου. Στο πάνελ συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Στέργιος Λεωνάκης, ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Sportcamp Σπύρος Καραβούλης και ο εκπρόσωπος των αθλητών στο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Βαγγέλης Ζαμπράκας.

Ευρωπαϊκό Συνέδριο της International Camping Fellowship (ICF) στο Λουτράκι!

 Email Image 

Email Image 

 

Λουτράκι, 15/10/2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της International Camping Fellowship (ICF)

πραγματοποιείται στο Λουτράκι!

Η ICF σε συνεργασία με την Ένωση Κατασκηνώσεων της Ρωσίας, διοργανώνουν Ευρωπαϊκό Συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Παιδικών Κατασκηνώσεων, στο Λουτράκι Κορινθίας.

Η διοργάνωση του Συνεδρίου έχει ανατεθεί στην παιδική κατασκήνωση SPORTCAMP και υλοποιείται από 14-24 Οκτωβρίου 2021, στο Club Hotel Casino Loutraki. 

 

Συντονιστικό πυρόπληκτων Γορτυνίας, για Δήμο Γορτυνίας.

 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRWXM8ndOmbjyYIZ8ZhW4dQFB_4Eju8XohAdA&usqp=CAU

Υπόμνημα της  επιτροπής αγώνα πυρόπληκτων  Γορτυνίας

(που συγκροτήθηκε σε σύσκεψη  που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/9/2021 στη Δάφνη)

                                            Προς: το Δήμο Γορτυνίας

ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ – ΕΡΓΑ και ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ

·       Στήριξης των πληγέντων

·        Αντιπλημμυρικής προστασίας

Στο ίδιο έργο θεατές. Καιγόμαστε το καλοκαίρι, πνιγόμαστε το χειμώνα.

Φέτος ήρθε η σειρά της κάτω Γορτυνίας. Κάηκαν σπίτια, στάβλοι, αποθήκες, καλλιέργειες, ζώα, μελίσσια, εξοπλισμοί, υποδομές.

Το γεγονός ότι η φωτιά στη Γορτυνία έκαιγε δέκα μέρες, διένυσε δεκάδες χιλιόμετρα από την Ηλεία μέχρι το Καλλιάνι, πέρασε δύο ποτάμια, αποδεικνύει ότι είμαστε απροστάτευτοι στα καιρικά φαινόμενα, που δεν είναι πλέον ακραία, αφού επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο και άλλοτε ξεσπούν εδώ, άλλοτε αλλού.

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στην Πελοπόννησο . 248 νέα κρούσματα σήμερα ( 16 στην Κορινθία - 77 στην Μεσσηνία - 96 στην Αχαΐα.)

 

  

Μεγάλη αύξηση,  κρουσμάτων κορωνοϊού,  σε σχέση με χθες, ( +58), καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο.  Συνολικά σήμερα παρατηρήθηκαν 248 νέες μολύνσεις, , εκ των οποίων  δύο περιοχές  ( Αχαΐα & Μεσσηνία) παρουσιάζουν και σήμερα  διπλάσιο αριθμό  νέων κρουσμάτων, σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές.  

  Συγκεκριμένα:

Εκατό σαρανταοχτώ(148 ) νέα κρούσματα  κατεγράφησαν στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκ των οποίων 16  νέες μολύνσεις παρατηρήθηκαν στην Π. Ε. Κορινθίας , 77 στην Π. Ε. Μεσσηνίας και οι υπόλοιπες 55 αναφέρθηκαν στις Π. Ε. Αργολίδας (20), Αρκαδίας (24) και Λακωνίας (11).

Επίσης άλλα 100 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στις Π. Ε. Αχαΐας (96) και Ηλείας (4).   

Σήμερα 15 / 10 / 21 κατεγράφησαν, συνολικά 248 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 49.560 (24.142  στην Περιφέρεια Πελοποννήσου)

Σήμερα Παρασκευή 15 / 10 / 21, ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (96),  Μεσσηνίας  (77) ,  Κορινθίας (16), Ηλείας (4), Αργολίδας (20), Αρκαδίας (24) και Λακωνίας (11)

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα:

Π.Ε. Αχαΐας                19.829

Π.Ε. Κορινθίας             7.507

Π.Ε. Μεσσηνίας           6.670

Π.Ε. Ηλείας                  5.853

Π.Ε. Αργολίδας           4.515

Π.Ε. Αρκαδίας             3.559

Π.Ε. Λακωνίας            2.363