Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Ο δημοσιογράφος Νίκος Στέφος και η γιατρός Νουρτζάν Σούλογλου υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ Τα ονόματά τους ανακοινώθηκαν από την Πειραιώς

 stefos-souloglou-arthrou 

Δύο ακόμη ονόματα υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Πρόκειται για τον Νίκο Στέφο, Δημοσιογράφο, συγγραφέα και τη Νουρτζάν Σούλογλου, γιατρό - επιμελήτρια Β’ Γενικής Ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αμβροσίας Ροδόπης.

Ποιος είναι ο Νίκος Στέφος

Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.  Από το 1982 ασχολείται με τη δημοσιογραφία. Εργάστηκε στην ΕΡΤ, στον Alpha, σε εφημερίδες και περιοδικά ως ρεπόρτερ, πολιτικός συντάκτης (για πάνω από 20 χρόνια) και αρχισυντάκτης αλλά και ως διευθυντής εφημερίδας στην Κύπρο. Στη μακρόχρονη δημοσιογραφική του πορεία συνάντησε και πήρε συνεντεύξεις από παγκόσμιες προσωπικότητες και ηγέτες όπως ο Καντάφι, ο Αραφάτ, ο Μεσούτ Γιλμάζ, ο Κόφι Ανάν, ο Ζισκάρ Ντ΄Εστέν αλλά και από διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως ο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, η Φανί Αρντάν, ο Τζον Μάλκοβιτς, Νικόλ Κίντμαν, Ντέμις Ρούσος, ο Κώστας Γαβράς, ο Μπένι Χιλ κ.α.

Έχει γράψει δυο βιβλία. Το 2015 - Καύσωνας στην Αθήνα και το Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι... Είναι απόφοιτος της Νομικής Αθηνών και μιλά Αγγλικά- Γαλλικά. 

Ποια είναι η Νουρτζάν Σούλογλου

Γεννήθηκε στη Λιβαδειά το 1981 και ολοκλήρωσε το Δημοτικό Σχολείο στο Δίστομο Βοιωτίας. Στη συνέχεια η οικογένειά της επέστρεψε στην Ξάνθη, όπου και φοίτησε στο 4ο Γυμνάσιο και ακολούθως στο 3ο Λύκειο Ξάνθης.

Συνέχισε της σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο έλαβε και το Πτυχίο της Ιατρικής. Ακολούθως έλαβε τον τίτλο της Ιατρικής Ειδικότητας της Γενικής Ιατρικής από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Έχει υπηρετήσει ως Αγροτική γιατρός στο Κέντρο Υγείας Διστόμου και επί θητεία στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αντίκυρας Βοιωτίας. Μετά τη λήψη της ειδικότητας εργάσθηκε ως Επικουρική Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου Ροδόπης και πλέον κατέχει τη Θέση Επιμελήτριας Β’ Γενικής Ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αμβροσίας Ροδόπης. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης.

Εγκρίθηκαν το ΓΠΣ Ξυλοκάστρου και το ΣΧΟΟΑΠ Ευρωστίνης

  

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) Ξυλοκάστρου και του Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτών Πόλεων (ΣΧΟΟΑΠ) Ευρωστίνης. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το μέλλον του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, καθώς με τα σχέδια αυτά οργανώνονται βασικά χωροταξικά και πολεοδομικά ζητήματα, οριοθετούνται οι χρήσεις γης σε όλη την έκταση του Δήμου και καθορίζονται :

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: Μήνυμα Δημάρχου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

 

Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για τα Αδέσποτα Ζώα είναι μια μέρα με διπλό νόημα. Πρέπει να θυμόμαστε ότι τον πλανήτη μας τον μοιραζόμαστε με όλα τα πλάσματα που ζουν πάνω του. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι κάποια αδέσποτα ζουν χωρίς στέγη, φροντίδα και αγάπη. Τα αδέσποτα δυστυχώς δεν έχουν τον τρόπο να επιζήσουν χωρίς τη βοήθειά μας. Αυτό πρέπει να μας ευαισθητοποιήσει ώστε να
υιοθετούμε, όταν έχουμε τη δυνατότητα, ένα ζώο συντροφιάς από

Motor Oil: Ενισχύει με 20.000 ευρώ κάθε οικογένεια εργαζομένων της που αποκτά τρίτο παιδί

  

Οικονομική ενίσχυση προσφέρει η Motor Oil σε κάθε οικογένεια εργαζομένων της εταιρείας η οποία θα αποκτά περισσότερα από δυο παιδιά. Συγκεκριμένα θα ενισχύει με το ποσό των 20.000 ευρώ κάθε ένα νέο παιδί, όπως αναφέρει στο linkedin.

Ακολουθεί η ανάρτηση

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα τη διαχρονική στήριξη των εργαζομένων του, το Διυλιστήριο της Motor Oil συμβάλλει έμπρακτα στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας, προσεγγίζοντας με σεβασμό και ευαισθησία τις ανάγκες των ανθρώπων του.   Η Motor Oil θα προσφέρει στις οικογένειες των εργαζομένων της, για κάθε παιδί μετά το 2ο, 5.000 €, με τη γέννηση, 5.000 €, μόλις το παιδί συμπληρώσει τα πρώτα έξι έτη ζωής, 5.000 €, αφού γίνει 12 ετών και τέλος 5.000 €, με την ενηλικίωσή του.   Συνολικά, κάθε οικογένεια που αποκτά περισσότερα από δυο παιδιά, θα ενισχύεται με το ποσό των 20.000 €, για κάθε ένα νέο παιδί.